Til innholdet

Z-EIENDDOM ØKTE OMSETTNINGEN MED 7MILLIONER

Tom Arild og gjengen omsatte for 40 millioner og leverte tidenes beste resultat i fjor.Eiendomsmeglerfirmaet

Z-Eiendom økte omsetningen med 7 millioner fra fjoråret.

Z-Eiendom har siden oppstarten i 2005 opplevd en jevn vekst. Særlig de siste årene har firmaet virkelig fått vind i seilene.

 

I 2013 omsatte selskapet for 22 millioner kroner, fire år senere var dette tallet på 26 millioner. 2017 brakte derimot med seg en vekst selskapet aldri har sett maken til.

Omsetningen i 2017 var nemlig på 34,7 millioner kroner, men veksten stoppet altså ikke der.

 

– Tålmodig og langsiktig tenkning

– I 2017 fikk vi flere mennesker med på laget, noe som gjorde at vi kunne produsere mer, sa daglig leder Tom Arild Henriksen i fjor og siktet da til de fem eiendomsmeglerne i Eiendomsmegler 1 i Tønsberg som de overtok i mars 2017.

I fjor leverte meglerfirmaet på nytt en bestenotering. Resultatet ble 40,6 millioner på omsetningsfronten og sunne 2,98 millioner i årsresultat.

– Det er rett og slett resultatet en tålmodig og langsiktig tenkning som gjør at vi ender der vi gjør, forteller Henriksen om de seneste regnskapstallene.

 

Markedsleder

– Vi har vært på ballen hele veien og har tatt over som markedsledere i vårt område. Her har vi gått hardt inn for å gjøre alle våre kunder fornøyde og rett og slett bygget stein for stein, fortsetter Henriksen.

Den daglige lederen forteller også at de fem ekstra ansatte fra Eiendomsmegler 1 har blitt godt implementert i arbeidsgruppen.

– Medarbeiderne har smeltet godt sammen og samarbeidet i selskapet har vært veldig godt. Vi megler boliger for alle og det har vi fått en positiv effekt av.

 

Av Joakim Tevelsdal/TB

Foto Joakim Tevelsdal