Til innholdet

Åsgårdstrand - Fin enebolig innerst i gate. Barnevennlig og solrikt beliggende. Flere stuer, to bad og dobbel garasje!

Lokes vei 22
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 188
BRA: 232 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1970
Tomtareal: 675 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 12. januar Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Adresse

Lokes vei 22 3179 Åsgårdstrand

Velkommen til Lokes vei 22!

En innholdsrik enebolig med sentral beliggenhet i Åsgårdstrand, kort vei til byen og sjøen. En flott hage og tomt med fine solforhold hele dagen. Koselige uteplasser flere steder på eiendommen.
Romslig og god stue, godt med naturlig lys og god romfølelse. Stuen har god plass til både spisestueavdeling, hvor man fint kan dekke opp til langbord for familie og venner og Tv-stue/ dagligstue.
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, noe integrerte hvitevarer samt plass til spisebord.

En innholdsrik koselig enebolig med mange muligheter. Boligen har en herlig atmosfære. Vi må også fremheve den fine tomten og beliggenheten - her kan man nyte lange og deilige sommerdager helt uten innsyn fra ytre omgivelser!
En flott eiendom hvor man kan flytte rett inn - MÅ sees!

Standard

Inngangsparti, entrè og gang:
Inngangspartiet er delvis overbygget. Gangen i boligen er en stor fin entrè/hall, som også kan brukes som en ekstra stue eller kontor. Her er det parkett på gulv og lyse farger på veggene.
Fra dette allrommet er det inngang videre til kjøkken, stue, soverom og bad.

Kjøkken:
Innredning fra 2010 med trefiberfronter og benkeplate av laminat. det er fliser på vegg over benk. Kjøkkenet har integrert oppvaskmaskin og over komfyr er det en kjøkkenventilator med utblåsing i yttervegg.
Kjøkkenet er luftig og godt med skap og benkplass.
Rommet har også god plass til spisebord og spisestue.

Stue/spisestue: 
Stua i hovedetasjen har god plass til flere sittegrupper og spisestue. Denne delen er i praktisk tilknytning til kjøkkenet. Det er plass til stort spisestuemøblement, så her kan man dekke opp til langbord for familie og venner.
Det er godt med vinduer, noe som skaper en fin atmosfære og godt med naturlig lys i rommet. Rommet er for øvrig i lyse farger og har god takhøyde. 
Det er også en egen tv-stue avdeling i tilbygget mot sør. Fra stuen er det flere utganger til den deilige sørvendte hage og terrassen. Her kan man sitte lunt og kose seg i solen hele dagen.
I underetasjen er det en stor og praktisk hall/stue, denne vil passe perfekt for barna, eller som kontoravdeling. 
Boligen har to peisovner, en i hver etasje. Nyere peisinnsats i stuen og en eldre peisovn i kjellerstue (defekt).

Baderom/vaskerom og wc:
Det er to bad samt et vaskerom i boligen. Badene i i begge etasjene er i nær tilknyttning til soverommene og er fra 2010.
Badet i 1.etg. inneholder vegghengt WC, baderomsmøbel med 2 servanter og duskabinett.
Badet i 2.etg. inneholder WC, baderomsmøbel med servant og badekar.
Begge er belagt med malte plater i tak. Vegger og gulver er belagt med fliser i tidsriktige farker.
Vaskerommet har panel på vegger og tak. Gulv har flis med sokkelflis på vegg. Rommet har opplegg for vaskemaskin og utslagsvask. Plastsluk i gulv under utslagsvask. Det er antatt smørmembran under fliser.

Soverom:
Det er 4 soverom i boligen. Alle i god størrelse og hovedsoverommet har godt med garderobe og skapplass. 
Gjesterommene har lyse farger, pene gulver og lysmalte tak. Alle soverommene er lokalisert nært baderommene.

Garasje:
Dobbel garasje i tilknytning til huset med nyere garasjeporter fra Hørmann med elektrisk åpner.

Hage og uterom:
Det er flere fine uteplasser på eiendommen. På fremsiden av huset er det en god hage med fin gressplen. Hagen er noe beplantet med prydbusker.
Flere av uteplassene på eiendommen kan man være helt uskjenert og med gode solforrhold.
Stor terrasse/uteplass ut fra stuen. Denne vender både mot sør og vest og har godt med sol.

Velkommen til en kaffekopp på en hyggelig visning!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1970, modernisert i 2010

Bygninger og byggemåte

Eiendommen består av en enebolig over 2 plan med dobbel garasje. Boligen er oppført i tradisjonelle trekonstruksjoner over grunnmur av murte blokker. De fleste vinduer i boligen er fra 2013 og taktekking er fra 2012. Ekstra stue i hovedetasje er antagelig et tilbygg fra midten av 1980 tallet. Boligen er opprinnelig oppført i 1970, men det er gjort diverse påkostninger og oppgraderinger de senere årene.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 188 kvm, Bruksareal: 232 kvm, Bruttoareal: 251 kvm

1.Etasje: Vindfang, gang, kjøkken, spisestue, tv-stue, stue, bad, to soverom.
Underetasje: Kjellerstue, to soverom, walk-in garderobe, bad, vaskerom, to boder.
Dobbelgarasje i tilknyttning til boligen.

Adkomst og beliggenhet

Fra rundkjøringen på Kjærkrysset tar man ned mot Åsgårdstrand. Ta inn 1 vei til høyre etter tidl. Aasgaarden Møbler - kjør rett frem til veien stopper og ned til venstre ved blokkene. Fortsett videre inn i Lokes vei - eiendommen ligger da rett frem på høyre side. Boligen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet til fellesvisning.

Boligen ligger fredelig og solrikt i et veletablert boligstrøk i Åsgårdstrand. Eiendommen ligger som nest siste hus i enden avgata og med grense mot skog/grønt-område. Det er kort vei til bussholdeplass med gode forbindelser til Horten og Tønsberg. Ca. 5-10 minutters gange til nyere barneskole, barnehage, Paletten kjøpesenter med bl.a. flott Meny butikk og idylliske Åsgårdstrand med badestrand, småbåthavn, gallerier m.m. Ca. 10 min. kjøring til Borre golfbane og Horten, ca. 15 min. til Tønsberg og ca. 30 min. til Torp flyplass.

Oppvarming

Peisovn i hver etasje (defekt i underetasjen), varmekabler og forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

Dobbel garasje i tilknytning til huset med nyere garasjeporter fra Hørmann med elektrisk åpner. Ellers i egen gårdsplass.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 675 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Det er flere fine uteplasser på eiendommen. På fremsiden av huset er det en god hage med fin gressplen. Hagen er noe beplantet med prydbusker.
Flere av uteplassene på eiendommen kan man være helt uskjenert og med gode solforrhold.
Stor terrasse/uteplass ut fra stuen. Denne vender både mot sør og vest og har godt med sol.
Tomtegrensen mot syd er egentlig på andre siden av hekken, men denne stripen av tomten er solgt til naboen, slik at hele hekken og muren står på egen eiendom.

Eier

Michael Wick Jeanett H Johansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tillknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område. Plannavn (vedtaksdato): Breidablikkfeltet (22.10.1958).

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 10.05.1971 Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 390 000,-

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 109 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 390 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 122 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 512 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik Takstdato : 04.10.2019

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6570193

Kommunale avgifter

Kr. 10 920

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Takstrapport for selger (Kr.7 500) Markedspakke (Kr.9 990) Tønsbergs Blad 070218 (Kr.4 200) Foto september 2019 (Kr.3 125) Takstmann - fornyelse (Kr.1 875) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 390 000,-) (Kr.42 583) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.92 743)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?