Til innholdet

1. REKKE I SJØKANTEN. Helt ny og ubebodd leilighet på 103m², terrasse på 61m² og egen hage. Panorama til Oslofjorden.

Fyrmesterveien 28 B
Prisantydning 6 490 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 0
BRA: 0 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Tomtareal: 5739 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

STEINSNESBUKTA - HELT NEDE VED SJØEN

Adresse

Fyrmesterveien 28 B 3186 Horten 1. etasje

Velkommen til Steinsnesbukta og denne herlig beliggende leiligheten i 1. rekke mot sjøen

Velkommen til sjøidyllen Steinsnesbukta og denne romslig og herlig beliggende frontleiligheten i havkanten med en sjelden flott beliggenhet ideelt plassert i 1. etasje med egen innhegnet hage.

Med en gang man kommer til området, og ikke minst kommer inn i denne romslige leiligheten på ett plan, skjønner man at dette er et helt spesielt sted å bo. De store vinduene ut mot havet og småbåtlivet i skjærgården rett utenfor egne vinduer skaper en unik følelse.

Leiligheten er nyoppført og innflyttingsklar og venter nå på sin første eier.  Leiligheten har også "beste beliggenhet" i området,  fremst av den nyoppførte bebyggelsen. Utsikten er dermed nærmest uhindret og strekker seg i retning Horten havn, Bastøya, Oslofjorden og faktisk helt over til Jeløya/Moss, og fra både terrassen på hele 61 m² og innvendig i leiligheten kan du nyte det yrende småbåtlivet, cruisebåttrafikk og ikke minst strand-/sjøliv rett utenfor egen leilighet.

På vegne av eier og Z-eiendom AS v/eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning av en leilighet med en helt spesiell beliggenhet som anbefales å oppleve!

Fremtredende egenskaper med leiligheten

º Stor og lekker leilighet med alt på ett plan
º 1. rekke i sjøkanten med storslagen og uhindret utsikt mot Oslofjorden
º Området mot vannet består av egen hage og frirareal
º Hele 61 m² sammenhengende terrasse på to sider
º Koselig hagedel tilhørende leiligheten avgrenset av ferdig plantet løvhekk
º Hjørne-/frontleilighet med "beste beliggenhet"
º Store og dype vinduer ned til gulv skaper en helt spesiell stemning
º Bred skyvedør m/store glassflater slipper herlige sjøpanorama inn i stue-/spisestue
º Få meter til sandstrand, bryggeanlegg og langstrakt friareal langs sjøen
º Mulighet for båtplass ved Strandparken hvis ønskelig
º Meget romslig stue-/spisestue
º Lekkert kjøkken hvor det er rikelig med innredning og integrerte hvitevarer
º To romlige soverom - begge med plass til dobbeltseng
º Master bedroom m/eget garderoberom og baderom
º To lekre baderom hvorav et ligger i tilknytning til hovedsoverom
º Meget romslig entre/hall med plass garderobe og møbler for opphold 
º Godt med bodplass både innvendig i leiligheten og i utvendig sportsbod
º Vannbåren gulvvarme gir herlig varmekomfort
º Balansert ventilasjon med varmegjenvinning og eget ventilasjonsaggregat
º 1-stavs eikeparkett i alle rom
º Flott og praktisk løsning m/egen carport ved eget inngangsparti
º Trinnfri adkomst fra leilighetens utvendige inngangsparti
º Et vakkert og nyetablert bomiljø med kort vei å gå til sentrum av byen
º Ingen boplikt
º  Lav statlig dokumentavgift - (kun kr. 15 500,-) og IKKE 2,5% av kjøpesum
º  Alt er nytt og ubrukt - opplev nyboligfølelsen i unike omgivelser!

En maritim og herlig beliggenhet langs sjøen

Steinsnesbukta er et nytt, unikt og attraktivt bomiljø med kort vei inn til sentrum både med sykkel og til fots. Leiligheten har en fantastisk beliggenhet. Steinsnesbukta ligger som en naturlig del/utvidelse av Strandparken, en bydel i maritim stil ca. 10 minutters gange fra sentrumskjernen av Horten.

Her bor man ned mot sjøen og kan bruke nærområdet sine idylliske sandstrander eller rusle langs sjøpromenade i friområder med variasjon av småbåtbrygger, koselige gresstun og et herlig maritimt miljø. Foruten sandstrand ved Strandparken, tilbyr også Rørestrand litt lengre syd på blant annet sandstrand, koselig gresslette, strandbar med mer.

Det er ikke vanskelig å forstår hvorfor dette idylliske området på kort tid er blitt Horten sitt kanskje mest attraktive sted å bo. Bebyggelsen langs sjølinjen med variert, moderne leilighetsbebyggelse i fin harmoni med det vakre, maritime miljøet kombinert med gangavstand til byens fasiliteter har resultert i et unikt sted å bo.

Langs dette området kan man flere steder sette seg ned med føttende dyppet i sjøen for å lese en god bok, ta et forfriskende bad eller bare nyte stillheten og sjelefreden området byr på. Kyststien, hvor man kan vandre fra Horten til Åsgårdstrand via Borreparken, går rett nedenfor leilighetene ved Steinsnesbukta. Denne er populær gjennom alle fire årsider. Det er også gangsti langs sjøen til Horten gjestehavn som blant annet tilbyr flere restaurantmuligheter.
Andre populære rekreasjonsområder i nærheten er Karljohansvern med en rekke koselige bevertningssteder, turområder og badestrender. Hortenskogen tilbyr variert rekreasjon gjennom hele året.

Strandparkens småbåthavn grenser inn mot området. Det samme gjør småbåthavnen rett utenfor vinduene ved Steinsnesbukta. I Strandparken kan selger tilby båtplass etter nærmere avtale. Her er det med andre ord mulighet for å reise ut på sjøen i egen båt liggende nærmest rett på utsiden av egen bolig.

Horten er også "sykkelbyen i Vestfold", og her anbefales blant annet  en historisk rute forbi Gildehallen og Borrehaugene (Lystlunden - Borre) langs den gamle Jernbanetraseen, en sykkeltur ved Karljohansvern blant spennende arkitektur, parker, kanaler og en eventyrlig edelløvskog. Kyststien Horten - Åsgårdstrand byr på en vakker tur forbi strender, svaberg og Fjugstads sjeldne askeskog og naturreservat.

Butikker og servicetilbud

Steinsnesbukta ligger sammen velrennomerte og populære Strandparken, sentrumsnært og tett på byens fasiliteter.

Innen få minutters gange finner man Linden park med bl.a. stor dagligvareforretning, treningssenter, hurtigmatrestauranter, frisør, apotek og legesenter. Det er også et rikelig utvalg av øvrige dagligvareforretninger i kort avstand fra Steinsnesbukta.
Litt nærmere sentrumskjernen, finner man Sjøsiden kjøpesenter, Vektergården og alle de øvrige sentrumsfasilitetene til den flotte havnebyen Horten.

For den golfinteresserte er det ca. 5 min med bil 18-hulls bane ved Borre golfbane. Det er ca. 20 minutter til Tønsberg, 40 minutter til Torp flyplass og kun få minutter å gå til Bastøfergen med hyppige avganger til Moss. For gående og syklende er fergen gratis. Med bil når man Oslo på normalt +- 1 time med 4-felts kjørevei fra E-18 inn til hovedstaden.

Ved Strandparken er det også barnehave og flere lekeplasser samtidig som det er kort vei til skoler for alle alderstrinn.  Det er blant annet gangavstand til nyoppførte Granli barneskole, for elever i ungdomstrinnet til Holtan ungdomsskole og kort vei til Horten videregående skole. For de aller minste er det også gangavstand til flere barnehager.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil med kart og ytterligere angivelse av fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2018

Innhold

Leiligheten har gjennomgående planløsning med alt på ett plan, herlig stor grunnflate, en diger vinkelterrasse, carport og utvendig sportsbod. Arealeffektiv og ikke minst god planløsning som gir rikelig med gjennomlys og ikke minst en god romfølelse. Med sin flotte størrelse og egne hage, som vil bli godt skjermet med tiden av hekkbeplantning, tilbyr leiligheten mange av villalivets fordeler med planløsning og soner som minner om villaens tilbaketrukne privatliv.

Leiligheten har privat, enkel og trinnfri adkomst med følgende inndeling:

Meget stor, lys og innbydene ENTRE/HALL med skyvedørsgarderobe. Plass også for andre møbler som f.eks. sofa-/lenestoler, arbeids-/PC-bord eller evt. enda mer garderobeplass dersom ønskelig.

Romslig STUE og SPISESTUE hvor stor dobbel skyvedør av glass mot sjøen tar deg ut til leilighetens herlige terrassearrangement og hage ut mot sjøen. God romfølelse med fleksible møbleringsmuligheter.

Delikat og innholdsrikt KJØKKEN i smart og delvis åpen løsning mot stue-/spisestue hvor det er rikelig med kjøkkeninnredning og integrerte hvitevarer.

2 BADEROM hvorav et baderom i tilknytning til "master bedroom" og et hovedbaderom med inngang fra entre/gang.

2 ROMSLIGE SOVEROM  plassert i hver sin ende av leiligheten og hvor begge rommene har plass til dobbeltseng. MASTER BEDROOM har en eksklusiv og privat løsning med med egen WALK IN GARDEROBE og direkte inngang til nevnte private baderom.
Leilighetens ANDRE SOVEROM er også romslig og fungerer også evt. som kombinert TV-stue-/soverom hvis ønskelig.

2 BODER hvorav innvendig bod med inngang fra entre/hall og integrert sportsbod m/inngang ved siden av boligens hovedinngangsdør. Sportsboden er på ca. 5 m². med innvendig lys og en dobbel stikkontakt.

TERRASSEN PÅ  CA. 61 m² blir en flott  "forlengelse av stuen" i sommerhalvåret. Denne herlige uteplassen mot sjøen er plassert i egen hage, er delvis overbygget av overliggende terrasse og byr ikke minst på massevis av plass for utemøbler. Uteplassen er oppført som markterrasse av med terrassebord av impregnert treverk.

Praktisk carport v/eget inngangssparti

Leiligheten har flotte parkeringsfasiliteter. Så nært man omtrent kommer leilighetens inngangsdør, kan man eksklusivt og enkelt parkere eget kjøretøy  i flott carport. Denne har levegg mot inngangspartiet, er overbygget og gir suveren tilkomst. Det er lagt opp til egen 16 A kurs frem til carporten, og det er mulighet for etablering av ladepunkt for el-bil/ladbar hybridbil.

For ytterligere parkeringsmuligheter, se punktet "parkering".

Antall rom

Oppholdsrom: 5, Soverom: 2, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

P-rom (primærrom): 98,3m²

BRA (bruksareal): 103,7m² iht. byggetegninger

Rom medtatt i oppgitt P-rom: Alle rom i leiligheten utenom egen, innvendig bod.

Det medfølger også sportsbod på ca. 5 m² og carport på ca. 15 m² til leiligheten. Areal for disse er ikke medtatt i noen av de ovennenvte totale arealer.

Båtplass

Selger kan pr. tiden tilby kjøp av båtplass i Strandparken, kun noen få steinkast fra leiligheten. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon rundt dette.

Standard

Tidsriktig leilighet med et gjennomført og helhetelig kvalitetspreg. Innvendig fremstår leilighetens rom innbydende med lyse farger, godt materialvalg og funksjonelle løsninger som samlet gir et flott, gjennomtenkt og tidsriktig helhetsinntrykk.

Leiligheten byr på en særdeles fin planløsning, og har dype og store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys og herlig panorama til sjøen. De store vinduene bidrar også til ekstra god romfølelse.

Gulv, innervegger, himlinger og belistning:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er 1-stavs eikegulv i alle rom, til og med i innvendig bod og i garderoberom. Disse er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester.

Alle innevegger i leiligheten har malte overflater med malte gipsvegger i samtlige rom. Utstrakt bruk av lun, lys og moderne gråfarge. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips. Innfelte downlights i enkelte himilnger.

På gulvet er det eikelister som følger de flotte 1-stavs eikegulvene. Hvitmalte lister som i himlinger rundt dører, rundt vinduer og i tak. Alt malt listverk er sparklet og malt.

Stue-/spisestue med god plass og slående sjøutsikt:
Dette rommet er nok utvilsomt leilighetens samlingsplass hvor det bys på møbleringsmuligheter for både hverdagshygge og mulighet for å samle til familie-/venneselskap. Den vakre og slående utsikten nyter du nærmest uvhengig av hvor du oppholder deg i rommet, og de store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med sjøens farger og lys.
Det er godt med veggplass å møblere mot, og åpne løsninger fra hver ende av rommet mot kjøkkenet bidrar til de fleksible møbleringsmulighetene.
Den brede skyvedøren tar deg ut den deilige vinkelterrassen i egen hage hvor du kan nyte en helt unik utsikt over vannet og omgivelsenene.   Vannbåren gulvvarme gir en lun og deilig følelse samtidig som fraværet av synlige varmekilder ikke opptar unødvendig plass.
De dype vindusposter gir gode muligheter for innvendig sol-/innsynsskjerming i form av plissègardiner, persienner eller lignende. I overgang himling/innervegger er det takpunkt mot veggbrytere hvor du selv kan bestemme plasseringen av taklys.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Også fra dette rommet er det flott sjøutsikt flere steder, så her kan man tilberende dagens ulike måltider mens man nyter utsynet. Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken hvor det er rikelig med innredning og godt med benkeplass. Kjøkkenet er fra tradisjonsrike og 100% danskeide Aubo som har produsert kjøkken i flere tiår. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et stiltilpasset preg, som blant annet takhøye overskap (overliggende innkassing), moderne benkeplater og delikate løsninger. Legg også merke til det moderne og brede vinduet rett over benkeplaten som vender ut mot terrassen på siden av leiligheten. Belysning mellom over-/undersekap, og områdene uten overskap gir plass for veggpryd eller praktiske hyller dersom ønkskelig.
Hvitevarer medfølger og alt er integrert fra Electrolux; helintegrert oppvaskmaskin, separat induksjon steketopp innfelt i benkeplate m/komfyrvakt, stekeovn i høyskap, mikrobølgeovn i høyskap og helintegrert kjøle- og fryseskap i separat løsning. Det er også montert stiltilpasset og uttrekkbar ventilator fra Røråshetta. Også i dette rommet gir vannbåren gulvvarme et lunt og deilig parkettgulv.

Entre/gang - et svært romslig rom med fleksible muligheter for ytterligere møblering:
Den brede og romslige entreèn har en praktisk og takhøy 2-dørs skyvedørsgarderobe fra Elfa med dører av speil. Rommet er på hele ca. 12,5 m² og det er i tillegg god plass til ytteligere møbler som f.eks. sofa/lenestoler, arbeidsbord eller ytterligere garderobeløsninger inkl. kommoder, skoskap eller lignende. Fra rommet er det bred dør som kan lukkes mot stuen og kjøkkenet. Legg merke til koøyet i den dekoraktive inngangsdøren som passer fint inn i det maritime miljøet og gir et pent særpreg til rommet. De innfelte og nivåjusterbare downlightsene i himlingen gir god belysning til rommet. I garderoben er det montert Elfa hyllesystem m/heng, hylle og ferdig opplegg for evt. andre moduler fra Elfa hvis ønskelig.

Leilighetens to lekre baderom:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. De grå og delikate gulvflisene skaper en lun kontrast til de klassiske og lysere veggflisene.

Begge baderommene er innredet med dushjørne m/dører av herdet glass hvor gulvet har mindre fliser enn øvrig gulvflate. I dusjsonen er gulvet også noe nedsenket. Veggmontert toalett fra Villeroy & Boch m/skjult sisterne fra Tece gir enklere renhold og et mer moderne uttrykk. Hylle over innbygget sisterne gir plass til koselige interiørdetaljer.
Dobbelt underskap fra Iconic Nordic rooms med to praktiske kolonialskuffer m/overliggende, stilren kvadratservantbenk og veggspeil m/innfelt lys øverst i speilet (styres av veggbryter). Innfelte downlights i himling gir suverent lys. På det største baderommet med inngang fra entre/hall, er kolonialskuffene bredere og har innfelt lys på hver side av veggspeil. Hovedbadet har også en flott, filslagt nisje med avsatt plass og ferdig opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

De to romslige soverommene plassert i hver ende av leiligheten:
Hovedsoverommet byr på egen "suiteløsning" med sin herlige størrelse, eget bad og ikke minst det deilig walk-in closet i tillegg. Foruten dette praktiske garderoberommet, er det også montert takhøy to-dørs skyvedørsgarderobe fra Elfa med speildører. I garderoben er det montert Elfa hyllesystem m/heng, hylle, noe trådkurver og ferdig opplegg for evt. andre moduler fra Elfa hvis ønskelig.

Det andre soverommet ligger i motsatt ende av leiligheten med stort vindu hvor man kan nyte den vakre sjøutsikten. Rommet har inngang via dør m/sidefelt, og egner seg dermed evt. ypperlige som kombinert TV-stue/soverom hvis ønskelig (dør montert i etterkant av bilder i denne salgsoppgave). Det er god plass til dobbeltseng, ulike møbler og plass til garderobeskap hvis ønskelig.

Øvrig om standard/installsjoner/utstyr for boligen:
* Vanningskran (frostfri) plassert på yttervegg ved terrasse
* VVS system med rør-i-rør koblingsskap og fordelingsskap plassert i innvendig bod
* Seriekoblede røykvarslere
* Eget ventilasjonsaggregat med innvendig, veggmontert betjeningspanel
* Innlagt fibernett fra Canal digital fro TV og internett
* Solide, moderne og gode innerdører av type "rammedører" i hvitt

Byggemåte

Bygget består leilighetsbebyggelse med ett plans leiligheter i hhv. 1. etasje og i 2. etasje. Oppført etter teknisk forskrift 2010 (TEK10) i treverk hvor 1. etasje har støpt plate på mark, og fasaden består av moderne trekledning.

Leilighetene i byggetrinn 1 er fordelt på seks frittstående bygninger med henholdsvis 2, 4, 6 og 8 boenheter. Samtlige leiligheter er gjennomgående og hver av leilighetene går over ett plan.

Oppvarming og balansert ventilasjonsanlegg

Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet.
Kostnader knyttet vannbåren gulvvarme dekkes av leilighetseier i forhold til størrelse av eget forbruk.

Den vannbårne gulvvarmen er lagt i stue-/spisestue og på kjøkkenet. Begge baderom har elektriske varmekabler. På soverommene er det montert elektriske panelovner. 

Leiligheten har balansert ventilasjon med avtrekk og tilluft. Eget styringstablå er plassert i leiligheten, det samme er eget ventilasjonsaggregat plassert i innvendig bod.

Parkering

Utover egen carport ved inngangspartiet til leiligheten, parkeres i området gjesteparkeringsplasser og i nærmiljøet iht. områdets til enhver tid gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 5 739 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomten er selveiet.

Tomt og hage

Leiligheten har egen tomt ut for terrassen på begge sider hvor man kan sette sitt eget personlige preg med tilsådd plen og ikke minst ferdigplantet løvhekk som med tiden vil gi en skjermet, privat og unik hage mot sjøen. Dette avgrensede området følger av tegning i seksjoneringsbegjæring.
Ved inngangspartiet er det asfaltert og noe hellelagt ved adkomstpartiene, noe som resulterer i enkelt vedlikehold.

Foran bebyggelsen ved Steinsnesbukta, og i en raus sone er det regulert romslige friområder med blant annet kyststi og felles uteoppholdsarealer. Disse arealene er tilgjengelig for alle og vil være et verdifullt supplement til alle ute- og lekeområdene mellom husene.

Adkomst - slik finner du frem til Steinsnesbukta

Fra Horten sentrum følger man Storgaten sydover i retning Steinsnes og Rørestranden. Ved lyskrysset hvor Shell bensinstasjon ligger, tar man ned Johan Riefs gate til venstre. Kjør ned bakken og ta til høyre inn på Halvdan Svartes gate og deretter første vei til venstre som er Steinsnesveien. Etter ca. 300 meter finner man Steinsnesbukta på venstre side. Leiligheten ligger som siste bygg på venstre side ned mot sjøen, og er merket med til salgs skilt fra Z eiendom.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Eier

Steinsnesbukta as

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig og avløp.

Veiadkomst fra Fyrmesterveien er offentlig vei (kommunal).

Det gjøres oppmerksom på at velforeningen eier de fellesområder som ikke eies av de enkelte sameierne.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon samt odel

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Horten kommune av 22.06.2015 er avsatt til boligbebyggelse-nåværende, friområde-nåværende, krav vedrørende infrastruktur, gul sone iht. T-1442 og byggegrense.

Eiendommen ligger i et regulert område med planid 701/00384, plannavn Fyrmesterveien 7 og 9 vedtaksdato 23.03.2015. Plan med bestemmelser følger som vedlegg i salgsoppgave. Planen inneholder yttterligere boligbebyggelse vest for/bak dagens bebyggelse, ref. den vedlagte plan som inngår i etterfølgende byggetrinn i Steinsnesbukta.

Relaterte planer: planid 00285 plannavn Steinsnes 19/2 - vedtaksdato 05.03.2001, planid 00210 - plannavn ny riksvei 19 Borre - Horten vedtaksdato 19.09.1990 og planid 00247 - plannavn Sollistrand/Linden vedtaksdato 03.02.1997.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov. Eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.  Det er ikke igansatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen.  Alle opplysninger er innhentet fra Horten kommune.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt og det er ingen boplikt.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 21.01.2019. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

6 490 000,-

Beregnet totalkostnad

6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
15 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 620 000,-))
5 000,- (Refusjon av selgers utlegg for startkapital til sameiet - KJØPER)
1 000,- (Refusjon av selgers utlegg for startkapital til Steinsnesbukta velforening - KJØPER)
--------------------------------------------------------
22 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 512 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Fellesutgifter til sameiet

Felleskostnadene for denne leiligheten er pt. kr. 1.970,- pr. måned og dekker blant annet følgende:

* Felles bygningsforsikring
* TV - grunnpakke
* Internett - grunnpakke
* Strøm ved fellesanlegg
* Snøbrøyting og strøing
* Diverse vedlikehold og avsetting til dette
* Utgifter til felles verktøy og redskaper i sameiet
* Service brannalamanlegg
* Service sprinkelanlegg
* Service og filer for ventilasjonsanlegg
* Utgifter til forretningsførsel (pr. tiden USBL)
* Utgifter til revisor, styre m.m.

Fastsettelse av felleskostnader er iht. budsjett utarbeidet på vegne av sameiet. I budsjettet (vedlagt salgsoppgave) fremkommer det hvilke poster i fellesutgiftene som er arealuavhengige og hvilke som er arealavhengige.

Sameiet

Boligsameiet Steinsnesbukta 1 består av 32 seksjoner boligseksjoner. 

Forretningsfører i sameiet: USBL.

Det gjøres oppmerksom på at sameiet er nyetablert, og sameiets kostnader vil derfor kunne økes eller reduseres med tiden avhengig av tjenestetilbudet sameiet/styret beslutter.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Leilighetene inngår i eierseksjonssameier i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer iht. vedtektene til sameiet.

Vedalgt salgsoppgave finner man foreløpige sameievedtekter.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kjøper skal ikke innbetale noen form for forskuddbetaling innen ovennevnte.

Formuesverdi ved skattefastsetting

Interessenter oppfordres til å sjekke skatteetatens hjemmeside da formuesverdi p.t. ikke er fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" der boligeieren er folkeregistrert bosatt eller "sekundærbolig" som man eier, men ikke bor fast i.

Øvrige løpende kostnader

Boligen har ikke vært bebodd og det eksisterer dermed ingen oversikt over erfaringsmessige kostnader knyttet til kostnader knyttet til energiforbruk på årsbasis.

Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster av tappevann etc.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter  vil bli fakturert direkte fra Horten kommune til leilighetseier.
Standard sats er pr. tiden årlig kr. 10.610,- inkl. mva. for husstander uten vannmåler.
Beløpet fordeles over fire terminer og inkluderer kommunens leveranse av vann, avløp og renovasjon.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Alle seksjonseierne i boligsameiet er pliktig til å være medlem av Steinsnesbukta Velforening, ref. sameiets vedtekter punkt 5-3. Ved å eie bolig i Steinsnesbukta, har man rett og plikt til ett medlemskap i velforeningen. Velforeningen har blant annet som formål å drifte og vedlikeholde området som velforeningen disponerer slik som blant annet felles utomhusareal, lekeplass, støyskjerm osv. Det gjøres oppmerksom på at deler av område er overtatt av Horten kommune, slik som friområde mot øst, areal for kyststi med mer.
Foreningens overordnede formål er "å skape og opprettholde gode forhold på fellesarealene slik at det blir til gavn og trivsel for beboerne". Som vedlegg finner du foreningens utkast til vedtekter datert 15/1-2019.

Forholdet til utleie av eiendommen

Leiligheten består av en boenhet og har ingen separat utleieenhet.

Selve leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig. Sameiets vedtekter,  fastslår at "seksjonseier disponerer fritt over egen seksjon med de begrensninger som følger av sameieforholdet og eierseksjonsloven. Seksjonseieren kan fritt leie ut sin egen seksjon".

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.
Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Gjengangeren 06.02.19 (Kr.2 600) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 000) Drone (Kr.2 640) Markedspakke (Kr.9 875) Gjengangeren 060319 (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 080519 (Kr.4 500) Gjengangeren 08.05.19 (Kr.2 500) Gjengangeren 10.05.19 (Kr.1 250) Bilder/Plantegning (Kr.800) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 6 490 000,-) (Kr.35 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.8 750) Totalt kr. (Kr.86 890)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Annet

Iht. Avhendingslova sin paragraf 2-11 som omhandler "garanti for oppfylling av avtalen", vil selger i det tilfellet denne boligen evt. selges innen 6-seks-måneder etter ferdigstillelse stille en garanti tilsvarende 5% av kjøpesummen til kjøper i forbrukerforhold etter tilsvarende regler i paragraf 12 i Bustadoppføringslova.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV.

Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter, servitutter og heftelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Følgende servitutter og heftelser følger samtlige seksjoner i sameiet:

1971/227-1/28.  Erklæring/avtale 15.01.1971. Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere

1974/2980-1/28.  Erklæring/avtale 15.07.1974. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.

1978/2290-1/28. Erklæring/avtale av 01.06.1978. Bestemmelse om kloakkledning. Med flere bestemmelser. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere

1979/2548-1/28. Erklæring/avtale av 22.05.1979. Bestemmelse om kloakkledning. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1982/2889-1/28. Erklæring/avtale av 17.06.1982. Bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Elektriske kraftlinjer. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
1995/997-2/28. Bestemmelse iflg. skjøte  av 24.02.1995 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m. Med flere bestemmelser. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.
 
2018/1151344-1/200. Erklæring/avtale av 17.08.2018. Rettighetshaver:HORTEN KOMMUNE, Org.nr: 964951284. Kan ikke slettes uten samtykke fra STEINSNESBUKTA AS, Org.nr: 993468711. Bestemmelse om rett til å ha stående kloakkpumpestasjon med hovedledninger. Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger. Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærhet av kabler/ledninger. Bestemmelse om adkomst for kjøretøy fram til og rundt pumpestasjonen. Overført fra: 0701-126/328. Gjelder denne registerenheten med flere.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil en gang (1G) Folketrygdens grunnbeløp.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses og legalpant følger derfor eiendommen ved salg.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved budgivning. Leiligheten er innflyttingsklar og kan overtas på kort varsel dersom ønskelig.

Lov om Hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?