Til innholdet

ARKITEKTPERLE M/ATRIUMHAGE. Funkisinpirert enebolig på ett plan. Rolig og sentral boligate. Solfylt hjørnetomt! MÅ SEES!

Linnomstien 1B
Prisantydning 3 775 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 138
BRA: 144 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1973
Tomtareal: 707 m²

Visninger

søndag 31. mai Kl 16.45 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - GAUTERØD/LINNOM

Adresse

Linnomstien 1B 3114 Tønsberg

Velkommen til Linnomstien 1B

Velkommen til denne innholdsrike eneboligen i rolig boliggate meget sentralt, solrikt og barnevennlig beliggende på Gauterød/Linnom.

På en solrik hjørnetomt finner man dette arkitektonisk særpregede og funkisinspirerte hjemmet med lun atriumshage. Huset er oppført med alt på ett plan og ligger godt tilbaketrukket på en selveiet hagetomt på drøye 700 kvadratmeter. Atriumet innbyr til terrasse-/uteliv i det solfylte og skjermede uterommet med stor nyoppført terrasse.

I 1973 tegnet arkitekt Claus O. Svanstrøm dette innovative huset som særpreges av spesielt mye vindusflater. Med sitt moderne og tidløse særpreg og mange spennende detaljer har nok denne arkitekturen vært inspirasjon til flere av prinsippene ved bygging av dagens moderne boliger. Straks man kommer innenfor døren, blir man raskt imponert over arkitektens helhetstenkning med blant annet innslag av spennende takhimlinger, store og delvis dype vinduer og ikke minst husets arkitektoniske detaljer med grunnprinsipp om åpne løsninger.

Linnomstien 1b har også en herlig beliggenhet. Her har du en rekke butikker, servicetilbud og fasiliteter for hele familien innen kort avstand. I tillegg er det kort vei til sjøen, badestrender og det er kort sykkelavstand til Tønsberg by som ligger kun ca. 4 km fra eiendommen.

Familiens kjøretøy plasseres trygt i garasje og carport i tillegg til på steinlagt gårdsplass - alt på egen eiendom.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes det velkommen til visning!

Fremtredende egenskaper ved eiendommen

º Arkitekttegnet enebolig med alt på ett plan
º Funkisinspirert arkitektur
º Tegnet av den lokale arkitekten Claus O. Svanstrøm
º Gjennomtenkt atriumshage mot vest med nyoppført terrasse
º Fantastisk terrassearrangment på ca. 40 m² blir som "ekstra stue" i sommerhalvåret
º Solfylt hjørnetomt som er selveiet og hvor atriumhagen ligger mot vest
º Boligen er nær helt tilbaketrukket mot øst og åpner dermed opp mot vest
º Nærhet og kort sykkelvei til strender, småbåthavner og flotte turområder
º Kort vei til barnehager og skoler for alle alderstrinn
º Dagligvareforretning noen steinkast fra eiendommen
º Sentralt med kort vei til de fleste fasiliteter og Tønsberg by
º De fleste rom særpreges at store og brede vindusflater som slipper dagslyset inn
º Svært romslig hovedstue
º Peisestue i delvis åpen løsning med hovedstuen
º Kjøkken i åpen løsning og utenforliggende spisestue
º Stort baderom med flislagt gulv m/varmekabler
º Vaskerom med dusj
º To (tre) soverom
º Garasje på ca. 25 m² + carport i forkant av garasjen
º Rolig villagate
º Flotte turområder i nær umiddelbar nærhet
º En spennende eiendom som anbefales besiktiget!

Nærområdet og beliggenhet

Eiendommen er beliggende i attraktivt og populært boligområde på Linnom/Gauterød, ca. 4 km fra Tønsberg sentrum.

Det er gangavstand til Kiwi-dagligvareforretning samt spisested på Gauterød. Kort vei til Olsrød park med diverse forretninger, Level treningssenter m/spa-/velværeavdeling, svømme-/badeanlegg, legesenter som også ligger i kort avstand fra eiendommen. Tolvsrødsenteret med gode shoppingmuligheter og ulike servicetilbud ligger innen kort avstand.  Slagenhallen og Flinthallen samt flott fotballanlegg på Flint noen få minutter med bil fra eiendommen.

Kort vei til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Kort avstand også Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykkeltur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst med båt til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Barnehager samt barne- og ungdomsskole ligger også i området. Nærmeste barnehager er Ilebrekke barnehage og det er også kort vei til Solsikken barnehage og Brekke naturbarnehage. Godt utbygde gang- og sykkelveier i nærområdet frem til både skoler og barnehager i tillegg til gangsti/snarveier gjennom nærområdets turstier. Eiendommen tilhører Sandeåsen barneskole.

Det er flotte tur og friluftsområder i umiddelbar nærhet - du har faktisk flotte turstier i skog og landlig terreng omtrent rett utenfor egen dørstokk.

Gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum. Det er kort vei til bussholdeplass langs Gauterødveien. Til Vestfold sin største arbeidsplass, Sentralsykehuset i Vestfold, er det ca. 4 km. I Tønsberg by finner man blant annet Tønsberg Brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1973

Boligens innhold

Innholdsrik og suveren enebolig med god plass, funksjonalistiske løsninger og flere rom med fleksible bruksmuligheter. Hovedoppholdsrommene i hjemmet ligger i flott nærkontakt med den vakre atriumshagen.

Huset er oppført over ett plan med følgende inndeling:

1. ETASJE:
ENTRE med tilkomst fra husets nordvestre hjørne fra overbygget inngangsparti.
GANG med garderobeplass.
FORSTUE/SPISESTUE med dobbelfløyet verandadør.
Meget romslig og lys HOVEDSTUE med høyreiste vinduer på hele langveggen mot atriumshagen i vest.
KJØKKEN med inngang fra forstue/spisestue og åpen løsning mot hovedstuen.
PEISESTUE på noe nedtrappet nivå i delvis åpen løsning med hovestuen.
BADEROM med blant annet badekar m/dusjanretning, toalett og dobbel servant.
Praktisk VASKEROM med dusj, diverse innredning og tilknyttet BOD i delvis åpen løsning.
TV-STUE/ARBEIDSROM i åpen løsning med SOVEROMSGANG med garderobeskapsrekke. Rommet er opprinnelig inntegnet med mulighet for hjemmets tredje soverom.
TO SOVEROM hvorav et har tilknyttet bod/garderoberom.

GARASJE M/CARPORT:
Frittstående garasje med tilbygget carport i forkant/på gårdsplass ved innkjøring til garasjen. Se punktet "parkering" for inngående beskrivelse av garasjeanlegget.

Planskisser over boligens inndeling

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligen. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Terrasse/husets uterom og den solfylte hagetomten

Solrik, usjenert og svært pent opparbeidet hjørnetomt med flatt hageterreng. Tomtens størrelse er 707,2 m² iht. matrikkelkart og tomten er selveiet.

Det er gode solforhold på tomten, og dette gjenspeiles i eiendommens terrasseløsninger og utemiljø. Huset plassering, tilbaketrukket mot øst, gir en stort og godt uteområde mot vest.

Atriumet glir flott inn i terrenget og samsvarer med husets arkitektur. I uterommet mot vest kan man nyte lange soldager og ikke minst sen kveldssol. Denne er godt skjermet og bygningskroppens utforming i hesteskoform gjør uterommet svært lunt, skjermet og flott. Den flotte og varierte terrassen på ca. 40 m² er nybygget inneværende år. Boligens store vinduer gir for øvrig en unik nærhet fra de innvendige rommene til atriumet. Innslag av Pergolatak skaper en flott harmoni ut for spisestuen. Atriumet innbyr også med sin størrelse til store familie-/venneselskap med massevis av god plass for tildekning av langbord og sitteplasser.

Tomten består for øvrig at en romslig gårdsplass med belegningsstein, steinsatte gangarealer og beplanting som sørger for god skjerming av den solrike hjørnetomten. På sydvestsiden skjermes uterommet av vintergrønn hekk, vestsiden og deler av sydsiden preges av Berberisbusker mens østsiden har blant annet delvis nålehekk (lerk eller lignende). Man finner også flere blomsterbed i atriumet, og på nordøstsiden blomstrer Syrintrær.

Tomtens grenselinjer fremkommer av situasjonskart som utgjør vedlegg til komplett salgsoppgave.

Standard

Boligen fremstår med en rekke gjennomtenkte arkitektoniske løsninger med "håndsøm". Til tross for sin naturlige aldersslitasje, har boligen en rekke detaljer som fremstår som tidløse og på mange måter forut for sin tid. Utstrakt bruk av store, brede og til dels dype vindusflater gir herlig lysinnslipp til huset og ikke minst en flott nærkontakt med atriumet. Innvendig preges boligen av gjennomtenkt materialbruk i stor utstrekning fra byggeåret.

Den generelle standard beskrives bl.a. som følger i de ulike rom:

Hovedstuen med stor glassfelt mot atriumshagen i vest:
Dette rommet plassert mot vest-syd-øst er nok selve "hjertet i hjemmet". Et stort og luftig rom på ca. 40 m² som imponerer med sin arealgenerøsitet og flotte løsninger som blant annet delvis skrånende himling og kreative vindusplasseringer. Taket har sitt høyeste punkt ut mot atriumet. Tross vindusflater langs hele vestveggen med flott utsyn og fin nærhet til uterommet, er det godt med veggflater på innerveggene. Den åpne løsningen mot både kjøkkenet og peisestuen både forsterker romfølelsen og bidrar til flott gjennomlysning av rommet. Legg også merke til det smale hjørnevinduet på sydveggen. Stuen har god plass til flere sittegrupper i tillegg til plass for spisestuemøbler dersom ønskelig. Den sentralt plasserte peisen fra Handøl gir rommet et flott særpreg. Peisen er takhengt i tilknyttet stålpipe og understøttes av gulvsokkel. Peisen blir et hyggelig samlingspunkt for familien på mørke kvelder. Det er også plassert peisovn og varmepumpe i dette rommet. På gulvet er det parkettmønstret laminat med gulvvarme, det er bred trepanel på vegger og trepanel i himlingen.

Tilbygget peisestue:
Peisestuen ligger i tilbygg mot syd-vest i fin sammenheng med hovedstuen. Dette ca. 20 m² store rommet er lagt på et noe lavere gulvnivå enn hovedstuen og gir den store stuesonen en flott særpreg. Legg merke til arkitektens detalj med "triangelvindu" på sydveggen. Store glassflater i skyvedør gir en flott nærhet til uterommet. Døren er defekt og er dermed plombert. Rommet har bredt heltregulv, murstein på vegger og trepanel i himlingen. Også her er det noe skånende innertak som gir særpreg! Murpeisen kledd i murstein har innsatsovn med glassdører.

Forstue-/spisestue med åpen inngang til kjøkken:
Dette mindre rommet har 2-fløyet utgangsdør til atriumet, hvilket også herfra gir flott nærhet og tilgang til uterommet. Rommet, som har direkte og åpen inngang til kjøkkenet, er flerfunksjonelt med flere bruksmuligheter. Her er det flislagt gulv, malt tapet på vegger og hvitbehandlet trepanel i himling.

Kjøkken i åpen løsning med hovedstuen:
Kjøkkeninnredningen er utskiftet siste halvdel av 1980-tallet. Brede vinduer ført helt ned til benkeplater mot hagen i øst gir flott nærkontakt til tomten. Åpent "arbeidskjøkken" hvor det er svært godt med benkeplass og god nærkontakt med øvrige hovedoppholdsrom i huset. U-løsningen gir god benke-/arbeidsplass. Ytterste del av benkeplaten, mot hovedstuen, sørger for at du kan benytte denne også som en kombinert spiseplass. Herfra har man også flott kontakt med gjester og familiemedlemmer rundt spisestuebordet. Legg merke til de originale, innfelte lampene over denne "øyen". Legg også merke til den takhengte kobberventilatoren med utlufting til over tak. Innredning av heltre mørke fronter og dører i eik. Overskap med blyglass, laminat benkeplater og oppvaskkum m/sidekum og nytt ett-greps blandebatteri fra 2019. Det medfølger nyere integrert Siemens kjøleskap, nyere integrert Bosch oppvaskmaskin, eldre AEG stekeovn i underskap og eldre nedfelt AEG keramisk steketopp.
Kjøkkenet har flislagt gulv, tapet på vegger og hvitbehandlet trepanel i taket.

Det store og lyse baderommet:
Baderommet er stort og lyst. Rommet bestod opprinnelig av separat toalettrom og et mindre baderom, men er antatt ombygget ved tiårsskiftet 1980/1990. Også badet særpreges av de flotte vindusløsningene som ellers i huset. Med bredt vindu m/fastkarm og åpningsvindu i hele bredden av rommet slippes daglyset og utsynet til hagen inn på en flott måte. Innredet med innbygget badekar med dusjløsning og integrert blandebatteri i vegg, sokkeltoalett og baderomsinnredning med speilvegg over doble servanter fra Porsgrund bad i hele rommets lengderetning. Legg merke til tidstypisk løsning m/skjulte lysstoffrør over speilene som gir god belysning. Det er også et stort høyskap som gir god oppbevaring for håndklær osv. Ventilasjon via elektrisk vifte ut over tak. Badet har flislagt gulv med varmekabler, en kombinasjon av fliser og malt tapet på vegger og tak-ess i himling.

Vaskerom m/dusj og innenforliggende bod:
Vaskerommet er praktisk plassert innenfor husets entre og har dermed enkelt adkomst til hagen. Funksjonelt innredet med både dusj v/sjalusivegg, vegghengt stålvask, arbeidsbenk og innredning med oppbevaringsplass. I dusjnisjen er blandebatteriet integrert i veggen. Over benkeplaten slipper stort vindu mot nord inn dagslyset. Det er varmekabler i gulv, opplegg for vaskemaskin-/tørketrommel og åpen løsning til "boddel" av rommet m/hyller, husets varmtvannstank og løfter for parafinbrenner. I boden finner du også teknisk opplegg for blant annet vanninntak/hovedstoppekran. Vaskerommet har belegg m/sluk på gulv, malte veggflater og tak-ess i himling.

TV-stue/arbeidsrom - evt. hjemmets tredje soverom:
Dette rommet ligger i sammenheng med hjemmets soveromsavdeling med stort og bredt vindu ut mot atriumet. Ypperlig rom dersom man vil trekke seg unna husets øvrige hovedoppholdsrom. I tillegg er det mulig å sette opp vegg for gi huset tre soverom dersom ønskelig. Arkitekten har forøvrig tegnet rommet som et alternativt soverom i opprinnelige arkitekttegninger. Rommet ligger åpen løsning med soveromsgangen hvor det på langveggen er garderobeskapsrekke med hele 12 slagdører. Rommet har nylagt 1-stavs parkettmønstret laminatgulv, nymalt tapet på vegger og tak-ess i himling.

De to soverommene hvorav det ene med tilknyttet bod:
Begge soverommene har plass til dobbeltseng hvis ønskelig og har nylagte 1-stavs parkettmønstret laminatgulv, nymalt tapet på vegger og tak-ess i himlinger. Soverommet med tilknyttet bodrom har brede vinduer mot atriumet, mens det andre soverommet har tilsvarende vinduer mot hagen i vest. Boden kan evt. benyttes som garderoberom dersom ønskelig.

Inngangsparti, entrè og gang:
Huset har overbygget inngangsparti m/murt skiferdekke som ligger på samme terrengnivå som belegningsstein på gårdsplassen ved eiendommen. Inngangen har tilkomst fra husets nordvestre hjørne hvor man møter en flott teakdør med sidefelt av ensfarget blyglassvindu som slipper inn lys til entrèen som har flislagt gulv, malt trepanel på vegger og tak-ess i himlingen. Fra entrèen, hvor for øvrig husets elektrotavle er innfelt i vegg, er det glassdør videre inn i hjemmet.
Gangen innenfor entrèen er det plassbygget et garderobesystem m/åpen garderobenisje i kombinasjon med garderobeskap for klesoppbevaring av ytterklær og skotøy. Her slippes lyset inn av stort ensfarget blyglassvindu ut mot inngangspartiet. Gangen har flislagt gulv, malt tapet på vegger og hvitbehandlet trepanel i taket.

For ytterligere og spesifiserte detaljer rundt innvendige overflatematerialer, se utarbeidet tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 138 kvm, Bruksareal: 144 kvm, Bruttoareal: 152 kvm

1. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 138/144/152 m².

Primærrom (p-rom) i boligen består av følgende rom:
Samtlige rom i hovedetasjen er inkludert i oppgitte primærrom med unntak av bod innenfor et av soverommene og bod i tilknytning til vaskerom som tilsammen utgjør ca. 6 m².

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Garasje m/carport er ikke medtatt i arealsammendraget.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Eiendommens byggemåte i korte trekk

Enebolig med alt på ett plan. Oppført i tre på mur. Huset er bygget i 1973 og tilbygget med stue med nednivellert nivå mot sydvest i 1985. Garasje er utvidet med carport i 1980.

Huset er oppført på støpt ringmur som støpt plate på mark. Drenering til kultet masse med antatt drensledninger i grunnen. Yttervegger i bindingsverk av tre som er isolert og hvor det er benyttet vindsperre av papp eller plater. Ytterveggene er kledd med malt stående tømmermannskledning med over og underligger panel samt  liggende Vestlandskledning/Weatherboard.

Takkonstruksjon av type pulttak med tilnærmet flat takkonstruksjon. Taket er tekket med banemembran hvor det lagt nytt banebelegg i 1999 av Protan AS. Stålbeslag rundt piper og luftehatter. Takrenner og nedløp i plast. Vindskier i tre.

Vinduer hovedsakelig fra byggeår. Vinduer i tre av type fastkarm og sidehengslede vinduer, 2 - lags glass. Noen glass er skiftet på 1990 tallet og 2 stk. med glass i stue i 2016, midthengslet vippevindu i tre i gang med blyglassvindu. Midthengslet vippevindu på vaskerom med 2 lags glass. Heve - /skyvedør (ikke i bruk) fra peisestue har 2- lags glass hvor glasset er skiftet i 2016.

Ovennevnte beskrivelse er basert på utarbeidet tilstandsrapport. For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand henvises det til denne rapporten utført av  Hans Holt.

Adkomst - slik finner du frem til Linnomstien 1B

Fra Tønsberg kjører man gjennom Kilen handelsområde i retning Tolvsrød. Følg Åsgårdstrandveien til rundkjøringen ved Kiwi dagligvareforretning butikken, hvor man tar av til venstre, og så umiddelbart til høyre inn på Gauterødveien. Følg Gauterødveien til du får Linnomstien på venstre hånd. Ta deretter inn første stikkvei, og Linnnomstien 1b nå ligger som hjørnetomt og som første hus på høyre hånd.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk, ved og varmepumpe.

Varmepumpe med luft-til-luft funksjon fra Toshiba (eldre modell) plassert i hovestuen, nærmest kjøkkenet. Varmepumpen har også funksjon for kjøling.

Jøtul peisovn fra 1999 m/underliggende parafinbrenner tilknyttet mursteinspipe i hovedstuen. I samme stue er det installert åpen designpeis fra Handøl til selvstendig stålpipe. I peisestuen er det installert peis med peisinnsats og glassdører.

Det er elektriske varmekabler på baderom og på vaskerom. Opprinnelig Eswa-takvarme i hovedstue, kjøkken og i forstue/spisestue. Eswa-takvarme har normalt begrenset levetid og det antas at disse ikke er i funksjon/evt. kun delvis fungerer. Øvrig elektrisk oppvarming med panelovner/opplegg til panelovner.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) har den 5. oktober 2016 hatt seneste tilsyn med eiendommens fyringsanlegg. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold av betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Den gangs tilsyn ble derved formelt avsluttet. Rapport utleveres på forespørsel.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at parafintank og parafinbrenner dermed ikke lengre kan benyttes for parafinfyring. Parafintanken, en sveiset ståltank på ca. 1 200 liter, er plassert åpent og innerst i garasje og er således enkel å fjerne ved behov. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Parkering frittstående garasje på ca. 25 m² og på romslig gårdsplass som er anlagt med belegningsstein.

Garasjen har støpt betonggulv og det er innlagt både strøm og lys. Innkjøring fra malt leddport av tre med motorisert og elektrisk portåpner. Gulvet har pusset murgulv og vegger/tak er uisolert. Garasjen har forøvrig innlagt lys og stikkontakt. Sideinngang på sydsiden, nærmest husets inngangsparti. 

I 1985 er det bygget stiltilpasset tak over deler av gårdsplassen, i front av garasjen, som gir overdekning i form av carportløsning.

Areal og eierform

Areal: 707 kvm, Eierform: Eiet tomt

Eier

Bent André Ravdal Eileen Cathrine Ravdal Kim Bæk

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp. Det er ingen septiktank på eiendommen.
Iht. tinglyst avtale av desember 1991 har eiendommen sammen med to andre eiendommer (gbnr. 147/291 og 292) gjensidig rett til anlegg og vedlikehold av private vann og avløpsledninger frem til kommunalt tilknytningspunkt. Avtalen er vedlagt i salgsoppgaven.

Reguleringsplan og forholdet til konsesjon, odel og evt. boplikt

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Tønsberg kommune av 22.05.2019 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende".

Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt. Det er ikke boplikt.

Tinglyste rettigheter og servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Følgende er tinglyst på eiendommen:

Heftelser:
1991/15214-1/91. Best. om vann/kloakkledning. tinglyst av 12.12.1991. Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet. Gjelder denne registerenheten med flere
 
1991/15214-2/91. Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 12.12.1991. Gjelder denne registerenheten med flere.

Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for nybygg - enebolig datert 04.04.1973. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Kommunene opplyser at carport som tilbygg til eksisterende garasje 1980 og tilbygg enebolig 1985.

Prisantydning

3 775 000,-

Beregnet totalkostnad

3 775 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 94 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 775 000,-)) -------------------------------------------------------- 107 212,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 882 212,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Skattemessig formuesverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr. 979 294,-.
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr.3 525 458,-.

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2018. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Takstdato : 14.05.2020

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 17 246 kWt.

Forbrukstall er innhentet fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år. Forbrukstallet gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Kommunale avgifter og forholdet til evt. eiendomsskatt

Kr. 11 981 pr. år

De kommunale avgiftene dekker gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing for eiendommen.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i denne delen av Tønsberg kommune.

Forholdet til utleie av eiendommen

Boligen består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel/separat boenhet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 270520 (Kr.4 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585) Tønsbergs Blad 270520 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.10 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 775 000,-) (Kr.41 525) Totalt kr. (Kr.83 080)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Eiendommen overtas som besiktiget uten ytterligere rengjøring.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.
Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig - vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Det gjøres særskilt oppmerksom på at selger har arvet eiendommen (dødsbo), ikke selv bebodd den og dermed at begrenset kunnskap om eiendommen.

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

'Finn.no: Visningstekst'

Ta kontakt med megler for avtale om visningstidspunkt. Dette gjelder også ved annonsert visningstidspunkt hvor man må melde seg på i forkant. Det inviteres til visninger etter gitte forhåndsregler hvor vi følger gjeldende smittevernregler. Kontakt gjerne megler via linken "VISNINGSPÅMELDING" som avtaler vi en tid hvor vi  finner gode og trygge løsninger. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?