Til innholdet

Eksklusiv designleilighet fra 2019 helt i sjøkanten (3. etg.). 2 terrasser, stor takhøyde og fine solforhold. MÅ SEES!

Kanalveien 2B
Prisantydning 7 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 93
BRA: 97 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2019
Tomtareal: 2381 m²

Visninger

søndag 4. oktober Kl 19.00 - 19.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG BY -  FRONT V/KANALEN BRYGGE

Adresse

Kanalveien 2B 3127 Tønsberg 3. etasje

Velkommen til denne rålekre og eksklusive designleiligheten fra 2019 helt i sjøkanten ved eksklusive Kanalen brygge

Helt i sjøkanten ved Kanalen brygge har vi nå gleden av å presentere en eksklusiv designleilighet med gjennomgående planløsning i byggets 3. etasje. Dette er en sjelden anledning!

I front av bygget ligger denne rålekre og supermoderne leiligheten med imponerende standard og løsninger av høy kvalitet. Den har gjennomgående planløsning, to balkonger og ligger således med svært gunstige solforhold.
Utsikten er slående og fasinerende. Man har "orkesterplass" og misunnelsesverdig nærhet til det maritime sjølivet som utspiller seg rett på utsiden av leiligheten. Vakker utsikt til sjøen og Kanalen og flott utsyn mot byen - en utsikt som er vel så flott på kveldstid når byen er belyst og lyset speiler seg i vannet.

Kanalen brygge har en unik beliggenhet langs Kanalen. Kontakten med havets liv, lyder, lukter og ikke minst lyset og refleksenes spill, fremkaller en helt spesiell stemning og gir særegne kvaliteter. Sentrumsnærheten er også en av kvalitetene ved Kanalen brygge. Det er kort gangavstand til både Tønsberg sentrum og Teie torv.

Leiligheten har en imponerende flott løsning preget av blant annet høyreiste vindusflater, eksklusive detaljer og påkostede løsninger. Legger man til himlingshøyden på ca. 2,80 meter skjønner man raskt at det her bys på noe "utenom det vanlige". 

Med en gang man kommer inn i leiligheten forstår man at man blir vitne til noe helt spesielt. Leiligheten har høy grad av luksusfølelse og byr på en bred og stor entre/gang m/plassbygde garderobeskap,  to romslige dobbeltsoveværelser,  stor stue med utgang til skjermet terrasse mot sjøen, spisestue med utgang til sydvendt terrasse, påkostet og svært innholdsrikt kjøkken fra den danske kvalitetsprodusenten Svane, to lekre baderom og bod både innvendig og utvendig. 

Bilen din parkerer du trygt og godt ved egen p-plass i byggets garasjeanlegg.

Velkommen til visning av en helt spesiell leilighet som vi er sikre på vil begeistre selv den mest kresne boligkjøper!

Kort fortalt om leiligheten og Kanalen brygge

º Bo helt i vannkanten med  "orkesterplass" til sjøen og Kanalen
º Høye himlinger på 2,80 meter i oppholdsrommene gir et unikt særpreg
º Lys og luftig frontleilighet med eksklusive innredningsdetaljer langt utom det vanlige
º Høystrakte og store vinduer fra gulv til tak gir en helt spesiell følelse
º Leiligheten er gjennomlyst med stue-/kjøkkensone i hver sin ende av hjemmet!
º To terrasser med sol fra morgen til kveld - en ut mot sjøen og en ut mot atrium i syd 
º Garasjeplass med ladepunkt for el-bil/ladbart kjøretøy
º Svært gjennomført innredet med høy standard og eksklusive løsninger
º Unik stue hvor maritime inntrykk "fyller rommet"
º Påkostet kjøkken fra Svanekjøkkenet - et designstudie som vil imponere!
º To romslige dobbeltsoverom plassert i hver sin ende av leiligheten
º To delikate og flislagte baderom - et av disse i direkte tilknytning til hovedsoverom
º Massevis av pent tilpassede garderobeskap fra danske Svane
º Super plassutnyttelse og høy grad av "håndsøm"
º Romslig med maksimal plassutnyttelse - påkostede garderobeskapsløsninger
º Vannbåren gulvvarme og lekre, stilfulle en stavs parkettgulv i alle rom
º Listefrie himlinger og smyg gir forsterker det moderne uttrykket
º Utstrakt bruk av innfelte LED-downlights i himlinger
º Gasspeis 
º Bygget er kledd i et unikt og eksklusivt treverk - Accoya
º Felles atriumshage og felles, svært solrik takterrasse i bakenforliggende studiobygg
º Oppført av Zeiner Bolig og organisert som selveierleiligheter
º Tegnet av arkitekt Ola Roald - nyoppført sommeren 2019
º Ingen boplikt!
º En særdeles eksklusiv leilighet som MÅ OPPLEVES!

Kanalen brygge sin flotte beliggenhet i sjøkanten, tett på byen

Kanalen Brygge ligger sentralt, i skjæringspunktet mellom Tønsberg og Nøtterøy. Beliggenheten er perfekt, med gangavstand til det meste. Området har hatt en betydelig oppgradering de siste årene, og blitt et av distriktets mest attraktive steder å bo.

Du har umiddelbar tilgang til det pulserende bylivet, restauranter og kulturliv. Fra vinduene i leilighetene ser du båter passere, og lyset fra byen som glitrer mot den mørke nattehimmelen. Samtidig har du vannet og flotte grøntområder rett utenfor døren. Sentralt, men likevel skjermet fra sentrumslarmen.

Tønsberg er en raskt voksende by med et yrende storbysentrum og et rikt kultur- og aktivitetstilbud. Vakker skjærgård, fine badestrender, friske skoger og flotte grøntområder - tilgjengelig for deg som er glad i naturen. En kort spasertur i motsatt retning, ligger Teie - som byr på et koselig handelssenter og flott natur.

Oslo ligger bare en times kjøretur unna, og med Torp Lufthavn i nærheten, kommer du deg raskt ut i Europa.

Leilighetens innhold

Gjennomlyst frontleilighet med gjennomgående planløsning og arealgenerøse rom med følgende planløsning:

Romslig og bred ENTRÈ.
GARDEROBEROM/GANG med plassbygget garderobeskapsløsning på to sider.
KJØKKEN i åpen løsning med SPISESTUE og utgang til sydvendt TERRASSE mot byggets sydvendte atrium.
Romslig STUE med gasspeis, utgang til TERRASSE mot sjøen og åpen løsning mot leilighetens spisestue.
TO BADEROM - et med inngang fra entrè og et tilknyttet hovedsoverom.
TO DOBLE SOVEROM hvorav hovedsoveværelse mot sjøen m/tilknyttet walk-in closet og et baderom.
Romslig BOD med massevis av praktisk lagringsplass og inngang fra kjøkkenet. Det medfølger også en UTVENDIG BOD.

Leilighetens to flotte terrasser

Leiligheten har to herlige uteplasser. En overbygget og delvis innbygget terrasse i front, ut mot Kanalen, og en romslig terrasse på motsatt side, mot atriumet i syd. Begge terrassene blir nærmest som "ekstra stuer" i sommerhalvåret. Legg merke til at overbyggene også er ekstra høye - disse følger nemlig opp samme høye himlinger som innvendig i leiligheten og gjør dem ekstra luftige. Begge uteplassene har bredt tredekke av eksklusiv Accoya  Rekkverk av moderne, solid glass og syrefast stål/aluminium. I tillegg er det utvendig belysning og strømuttak på begge sider. Legg merke til den elegante belysningen med integrert LED lysstripe i ytterst i himlingskledningen på begge sider.
Begge terrassene har adkomst fra brede skyvedører. Legg merke til den flotte detaljen med brede overlysvinduer over skyvedøren - dette oppnås takket være de høye himlingene i leiligheten.
Terrassen mot Kanalen har en fantastisk plassering hvor man kan nyte det herlige sjølivet som utspiller seg rett utenfor. Nærheten til sjøkanten er helt spesiell! Ønsker man å skjerme seg, kan man dekke til den ene siden av terrassen med elektrisk screen vegg for optimal privatisering.
På terrassen mot syd kan man nyte lange soldager. Denne flotte uteplassen også overbygget, og har tilsvarende gulv, rekkverk og høy himling som balkongen mot sjøen. Uteplassen vender ut mot felles "hageatrium", og det er uttak for gassgrill montert på vegg.

Eksklusiv adkomst og heis

Kanalen brygge har i alt fire heisanlegg. Disse fører til to og to leiligheter på hvert av etasjeplanene unntatt til toppetasjene hvor det er kun en leilighet. Leilighetens adkomst er derfor svært lettvint og eksklusiv med egen inngangsdør til leiligheten rett utenfor for heisen. Man deler heisen kun med 1 stk. naboleilighet på samme etasjeplan.

Trappegangene i bygget er lekkert og delikat etablert. Legg blant annet merke til innfelt belysning under håndrekkene. Hovedinngangsdørene til bygningene er utstyrt med ringetablå med porttelefon som kan fjernåpnes.

Planskisser over leilighetens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten. Denne er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter og er ikke å anse som noen plantegning. Utvendig bod fremkommer ikke av planskissen. Plantegning fra arkitekt utleveres hvis ønskelig på forespørsel til megler.

Arealer og fordeling per etasje

3. etasje: P-rom/BRA/BTA: ca. 93/97/104 m² - alt på ett plan.

Samtlige rom i leiligheten er medtatt i oppgitte p-rom (primærrom) utenom bod og teknisk rom på ca. 4 m². Utvendig bod på ca. 5 m² er ikke medtatt i noen av de oppgitte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra arkitektens tegninger. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA).

Type, eierform og byggeår

Seksjonert boligsameie oppført i 2019 bestående av eierseksjoner.

Standard

Leiligheten er svært moderne innredet med lekkert og svært gjennomtenkt eksteriør og interiør. Det er gjort en rekke særtilpasninger og tilvalg utover det som var inkludert på prosjektstadiet fra utbygger. Den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, eksklusive fasadematerialer, moderne bad/kjøkken og vannbåren gulvvarme fordrer til høy trivsel. Alt dette er det lagt til rette for ved denne eksklusive leiligheten. 

Vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon:
Det er vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon, hvilket er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Den vannbårne gulvvarmen ligger i alle gulv innvendig i leiligheten, bortsett fra på baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Individuelle termostater er veggplassert i de ulike rommene. Tenk deg hvor deilig det er å alltid ha varme gulv - i tillegg slipper du varmeovner på veggene og står mer fritt til plassering av møbler.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinner gir et sunt og godt inneklima i leiligheten. Leiligheten har sitt eget system som styres med veggmontert styringstablå.

Gulvet - rommets femte vegg:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse. I alle rom er det derfor lagt en-stavs eikeparkett som er både klassiske, solide og moderne - et gulv vi er sikre på at du vil bli glad i og som vil begeistre deg og dine gjester. Det er lagt "Eik Shadow Grey" i samtlige rom, noe som sørger for en flott helhet. Dette gulvet har et flott og eksklusivt uttrykk - mattlakkert og uten fasede kanter.

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har malte overflater gjennomtenkte fargenyanser som gir et lunt og moderne uttrykk. Samtlige innervegger er av gips m/overliggende duk for bedre slitestyrke. Dette gjelder også for betongvegger da disse er foret ut med gipsvegger. To av veggene som omslutter boden, mellom stuen og spisestuen, er kledd med speil fra gulv til tak - en detalj som skaper et innovativt designuttrykk. Over skyvedørene i stuen og på kjøkkenet samt over vinduene på soverommene er det montert diskrè takskinner i himling for gardiner. Skinnene er doble dersom man ønsker to sett gardiner.

Himlingene gir leiligheten et unikt uttrykk med sin takhøyde på ca. 2,80 cm. På baderommene og entre/gang er det lavere takhøyde. Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips med unntak av på baderom hvor det er delte himlingsplater. På baderommene, i entre/gang, på begge soverom, i stuen og på kjøkkenet er det innfelte LED-downlights med nivåjusteringsfunksjon. Det er i tillegg klargjorte takpunkt mot veggbrytere i de fleste rom. I stuen er det på innerveggen mot Kanalen montert LED-slisse (dimmbar) i himlingen.

Innerdører, vinduer og belistning:
Legg merke til de eksklusive og lekre innerdørene i leiligheten. Inn til de fleste rom er innerdørene betraktelig mye høyere enn vanlige dører - dette for å følge opp de høye himlingene. Dørene skaper et lekkert uttrykk til leiligheten. Alle innerdører i grånet eik-trestruktur med matchende listverk.
Malte gulvlister i samme farge som vegg understreker leilighetens gjennomtenkte farge-/materialvalg. Det er listfri overgang mellom vegger og himlinger, og det er moderne løsning med smyg og dermed listfri løsning i alle vinduskarmer som ytterligere forsterker det moderne uttrykket.

Alle vinduer er trevinduer i 3-lags glass med utvendige pulverlakkerte aluminiumsbeslag for enkelt vedlikehold.

Leilighetens lekre og påkostede kjøkken med innredning fra danske Svane:
Kjøkkenet ligger suverent plassert i leiligheten, tilbaketrukket i helt åpen løsning med spisestuen. Boden mellom stuen og kjøkkenet skjermer kjøkkeninnredningen fra den del av stuen som vender ut mot Kanalen.
Eier har påkostet innredningen betydelig utover opprinnelig løsning, blant annet med en annen type innredning og eksklusive detaljer. Kjøkkenet er blitt et lekkert designstudie! Delikat innredning fra danske Svanekjøkkenet av typen "MS12 - svart eik" som er en designbeskyttet kolleksjon hvor Svane Kjøkkenets arkitekt MAA, Rolf Birk har skapt et unikt uttrykk! Kombinasjonen av slette fronter og dører med spiler tilfører enda et særpreg!
Her er det lagt også vekt på detaljer som gir et pent tilpasset preg som blant annet svært høye overskap ført opp til tak, downlights plassert under overskap og benkeplate i marmorutseende som matcher øvrige interiørfarger. Innredningens overskap har pushløsning, og høyden på disse gir svært godt med oppbevaringsplass, enklere rengjøring og ikke minst ekstra tilpasset preg. Det er utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer, og dempere på frontene gir sømløs lukking blant underskapene. Uttrekkbar ventilator er diskrè installert i innredningen med m/komfyrvakt.
Kjøkkenet har også god belysning med innfelte LED-downlights i himlingen som gir ekstra god belysning over arbeidsplassen. Legg også merke til detaljer som praktiske rondeller i hjørneskap, det sorte blandebatteriet med touchknapper for uttrekkbart spylesystem og ikke minst den lekre, sort oppvaskkummen som er elegant underlimt.

Kjøkkenet er også utstyrt med hvitevarer av god kvalitet fra Siemens:
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Induksjon steketopp innfelt i benkeplate
* Stekeovn i høyskap - sort/sotet for å matche innredningen
* Helintegrert kjøleskap
* Helintegrert fryseskap
* Waterstopp alarm i kjøkkenbenk og komfyrvakt.

En herlig og lys stue i åpen løsning m/spisestue og slående nærhet til sjøen:
Stuen ligger i åpen løsning mot spisestuen, og sammen danner disse en helt unik romfølelse takket være den gjennomlyste løsningen med enorme vindusflater i begge ender av denne sonen! Den gjennomgående løsningen gjør også sitt til at sollyset strømmer inn fra en av sidene nærmest til enhver tid. Stuen særpreges også av de store, høyreiste og dype vindusflatene som slipper inn den herlige utsikten. Legg blant annet merke til det vanvittig store vinduet rett ut mot Kanalen - dette har du neppe sett maken til!
Tross de store vindusflatene er det godt med veggplass å møblere mot. Den store skyvedøren tar deg ut til balkongen på sjøsiden, mens tilsvarende skyvedør tar deg ut til den sydvendte terrassen i motsatt side, ved kjøkkenet og spisestuen.
Den vakre utsikten nyter du omtrent uavhengig av hvor du oppholder deg i rommet - de store og dype vinduene sørger nemlig for en fantastisk stemning som endrer seg med lyset fra Kanalen og byen. Man har misunnelsesverdig nærhet til det maritime sjølivet som utspiller seg rett på utsiden av leiligheten. Diskre plassert, men med flott innsyn fra de fleste steder i stuen er den lekre gasspeisen plassert. Denne gir hyggelig peiskos på mørke vinterkvelder. Stuen har, tross de store vinduene, god plass til både sofa-/loungegruppe og lenestoler i tillegg til veggplass. I spisestuen er det god plass til langbord hvor man invitere til større venne-/familieselskap!

Entrè/gang med suveren garderobeplass:
Den innbydende og lyse entreèn og gangen ønsker deg velkommen inn på et flytt vis. Entreen er bred, speilveggen rett frem gir en herlig effekt og innfelte downlights i himlingen gir suverent lys. Det er åpen løsning mot gardeobegangen som har massevis av plassbygget garderobeplass. Også her er det flott kvalitetsinnredning fra Svane med sorte skapdører ført helt opp til himling og påkostet innredning.  På den ene siden er det dype skap med både hengeanordninger, skuffer og hyller. På motsatt side er det spesialtilpasset garderobesystem med et stort antall skohyller fra gulv til taket. I gangen er det også innbygget løsning for leilighetens ventilasjonssystem.

Hovedsoverommet ut mot Kanalen m/eget baderom og walk-in garderobe:
På soverommene er det som ellers i leiligheten vannbåren gulvvarme. Tøflene du tidligere hadde ved siden av sengen kan nå "pensjoneres". Som i øvrige rom i leiligheten, er det også her vinduer fra gulv til tak og høye himlinger! 
Hovedsoverommet har "cruisebåtfølelse" med sjøen og Kanalen rett ut for vinduene. Det er god plass til dobbeltseng i tillegg til nattbord på hver side, og veggen på motsatt side av sengegavlen er ypperlig tilpasset i tilfelle man ønsker TV i rommet! Som ellers i leiligheten oser det også her av luksus!
Walk-in garderoben har inngang fra skyvedørsfronter av tonet glass, mens innredningen går i sorte farger med blant annet en rekke solide uttrekkshyller, faste hyller og hengeanordninger. Rommet har for øvrig innfelte downlights i taket som gir herlig belysning til garderobearrangementet.
 
Soverom 2 - også dette med god plass for dobbeltseng
Dette rommet ligger gunstig plassert innerst i leiligheten, i motsatt side og lengst vekk fra leilighetens hovedsoverom. Også her er det plass til dobbeltseng hvis ønskelig, evt. et arbeidsbord i tillegg til mindre seng. Som for øvrig i leiligheten bys det også på maksimal utnyttelse av mulighet for oppbevaringsplass med innbygde garderobeløsning med innredning fra Svane med skapdører fra vegg-til-vegg og massevis av garderobe-/oppbevaringsplass. Innredning byr på et stort antall hengeanordninger, uttrekkbare hyllesystem og en rekke vanlige kleshyller. Alle garderobeskapene er sorte med lærtrukne håndtak.

Baderommet med inngang fra entre og gang:
Flisvalget med like fliser på gulv og vegger gir en flott og eksklusiv helhetsfølelse. Flislagte vegger og flislagt gulv med elektriske varmekabler og fargevalg som gir typiske assosiasjoner til "spatema" - også her i sine velvalgte gråtoner.
I dusjløsningen er det matchende fliser av mindre dimensjon enn øvrige gulvfliser og dusjvegger med inn-/utsvingbare glassdører i herdet glass.
Legg også merke til detaljen med fiskemønstrede fliser i dusjsonen. Se også det lekre designet med stilfullt hjørnesluk.
Baderomsinnredning hvor servantskap er i lys høyglans fra Svane med to kolonialskuffer. Vegghengt toalett gir enklere rengjøring og tar mindre plass i rommet. Et moderne bad skal også ha god lyssetting. Baderommet har derfor innfelte LED-downlights med nivåjustering. I tillegg er det innfelt LED belysning i sidefelt på veggspeilet!

Baderom nr. 2 m/skjult vaskeromsløsning i tilknyttet hjemmets hovedsoverom:
Hovedsoverommet har direkte adkomst via skyvedør  til eget, delikat baderom. Flislagte vegger og flislagt gulv med samme flisvalg som i det øvrige baderommet i leiligheten. Elektriske varmekabler og i dusjløsningen er det også her matchende fliser i fiskebensmønster. Baderomsinnredning hvor servantskapet har to brede kolonialskuffer med overhengende veggspeil m/innfelte downlights. Også her er det vegghengt toalett og innfelte downlights i tak. Legg merke til den elegante løsningen for plassering av vaskemaskin - denne er smart plassert i bred innredning som også gir rommet massevis av ekstra god oppbevaringsplass.

Innvendig bod med inngang fra skyvedør på kjøkkenet:
Boden innenfor kjøkkenet tilbyr massevis av god lagringsplass, et rom du garantert vil sette stor pris på. Også her er det høy himling som tilfører oppbevaringsrommet ekstra godt med lagringsplass. Boden er for øvrig oppgradert med hyllesystem fra Elfa med oppbevaring fra gulv til tak.

Bod utenfor leiligheten:
Det medfølger en egen og avlåsbar bod på ca. 5 m² i studiobygget ut mot Kanalveien. Inngang til bygget fra hageatriet mot Kanalveien og deretter adkomst fra felles, innvendig gang.

Øvrig - teknisk: 
* Måltilpassede gardinskinner (dobbeltskinner) montert i himling i alle rom
* Eier har gjort oppgradering av dimmere til tak-/spotlights
* Vannsprinkelsystem i himlinger med skjult forlegning av vannrør og innfelt dyse i hvit utførelse
* Felles brannvarslingssystem
* Innlagt fibernett fra Altibox (Viken fiber) - TV og internett inkludert i fellesutgifter
* Elektrisk tavleskap med lastebryter på 3p50, 25a til steketopp og for øvrig 15a sikringer
* Porttelefon

Arkitekten sier følgende om Kanalen brygge

For oss arkitekter, er Kanalen Brygge et helt spesielt prosjekt. Den sentrale og fine beliggenheten ved Kanalen i Tønsberg, representerer en sjelden mulighet for å skape et boligprosjekt med unik kvalitet og atmosfære. Vårt mål har vært å lage et prosjekt som ikke bare har glede av nærheten til Kanalen, men som også har høy bokvalitet. Det vil si solrike leiligheter med god utsikt, mye lys og luft og god funksjonalitet.

På Kanalen Brygge er det ikke flere leiligheter enn at man får plass til all parkering på bakkeplanet og man slipper å kjøre ned i en mørk parkeringskjeller.

Kanalen brygge skal ha et personlig uttrykk. Vi har jobbet mye med å bryte opp bygget i flere mindre volum, slik at det får en spennende arkitektur, og at man nærmest kan lese sin egen leilighet som et bygg i bygget. Dette er et moderne bygg, men trekledningen og de nedskalerte bygningsvolumene, gjør at man også kan finne assosiasjoner til den gamle trebebyggelsen langs brygga - som Tønsberg er kjent for. På denne måten skiller bygget seg fra den øvrige moderne bebyggelsen langs Kanalen på en sympatisk måte.

Byggemåte og hvem som er opprinnelig utbygger

Boligene er oppført som plassbygget konstruksjon av betong og stål som er isolert og kledd med stiltilpasset trekledning av type Accoya som egner seg perfekt for nordiske forhold - et miljøvennlig og vedlikeholdsvennlig materiale som har en dimensjonal stabilitet og varighet av høy kvalitet. Yttertaket er konstruert som rettvendt og isolert tretak iht. TEK-10 tekket med membrandekke.

Eiendommen er oppført i regi av Kanalbrygga Eiendom AS, et selskap eiet av Zeiner Bolig AS i Tønsberg.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i innvendige gulvflater med unntak baderommene hvor det er elektriske varmekabler. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort.

Gasspeis i stue tilknyttet felles gassforskyningsanlegg med målersystem. Gasspeisen styres av fjernkontroll og termostatstyrt system.
 
Kostnad for hver enkelt leilighet vedr. vannbåren gulvvarme avregnes iht. faktisk forbruk fra målesystem. Det vannbårne systemet leveres fra egne energibrønner og varmepumpesystem som er plassert i teknisk rom i første etasjeplan. Drifts-/vedlikeholdskostnader for ovennevnte anlegg blir fordelt mellom sameierne etter nærmere fastsatt ordning.

Parkering

Det medfølger 1 stk. parkering i sameiets garasjeanlegg. Selger har fått installert egen ladestasjon for el-bil til denne plassen og ladestasjonen medfølger.

Garasjen er merket "306" og ligger i byggets hovedparkeringsanlegg som er avlåst av garasjeport med fjernkontollert styring. Leilighetens garasjeplass ser du avbildet i fotopresentasjonen.

Det er ingen gjesteparkering på sameiets eiendom, men nærområdet byr pr. i dag på en rekke avgiftsfrie områder og sidegater for parkering.

Sameiets fellestomt og utomhusarealer

Eiendommen er oppført på et tomteområde på parsellen gnr. 1004, bnr. 49 i Tønsberg kommune. Tomten er selveiertomt på ca. 2.381 m². Tomtens oppgitte areal er iht. dagens tomtegrenser/matrikkelkart avgitt fra Tønsberg kommune.

Utomhusområdene er opparbeidet som et frodig, grønt og tiltalende boligområde, med god balanse mellom de offentlige og private arealene.

Det er opparbeidet et felles atrium og grønt uteoppholdsareal mot Kanalveien i skjermet gårdsrom på et høyere nivå. Området er inndelt i flere soner hvor det er vektlagt å skape et attraktivt og hyggelig miljø for beboere i alle aldre. I tillegg til noe lekearealer er det et sydvestvendt oppholdsområde med dekke i enden av gårdsrommet. Området omkranses av variert og tiltalende vegetasjon med forskjellig karakter og forskjellige nivåer. Det er både trapper og heis opp til gårdsrommet.

Kanalen brygge har også en tiltalende felles takterrasse som kan benyttes av alle beboerne ved Kanalen brygge. Her kan man nyte felles middag med naboer og gjester, eller man kan tilbringe tid helt alene med en god bok eller bare slappe av i en solseng hvis man foretrekker det. Det har vært en viktig intensjon for utbygger at terrassen skal oppleves som en attraktiv flate for byggets beboere. For å unngå at den oppleves som stor og åpen, er den derfor delt inn i flere soner med varierende størrelse for variert bruk.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at gangpromenade og kai/bryggekant ligger utenfor eiendommens tomtegrenser. Dette er kommunalt areal som sameiet ikke har rådighet over hva gjelder bruk/disposisjon.

Eier

Dennis Andersen Ida Heggem Wulff

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, offentlig vann og offentlig kloakk.

Reguleringsplan og forholdet til boplikt/konsesjon

Eiendommen ligger til reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2 og 4 av 10.9.2008. Denne planen er nå ferdig utbygget.
Plan m/bestemmelser kan fås av megler på forespørsel og utgjør samtidig del av komplett salgsoppgave.

Reguleringsplanens formål er bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass.

Det er ikke boplikt på eiendommen, og det må ikke søkes konsesjon ved erverv.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1936/1664-1/91. Bestemmelse om bebyggelse av 04.07.1936. Bestemmelse om gjerde. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere.
2016/131016-1/200. Best. om vann/kloakkledn. av 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr:0704 Gnr:1004 Bnr:93. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere
2016/131016-2/200. Erklæring/avtale av 15.02.2016. Rettighetshaver: Knr:0704, Gnr:1004 Bnr:93. Rett til å etablere felles avkjørsel samt gangarea. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen. Overført fra: 0704-1004/49. Gjelder denne registerenheten med flere.

Grunndata:
2018/421670-1/200  Seksjonering  09.02.2018. Opprettet seksjoner: snr: 22, formål: Bolig, tillegsdel: Bygning, sameiebrøk: 97/3294. For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Prisantydning

7 290 000,- / Fellesutgifter: 2 095,- pr. mnd

Fellesutgifter og hva disse inkluderer

Fellesutgiftene for denne leiligheten er kr. 2 095 ,- pr. måned.

I beregning av felleskostnadene er det bl.a. medtatt TV-grunnpakke (fibernett), internett grunnpakke (fibernett), felles bygningsforsikring, drift-/vedlikehold av fellesarealer, avsetning til fremtidig vedlikehold, strøm i fellesarealer, drifts-/serviceutgifter til heisanlegg og garasjeanlegg, rengjøring i fellesarealer, utgifter til forretningsførsel, utgifter til revisor, styre med mer. Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Seksjoner i sameiet som ikke har parkeringsplass belastes ikke for utgifter knyttet til felleskostnader for parkering. Leilighetene i 1. etasje og studioleiligheter mot Kanalveien belastes heller ikke for utgifter til heis og utgifter til rengjøring av trappeganger som knyttes til leilighetene fra 2. til 5. etasje.

Det er ikke medtatt eventuelt a-kontobeløp for vannbåren varme og forbruksvann (tappevann) som er kr. 582,- per mnd. Dette blir fakturert fra forretningsfører/leverandør, og vil bli avregnet etter faktisk forbruk for hver enkelt seksjon etter faktisk forbruk med etterbetaling av over-/underforbruk.

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kommunale avgifter avhenger av eiers forbruks av vann/kloakk. Disse vil blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune til leilighetseier.
Til informasjon er det felles vannmåler, hvilket vil påvirke fakturert beløp fra kommunen som etterhvert vil baseres på erfaringstall for sameiets normale forbruk. Erfaringsmessig beløper kommunale avgifter seg på årlig totalt +- kr 6 000,- til +- kr 7000,- ved normalforbruk på tilsvarende størrelse og type bolig.

Tønsberg kommune sine satser er pr. tiden som følger: Renovasjon kr. 2036,- pr. år, vann kr. 8,18 pr. kubikk pr. år + fastledd: Kr. 527 pr. år og avløp kr. 14,42 pr. kubikk pr. år + fastledd: Kr. 896,- pr. år. Det er ikke feieravgift da det ikke er pipeløp i leiligheten.

Det er pr. tiden ingen eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Formuesverdi (ligningsverdi)

Pt. ikke fastsatt på grunn av eiendommens nyere byggeår. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Da boligen nettopp er ferdigstilt og overskjøtet på selger i november 2019 foreligger ikke slik verdi pr. tiden.

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Opplysninger om sameiet

Sameiet Kanalen Brygge er et selvstendig, frittstående boligsameie som består av i alt 39 eierseksjoner. Samtlige seksjoner er bolig-/leilighetsseksjoner.

Det er stiftet et styre i sameiet hvor Gunnar Orskaug tlf. 97 55 80 10 (beboer) er styreleder.

Sameiet har vedtatt å benytte OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører. Ansvarlig forvaltningskonsulent er Gro Runhaug, e-post: gro.runhaug@obos.no.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider).

Evt. fellesgjeld for sameiet

Det er ingen fellesgjeld hverken i sameiet eller på seksjonen.

Energiforbruk

Eksakt/reelt årsforbruk for strøm foreligger p.t. ikke da leiligheten er under 12 måneder gammel.

Energiforbruket i leiligheten for vannbåren varme samt tappevann, strøm og gass vil variere avhengig av eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Forsikring

Felles bygningsforsikring for sameiet som dekkes gjennom fellesutgifter. Kjøper må selv besørge og bekoste innboforsikring.

Forholdet til Eierseksjonsloven

Boligseksjonene ved Kanalen brygge er organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Det er kun oppføres boligseksjoner på eiendommen. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person.
Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp fra sameierne for inntil 1G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Overføring av garantistillelse fra utbygger

Kjøper vil overta en garanti stillet etter §12 i Bustadoppføringslova som selger har mottatt fra utbygger i forbindelse med sitt kjøp. Garantien vil også gjelde for kjøper. Garantien pålydende kr 329 500,- er gjeldende i fem år gjeldende fra og med 20/6-2020.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest. Kopi av attest kan fås ved henvendelse til meglerkontoret.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i hver leilighet, og den har ingen separat utleieenhet.

Leiligheten kan fritt leies ut dersom ønskelig. Utleie skal meldes til sameiets styre og forretningsfører for registrering. Utleie reguleres for øvrig iht. lov om Eierseksjoner.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Hunder skal føres i bånd når man er innenfor sameiets område.

Boligselgerforsikring

Selger tegner ikke boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom AS formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Tilstandsrapport/takst

Det foreligger tilstandsrapport utført av Sertifisert takstmann Hans Holt - Byggmester/Takstmann med befaringsdato 9/9-2020.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom.

Tilstandsrapporten har utelukkende vurderinger gitt som tilstandsgrad 1 (TG-1). Den har ingen TG-2 eller TG-3 og det er ingen feil eller mangler anført i rapporten. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Det angis særskilt at vegghengte nattbord og taklamper ikke medfølger.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Som kjøper skal du med andre ord ikke innbetale noen del av kjøpesummen før endelig dato for overtagelse.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 160920 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 7 290 000,-) (Kr.47 385) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 860) Pantattest selger (Kr.325) Garanti og utleggshonorar (Kr.2 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.10 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.90 040)

Solgt "som den er"

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er henter arkitektens tegninger - Ola Roald AS, senere også kontrollmålt av Takstmann Hans Holt.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom AS setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse:

Overtagelse etter nærmere avtale. Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Det er ikke krav til godkjenning av ny eier i sameiet.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?