Til innholdet

Eksklusiv og meget påkostet funkisbolig fra 2018 med fantastisk sjøutsikt og svært gode solforhold. Nesten 400 kvm!

Østersveien 18
Prisantydning 14 750 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 307
BRA: 380 m²
Soverom: 5
Byggeår: 2018
Tomtareal: 1021 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Tor Fredrik Westrum Lindman

Tor Fredrik Westrum Lindman

Kort om eiendommen

Velkommen til Østersveien 18 og denne perlen av en eiendom med en fantastisk og solrik beliggenhet på Ringshaug!

Vi presenterer her en særdeles påkostet og usedvanlig innholdsrik funkisvilla, bygget så sent som i 2018, og med et innvendig areal på nesten 400 kvm.
Boligen har en særdeles god planløsning fordelt over 3 plan, og det er en perfekt kombinasjon av ute- og innerom med flotte uteplasser og store oppholdsrom hvor den flotte utsikten kan nytes.
Utstrakt benyttelse av flotte designelementer og påkostet materialbruk er med på å sette den gode standarden og atmosfæren for denne eiendommen.
Videre er det lagt vekt på store vindusflater mot sjøen slik at den flotte utsikten kan nytes i fulle drag.

Ikke bare er boligen særdeles innholdsrik, men det kryr også av smarte løsninger som f.eks. gode oppbevaringsmuligheter i diverse boder og skap, integrert garasje med direkte adkomst til boligen, stort kontor med egen inngang etc.
I boligens 1. etasje er det en egen fløy med 2 soverom, stue/te-kjøkken, bad samt egen utgang til flott uteplass og hage. Dette er særdeles praktisk dersom man har overnattingsgjester på besøk, eller dersom man har ungdommer i hus som ønsker å være litt for seg selv. Denne delen kunne også fungert som en hybel.

Av tekniske og energibesparende løsninger kan det bl.a. nevnes at det er vannbåren gulvvarme (bergvarme) i alle rom, noe som både gir en lun og god varme samtidig som det er særdeles kostnadseffektivt. I tillegg er boligen ventilert med balansert ventilasjon m/varmegjenvinner.
Det er verdt å nevnte at boligen har B som energikarakter, noe som er meget bra. 

Eiendommens utearealer er meget flotte og tomten har et areal på over ett mål. Her er det god med boltreplass for både store og små på megen pent opparbeidede områder.
Det er er totalt 4 uteplasser med adkomst fra selve huset. Fra 1. etasje er det adkomst til balkong mot øst og markterrasse og hage mot vest. Fra 2. etasje er det utgang til balkong mot øst og stor takterrasse mot vest.

Beliggenheten er særdeles attraktiv og fra eiendommen er det uhindret utsyn til sjøen. Eiendommen grenser til landbruksarealer på 2 sider slik at man virkelig får en luftig og åpen følelse når man oppholder seg utendørs.
Rett nedenfor eiendommen ligger kanskje Vestfolds flotteste strand, Ringshaugstranda, som er et yndet rekreasjonsområde for både store og små. Det er med andre ord ikke langt til morgenbadet!
Fra stranda går det flott kyststi både nordover og sydover i flotte omgivelser. Det er heller ikke langt til skoler og barnehager, eller til Tønsberg sentrum.

Velkommen til visning av en eiendom som garantert vil imponere deg!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - RINGSHAUG

Adresse

Østersveien 18 3154 Tolvsrød

Boligens innhold

Boligen er særdeles innholdsrik og har en meget god planløsning med store oppholdsrom fordelt over 3 plan samt en rekke smarte oppbevaringsløsninger.
Inndelingen er som følger:

1. etasje
*Overbygget inngangsparti ved husets hovedinngang
*Innbydende og stor hall med stor skyvedørsgarderobe.
*Meget romslig stue med muligheter for flere ulike møbleringsløsninger. Utgang til overbygget balkong.
*Et særdeles innbydende kjøkken fra Svane i delvis åpen løsning til stuedelen
*Toalettrom i forbindelse med hallen.
*Innredet bod i forbindelse med stua.

Fra hallen er det adkomst til en egen fløy med følgende rominndeling:
*Stue med te-kjøkken og utgang til veranda og hage
*Pent flislagt bad med dusjhjørne og toalett
*2 romslige soverom

2. etasje
*Stort og åpent trapperom opp til etasjen
*Gang med utgang til romslig, vestvent og delvis overbygget veranda
*Stor stue med formidabel utsikt mot sjøen og utgang til balkong.
*3 soverom hvorav ett har egen walk-in garderobe
*Pent flislagt bad med dusjhjørne og wc
*Fint vaskerom med benk og oppbevaring

Kjelleretasjen
*Romslig trappegang
*Stort aktivitetsrom/kinorom
*Flott kontor med egen utvendig inngang
*3 romslige boder hvorav den ene fungerer som teknisk rom.
*Integrert dobbel garasje med adkomst direkte inn i boligen.

Av øvrig lagringsplass er det oppsatt en praktisk frittstående redskapsbod i hagen på vestsiden av boligen.

Beliggenhet og nærområde

Her bor du "midt i smørøyet", da dette virkelig er beliggenheten som har nesten "alt"; Barnevennlig, solrikt, sjønært og kort vei til en rekke fasiliteter for store og små! Ikke rart dette er en av Tønsberg sine mest populære steder å bo uansett alderstrinn.

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. Vestfolds kanskje fineste badestrand - Ringshaugstranda og Furustrand ligger rett nedenfor eiendommen. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, bla. frem til en annen populær familiestrand, Skallevoldstranda lengre nord i nærmiljøet. Ringshaugstranden er også tildelt "blått flagg" for sine populære og varierte fasiliteter.

En kort gåtur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Nøtterøy- og Tjømeskjærgården med båt.

Det er gangavstand til barne- og ungdomsskole på Ringshaug og en rekke barnehager. Det er kort vei til en rekke idrettsplasser som blant annet Flint idrettsforening sitt uteanlegg og Slagenhallen/Rema 1000 arena. Til den imponerende innholdsrike og svært populære lekeplassen "Leikvinn" er det kun ca. 300 meter.

Kort vei også til Tolvsrødsenteret med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. spisesteder, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretninger og en rekke andre servicetilbud. Det er også kort vei, ca. 3 minutter med bil, til Olsrød park med en rekke butikker, servicetilbud, "badeland", Level treningssenter med  mer. Kiwi dagligvareforretning ligger helt i begynnelsen av Ringshaugveien opp mot Gauterød. Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet ved en av landets mest delikate Meny butikker på Tolvsrød. Tønsberg sentrum kan, foruten Tønsberg torv og koselige handlegater, skilte med Kilen Handelspark og Farmandstredet, der sistnevnte har godt over 100 butikker.

Til Tønsberg sentrum er det ca. 5 km, og det er bussholdeplass langs Ringshaugveien som bringer deg inn til byen eller andre steder i nærmiljøet.
Det er ca. 10 mil til Oslo med enkel adkomst til E 18 med den nyere tilførselsveien i Kjelletunnellen fra Kilen. E-18 fra Tønsberg til Oslo har firefelts motorvei hele veien, noe som gjør at kjøreturen til Oslo gjøres unna på drøye timen! Gode togforbindelser fra Tønsberg Jernbanestasjon som nås på ca. 10 minutter. Til Torp Flyplass med daglige avganger til en rekke Europeiske byer er det ca. 25 minutter med bil.

Standard i korte trekk

Her presenterer vi en bolig med påkostede løsninger både når det kommer til materialvalg og interiør, men også i form av gode og gjennomtenkte planløsninger og utnyttelse av arealene generelt.
Dette er et hus det er lett å bevege seg rundt i, da det er store åpne oppholdsrom, romslige trapperom mellom etasjene samt adkomst til flotte terrasser på begge sider av bygningen.
Det er lagt stor vekt på gode lys- og utsiktsforhold fra store vinduer samt et pent og lunt interiør- og fargevalg. Dette er med andre ord en bolig med god atmosfære.

Med sine 5 soverom, 3 stuer, aktivitetsrom i kjelleretasjen samt store utenomhusarealer, passer eiendommen perfekt til en barnefamilie. Her er det godt tilrettelagt for sosialisering med venner og familie, samtidig som det er nok av plass til å trekke seg tilbake dersom man ønsker det.
Av praktiske elementer er det verdt å nevne den gode lagringsplassen i ulike boder og skap samt den meget praktiske integrerte garasjen med plass til 2 boder og med innvendig adkomst til boligen.

Øvrige detaljer for boligen
*Vannbåren gulvvarme fra borehull i alle rom unntatt i bodene.
*Motorstyrte screens/solskjerming på flere vinduer (mulighet for app-styring)
*El-bil lader montert i garasjen
*Meget gode materialvalg
*Yale doorman kodelås på inngangsdøren
*Kvalitetskjøkken fra Svane med Siemens hvitevarer
*Flotte en-stavs eikegulv i alle oppholdsrom
*Stort og luftig trapperom mellom etasjene
*Hele 4 uteplasser med adkomst fra boligen
*Fantastiske sol- og utsiktsforhold
*2 flislagte bad/ samt separat toalettrom
*Eget vaskerom med benk og oppbevaringsplass
*Eget kontor i kjelleren med egen inngang
*Mye smart lagringsplass i boder og skap
*Pent opparbeidede uteområder.

Type, eierform og byggeår

Enebolig - Selveier, oppført i 2018.

Bygninger og byggemåte

Boligen er bygget i tre på mur. Flatt tak tekket med asfaltpapp.
For ytterlligere beskrivelse av byggemåte henvises det til tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Jens Martin Onsrud. Rapporten ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 4, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 307 kvm, Bruksareal: 380 kvm

1.Etasje: BRA/P-rom: 143/138 KVM.
P-rom inkluderer: Entrè, hall m/trapp, 2 stuer, kjøkken, toalettrom, 2 soverom og bad.

2.Etasje: BRA/P-rom: 96/96 kvm.
P-rom inkluderer: Gang m/trapp, stue, 3 soverom, bad og vaskerom.

Kjelleretasje: BRA/P-rom: 141/73 kvm.
P-rom inkluderer: Gang m/trapp, aktivitetsrom/kinorom og kontor.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  43 stk. tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-    2 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-    0 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-    0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Det er vannbåren bergvarme i alle gulv utenom bodene, noe som gir en særdeles kostnadseffektiv og behagelig varme.
Fordelerskap er montert i teknisk rom.
Det er det også en 300 liter varmtvannstank som forsyner gulvvarme og varmt tappevann.
Videre er boligen ventilert med balansert ventilasjon med varmegjenvinner.
Agregatet er montert i teknisk rom.

Parkering

Det er plass til 2 biler i den integrerte garasjen. Herifra er det direkte adkomst inn til boligen via dør. Bred garasjeport med automatisk åpner.
Videre er det plass til flere biler i egen gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 1.021 kvm.
Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Meget pent opparbeidet tomt med flotte trapper opp til inngangspartiet, asfaltert gårdsplass innrammet med kantstein og murer av granitt samt gangareal med tråkkheller.
Det er etablert et flott bed i forbindelse med inngangspartiet.
På vestsiden av huset er det et stort plenareal som innbyr til lek og morro for både store og små. Det er plantet frukttrær samt at det er etablert hekk langs hele vest- og norsiden av eiendommen.
Videre er det etablert en flott veranda på bakken med gulv av heller.
Stikkveien inn til boligen eies og benyttes kun av denne eiendommen.

For øvrig er solforholdene meget gode, og det er sol fra tidlig morgen til sent på kveld. Denne kan nytes på en av de 4 flotte uteplassene tilknyttet boligen, eller i den store hagen.
To av uteplassene er vendt møt sjøen med formidabel utsikt og flott morgen-og formiddagssol. De to andre uteplassene er vendt mot øst og har ettermiddags- og kveldssolen.

Eier

Antonett Worren Kjell Anker Worren

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Ferdigattest

Boligen har  ferdigattest datert 22.06.2018. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

14 750 000,-

Beregnet totalkostnad

14 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 368 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 14 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 382 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 15 132 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud
Datert: 19.05.22
Rapporten ligger som vedlegg i salgsoppgaven.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B.
Gjennomsnitlig strømforbruk de siste 3 år: 26.262 kWh.

Kommunale avgifter

Kr. 15 248 pr. år.
Dette inkluderer avgift for vann, avløp og renovasjon.
Avgiftene betales over 4 terminer pr. år.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:2 287 940,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 8 236 583,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.11 450)
Oppgjør og tinglysning (Kr.5 950)
Provisjon (forutsatt salgssum: 14 750 000,-) (Kr.72.500)
Tilrettelegging (Kr.15 950)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Tor Fredrik Westrum Lindman

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Tor Fredrik Westrum Lindman

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?