Til innholdet

FASTPRIS!! En eiendom helt utenom det vanlige - Eksklusivt preg og lekre detaljer - Båtplass og sjøutsikt

Nesalleen 19
Prisantydning 11 500 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 226
BRA: 234 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1984
Tomtareal: 14895 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 21. oktober Kl 20.00 - 20.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Bjørnar Leirdal

Bjørnar Leirdal

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - NES

Adresse

Nesalleen 19 3124 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen har en særdeles attraktiv beliggenhet i et veletablert og hyggelig boligområde med strandlinje og brygge med egen båtplass rett nedenfor. Området har egen badestrand, så her går man i sandaler til strand og badeplass. Eiendommen ligger på Nes ved Husvik i Tønsberg kommune, ca. 6 km fra Tønsberg sentrum og ca 1 t og 15 min fra Oslo. Omgivelsene er landlige og utpreget maritime. Området er ideelt for barnefamilier med kort vei til barnehager, rolig og trygg skolevei samt gode idrettstilbud. Flint idrettsanlegg med fotballbaner, tennisanlegg og sandvolleyballbane ligger i nærheten og det er to idrettshaller i nærområdet. Kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter. Området har god offentlig kommunikasjon med hyppige avganger til Tønsberg sentrum. Det er kort avstand til fine turområder, idrettsanlegg og lysløyper. Slagenhallen ligger også i dette området. Legger du turen til Jarlsø, finner du dagligvarebutikk, treningssenter og restaurant. Jarlsø fyr ligger helt på sydspissen, og er fortsatt i drift. På de øvrige deler av øya er det anlagt botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Det er duket for ekte hygge på fjorden, med kort vei til Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme. Nesalleen er et perfekt sted for båtturer til vår vakre skjærgård. Tønsberg er en populær by med turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet i Tønsberg byr på musikkfestival, attraktive kulturminner, fine turområder, samt flott, vidstrakt utsikt.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Norges beste Menybutikk på Tolvsrød og Joker Jarlsø. På Jarlsø er det kafé, frisør, hudpleiesalong, treningssenter og bilvask. Ønsker du ytterligere servicetilbud har
Olsrød Park og Tolvsrødsenteret et variert utvalg. Tønsberg sentrum kan skilte med Kilen Handelspark og Farmandstredet, der sistnevnte har godt over 100 butikker. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Nesalleen som ligger ca. 200 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Tolvsrød, 11 min til Tønsberg, 29 minutter til Sandefjord lufthavn, 56 min til Drammen, samt ca. 1 t og 15 min til Oslo. Fra eiendommen er det ca. 2,9 km til Husvik barneskole, og ca. 3,7 km til Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 1984, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

For nærmere beskrivelse om bebyggelse, se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann.
Hovedplanet: Entré, stue, kjøkken, spisestue, 2 soverom, bad.
Underetasjen: Kjellerstue, 2 soverom, kontor, vaskerom/teknisk rom, bad.
Hems: Stue og kosekrok

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 226 kvm, Bruksareal: 234 kvm, Bruttoareal: 259 kvm

Standard

Velkommen til Nesalleen 19, en eiendom helt utenom det vanlige med et eksklusivt preg og spesialtilpassede løsninger som overgår det meste. Her får du et 100 % Farnese DNA hvor boligen er totalrenovert fra bunn til topp og har en moderne og svært delikat standard som er gjennomgående for hele boligen. Her finner du kontraster mellom myke og harde materialer (tepper mot fliser) og kontraster mellom lyst og mørkt (eikeplater mot sort innredning) for å nevne noen eksempler. Boligen er stor og innholdsrik og har en fantastisk beliggenhet rett ved sjøen.

Boligen inneholder følgende standard i hovedetasjen:

Du kommer inn i entreen som er romslig og innbydende og inneholder 3 integerte garderobeskap. Skapene rommer det man trenger av yttertøy og sko mm. På veggene er det en moderne og tidsriktig tapet, og gulvet er flislagt med lekre fliser og gulvvarme. Stilrene led-downlights i tak.

Stuen er et at husets virkelige praktrom. Med en 4.2 m bred foldedør får du lett tilgang til solrik terrasse med en nydelig sjøutsikt. Integrert dobbelt vinskap og nedfelt glassfelt i gulvet er effekter som gir stuen et luksuriøst uttrykk. Via glassfeltet i gulvet, ser du ned i kjellerstuen. Via takvinduene strømmer lyset fra tak til kjeller. Gulvet er lagt med enstavs eikeparkett og veggene er kledd med nydelig tapet. En forseggjort peis varmer godt på kalde kvelder. Det er lagt skjult anlegg til tv og høyttalere. Åpen løsning inn til kjøkkenet. Fra stuen går det trapp ned til underetasjen.

Nydelig sort Svane kjøkken i en dempet fargetone. Alle skap er innebygget, noe som gjør rommet ekstra elegant og stilrent. Gjennom kjøkkenet går det en innebygget bokhylle som strekker seg fra kjeller til hems, og har indirekte lyssetting med ledlys, så her er det mer en nok plass til bøker for en leseglad familie. Hvitevarene er av god kvalitet og alle er integrerte. Kranen har i tillegg Quooker funksjon, så her får du kokende vann rett fra springen.

Videre inn i boligen så kommer du til spisestuen. Her får du takvindu og glassfelt i gulvet, så lyset stråler med til kjellerstuen. Forøvrig har rommet en lyssetting som tilfører rommet det lille ekstra i form av stilrene små spotter på veggene. Rommet er tapetsert med nydelig tapet og har enstavs eikeparkett på gulv. Fra stuen er det trapp opp til en hyggelig hems.

Alle boliger med respekt for seg selv har et master bedroom, så også her. Rommet er kledd i lekkert tapet på veggene og enstavs parkett på gulv. Det er lagt skjult anlegg til tv. Rommet har direkte adkomst til walk-in closet og videre inn til badet.

For å slippe for mange garderobeskap, så bygger men et eget rom for klær og sko. Walk-in closet har de samme flotte fargene som øvrige rom i huset og gulvet er lagt med enstavs eikeparkett.

Badet er noe for seg selv. Det er et bad i særklasse. På veggene er det eikeplater kombinert med fliser. Fargene er en stor kontrast, men matcher hverandre perfekt likevel. Gulvet er flislagt med store flotte fliser og har varmekabler. Lekker servant i sort utførsel med matchende benkeplate i komposittmateriale HPC. Godt med oppbevaringsplass i innredningen som er i Eik utførsel. Dusjarmaturet er i sort matt variant som selvsagt passer perfekt med resten av rommet. Dusjvegger med sort ramme. Store speilvegger bidrar til økt romfølelse. Praktisk skittentøyssjakt ned til underetasjen hvor vaskerommet er. Badet har et vegghengt toalett hvor det er lagt trekkerør klart for montering av spyletoalett om ønskelig. Flotte elegante spotter i taket.

Denne etasjen har to soverom og dette inneholder enstavs parkett på gulv og veggene er malt i en dus og tiltalende farge.

Underetasjen er fullt utnyttet og innredet, og fra trappen ned kommer du inn i kjellerstuen. Rommet er dekket med et mykt, moderne og allergivenlig gulvteppe som er lunt og godt. Kjellerstuen er romslig og innbydende. Her får du ekstra lys inn da det er et glassfelt i etasjeskille som lyset stråler gjennom. En fantastisk detalj. Bokhyllen som er gjennomgående i alle tre etasjene, starter her i kjellerstuen. Lyssettingen er utført på en stilfull måte med skjult ledlist som gir et indirekte lys i taket. Nok en smakfull detalj. Øvrig lys via vegglamper og spotter i tak. Her er det også lagt skjult anlegg til tv.

Underetasjen inneholder også to soverom hvor begge er dekket med lunt gulvteppe og herlige farger på veggene. Begge rommene har innebygget garderobeskap med god plass til klær og sko.

Badet i underetasjen er i samme stil som badet over. Kontraster i valg av farger og materialer gir badet en dimensjon man ikke ser så ofte. Eikeplater og fliser på veggene, samt fliser med varme i gulv. Delikat sort servant med matchende benkeplate i HPC. Innredning i eik med skuffer. Sort dusj som matcher øvrig inventar på badet. Dette badet har badekar i tillegg til dusj. Vegghengt toalett, også her med trekkerør for montering av spyletoalett om ønskelig. Flott lyssetting med spotter og pendellampe.

Vaskerom/teknisk rom befinner seg i denne etasjen. Her har du gliser på gulv med varme. Det er montert en 300 l VVB som skal dekke et hvert behov. Rommet har fått plass til servant og benk, samt opplegg til vaskemaskin og plass til tørketrommel. Sikringsskapet er plassert i dette rommet.

Trenger du et kontor i huset, så får du selvsagt det også her. Rommet er av god størrelse og kan lett innredes med en stor pult og hyller langs veggene. Rommet er lagt med fliser på gulv med varmekabler, og malt opp i lekre farger på veggene. Et hjemmekontor å være stolt av.

Øverst oppunder taket er det gjort plass til en hems med et stor gulvareal. Hemsen har god nok takhøyde til å få et p-rom på hele 21 kvm, og et gulvareal på rundt 50 kvm. Denne avdelingen kan brukes til så mangt og det er til og med gjort plass til en egen lekesone / kosekrok med madrasser på gulvet. Takvindu i madrassonen, her kan man ligge å se himmelen og stjernene. En drøm for mange. Rommet forøvrig er dekket med et lunt teppe, samt tapet på vegger. Bokhyllen ender opp i dette rommet noe som gir deg en flott mulighet til å bruke rommet som en stille lesesone. Tidsriktig og flott belysning med skjulte ledlister i tak og på vegger. Rekkverket er nydelig med transparent rekkverk i sort utførsel.

Her får du en bolig med eksklusivt preg og detaljer som overgår det meste. Boligen er totalrenovert og det gjelder også utvendig. Taket er tekket med glasert stein og det er montert flere takvindu. Tak og bærekonstruksjoner i huset er nytt og forsterket. Boligen er etterisolert og fått ny kledning. Vinduer med sort ramme er også nye i 2019. Det er drenert rundt boligen og gravd større lysgraver til vinduer i underetasjen. Tomten rundt boligen et lagt med ferdigplen og har noe beplantning. Du ser sjøen fra to av sidene på eiendommen og det tar deg under ett minutt å gå til båten din.

Dette er en bolig og eiendom helt utenom det vanlige. Er du kresen og ikke kan få det bra nok? Ja da trenger du ikke lete lenger. Dette er en eiendom i toppsjiktet som man ikke ser så ofte. Velkommen til visning

Oppvarming

Boligen varmes opp med to stk varmepumper, hvor du har en i hver etasje. Det er utstrakt bruk av varmekabler i gulver som er lagt med fliser. Det er i tillegg montert en lekker peis i stuen i hovedetasjen.

Parkering

Bilen parkerer du på asfaltert gårdsplass, samt på felles utendørs parkeringsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 14 895 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Boligen ligger i en privat blindvei, i et stille og utpreget barnevennlig boligområde. Flott utsikt over sjøen mot Tønsberg, samt gløtt over til Husøy via parken. Du får sjøutsikt fra 3 forskjellige vinkler fra huset. Du får i tillegg 90 graders sjøutsikt der hvor kveldssolen kommer inn på terrassen. Her sitter man om kvelden og nyter livet. Tomten er flat og pent opparbeidet med sydvendt hage, samt plenflekk og asfaltert gårdsplass, rammet inn med granittstein. Hagen er opparbeidet med plen og diverse beplantning. Hagen er meget solrik hvor du får solen på sørsiden hele dagen og den siste kveldssolen nyter du på terrassen som vender mot vest og nord. Her får du den beste sjøutsikten også. Både hagen og terrassen har adkomst fra stuen. Det er rikelig med plass for utemøblement, solsenger og grill, på terrassen. Det er tett levegg mot naboseksjoner slik at innsynet blir svært begrenset. Videre er det montert utebelysning. På motsatt side av veien lokker et idyllisk parkanlegg mot sjøen med mulighet for rusleturer og lek. Med egen båtplass ved sameiets private brygge ligger også skjærgården åpen for utforsking. Det er montert to badestiger på sameiets brygge som er mye benyttet. Videre er det egen badebrygge med benker like nedenfor huset og her kan man innta kaffen etter et forfriskende morgenbad. Felleseiendommen er videre opparbeidet med asfalterte internveier, velstelte planareal, diverse beplantning og trær, samt felles sittegrupper for er sosialt miljø.

Tilliggende fasiliteter

Felles nyoppusset brygge med båtplass for båt opp til 24 fot. Alle eiere eller leietaker av eierseksjoner på gårds- og bruksnummeret har rett til 1 - en båtplass. Dette gjelder for 24 eneboliger og 3 eierandeler i Hovedhuset på gnr. 156, bnr. 222, til sammen 27 eierandeler. Rettigheter følger huset ved eierskifte.

Eier

Ragnar Swift Grethe Sørsdal Swift

Vei, vann og avløp

Adkomst fra privat vei. Offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

I kommuneplanen, vedtatt 3/2-2016, er området avsatt til boligbebyggelse - nåværende, byggegrense og strandlinje sjø. Eiendommen ligger i et regulert område. Reguleringsplan med planid 704 52001 "Neset I, II, III, Marie
Treschows minne" ble vedtatt 3/6-1983.
Reguleringsformål er byggeområde (boliger), spesialområde, bevaringsverdig bebyggelse, spesialområde, bevaringsverdig park/fellesareal og landbruksområder.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Dagboknr 18073 datert 01.11.1985 vedr seksjonering.
Dagboknr 14765 datert 18.11.1982 vedr best. om adkomstrett/tursti.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.
Enebolig m/carport byggemeldt 1983 - ombygging/bruksendring fra carport til gang og bod + fasadeendring 2019

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Nordre Neset, Orgnr.: 996322408
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Fastpris

11 500 000,- (Fast pris) / Fellesutgifter: 240,- pr. mnd Betales årlig og dekker gressklipping fellesområde, brøyting, vedlikehold brygger, div vedlikehold på båthus og fellesområde, forsikring av brygger og båthus

Beregnet totalkostnad

11 500 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 287 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 500 000,-)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 299 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 799 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 16.06.2019 Formuesverdi : 1 038 769,- Sekundær formuesverdi : 3 739 568,-

Kommunale avgifter

Kr. 10 462 pr. år

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap i Nordre Nes Vel og avgift er kr 2.028,- pr år som dekker Tv og internett fra Viken fiber, samt båtplass som kan romme en 24 fots båt. Plass nr 5 hører med denne eiendommen pt, men det rulleres jevnlig. Dette er tema på årsmøtene.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)
Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 11 500 000,-) (Kr.86 250)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?