Til innholdet

Enebolig i naturskjønne og landlige omgivelser, men likevel sentralt. Kort vei til sjøen og Tjøme sentrum. ZOLGT

Ormeletveien 85
Prisantydning 4 390 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 204
BRA: 271 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1930
Tomtareal: 734 m²

Finn.no: Lokalområde

TJØME - ORMELET

Adresse

Ormeletveien 85 3145 Tjøme

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Beliggende solrikt (sol til ca. kl 20.00 på sommeren) og barnevennlig på Ormelet med få minutters gange til Røssesundet med småbåthavn, bademuligheter, sommerbakeri, marina, busstopp m.m. Nærhet til Tjøme sentrum med skole og sentrumsfunksjoner som post, vinmonopol og forretninger, idrettsanlegg med blandt annet kunstgress, tennisbane, golfbane og ridesenter. Gangavstand til Ormelet kunst- og kultursenter samt til Havhesten restaurant. Flotte turmuligheter i nærområdet. Ca. 20 km. til Tønsberg sentrum og ca. 2 km. til Tjøme sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 1930

Bygninger og byggemåte

Enebolig som er registrert som en tomannsbolig og er seksjonert. 
1. etasje inneholder:
Stor flott hall med garderobeskap og trapp opp til 2. etasje.  Tv-stue med peisovn. Spisestue. Sommerstue med utgang til haven. 2 soverom. Bad/wc med dusjkabinett samt opplegg til vaskemaskin.

2. etasje inneholder:
Gang. Stue/spisestue med ny peisovn. Sommerstue med utgang til solrik balkong. 2 soverom. Nytt (2018) lekkert kjøkken fra IKEA med spiseplass og hvitevarer. Bad/wc med dusjkabinett samt opplegg til vaskemaskin.

Kjeller inneholder:
1 disponibelt rom, 3 boder.

Loft med lagringsplass.

Antall rom

Oppholdsrom: 5, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 204 kvm, Bruksareal: 271 kvm, Bruttoareal: 299 kvm

Standard

Velkommen til denne romslige og hyggelige eneboligen. Boligen er registrert som en tomannsbolig men har i løpet av de siste årene blitt bygd om til enebolig. Boligen holder normal god standard og gir et meget godt inntrykk. På gulv er det lagt ny parkett i hele 2. etasjen (minus 2 soverom) og i gang samt  2 soverom i 1. etasjen. Boligen er de siste årene kosmetisk innvendig oppusset. Begge bad/wc har vinylbelegg på gulv og tapet på vegger. Huset er nymalt i fjor med 2 strøk (det mangler noe øverst i vegg mot nord da man ikke rakk å bli ferdig før vinteren kom). Det er lagt nye terrasser på sør og nord siden samt ny balkong i 2. etasje.  Tidligere så har det vært omlegging av det elektriske anlegget med nye strømskap.  For standard forøvrig se vedlagte boligsalgsrapport fra takstmann.

Dette er virkelig en bolig for storfamilien og her oser det av sjarme og idyll. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmepumpe (ikke i bruk). Elektrisk. Ny peisovn i stue i 2. etasje.

Parkering

Parkering på egen grunn. God plass til å sette opp garasje (må søke kommunen på vanlig måte).

Areal og eierform

Areal: 734 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er opparbeidet og beplantet med plen og  grus i gårdsplassen. Foran huset mot sør så er det fyllt opp med masser samt satt opp en flott mur i larvikitt.

Eier

Jan Stubkjær Jensen Mathias Stubkjær Endresen

Vei, vann og avløp

Offentlig avløp. Septikk som tømmes av kommunen. Privat vann og privat vei til offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål (området sør og vest for eiendommen er avsatt til boligformål, mens område nord for eiendommen er avsatt til LNF formål (landbruk, natur og fritid)). Ifølge Færder kommune eksisterer det IKKE planforslag som berører eiendommen og det er heller IKKE igangsatt planlegging som berører eiendommen.

Det er konsesjonsgrense 0 på Tjøme, dvs. at det er boplikt på eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd..

Prisantydning

4 390 000,-

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 113 750,- (Dokumentavgift) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 126 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 516 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 20 416

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon, 1.25 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar: kr. 14.950,-

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk. Ifølge rapport fra feier datert 18.10.2016 så er avvikene ifølge selger rettet opp med unntak av følgene kommentarer i kjeller: Dårlig gjenmurt hull i skorstein etter tidligere røykrør må tettes på godkjent måte
Eiendommen selges under forutsetning av godkjenning fra Fylkesmannen. 

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?