Til innholdet

Enebolig med anneks i hyggelige og barnevennlige omgivelser innerst i blindvei. Meget solrikt. Tinglyst båtplass. ZOLGT

Nestvikveien 1D og 1F
Prisantydning 3 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 179
BRA: 208 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1918
Tomtareal: 1439 m²

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - TORØD

Adresse

Nestvikveien 1D og 1F 3135 Torød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

I dette barnevennlige og rolige området er virkelig alt lagt til rette for et sted å trives enten man er ung eller gammel. Eiendommen ligger innerst i blindvei, godt tilbaketrukket fra Nestvikveien, med gode solforhold samt meget barnevennlig.  Torød er kjent for sitt engasjerende nærmiljø, og innenfor svært kort avstand har du bl.a. dagligvareforretning, bussholdeplass med buss til Tønsberg sentrum, idrettsanlegg/områdets lekeplasser, Torød barneskole, barnehager med mer. I nærmiljøet er det en mindre slalombakke, skøytebane og ikke minst lysløype samt skatebane og sandvollyballbane. Flotte tur- og rekreasjonsområder rett uten for boligen med kort vei til Glanern og Vetan, som er Nøtterøys høyeste punkt. Man har direkte gangadkomst til flotte kyststier mot bl.a. Årøysund. Fra huset er det også en kort spasertur til stor familiestrand (Torødstranda) i tillegg til en rekke øvrige mindre badeplasser i nærmiljøet. Sykkelstien som går fra Torødveien er faktisk etablert sammenhengende hele veien inn til Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1918, modernisert i 1996

Bygninger og byggemåte

Hovedhus inneholder:
1. etasje:
Vindfang. Hall. Bod. Kjøkken med hvitevarer og peisgrue. Romslig stue med utgang til terrasse og gårdsplassen. Bad/wc med dusj.

2. etasje:
Gang. 3 soverom. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin.

Kjeller:
Lagringsrom med lav takhøyde (ikke målbare arealer). Inngang fra utsiden.

Anneks inneholder:
1. etasje:
Gang. Wc. 1 soverom. Stue med peisovn. Åpen kjøkkenløsning med hvitevarer. Bad med opplegg til vaskemaskin.

2. etasje:
Loftsrom. 1 soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 179 kvm, Bruksareal: 208 kvm, Bruttoareal: 221 kvm

Hovedhus:
1.Etasje: P-rom: 65 kvm. Bra: 67 kvm. Bta: 72 kvm.
2.Etasje: P-rom: 50 kvm. Bra: 50 kvm. Bta: 52 kvm.
Totalt:      P-rom: 115 kvm. Bra: 117 kvm. Bta: 124 kvm.

Anneks:
1.Etasje: P-rom: 55 kvm. Bra: 71 kvm. Bta: 76 kvm.
2.Etasje: P-rom: 9 kvm. Bra: 20 kvm. Bta: 21 kvm.
Totalt:      P-rom: 64 kvm. Bra: 91 kvm. Bta: 97 kvm.

Standard

Velkommen til denne meget sjarmerende og hyggelig eiendommen som ligger i landlige omgivelser innerst i blindvei sentralt på Torød. Eiendommen består av 2 godkjente boenheter (enebolig og anneks). Med eiendommen medfølger det tinglyst rett til båtplass ved Torød stranden. Eneboligen fremstår som god vedlikeholdt og gir et godt inntrykk. Den ble oppusset i 199 der det meste av utvendige overflater ble oppgradert, inkludert ny kledning, vinduer og dører. Taktekking fra 1991. Innvendig ble det meste oppgradert, inkludert baderom som er fra 1998 og kjøkkeninnredning fra 1996. Annekset har i hovedsak overflater fra 1970 tallet, inkludert baderom og kjøkkeninnredning og bygningen trenger noe modernisering/oppussing. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Dette er en spennende eiendom med mange muligheter. Velkommen til visning!

Oppvarming

Hovedhus: Varmepumpe fra 2017 med luft til luft i stue. Gulvvarme i baderom, gang og kjøkken samt i bad/vaskerom i 2. etasje. Lukket peis i kjøkken. Vedovn i stue som var ny i 2010. For øvrig elektriske panelovner.
Anneks: Varmepumpe fra 2012 med luft til luft i stue. Vedovn i stue. For øvrig elektriske panelovner.

Parkering

2 garasjer samt god plass til parkering i gårdsplassen.

Areal og eierform

Areal: 1 439 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær, plen og hekk.  Hyggelig og usjenert opparbeidet terrasseplatting på tomten. Gårdsplassen er asfaltert samt noe beleggningsstein ved terrasseplattingen.

Eier

Jan Larsen

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat vei. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Reguleringsplan

Eindommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål. Det foreligger ingen tiltak eller planer som vil berøre eiendommen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

3 490 000,-

Beregnet totalkostnad

3 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 105 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 595 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 845 125,- Sekundær formuesverdi : 3 042 451,-

Kommunale avgifter

Kr. 28 662 totalt for 2 boenheter pr. år.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,5 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?