Til innholdet

Enebolig med stor tomt og sjøutsikt! Solrikt beliggende i byens kanskje mest ettertraktede og idylliske boligområde! ZOLGT

Steinklossveien 1
Prisantydning 4 890 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 148
BRA: 197 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1954
Tomtareal: 1031 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Marianne Gran Rustadstuen

Marianne Gran Rustadstuen

Kort om eiendommen

I byens kanskje mest ettertraktede område finnes denne koselige eneboligen med en tomt på over 1 mål! Boligen ligger usjenert og solrikt til mot sydvest bare 350 meter fra familiestranden på Klopp. Beliggenheten innerst i en blindvei er ypperlig for barnefamilier. Her oppleves det å bo trygt og godt bare 200 meter fra populære Husvik skole.

Eneboligen er innholdsrik og byr på mange muligheter. Modernisering må påregnes, men potensialet er stort. Fra boligens 2. etasje spesielt er sjøutsikten helt nydelig!

Aktivitetsmulighetene er mange med den kilometerlange kyststien like ved, i tillegg til båthavner, strender og lysløype i skogen. Flint idrettsanlegg har et rikt tilbud innen en rekke grener. Dette området er et eldorado for barnefamilier og andre som ønsker å bo i sjønære omgivelser!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - KLOPP/HUSVIK

Adresse

Steinklossveien 1 3124 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg følger man veien forbi Kilen og til høyre inn Narverødveien rett frem mot Husvik Skole. Etter Husvik skole, ta til venstre mot Klopp badestrand. Ta 1. vei til venstre, Tørfestveien, kjør opp gaten, forbi snuplassen. Eiendommen ligger nå på venstre side. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Steinklossveien 1 har en super beliggenhet med kort vei til sjøen i et av Tønsbergs mest attraktive boligområder på Husvik/Klopp.

Eiendommen ligger rolig og barnevennlig til innerst i en gate uten gjennomgangstrafikk. Et særdeles idyllisk og attraktivt boligstrøk! Veien fra Narverødveien og inn i Steinklossveien er stengt for gjennomkjøring, så her bor man meget trygt innerst i Steinklossveien. 

Det er ca. 350 m til Klopp med barnevennlig badestrand og båthavn. Husvik barneskole ligger innen samme avstand, og det er kort avstand til flere barnehager. Området byr også på en rekke flotte turstier i skog og langs sjø nesten rett utenfor døren. Du finner en rekke andre lokale badeplasser i nærheten med gangavstand til blant annet Rødstein. Det samme finner du ved Jarlsø. Litt lengre nord, på Vallø, finner du Vestfolds største småbåthavn.

Ikke rart det er et hav av småbåtanlegg i nærmiljøet - med eiendommens beliggenhet har man har korteste vei til utflukter med båt i vakre Færder nasjonalpark. Området har et stort mangfold av oppmerkede kyststier i nærmiljøet hvor du kan spasere langs sjøen og ta del i den vakre kystlinjen i Vestfold.

Litt lengre vest for Steinklossveien finner du lysløype på vinterstid som fører deg frem til Slagenhallen i nord og Nes i syd. Samme stien er en populær skogssti ved øvrige årstider. I forhold til idrettsplasser, er det blant annet kort vei til Flint idrettslag på Tolvsrød som er det største i Vestfold. Her finner man blant annet et nyere klubbhus, og idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Ikke langt unna finner man også Slagenhallen.

Jarlsø ligger i gangavstand hvor det bl.a. er etablert en liten dagligvareforretning (Joker), trimsenter, cafe, frisør/velværesalong m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres ved Kiwi Råel eller Meny og Extra på Tolvsrød. Her finnes også et senter med bl.a. apotek, diverse butikker, bevertningssteder og servicetilbud. Ikke langt unna finner man også Olsrød park med en rekke forretninger og et stort treningssenter (Level) som også inneholder badeland, spa-/velværesenter med mer.

Det er også enkel adkomst til E-18 som tar deg videre til Oslo eller mot Sørlandet. Med bil er det normalt ca.10 minutter til Tønsberg sentrum, og ca. 30 minutter til Torp lufthavn med en rekke direkteruter til store europeiske byer. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg il Oslo gjøres unna på en drøye time. Drammen nås på 35-40 minutter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier. Oppført i 1954, tilbygget 1975.

Bygninger og byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betong og noe leca. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Innhold

1. etasje: Vindfang, hall, stue med utgang til sydvestvendt terrasse, kjøkken, bad og wc-rom.
2. etasje: 3 soverom og gang.
Kjeller: Kjellerstue, hobbyrom, vaskekjeller, kjellerrom, alkove, wc-rom, 2 boder og gang.

Tilhørende eiendommen er en enkel garasje.

Arealer i kjeller tilfredsstiller ikke krav til varig opphold, og vinduer er for små for rømning. Det har ikke vært mulig å kontrollere hva som er omsøkt og godkjent av arealer, da kommunen ikke besitter alle bygningstegninger.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 148 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 216 kvm

1. etasje: 23/72/81 kvm P-rom/BRA/BTA
2. etasje: 85/85/92 kvm P-rom/BRA/BTA
Kjeller: 40/40/43 kvm P-rom/BRA/BTA

Garasje: 0/24/27 kvm P-rom/BRA/BTA

Arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport og er ikke kontrollmålt av megler.

Møblering / utstyr

Selger opplyser at det er lagt fiberkabel til husvegg, men det er ikke lagt inn i boligen.

Standard

Dette er en innholdsrik enebolig som oppleves lun og koselig, men som har moderniseringsbehov. Man kommer inn i et vindfang og hall som leder videre til en stor stue som ble tilbygget i 1975. Stuen rommer både peis, spisestue og 2 sofagrupper. Her er møbleringsmulighetene flere. Det er utgang til en deilig, overbygget terrasse som vender mot sydvest. Her er solforholdene upåklagelige, og det er hyggelig utsyn mot åsen ovenfor. Hagen utenfor har masser av boltreplass for store og små.

Kjøkkenet er av eldre årgang, men har god størrelse og rikelig med plass til spisebord. Det er lett å se for seg dette som husets allrom. Med sydvendt beliggenhet er det godt med naturlig lys i rommet, og man ser også glimt av sjø fra vinduene.

Baderommet har belegg på gulv og tapetserte vegger. Rommet inneholder servant i innredning og badekar. Wc med servant finnes i separat rom.

I 2. etasje er det 3 soverom, der hovedsoverommet har imponerende utsikt mot Oslofjorden!

I kjelleren finnes det flere innredede rom, boder, vaskerom wc-rom.

Oppvarming

Eldre kamin i stuen.
Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmepumpe (ca 2019).
Termostater indikerer gulvvarme på et innredet rom i kjeller og i kjellerstuen.
Dersom det i enkelte rom ikke er oppvarmingskilde, medfølger dette heller ikke.

Det er foretatt tilsyn med fyringsanlegget den 21.08.2019. Følgende avvik ble avdekket: Skorstein har dårlige fuger i hele sin høyde.

Det finnes en nedgravd brenselstank på tomta. Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at oljetanken/parafintanken må fjernes i sin helhet eller tømmes/spyles/plomberes (det siste krever særlig tillatelse fra kommunen og at fylle- og lufteledninger fjernes). Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

I eldre, enkel garasje samt i gruset innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 1 031 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Den store tomten ligger solrikt mot sydvest og har en stor, deilig hage med masser av boltreplass for store og små. Hagen som er inngjerdet er plenlagt og har busker og trær av ulike slag. Enten man befinner seg på terrassen eller i hagen har man hyggelig utsyn mot furutrærne i Husvikåsen. Dette er et veletablert boligområde, med fordelen det har av tomter med vegetasjon og god plass.
Det er i tillegg til i garasjen parkeringsmuligheter i gruset innkjørsel. Følger man den gruslagte veien er man straks nede på badestranden. Dette er en deilig tomt i sjønære omgivelser!

Eier

Carl Are Simensen

Vei, vann og avløp

Adkomst: Fra offentlig vei via privat vei.
Offentlig vann og avløp.
Selger opplyser at det er gravd og koblet til offentlig nett for 1-2 år siden.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som ihht kommunedelplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.
Eiendommen ligger i regulert område. Plannavn: Gang- og sykkelvei langs Narverødveien fra Bulowstua til Husvik skole (vedtatt 15.03.2011). Reguleringsformål: Annen veggrunn - grøntareal.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.07.1954. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.
Carport byggemeldt i 1973.
Tilbygg til boligen er byggemeldt i 1975. Kommunen har ikke tegninger av tilbygg eller bolig (kun kjeller).
Pga manglende tegninger har ikke megler kunnet kontrollere at boligen er innredet ihht godkjente tegninger. Megler har kun mottatt tegninger av carport og kjeller.
Vedr. kjeller: Her er det kun inntegnet boder. Innredete arealer er således ikke søkt om.
Vedr. carport: Carport er byggemeldt, men omgjøring til garasje er ikke byggemeldt/godkjent av kommunen.
Eiendommen selges slik den fremstår, og selger påtar seg ikke ansvar for å byggemelde eller få godkjent innredede arealer i kjeller, garasje og annet som ikke måtte være ihht tegninger (kun kjeller og carport kontrollert av megler, ettersom kommunen ikke besitter øvrige tegninger). Fra kommunen kan det komme reaksjoner overfor eier, ved f.eks krav om tilbakeføring eller krav om omsøking, ileggelse av mulkt mv. Uavhengig av kommunens reaksjonsform blir dette kjøpers ansvar og risiko siden boligen selges slik den fremstår.

Prisantydning

4 890 000,-

Beregnet totalkostnad

4 890 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 117 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 130 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 020 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av: Jan-Erik Rossavik
Takstdato: 01.10.2021

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Tilstandsrapporter har TG 0-3. TG-0 benyttes ikke ved denne type tilstandsrapporter. TG-1 er angitt tilstandsgrad med svakeste symptomer. Der tilstandsgradens element er 2 eller mer anbefales normalt videre undersøkelser.

Tilstandsrapporten for Steinklossveien 1 har:
* TG-1: 5 stk
* TG-2: 25 stk
* TG-3: 0 stk

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Energiforbruk 2019: 11.619 kWh.
2020: 11.694 kWh.
En eldre, enslig mann har bebodd eneboligen, og forbruk er derfor trolig lavere enn hva man kan forvente.
Strømforbruk vil variere med innetemperatur, antall medlemmer av husstanden m.m.

Forsikring

Årlig premie for husforsikring: Ca. kr. 4500,-.
Premie vil variere etter avtale.

Kommunale avgifter

Kr. 11 690 pr. år Kommunale avgifter for 2021 dekker: Vann, avløp, renovasjon og feiing.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:990 337,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 3 565 211,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 131021 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.18 125) Eierskifteforsikring (Kr.21 573) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (Kr.56 400) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.124 398)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Søderberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Selger har arvet boligen som er et dødsbo og har derfor begrenset kjennskap til eiendommen. Potensielle kjøpere oppfordres derfor til å gjøre ekstra grundige undersøkelser rundt boligen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt senest 2 timer før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran Rustadstuen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran Rustadstuen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?