Til innholdet

Enebolig med svært attraktiv beliggenhet på Eik - Stor og solrik tomt - Garasje og carport

Brands vei 8
Prisantydning 3 400 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 106
BRA: 134 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1967
Tomtareal: 929 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK

Adresse

Brands vei 8 3122 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Eik, ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, treningssenter, tennisanlegg, ridesenter og badeplass. Kun noen minutters gange fra Eik Skole og Mortenåsen Barnehage. Eiendommen grenser så og si til skogen med stier rundt Månedammen. Et steinkast unna ligger populære Greveskogen som har to lysløyper og videre løypenett til områder med oppkjørte skiløyper vinterstid. I Jarlsbergs skoger finnes også flere kilometer med stier og kulturlandskap, som for eksempel Grevestien og Råkkåsstien. Fra boligen er det gangavstand til "messeområdet" med ishall og utvendig skøytebane. Stedet er også er et godt utgangspunkt for fine turer i Frodeåsen. Slottsfjellet ligger også i gangavstand, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Meny. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Eiktoppen kjøpesenter spisesteder, post, bank, frisør, apotek og legesenter m.m. Det er kort vei til Tønsberg sentrum med bymessige servicetilbud, samt Farmandstredet med godt over 100 butikker. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er ved Greveskogen VGS, og ligger ca. 150 meter fra boligen. Det er videre enkel adkomst til E-18 som tar deg til Oslo eller mot Sørlandet. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg, 18 min til Horten, 20 min til Sandefjord lufthavn, 59 min til Oslo, samt 1 time og 25 min til Oslo lufthavn. Den nyetablerte Wang Ung (ungdomsskole) ligger få minutter unna. Det finnes flere videregående skoler i nærheten som f.eks. Wang toppidrett og Greveskogen videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehage. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Fra Tønsberg sentrum er det ca. 10 min til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden.
Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Oseberghaugen og Haugar kunstmuseum med norsk samtidskunst anbefales.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1967, modernisert i 1988

Bygninger og byggemåte

For nærmere beskrivelse av bebyggelsen, se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann.
Boligen har alt på et plan og inneholder: Entré, gang, vaskerom, bod/spiskammers, kjøkken, stue m/ spisestue, mellomgang, 3 soverom og bad.
Loftet har et innredet disp. rom, samt god lagringsplass forøvrig.
Garasje og carport m/ bod.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 144 kvm

Standard

Velkommen til Brands vei 8, en svært sjarmerende bolig på en stor og solrik tomt. Boligen er oppført på sent 1960-tallet og er jevnt godt vedlikeholdt gjennom tiden. Boligen er forsiktig og pent brukt og fremstår solid og bra. Boligen fikk bygget på entré i -88 og rommet er romslig med god skapplass. Badet er originalt med våtromsplater montert på 80-tallet. Badet inneholder dusjkabinett, servant med innredning og speil, samt toalett. Det er sprekk i gulvbelegget så badet er ikke tett. Kjøkkenet har plass til et kjøkkenbord og kjøleskapet medfølger. Stuen er hyggelig med plass til spisestue, sofagruppe og tv-krok. Det er montert varmepumpe i stuen, samt at du har dugang til stor terrasse med takoverbygg. I stuen finner du også en peis for vedfyring og en parafinovn. Det er 3 soverom i boligen, alle med teppe på gulv og innebygget garderobeskap. Praktisk loft med fast trapp opp. Det er innredet et disp.rom som har vært lekerom for barn. Øvrig areal er til lagring og tørking av klær. Attraktivt beliggende eiendom med en koselig enebolig. Vel møtt

Oppvarming

Boligen varmes opp via strøm med varmekabler i entré, vaskerom og bad. Enkelte panelovner og varmepumpe. Det er vedovn og parafinovn i stuen. Parafintank i glassfiber, nedgravd utenfor kjøkkenvindu.
Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Bilen parkerer du i egen garasje eller carport, samt i gårdsplassen. Det er plass til flere biler på eiendommen.

Areal og eierform

Areal: 929 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Nydelig tomt og hage. Her får du en flat, stor og svært solrik eiendom med mange muligheter. Tomten er opparbeidet med plen og gruset gårdsplass. Øvrig opparbeidelse er bed, trær og busker. Hagen fremstår pen og velstelt, men samtidig lett og holde i orden. Det er store plenarealer som gir rikelig med boltreplass for store og små. Stor overbygget terrasse mot sør, som både gir mye sol og ly for nedbør.

Eier

Ruth Synnøve Bekke Hansen

Vei, vann og avløp

Offentlig. Nye vann- og avløpsrør for ca 15 år siden.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse. Regulering under arbeid med planid 704 20170163, Velleskogen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.11.1967. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 400 000,-

Beregnet totalkostnad

3 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 85 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 400 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 97 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 497 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 09.05.2019 Ligningsverdi : 888 822,- Sekundær ligningsverdi : 3 199 758,-

Kommunale avgifter

Kr. 10 826 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 400 000,-) (Kr.51 000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Kjøleskap på kjøkkenet medfølger. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.
Tv- og internett fra Canal Digital (Telenor)

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?