Til innholdet

FÆRDER - BJØNNES.MEGET SJARMERENDE ENEBOLIG. STOR TOMT. KAN BRUKES SOM GENERASJONSBOLIG. BARNEVENNLIG. SOLRIKT. BLINDVEI

Føykåsveien 45
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 185
BRA: 186 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1884
Tomtareal: 1707 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Adresse

Føykåsveien 45 3140 Nøtterøy

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over kanalbrua sørover på Kirkeveien. På Borgheim tar man Semsveien til venstre mot Bergan. Følg veien et stykke og Føykåsveien går etter hvert til høyre. Eiendommen ligger på høyre side av veien. Se etter til salgs skilt fra Z-eiendom. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Beliggende i naturskjønne og landlige omgivelser med likevel kort vei til butikker, skole og sjøen. Flotte naturområder rett på utsiden av stuedøren. Fantastisk usjenert  beliggende mot skogen og vestvendte jorder.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1884, modernisert/ombygd i 1976, 1986, 1990 samt i perioden 2008-2018.

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Gang med stor skyvedørsgarderobe. Bad med badekar, dusjkabinett samt opplegg til vaskemaskin. Seperat wc. Mellomgang/kontor. Kjøkken fra Møre kjøkken. Stue med peisovn og utgang til terrasse. 2 soverom med skyvedørsgarderober og utgang til terrasse med utebod. 

2. etasje inneholder:
2 soverom eventuelt 1 soverom og 1 stue (garderobe på 1 rom). 

Kjeller inneholder:
Gang med skyvedørsgarderobe. Bad/wc med dusj. Vaskerom. Stue med åpen kjøkkenløsning samt utgang til haven.

Utestue/bod (isolert) med peis.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 185 kvm, Bruksareal: 186 kvm, Bruttoareal: 205 kvm

Standard

Velkommen til denne klassiske sjarmerende eiendommen, som også kan brukes som generasjonsbolig, og som ligger som en idyllisk oase i et stille og rolig område. Denne gamle tømmervillaen er modernisert flere ganger siden dens opprinnelse. Innvendig er det flere av de sjarmerende tømmerveggene som er synlige. Huset har en herlig blanding av det gamle og nye og boligen gir et meget godt inntrykk. På gulv er det lagt parkett, tregulv, furugulv, teppe og fliser. Veggene er både tapetserte, panelte og av tømmer. Badene har vinylbelegg på gulv og fliser på vegger. Det er lagt inn bredbånd fra Next gentel samt parabolantenne. Det ble satt inn ny vartmtvannsbereder på 300 liter for 2 år siden. I 2012 ble det lagt ny takstein (kun stein da papp og lekter/sløyfer var inntakt). Ny terrassedør i 2014 samt ny terrasse i 2010. Separert overvann og spillvann i 2018. For 2 år siden ble det satt inn nytt soveromsvindu i gavlveggen. Gressklipper og lampe over spisestue medfølger ikke. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Wetlesen.

Dette er virkelig en bolig som er verdt et besøk og som passer ypperlig til barnefamilien. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmepumpe. Peisovn i stue. Varmekabler i alle flislagte rom.

Parkering

Carport samt 2 biloppstillingsplasser.

Areal og eierform

Areal: 1 707 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Store deilig tomt som er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær, hekk og plen. Hyggelig bålplass. Belegningsstein rundt terrassen samt i deler av gårdsplassen. Det står også et lite hønsehus på eiendommen som kan medølge etter avtale.

Eier

Tor-Henrik Rød

Vei, vann og avløp

Offentlig. Separert overvann og spillvann i 2018. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Se vedlagte kart.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til LNF-område (Landbruk- Natur - og Fritid).

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Ole J. Wetlesen Ligningsverdi : 992 837,- Sekundær ligningsverdi : 3 177 079,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 13 908

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging: kr. 12.995,-
Provisjon: 1,25 % av salgssum.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?