Til innholdet

Fantastisk sjarmerende og tiltalende enebolig med nydelige uteområder, bryggerhus og hagestue. Sentralt og barnevennlig!

Skoleveien 9
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 82
BRA: 82 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1914
Tomtareal: 632 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 26. mai Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Kort om eiendommen

- Frittliggende enebolig
- Selveiertomt på 632 kvm.
- Tiltalende og flott enebolig
- Flytt rett inn!
- Klassisk stil med moderne fargevalg
- Entré med tofløyet dør og gulvvarme.
- Toalettrom tilknyttet entré.
- Nydelige originale tregulv som er hvitmalte
- Delikat og moderne kjøkken
- Oppgradert kjøkken i senere tid
- To nydelige stuer i første etasje.
- Koksovn og nyere peisovn i stuer.
- Lyst baderom med innfliset badekar.
- To soverom, ett med nyere skap.
- Inngjerdet, frodig hage med plen.
- To nyere terrasser og hagestue.
- Jacuzzi ved den ene terrassen.
- Lekestue og bryggerhus med 2 hemser.
- Lagringsplass er i to kjellerrom.
- To el-skap med automatsikringer.
- Eneboligen har egen vaskekjeller.
- Sentralt og solrikt
- Gangavstand til Teie torv
- Flotte turområder
- Barnehage i umiddelbar nærhet
- Kort vei til skoler

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Teie

Adresse

Skoleveien 9 3121 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Teie, ca. 2 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barneskole og ungdomsskole, samt bussholdeplass og Teie torv med servicetilbud.

På Teie ligger Rosanesparken, en idyllisk perle med store plenarealer, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs fjorden. Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i umiddelbar nærhet og byr på god rekreasjon året rundt.

Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med flere fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Nærområdet

Eiendommen har gangavstand til Teie barneskole og til Teigar ungdomsskole, samt til Færder videregående skole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Nøtterøy videregående, i tillegg til både private og kommunale barnehager som Teiehøyden og Tiriltoppen som ligger kun 5 min i gangavstand fra boligen.

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Meny, Rema 1000 og Coop Extra. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie torv et variert utvalg. Her er det blant annet bank, bakeri, apotek, vinmonopol og andre butikker som selger klær, sko, briller, kroppsbehandling (spa), bøker, blomster etc. Tønsberg sentrum har alle bymessige fasiliteter og ligger også godt innen rekkevidde.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Teiehøyden som ligger ca. 5 minutters gange fra boligen.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1914

Bygninger og byggemåte

Enebolig som er oppført rundt 1914. Frittliggende bryggerhus kan være oppført rundt samme år. Frittliggende bodbygg er nyere. Hagestue er bygget i 2012. Boligen er noe oppgradert etter byggeåret. Nyere oppgraderinger gjelder bad, kjøkken, el-anlegg, toaletterom, bad, platting, noe innvendige overflater, avløpsrør og en del vedlikehold.

Eneboligen har grunnmurer oppført i gråstein. Yttervegger i plank som er utvendig panelt. Sperretak med saltaksform som er tekket med teglstein.

Antall rom

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 92 kvm

Enebolig (byggeår: 1914)
BRA: 82 kvm
1.Etasje, 41 kvm: Kjøkken, hall m/trapp, stue, spisestue og wc.
2.Etasje, 41 kvm: Bad, gang og 2 soverom.
Gulvarealet i kjeller måler 27 kvm. men er ikke målverdig grunnet takhøyde under 190 cm.

Anneks (Byggeår: 1914)
BRA: 14 kvm: Bod og loft.
Gulvet loft på 14 kvm men ikke målverdig grunnet takhøyde under 190 cm.

Hagestue (Byggeår: 2012)
BRA: 13 kvm.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Ventilasjonen har avtrekk med ventilator over komfyr, luftavfukter på vaskerom og vifte på bad og toalettrom. Sikringsskapet har automatsikringer. Det er også etablert ekstra sikringsskap i kjeller i 2012 som har automatsikringer med integrerte jordfeilbrytere. Videre har boligen varmtvannsbereder på 200 liter plassert i rom med sluk.

Standard

Særdeles flott og sjarmerende enebolig i klassisk stil kombinert med moderne fargevalg. Boligen har en gjennomført stil med stilige detaljer og praktiske løsninger. Her har man bevart sjelen til boligen og samtidig tatt den med til dagens uttrykk.

Eneboligen har et svært koselig inngangsparti med overdekket og delvis innglasset repos. Her er det tofløyet inngangsdør med glassfelt som leder inn i en pen entré. Entreen er holdt i en dyprød fargevalør og har stilig, sjakkmønstret belegg på gulv med gulvvarme. En hvitmalt trapp gir adkomst opp til boligens andre etasje og rommet ligger direkte tilknyttet toalettrom. Toalettrommet ligger i tilknytning til entré og har gulvbelegg med varmekabler fra 2017, samt toalett og servant. Videre i boligen legger man raskt merke til de originale tregulvene som er tatt frem og malt i hvit som gir rommene lys og et stilrent uttrykk.

Kjøkkenet ligger i eget rom og gir et pent inntrykk med innredning i funksjonell U-form, et stilig blyglassvindu og stort vindu over benken. Godt over halvparten av kjøkkenet ble byttet i 2016/2017 (resten fra ca. 2003) og er malt i en delikat grå-grønntone. Kjøkkenet har underskap med profilerte fronter, åpne, veggmonterte hyller og benkeplate med nedfelt kum. For øvrig er kjøkkenet utstyrt med integrert induksjonsplatetopp, stekeovn og opplegg for oppvaskmaskin. Over kokesonen er det en vegghengt ventilator.

Så kommer man inn i en nydelig stue og spisestue som ligger i flukt i første etasje. Begge stuene har veggpanel malt i dype, moderne fargetoner og dagligstuen har i tillegg rosett i himling. Store, fine vindusflater lar dagslyset strømme inn fra to sider og det er god plass for møblement med flere innredningsmuligheter. Spisestuen har en eldre koksovn og dagligstuen er utstyrt med nyere peisovn i gammel stil.

I boligens 2. etg. kommer man opp en nydelig plassbygget trapp fra byggeår, malt i dagens farger, til en lys og innbydende gang med skapplass. Videre har man et meget romslig og råflott soverom med smakfulle farger. Man legger igjen merke til det originale tregulvet, malt i hvitfarge som gir rommet både lys og delikat fremtoning. Hovedsoverommet er også særdeles romslig og tiltalende i lyse fargetoner, stilige detaljer og innebygget garderobeskap.

Badet ble oppgradert rundt 2003 og i 2012. I tillegg fikk badet nye fliser i 2017 og nytt blandebatteri i 2017. Dette er et tiltalende rom med lyse mosaikkfliser på gulv, hvitmalt veggpanel og mosaikkfliser på vegger i dusjsonen. Badet har også gulvvarme, noe skråhimling og lysinnslipp fra vindu. Videre er badet utstyrt med veggmontert toalett (2012), og innfliset badekar med dusjløsning (2014). Innredningen er et eldre møbel gjort om til baderomsinnredning med toppmontert servant, og et overskap med speilfronter og lysarmatur.

Alt i alt en råflott og stilig enebolig i klassisk stil, kombinert med moderne fargervalg. Særdeles tiltalende uteområder med flere attraktive bebyggelser. Her kan man flytte rett inn!

Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet med panelovner, samt varmekabler på bad, gangen i første etasje og toalettrom. I tillegg har boligen en eldre koksovn og en nyere peisovn. Pipe er rehabilitert med innvendig foring i nyere tid og sist tilsyn var i 2017 uten anmerkninger.

Parkering

Det er parkering på gruset gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 632 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet i et stille, rolig og barnevennlig boområde. Den solrike tomten har en gruslagt gårdsplass og en frodig, skjermet hage, inngjerdet med hekk, busker og gjerde. Hagen har fine plenarealer og flere frukttrær, blant annet 5 epletrær, to plommetrær, et pæretre, et morbærtre, et morelltre, rips og bringebær. I tillegg bugner hagen av vakre blomster fra vår til sensommer, rett og slett en oase.

I 2012 ble det etablert en flott hagestue som åpnes med skyvefelt både på den ene kortenden og på en langside. Hagestuen har støpt, flislagt gulv med varmekabler, og er i aluminiums konstruksjon med glassfelt. Utenfor hagestuen er det en romslig terrasseplatting og en herlig jacuzzi som til sammen er på ca. 35 kvm. Mellom bryggerhus og boden er det terrasseplatting på ca. 16 kvm.

Eier

Linn Marie Husa Simen Rørvik

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Kommunen opplyser at det er septiktank på eiendommen og at det er/vil bli utført VA-tiltak som kan utløse pålegg.

Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse- nåværende (110 - Boligområde), vedtatt den 17.06.2015.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Teie sentrum (ID 729 92-2), vedtatt den 09.00.2011.

Det gjøres oppmerksom på at gamle Teie skole (rett over gaten) blir det bygget boliger.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 30.04.2019

Kommunale avgifter

Kr. 15 059 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,2% av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr. 12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det ble utført tilsyn med rapport av fyringsanlegget den 11.09.2015 uten avvik, rapport ligger vedlagt i salgsoppgaven. 

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?