Til innholdet

Flott hjørneleilighet med store vindusflater, herlig balkong og nytt bad. Godt driftet brl - 2 soverom.

Gyldenløves gate 25 C
Prisantydning 2 850 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 67
BRA: 67 m²
Soverom: 2
Byggeår: 1956
Tomtareal: 0 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Ola Norderhaug

Ola Norderhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Gyldenløves gate 25 C - ved eiendomsmegler Ola Norderhaug!

Hjørneleilighete beliggende i 2.etasje i en 4-mannsbolig og holder en god standard etter store oppgraderinger det siste året. Moderne kjøkken fra Epoq med integrerte hvitevarer. Nytt gulv på balkongen, samt det elektiske anlegget. Stuen er romslig med plass til både sittegruppe og spisestue, samt at det er vedovn og utgang til usjenert balkong på 16 kvm med sol hele dagen! Store vindusflater gir gode innvendige lysforhold. Rolig gate med gåavstand til togstasjonen, sykehuset og Tønsberg sentrum.

- Felles sykkelbod og fellesvaskeri i kjeller.
- 3 store og gode boder, 2 i kjeller en på loft.
- Zaptec Pro el-billader kan medølge etter avtale

Velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Solvang

Adresse

Gyldenløves gate 25 C 3117 Tønsberg 2. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Halfdan Wilhelmsens Allè forbi sentralsykehuset mot Heimdal. Ta Severin Kjærsvei til venstre i lyskrysset og derretter første vei til venstre før Gyldenløves gate. Leiligheten er beliggende i tredje huset på venstre hånd i 2.etasje - Gyldenløves gate 25 C. Se forøvring vedlagt kartskisse.

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt på Solvang. Ypperlig for deg som ønsker å bo veldig sentralt. Det er gangavstand til Tønsberg sentrum, sykehuset og jernbanestasjonen.

Kilen-området er et drøyt steinkast unna boligen med diverse butikker, treningssenter, dagligvareforretninger, møbelbutikker, apotek, legesenter, frisør og mye mer. Kilden kino med bowling og andre aktiviteter ligger i gangavstand unna og det er ellers rikelig med fritidsaktiviteter for store og små i lokalområdet.

Det er gangavstand til treningssentre og fantastiske tur- og rekreasjonsområder i Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Kilometerlang lysløype finner du kun noen få hundre meter fra eiendommen.  Området er også meget barnevennlig med bl.a. gangavstand til skoler og barnehager.

Enkel tilkomst til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 20 minutter med bil).

Se salgsoppgavenes nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av beliggenhet og områdets fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet, borettslag, oppført i 1956. Modernisert i de senere år med nytt bad fra 2022. Borettslaget består av 12 andelsleiligheter.

Leilighet beliggende i 2.etasje i flermannsbolig oppført i tre over mur i 1954, tilknyttet Heimdal III borettslag, organisasjons-nummer 953 425 866. I borettslag tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder borettslaget. Det er oppført balkong på ca 16 kvm. Det medfølger to lagringsboder i kjeller og en lagringsbod på loft. Felles vaskerom i kjeller, parkering på felles gårdsplass. Boligen fremstår som normalt vedlikeholdt, og gir ett godt inntrykk.

Bygninger og byggemåte

Leilighet beliggende i andre etasje i flermannsbolig oppført i tre over mur i 1954, tilknyttet Heimdal 1 Borettslag. I borettslag tilfaller vedlikehold av utvendige konstruksjoner og fellesområder borettslaget. Det er oppført balkong på ca 16 kvm med tilgang fra stue. Det medfølger to lagringsboder i kjeller og en lagringsbod på loft. Felles vaskerom i kjeller, parkering på felles gårdsplass. Boligen fremstår som normalt vedlikeholdt, og gir ett godt inntrykk.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

Gang, stue, kjøkken, 2 soverom og bad.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm

2.etasje: 67/ 67 kvm P-rom/ BRA.

Standard

Leiligheten har en god planløsning og er modernisert i de senere år. Overflater består av laminat på gulv, malte slette plater og panel på vegger. Stor stue med vedovn og utgang til stor balkong på 16 kvm. Flislagt bad fra 2022 med varmekabler, downlights, servantskap, speil med lys, dusjdører og påkostet vegghengt toalett. To soverom, hovedsoverommet er romslig og har god plass til garderobeskap. Kjøkkeninnredning med slette fronter, laminat benkeplate med fliser over benk, integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Komfyrvakt er montert ved ventilator.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger et tilstandsrapport datert med befaringsdato 21. august 2023 fra Jens Martin Onsrud som er uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 16 stk. tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 3 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak 
- 2 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak 
- 0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik.

TG-2 anmerkninger (mørk-gul) er relatert til tekniske installasjoner, avløpsrør basert på alder med bakgrunn i at mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er passert. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse, men vær oppmerksom på at dette er en risikokonstruksjon. Bereder er montert i rom uten sluk, og overtrykksventil er ikke tilkoblet avløp.

TG-1 vurderinger og TG-2 vurderinger - lys gul er ikke kommentert i salgsoppgave, men angitt og beskrevet i tilstandsrapporten.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad. Vedovn i stuen.

Parkering

Borettslaget har 6 garasjeplasser. Det betales leie for disse. Garasjeleie faktureres som tillegg til felleskostnadene. Man søker styret om garasjeplass. Disse går etter ansiennitet.

I tillegg har borettslaget ca. 15 P-plasser ute. Det betales ikke leie for disse.

Eier har montert elbil-lader på sin p-plass. Denne kan medfølge etter avtale.

Areal og eierform

Areal: 993 kvm, Eierform: Festet fellestomt

Grunneier av festetomten er Tønsberg kommune.

Det er borettslaget som fester tomten i 100 år fra 1955. Forhold rundt festekontrakten følger av beslutninger i borettslagets styre eller generalforsamling. Eventuell økning i festeavgift kan medføre økning i felleskostnader pr. måned.

Festekontrakt er tinglyst på borettslaget eiendom som pengeheftelse den 07.12.1955 med dagboknr. 3453: Festekontrakt - vilkår.

Be om kopi av av festekontrakten ved henvendelse til meglers kontor.

Eier

Øyvind Huseby

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende, Kommuneplan vedtatt 22.5.2019

GJELDENDE REGULERING:
Det eksisterer ingen reguleringsplan for eiendommen/området innenfor eiendommen.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.09.1956. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Heimdal 3 Borettslag, Orgnr.: 953425866 Leilighetsnr.: 8, Andelsnr.: 8 Tinglysningsgebyr pant: 3688 Andel fellesgjeld: 447000 Forkjøpsrett: Ja.

Lånenummer Restsaldo
* HABA01-94817224495 Restsaldo 51.398,- Kapitalkostnader (renter/avdrag) 635,-
* HABA03-94817233427 Restsaldo 395.038,- Kapitalkostnader (renter/avdrag) 2.251,-

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr * HABA01-94817224495. Type:  Annuitet. Restsaldo: 573.903,- . Term. pr.år: 8 år 5 md. Term. pr.år: 4. Type rente: Flyt. Rente:  5,25%.
Lånenr * HABA03-94817233427. Type: Annuitet.  Restsaldo: 4.410.875,-. Term.pr.år:  23 år. Term. pr.år: 4. Type rente: Flyt. Rente: 5,25%.
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Opplysninger om boligselskapet:

• Forkjøpsrett: Ja
• Styregodkjenning: Ja
• Eventuelle andre forkjøpsrettsklausuler: Se boligselskapets vedtekter.
• Særskilte begrensninger/klausuler: Se boligselskapets vedtekter.
• Dyrehold: Se boligselskapets husordensregler/vedtekter
• Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei
• Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.     Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
• Borettslaget har avtale med Telenor (Canal Digital). I avtalen er inkludert kabel-TV og internett. Avtalen er inkludert i felleskostnader.
• Ansvarlig for nøkkel/skiltbestilling: Henvend deg til styret om dette.
•  Borettslaget har 6 garasjeplasser. Det betales leie for disse. Garasjeleie faktureres som tillegg til felleskostnadene. Man søker styret om garasjeplass. Disse går etter ansiennitet. I tillegg har borettslaget ca. 15 P-plasser ute. Det betales ikke leie for disse.

Styrets arbeid, oppgaver og viktigste saker i 2021
- Styret har brukt mye tid på oppfølging etter brannen i Gyldenløves gate 27 C.
- Mye korrespondanse og telefoner i forbindelse med gjenoppbygging av 27 C.
- En del feilfakturering i forbindelse med forsikringssaken, har blitt ordnet opp i.
- Gyldenløves gate 23 C og 25 C er malt utvendig.
- Byttet noe råteskadet kledning i 23 C og 25 C
- Utskiftinger av gulvbord på balkonger i 2. etg i 23 C og 25 C.
- Trappeoppganger i Gyldenløves gate 23 C og 25 C er pusset opp.
- Nye nedløpsrør i 23 C og 25 C.
- Byttet et vindu i 25 C.
- Godkjent nye andelseiere.
- Nye leietagere av garasjer.
- Diverse henvendelser fra beboere.
- Planleggingsmøter og arbeid knyttet til prosjektene i 23 C og 25 C.
- Oppfølging av vedlikeholdsprosjekter.
- Deltatt i befaringer med OBOS Prosjekt AS.
- Behandlet 2 perioderegnskap og årsregnskap.
- Avholdt generalforsamling.
- Behandlet budsjett.

Styrets planer for 2022
- Avløpsrør i 25 C er spylt pga mistanke om brudd på rør. Bekreftet at alt er normalt.
- Videre oppfølging av gjenoppbygging av Gyldenløves gate 27 C.
- Nye vinduer i 23 C og 25 C.
- Rehabilitering av garasjer.
- Infrastruktur for elbillading.
- Undersøke verandatrapper i alle hus.
- Planlegger vårdugnad i april.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 850 000,- / Felleskostnader: 7 210,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

2 850 000,- (Prisantydning) 447 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 297 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 303 132,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Formuesverdi : 677 513,- Sekundær formuesverdi : 2 439 048,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Forsikring

If Skadeforsikring Polisenummer: 587759

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:677 513,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 2 439 048,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.6 215)
Provisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 297 000,-) (Kr.46 158)
Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 685)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.480)
Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480)
Servitutter (Kr. 600)
Tilrettelegging (Kr.16 950)
Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100)
Kommunale opplysninger (Kr.3 700)
Markedspakke (Kr.10 400)
Markedspakke utlegg (Kr.6 100)
Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Ola Norderhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Ola Norderhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?