Til innholdet

Flott beliggende leilighet med sjøutsikt - Stor overbygget balkong - 3 soverom - Heis til garasjeplass i kjeller m.m

Mathiasbakken 6C
Prisantydning 4 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 103
BRA: 103 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2005
Tomtareal: 16977 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Mathiasbakken 6C er en svært flott beliggende leilighet med sjøen som nærmeste nabo. Her har du gode solforhold på den 20 kvm store, overbygde balkongen ut fra stua med utsikt over Husøysundet og sjøen.
Leiligheten er stor og innholdsrik, og holder en normalt god standard.

Kort nevnes;
- 3 soverom
- Stor stue med åpen kjøkkenløsning
- Store vinduer gir mye lysinnslipp
- Ny parkett i stue og kjøkken i 2013.
- Flott gasspeis med varmeeffekt på 4,5 kw.
- God lagringsplass i leiligheten samt i bod i kjeller
- Lettstelt og pen leilighet i et meget populært sameie!
- Heis og egen parkeringsplass i kjeller
- Voksent og rolig bomiljø i området
- Callinganlegg og fjernstyrt lås til byggets ytterdør
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

HUSØYSUND

Adresse

Mathiasbakken 6C 3132 Husøysund 1. etasje

Adkomst

Fra Tønsberg følger man skiltingen mot Årøysund og Torød, forbi Teie Torv. Ta så til venstre i Ekeneskrysset retning Husøy og Føynland. Følg veien over broen og forbi Føynland skole. Ta til høyre rett etter Føynland Senteret og så første vei inn til venstre. Eiendommen vil bli markert med skilt fra Z-eiendom.

Beliggenhet

Leiligheten er beliggende på Føynland med umiddelbar nærhet til Føynland Senteret med blant annet dagligvare og forretninger.

Få minutters gange til Føynland skole og barnehage. Føynland er et meget godt utgangspunkt hvis man ønsker å benytte seg av vår vakre skjærgård i Vestfold. Det er kort avstand til populære Fjærholmen badestrand, seilforening, idrettsbane, friområder i Føynlandskogen og korthulls golfbane på Husøy.

18-hulls golfbane finnes på Borgheim - her finner man også bakeri, kafè, kulturhus, ungdomsskole og videregående skole med mer.

Gode bussforbindelser til Tønsberg og Teie Torv.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2005

Bygninger og byggemåte

Leilighet i boligsameie bygget i betong og tre. Etasjeskiller av betong e.l.
Boligsameiet består av 57 boligseksjoner fordelt på 7 bygg.

Innhold:
1.etg.: entré/gang/hall med skyvedørsgarderobe, toalettrom, soveromsgang, flislagt baderom med dusjnisje, opplegg for vaskemaskin, wc og servantinnredning. 3 soverom. Stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til stor, overbygget balkong.
Bod og garasjeplass i kjeller.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 103 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

1.Etasje: 103 / 103 kvm p-rom/BRA. Bod og garasjeplass i kjeller kommer i tillegg til målte arealer.

Standard

Tiltalende og lettstelt selveierleilighet med flott utsikt beliggende i høy 1. etasje med store vindusflater som gir godt med lys.

Hele leiligheten (foruten bad, separat WC/vaskerom og innvendig bod) har slette veggoverflater som er malt i lyse farger.
Adkomst via felles gang og trapperom med heis.

Hall med fliser på gulv og malt slett tak. Gulvvarme, garderobeinnredning og dimmer på lys.

Gang med parkett på gulv og himlingsplater. Skyvedørsgarderobe.

Stue og kjøkken i åpen løsning. Stue med parkett på gulv (ny i 2013) og malt slett tak. Flott gasspeis med effekt på 4,5 kw som styres med fjernkontroll. Utgang til stor overbygget balkong på 20 kvm med flott sjøutsikt og sen kveldssol. Uttak for gassgrill.

Kjøkken i åpen løsning med stue med parkett på gulv fra 2013. Malt slett tak. Innholdsrik og klassisk kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Avsatt sted for oppvaskmaskin, men ikke opplegg for dette. Plass for spisebord med stoler på kjøkkenet.

Hovedsoverom med parkett på gulv og malt slett tak.

Soverom 2 med parkett på gulv og malt slett tak.

Soverom 3 med parkett på gulv og malt slett tak.

Separat WC med fliser på gulv og tapetserte vegger. Malt slett tak.

Bad med fliser på på gulv og vegger. Malt slett tak. Gulvvarme. Hvitprofilert baderomsinnredning med 2 servanter i heldekket benkeplate, vegghengt WC, romslig dusjnisje. Skjult "vaskedel" med opplegg for vaskemaskin bak skyvedører på badet. Meget smart og praktisk løsning.

For øvrig en meget flott leilighet som er tilpasset en tilværelse med alt på ett plan.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via gasspeis i stua, samt elektriske varmekabler i gang, på bad og toalettrom.
For øvrig oppvarming via panelovner.

Parkering

Det medfølger parkeringsplass i byggets parkeringskjeller. Det er heis i bygget for enkel tilgang.

Areal og eierform

Areal: 16 977 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet felles eiertomt med beplantning, plen, lekeområde, asfalterte gangveier og asfaltert gjesteparkering.

Eier

Knut William Thoresen Kirsten Marie Thoresen

Vei, vann og avløp

Sameiet er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Sameiet er beliggende i uregulert område, avsatt til boligområde nåværende. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 19.09.2006.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Mathiasbakken Boligsameie, Orgnr.: 989419919
Andel fellesformue: kr. 20.260,-
Total formue: kr. 1.154.823,-

Boligsameiet består av 57 boligseksjoner fordelt på 7 bygg.
Mathiasbakken Boligsameie har egen nettside: www.mathiasbakken.no

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

4 790 000,- / Fellesutgifter: 3 381,- pr. mnd Inkl. kommunale avgifter, felles utvendig forsikring, Tv og bredbånd, utvendig vedlikehold, plenklipping, snømåking, trappevask, forretningsfører og revisor. Felleskostnader faktureres kvartalsvis. Gass avregnes 2 ganger årlig med faktura etter forbruk.

Beregnet totalkostnad

4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 128 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 918 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 78466264

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.525) Tønsbergs Blad 190619 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 790 000,-) (Kr.47 900) Totalt kr. (Kr.91 695)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?