Til innholdet

Pen, innholdsrik enebolig fra 2015, beliggende i et barnevennlig og hyggelig boområde. Solrikt beliggende med sjøutsikt

Strandenglia 21
Prisantydning 4 800 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 123
BRA: 128 m²
Soverom: 4
Byggeår: 2015
Tomtareal: 742 m²
Få salgsoppgave

Visninger

mandag 17. juni Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Simon Mellingen

Simon Mellingen

Finn.no: Lokalområde

BLIKSEKILEN

Adresse

Strandenglia 21 3153 Tolvsrød

Adkomst

Fra Tønsberg følger du veien mot Åsgårdstrand, til Volden. Etter ca 7 km, kommer Strandenglia på venstre hånd.
Følg veien oppover, til nr 21 ligger på høyre side.
Eiendommen vil merkes med til salgs-plakat.
Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Z-Eiendom ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nytt boligfelt i sjønære omgivelser på Bliksekilen. Området er meget barnevnnelig med kort vei til Volden barneskole. Kort vei er det også til barnehage og ungdomsskole.

Bliksekilen er et rolig område med badeplass og flotte Essoskogen like i nærheten. Denne byr på fine turstier som også leder til sjøen og hyggelige badeplasser. Her kan en følge kysten til Skallevold og Ringshaug med noen av Vestfolds fineste og mest populære badestrender.

Få minutters gange fra boligen finnes holdeplass for buss som leder til Åsgårdstrand få kilometer unna samt Tønsberg sentrum, ca 10 km unna.
 
På Tolvsrød finnes adskillige aktiviteter for store og små. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og grusbaner samt innendørshaller i området.
På Olsrød park finnes et fantastisk trenings- og opplevelsessenter spekket med aktiviteter for hele familien. Her finner du et variert treningstilbud, squashhall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer i tillegg til en spaavdeling. På dette senteret samt Tolvsrødsenteret finnes forøvrig dagligvareforretninger, kaféer, restauranter, medisinsk senter og forretninger av ymse slag.

På Bliksekilen bor man med andre ord i rolige omgivelser med kort vei til de fleste fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2015

Bygninger og byggemåte

Enebolig oppført i tre på støpt betongplate i 2015. Boligen er oppført i to etasjer. Dobbel carport med bod oppført i tre
Vinduer, ytterdør, taktekking og kledning fra byggeår.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 123 kvm, Bruksareal: 128 kvm

1.Etasje: Hall m/trapp, stue, 2 soverom, bad/wc, vaskerom
2.Etasje: Stue/kjøkken, omkledningsrom, bad/wc, soverom

Standard

Strandenglia 21 er en innbydende og praktisk enebolig fra 2015.

Romslig stue med laminat på gulv, og lyse vegger. Store vindusflater som slipper inn mye naturlig dagslys, og gir en lun og god atmosfære i rommet.
Åpen løsning mot kjøkkenet, hvor det er god skap- og benkeplass. Kjøkkenøy som gir fint med arbeidsplass. Det er utgang til terrassen fra kjøkken og stue. Kjøkkenet har lyse fronter og integrerte hvitevarer.
Romslige soverom, med god skapplass. Det er 1 soverom med garderobe i 2. etasje, og 3 i 1. etasje. Et av soverommene er i dag benyttet som stue.
2 pene og flislagte bad, med gulvvarme. Bad i 2. etasje er innredet med badekar, dusjhjørne, wc og servant i baderomsinnredning. Badet i 1. etasje er kombinert med vaskerom.
Dobbel carport med inngang til huset under tak.

Oppvarming

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Dobbel carport med terrasse over. Fra carporten går du tørrskodd til inngangsdøren.

Areal og eierform

Areal: 742 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Gruset innkjørsel, og ellers opparbeidet med plen og beplantning.

Eier

Mats Gøran Broen Maiken Thomassen

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vann og avløp. Adkomst via offentlig vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i Tønsberg kommunes reguleringsplan for Volden med Brattbakken, vedtatt 24.04.13.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 10.12.2015.
Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 800 000,-

Beregnet totalkostnad

4 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 120 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 132 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 932 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 10 168

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.9 990) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.24 965)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Simon Mellingen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Simon Mellingen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?