Til innholdet

Flott enebolig m/bl.a. 2 stuer, 2 bad og 3 soverom | garasje | usjenert og solrik tomt | barnevennlig og rolig blindvei

Rønninglia 81
Prisantydning 4 750 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 126
BRA: 137 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2000
Tomtareal: 492 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Adresse

Rønninglia 81 3153 Tolvsrød

Boligens innhold og uteplasser

Enebolig over to plan bygget i 2000 med en god og innholdsrik planløsning, hvor rominndelingen følger;

1. ETASJE:
Romslig hall  med trapp til 2. etasje.
Lys vinkelstue med peisovn og utgang til terrasse mot vest.
Romslig baderom med dusj og toalett
Bodrom

2. ETASJE:
Stue
3 soverom
Romslig baderom med badekar med dusj og toalett.
Bodrom

PLANSKISSER:
Vedlagt følger planskisser over boligenes to etasjeplan. Vi gjør oppmerksom på at disse kun er av illustrativ karakter og ikke er i målestokk. Det tas også forbehold om avvik fra stedlig løsning og innredning.
Eksakte og målsatte tegninger følger av komplett salgsoppgave som du kan laste ned fra meglers hjemmeside.

GARASJER OG UTVENDIG BOD:
Frittstående garasje oppført i 2007 i halvannen størrelse og innvendig areal på 24 m². Det er støpt dekke og leddport. Videre er det enkel dør inn til garasjen.

Frittstående utvendig bod med innvendig areal på 7 m² plassert i hage. Her er det rikelig med lagringsplass for utemøbler, grill etc.

UTEPLASSER/TERRASSE:
Romslig terrasse med areal på 32 m² og vestvendtorientert med meget gode solforhold. Deler av terrassen har innebygget, delvis åpen hagestue med areal på 13 m². Dette er flott sted å oppholde seg, selv om det skulle være vindfylt eller duskregn. Dekke av impregnerte materialer. Det er adkomst fra stuen og terreng.

Standard

Tiltalende og normalt godt vedlikeholdt enebolig oppført i 2000. Beskrivelse av de ulike rom og installasjoner er som følger:

Stuen 1. etasje:
Boligen har et meget lyst og trivelig stuerom med store vindusflater og rikelig med møbleringsplass. Det er naturlig plass til sofamøblementet, samt spisebordet ved den koselige peisovnen. Det er utgang til romslig terrasse og hagestue mot vest.

Spisekjøkkenet:
Kjøkkenet er romslig med spiseplass ved vinduene mot vest. Rommet er plassert slik at det er skjermet fra stuen/spisestuen i samme etasje -  likevel ligger rommene i en fin sammenheng med hverandre. Innredningen, fra Norema, har rikelig med benk- og skapplass, samt takhøye overskap, som gir en pen estetikk og enklere renhold. Malte fronter og dører, samt laminat benkeplater med nedfelt oppvaskkum og fliser over. Videre er det opplegg for oppvaskmaskin, samt ventilator med utlufting i yttervegg.

Stuen 2. etasje:
Den andre stuen er et rom med mange funksjoner og muligheter. Rommet egner seg utmerket som tv-stue, men også fint som f.eks. et kontor.

Bad/wc 1. etasje:
Det romslige badet har lyse fliser på vegger samt matchende, mørkegrå fliser på gulv. Varmekabler i gulv gir en deilig gulvvarme året rundt. Baderomsinnredningen har servant nedfelt i møblement, hvor det er rikelig med skapplass, samt speil, lysarmatur og stikkontakt. Videre er det sokkeltoalett og dusjnisje med skyvedører. Ventilering via ventilasjonsanlegg.

Bad/wc/vaskerom 2. etasje:
Baderommet i andre etasje har belegg på gulv og lyse fliser på vegger. Av innredning er det servant på vegg med overskap med speil, badekar med dusj på vegg, samt sokkeltoalett. Videre er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilering via ventilasjonsanlegget.

Soverommene:
Boligen har tre soverom, alle plassert på samme plan i andre etasje. Det er garderobeskap i alle soverommene.

Innvendige overflater:
Gulv:
1. etasje: Laminat.
2. etasje: Laminat og belegg.

Vegger:
1. etasje: Malt trepanel og malt tapet.
2. etasje: Malt trepanel og malt tapet.

Himling:
1. etasje: Malt trepanel.
2. etasje: Beiset og malt trepanel.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger i et trivelig, pent opparbeidet boområde på Brekke/Nordre Ringshaug, ca. 5 km fra Tønsberg sentrum.

Her bor du skjermet i trafikkstille blindgate, noe som gjør beliggenheten rolig og fredelig. Dette er også virkelig en ypperlig beliggenhet for barnefamilier - det er gangavstand til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. I tillegg er det gangavstand til flere barnehager, blant annet Solsikken barnehage som ligger et par steinkast fra eiendommen med adressen Rønninglia 1.

Det er gang- og sykkelsti frem til både skoler og barnehager i tillegg til gangsti/snarveier gjennom nærområdets turstier. Diverse grøntlunger i umiddelbar nærhet til eiendommen med bl.a. balløkke, ulike lekeplasser osv.

Få minutters gange til flott badestrand på Skallevold og Karlsvika naturreservat. Innenfor kort avstand ligger også kanskje Vestfolds flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt. Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. En sykkeltur til Vallø Båthavn gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Tønsberg-/Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.

Fra området er det kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg Brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder.

Nærhet til dagligvareforretning på Gauterød og nylig utvidet handelssenteret Olsrød park. Kort vei til bussholdeplass med gode bussforbindelser.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 2000

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 137 kvm, Bruttoareal: 147 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: 84/78/73 m².
2. etasje: BTA/BRA/P-rom: 63/59/53 m².
Loft: Ikke målbart areal

Alle innvendige rom, bortsett fra en bod i hver av etasjene, er medtatt i primærrommene. Det er fratrukket areal for 2.etasje på grunn av skråtak utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm. I følge regler for arealberegning.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming / teknisk

Det er elektrisk oppvarming ved varmepumpe i stuen og varmekabler i entre og på bad 1. etasje. Det er stedvis panelovner.

Vedfyring ved peisovn i stuen.

Varmtvannsbereder type CTC volum 115 liter som er innebygd i kjøkkenbenk. Hovedstoppekran i kjøkkenbenk. Det er utvendig vannkran.

Ventilasjonsanlegg tilknyttet begge bad og kjøkkenet. Aggregat er plassert på loft og anlegget styres fra bryterpanel på vegg i entre. Naturlig ventilasjon med klaffventiler .

El-skap med automatsikringer og inntak 4 x 50 ampere. Det er stikkontakter på terrassen og fotocelle på utelys.

Parkering

Frittstående garasje oppført i 2007 i halvannen størrelse og innvendig areal på 24 m². Det er støpt dekke og leddport. Videre er det enkel dør inn til garasjen. Det er parkeringsmuligheter i gårdsplass.

Areal og eierform

Areal: 492 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Solrik og skjermet tomt hvor uteområdet er pent opparbeidet med bl.a. romslig hageplen, diverse beplantning, busker og trær. Hagen er med sin størrelse godt egnet for barnelek, evt. selskaper. Gårdsplassen har belegningsstein.

Eier

Anita Kortgård Geir Kortgård

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk.

Eiendommen har adkomst fra Rønninglia, som er kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen omfattes av reguleringsplan Basbergrønningen nord med vedtaksdato 13.03.1996 og reguleringsformål boliger.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse.

Ifølge Tønsberg kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 11.10.2000. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 750 000,-

Beregnet totalkostnad

4 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 118 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 131 592,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 881 592,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 1 156 417,- Sekundær formuesverdi : 4 163 100,-

Kommunale avgifter

Kr. 11 500

Tinglyste rettigheter og servitutter

Følgende fremkommer av boligens grunnbokblad:

Servitutter:

2000/2631-1/91  Erklæring/avtale  
06.03.2000 
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Eiendommen gjort om til fellesareal.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2000/13038-2/91  Bestemmelse iflg. skjøte  
11.10.2000 
Pliktig medlemskap i velforening m.v.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Faste kostnader

Det må påberegnes faste kostnader til strøm, forsikring, kommunale avgifter og kontingent til velforening.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Markedspakke (Kr.9 990) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 750 000,-) (Kr.47 500) Totalt kr. (Kr.75 360)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Det er pliktig medlemskap i velforeningen (årskontigent pt kr 400 pr. år.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?