Til innholdet

Flott innholdsrik enebolig beliggende innerst i blindvei med noe usikt til Ekenessundet. Dobbel garasje. Meget solrikt.

Smidsrødveien 183B
Prisantydning 4 980 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 191
BRA: 222 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1982
Tomtareal: 1316 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 26. mai Kl 15.00 - 16.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - HJEMSENG

Adresse

Smidsrødveien 183B 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i solrik, sjønære og hyggelige omgivelser innerst i blindvei. Nøtterøy båtsenter i umiddelbar nærhet med utfartsmuligheter til vår fantastiske skjærgård. Dagligvare (Kiwi Hjemseng), pizzarestaurant, Shell m.m. i gangavstand fra eiendommen. Kort vei til skole, barnehage og idrettsanlegg på NIF og Hårkollhallen. Rikelig med fritidsaktiviteter for voksne og barn i nærområde, samt flotte turområder i umiddelbar nærhet. Gode bussforbindelser rett utenfor døren til Teie torv og Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1982

Bygninger og byggemåte

1. etasje inneholder:
Gang/vindfang. Hall med garderobe samt trapp opp til 2. etasje. Bad/wc med dusj. 1 soverom/kontor. Stor stue med peisovn og utgang til stor innglasset terrasse. Spisestue. Romslig kjøkken med hvitevarer og kjølebod. Bod.

2. etasje inneholder:
Hall/loftsstue med utgang til balkong med fin utsikt til Ekenessundet. 3 soverom hvorav 1 stort med utgang til luftebalkong. Bad/wc med dusj og opplegg til vaskemaskin. Garderoberom.

Delvis gulvet loft.

Dobbel garasje oppført i 1982 på 42 kvm.

Redskapsbod oppført i 2005 på 31 kvm.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 191 kvm, Bruksareal: 222 kvm, Bruttoareal: 236 kvm

Standard

Velkommen til denne flotte innholdsrike eneboligen som ligger på en liten høyde og som holder normal god standard. På gulv er det lagt parkett, tepper og fliser. Veggene er hovedsakelig tapetserte og panelte. Badet i 1. etasje er flislagt mens badet i 2. etasje har vinylbelegg på gulv og våtromsplater på vegg. Det er lagt inn kabel-tv fra Canal Digital. Følgende er gjort i løpet av de sisste årene: Ombygging (i 2002) Takoverbygg terrasse. Ombygging (i 2002) Bygget om kjøkken og spisestue. Tilbygg (i 2005) Nytt takoverbygg ved inngang med takterrasse. Modernisering (i 2010) Renovert bad hovedetasje. Modernisering (i 2010) Renovert bad 2. etasje. Oppgradering (i 2014) Innglasset terrasse. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Anders Kjær. Denne boligen gir et meget godt inntrykk og passer ypperlig til barnefamilien. Velkommen til visning!

Oppvarming

Elektrisk. Vamekabler i alle flislagte gulv. Peisovn i stue.

Parkering

Dobbel garasje.

Areal og eierform

Areal: 1 316 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er meget pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær, hekk og plen. Asfaltert gårdsplass.

Eier

Bente Nordahl

Vei, vann og avløp

Offentlig vei og avløp. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer. Privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er Del av Rv 309, Bruabekken-Hjemseng (ID 722 162) med formål boliger, vedtatt den 09.09.1981. Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan, vedtatt den 17.06.2015.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 08.01.2001. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Prisantydning

4 980 000,-

Beregnet totalkostnad

4 980 000,- (Prisantydning) Omkostninger 124 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 980 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 172,- (Panteattest kjøper) -------------------------------------------------------- 136 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 116 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takst & Byggservice Anders Kjær / Anders Kjær Ligningsverdi : 1 137 384,- Sekundær ligningsverdi : 4 094 582,-

Kommunale avgifter

Kr. 14 558

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 5 250 000,-) (Kr.52 500)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?