Til innholdet

Flott, Innholdsrik familiebolig med 4(5) soverom - 2 bad - Barnevennlig beliggenhet - Innredet kjeller ZOLGT

Syrinveien 30
Prisantydning 4 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 199
BRA: 232 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1978
Tomtareal: 756 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Erlend Løvold

Erlend Løvold

Finn.no: Lokalområde

Ta kontakt for visning!

Adresse

Syrinveien 30 3179 Åsgårdstrand

Adkomst

Reiserute frem til eiendommen:
Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i rolige og barnevennlige omgivelser i "midtre" del av Åsgårdstrand. Boligen har fantastisk beliggenhet for barnefamilier, med barnehage, barneskolen og idrettsanlegget rett ved. For større barn er det skolebussordning til Borre ungdomsskole. Det finnes også flere videregående skoler innen bussavstand, herunder Greveskogen og Horten videregående skole. Universitetet i Sørøst-Norge har beliggenhet på Bakkenteigen, ca. 5 minutter unna i bil.

I gangavstand fra boligen finner man Paletten kjøpesenter med bl.a. flott Meny butikk, Vinmopol med godt utvalg, "post i butikk", legesenter, apotek, møbelbutikk m.m. Både Horten og Tønsberg by ligger for øvrig en kort kjøretur unna og kan by på det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

For deg som er opptatt av friluftsliv, sjø og båtliv, har Åsgårdstrand flere nydelige strender, badeplasser og småbathavn. Langs kyststien og i mindre skogsområder finner du flere fine turmuligheter for rekreasjon.

Av kollektivmuligheter er det få minutters gange til bussholdeplass med gode forbindelser til Horten og Tønsberg. Plasseringen er for øvrig optimal for pendlere, med strategisk plassering mellom Tønsberg og Horten.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1978

Bygninger og byggemåte

Enebolig oppført i tre og murkonstruksjoner over støpt plate i 1978. Deler av kjeller er innredet til hybel. Garasje i kjeller mot nord, elbillader er montert. Bygget har saltak tekket med profilerte eternittplater, og er kledd utvendig med liggende trekledning. Vinduer av tre med tolags glass. Tomten er opparbeidet med plen, beplantning, utebod og terrasse. Boligen er oppgradert med bla. ny kjøkkeninnredning i 2014, nytt sikringsskap i 2014 og de fleste overflater er malt senere år.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 4

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 199 kvm, Bruksareal: 232 kvm

1.Etasje: Entré, toalettrom, stue/kjøkken samt kott.
2.Etasje: Gang med trapp, 4 soverom , bad samt bod.
Kjeller: Gang med trapp, vaskerom, 2 boder samt garasje.
Kjeller hybel: Entré/Gang, bad, kjøkken, stue, 1 soverom.

Annet: Stor utebod på ca 24m2.

Standard

Velkommen til Syrinveien 30 v/Erlend Løvold.

Dette er en enebolig oppført i tre og murkonstruksjoner over støpt plate i 1978. Deler av kjeller er innredet til hybel. Garasje i kjeller mot nord, elbillader er montert. Bygget har saltak tekket med profilerte eternittplater, og er kledd utvendig med liggende trekledning. Vinduer av tre med tolags glass. Tomten er opparbeidet med plen, beplantning, utebod og terrasse. Boligen er oppgradert med bla. ny kjøkkeninnredning i 2014, nytt sikringsskap i 2014 og de fleste overflater er malt senere år.

Man kan parkere lettvint ved siden av boligen eller i garasje. Her har du plass til mange biloppstillingsplasser. Videre går du til en praktisk entré i det du kommer inn i huset. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøyet i garderobesskap.

Ved entreen har du et toalettrom. Toalettrommet har fliser på gulv, fliser og malt panel på vegger og malt panel i innvendig tak. Innredet med servant, varmeovn på vegg og wc. Ventilert med naturlig ventilering via ventil i himling.

Boligen har en god planløsning og inneholder en romslig stue. Stuen er stor og fin med en sosial dynamikk med god plass til spisestue og sofaløsning med tilhørende møblement. Stuen er innredet i flere soner der stuen består av en romslig og åpen løsning i en velfungerende kombinasjon med stue og kjøkken.

Kjøkkenet er fra 2014 med kjøkkeninnredning med slette fronter. Stein benkeplate med fliser over benk. Integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Fra stuen har du også utgang til en stor terrasse på ca 34 m2 med gode solforhold. Videre i hagen har du en utebod/skur som kan brukes som oppbevaring eller innrede til det man måtte ønske. Ellers er hagen fint opparbeidet med plen og beplantning.

Andre etasje:

I andre etasjen har man 4 store flotte soverom med god plass til seng og tilhørende møblement. Her har du 2 soverom med utgang til egen private balkong. Badet i denne etasjen har fliser på gulv med varmekabler, fliser og malt panel på vegger og malt panel i innvendig tak. Innredet med søyleservant, skap med benkeplate, boblebadekar og wc.

Ellers har du en praktisk bod for oppbevaring.

Underetasje:
Kjelleren er innredet med blant annet vaskerom. Her har du fliser på gulv. Fliser, malte panelplater og malt panel på vegger. Malt panel i innvendig tak. Innredet med opplegg for vaskemaskin.

Ellers er kjelleren innredet med en hybel (ikke søkt eller godkjent for varig opphold). Kjøkkenet er med kjøkkeninnredning i malt profilert utførelse. Laminat benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin.

Badet har fliser på gulv med varmekabler, fliser og baderomsplater på vegger og malt panel i innvendig tak. Innredet med servantinnredning, dusjkabinett og wc. Bad opprinnelig fra byggeår, delvis fornyet med innredninger og enkelte overflater i 2014.

Ellers inneholder denne etasjen innredet soverom med god plass til seng, gang, entrè og 2 boder.

Velkommen til en hyggelig visning!

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

[En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

[Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  8 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  5 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  17 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  3 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Eiendommen er oppvarmet med varmekabler i entrè, stue, kjøkken og bad i hybel samt bad i andre etasje. Ildsted. Ellers elektrisk oppvarming.

Vestfold Interkommunale Brannvesen IKS gjennomførte tilsyn med fyringsanlegget den 20.11.18.

Følgende avvik ble konstatert under tilsynet:

Gradering 1
Avvik 1
Beskrivelse av avviket
Kjeller.
Dårlig gjenmurt hull i skorstein etter tidligere røykrør må tettes på godkjent måte.

Avvik 2
Beskrivelse av avviket
Tak.
Det er ikke tilfredsstillende adkomst for feiing og tilsyn av skorstein(plattform på tak eller
feierluke i 2.etg).

Parkering

Her har du god plass til parkering i garasje samt på biloppstillingsplass på gårdsplass. På gårdsplass er det plass til flere biler.

Elbillader montert i garasje.

Areal og eierform

Areal: 756 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er opparbeidet med plen, beplantning, utebod og terrasse.

Eier

Camilla B Tidemansen Morten Tidemansen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Horten kommune er avsatt til:
  • Boligbebyggelse - Nåværende, kommuneplan vedtatt 13.6.2022
  • Gul sone iht. T-1442, kommuneplan vedtatt 13.6.2022
  • Rød sone iht. T-1442, kommuneplan vedtatt 13.6.2022

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn G/S Kjær Åsgårdstrand vedtatt 16.8.1995 med planID 3801 00237 og reguleringsformål boliger.

RELATERTE PLANER:
  • Åsgårdstrand, vedtatt 9.4.2018 med planID 00398
  • Øderydningen, vedtatt 16.6.1981 med planID B0006

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Alle opplysninger fra Horten kommune.

Ferdigattest

Boligen har ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.

Det foreligger ikke ferdigattest for oppføring av bygninger på eiendommen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn i lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 "Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998". Siden tiltaket er fra før dette, betyr det at tiltaket er lovlig uten ferdigattest.

Prisantydning

4 490 000,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 102 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 115 257,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 605 257,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jens Martin Onsrud Takstdato : 07.06.2023 Formuesverdi : 1 282 901,- Sekundær formuesverdi : 4 618 442,- Formuesverdi pr. : 31.12.2021

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 20911 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Fremtind

Kommunale avgifter

Kr. 18 732 pr. år Kommunale gebyrer utgjør totalt kr. 1 561,-* 12 pr. år. I dette inngår bl.a. gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing. Beløpet er fordelt på tolv terminer. Forfall 20. hver mnd.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 282 901,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 618 442,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.20 200) Provisjon (Kr.39 900) Tilrettelegging (Kr.16 950) Visninger (Kr.7 500) Eierskifteforsikring (Kr.23 329) Oppløft FINN.NO (Kr.1 100) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.118 914)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Gnr. 2 Bnr. 525
Dagboknr. 1228, tinglyst 28.03.1978 - Best. om vann/kloakkledn.  

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Erlend Løvold

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Erlend Løvold

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?