Til innholdet

Flott og romslig eierleilighet med nydelig utsikt over byen. Stor terrasse. Innglasset veranda. 2 p-plasser i garasje.

Sundveien 23D
Prisantydning 5 390 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 136
BRA: 136 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2002
Tomtareal: 0 m²

Visninger

torsdag 1. oktober Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - KALDNES

Adresse

Sundveien 23D 3128 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Flott beliggende med utsikt over byen, Slottsfjellet og deler av kanalen. Meget sentralt med kort vei til sentrum, kun 5 min gange over gangbrua fra Kaldnes. Dette gjør at det er gangavstand til alle sentrumsfunksjoner. Ca 1,5 km til Teie Torv , samt kort, bilfri vei til Teigar skole gjennom Teieskogen hvor det også er fine jogge- og turmuligheter. Til jernbanestasjonen går man på ca. 15 min. Kort vei til sykehuset i Vestfold som ligger på motsatt side av Tønsberg sentrum (ca. 10-15 minutters gange).  Det er gangavstand også til skoler, barnehage, badeland/treningssenter samt offentlig kommunikasjon. Et par drøye steinkast unna finner du Spar dagligvareforretning.

Kaldnes brygge på nedsiden av Byfjorden terrasse er ett område under stadig utvikling og nyutbygging hvor det er skapt en helt ny, ''levende'' bydel med bl.a. ulike forretninger, restauranter, cafèer, en rekke kulturtilbud, friområder m.m.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2002

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Gang med skyvedørsgarderobe. 2 soverom hvorav 1 med skyvedørsgarderobe. Seperat Wc med håndvask. Bad/wc med dusj. Vaskerom. Bod. Stue med peisovn og utgang til isolert vinterstue samt utgang til skiferlagt terrasse. Stort kjøkken med peisovn og hvitevarer samt god spiseplass.

Stor utebod.

2 stk. tinglyste garasjeplasser med innendørs parkering på samme etasjenivå som inngangspartiet til leiligheten. Asfaltert innkjørsel til parkeringsanlegget og asfaltert dekke ved garasjeplassene

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 2, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 136 kvm

Standard

Velkommen til Byfjorden terrasse og denne flotte, romslige og lyse leiligheten med åpne løsninger som byr på det "lettvinte liv" i fantastiske omgivelser.  Her bor høyt og frittliggende med praktfull utsikt over Tønsberg by, Slottsfjellet, Byfjorden og den nye bydelen på Kaldnes. Denne romslige leiligheten med alt på ett-plan har planløsning og innredning som er svært gjennomarbeidet for å gi gode bokvaliteter med fleksible løsninger og moderne bokomfort. Du møter bl.a. en svært romslig stue-/spisestue samt avdelt kjøkkenarrangmentet hvor begge rommene har store glassflater mot fjorden og byen, et delikat baderom/wc, separat vaskerom og gjestetoalett, to soverom og godt med bodplass. Den flotte og usjenerte terrassen mot Byfjorden og ikke minst den isolerte glassverandaen er jeg sikker på vil begeistre!

I 2016 ble leiligheten oppusset med bl.a  nye vinduer i vinterhagen mot nord og ny dør. Da ble det også lagt nytt gulv i vinterhagen med varmekabler. Kjøkkeninnredningen og stuen ble malt i 2017. Det ene soverommet ble malt i 2019. I 2016 ble det satt inn ny baderomsinnredning og lagt ny benkplate på vaskerom. Det ble også byttet til automatsikringer med overspenningsvern i 2016. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson.

Det er lagt inn fibernett fra Altibox hvor grunnpakken er inkludert i fellesutgiftene.

Dette er virkelig en flott leilighet som man kan flytte rett inn i, uten nødvendigvis å måtte gjøre noe. Velkommen til visning!

Oppvarming

Varmekabler i hall/gang, vaskerom, bad/wc og vinterhage. For øvrig elektrisk oppvarming med panelovner. Vedfyrt peis på kjøkken og peisovn i stue.

Parkering

2 stk. tinglyste garasjeplasser med innendørs parkering på samme etasjenivå som inngangspartiet til leiligheten. Asfaltert innkjørsel til parkeringsanlegget og asfaltert dekke ved garasjeplassene

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Felles selveiertomt for sameiet. Leiligheten har eget uteareal på bakkeplan hvor den bruddskiferterrassen og vinterhagen er anlagt. Her har du ikke egenansvar for annet grøntareal enn lite "hageflekk" i tilknytting til terrassen som man har til egen disposisjon. Mer lettstelt kan man med andre ord nesten ikke ha det! Grenselinjer for sameiets tomt fremkommer i situasjonskart som følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Det gjøres oppmerksom på at sameiet også eier matrikkelen gbnr. 130/63.

Eier

Grethe Grønli

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Byfjorden terrasse sine bygninger har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer og videre frem til kommunalt nett. Sundveien er offentlig vei (kommunal). Stikkvei fra denne er privat med felles vedlikeholdsplikt.

Reguleringsplan

Boligen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål. Det eksisterer ingen planforslag eller igangsatt planlegging som berører eiendommen. Eiendommen er heller ikke del av eiendom  innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Området ved/rundt Kaldnes brygge ved Byfjorden er under stadig utbygging.

Alle opplysninger er opplyst av Færder kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 13.09.2010. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Byfjorden Terrasse Nøtterøy, Orgnr.: 987404345
Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

5 390 000,- / Fellesutgifter: 2 370,- pr. mnd Følgende er inkludert i fellesutgiftene: Grunnpakke altibox, strøm i fellesarealer, bygningsforsikring, avsetning til drift og vedlikehold, forretningsutg. og brøyting/strøing

Beregnet totalkostnad

5 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 134 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 143 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 533 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 902 109,- Sekundær formuesverdi : 3 247 592,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 85227945

Kommunale avgifter

Færder kommune opplyser følgende:

Kommunale gebyrer for inneværende år utgjør:

Vann kr. 1231,00 + 12,26/m3
Avløp kr. 2954,00 + 23,60/m3
Slamtømming kr.
Renovasjon kr. 2474,00 + 140,00
Feiing kr. 500,00
Beløpet blir fordelt på fire terminer.

Alle gebyrer er oppgitt inkl. mva.

Vann- og avløpsgebyr etter måler.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon 1,25 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Selger opplyser om at taklamper i stue og kjøkken (3 stk.) medfølger ikke.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?