Til innholdet

Romslig og tiltalende leilighet med 3 soverom. Egen takterrasse med fantastiske solforhold. Ingen boplikt!!

Fjærholmveien 7 C
Prisantydning 2 950 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 94
BRA: 94 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1948
Tomtareal: 1202 m²

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER-FOYNLAND

Adresse

Fjærholmveien 7 C 3132 Husøysund

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert, attraktivt og familievennlig boligområde på Føynland i Færder kommune. Området er svært populært og har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra eiendommen er det kun kort vei til Føynlandskogen med fine turstier, samt til populære Fjærholmen badestrand. Sistnevnte er Nøtterøys største badeplass med langrund sandstrand, samt gresslette med lekeapparater. Det tar 10 min å gå til stranden. Nærmeste badeplass er 3 min gange øst fra eiendommen. I nærområdet finner du også Nøtterøy golfbane, som er kjent som en av Norges beste golfanlegg. Det er også kort vei med båt til de mange øyene i skjærgården.  Nøtterøy har vakker skjærgård, med en fin kyststi som gir god rekreasjon hele året. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen, og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og friidrettsbane. Det er også kort vei til fotballbaner på Husøy. Det finnes en rekke idrettsforeninger, samt seilforening både på Føynland og i Tønsberg.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar, som ligger i umiddelbar nærhet. Det er kort kjørevei til Teie Torv med et rikt og variert utvalg av forretninger. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Haukåkerveien som ligger ca. 50 meter fra boligen. Fra Tønsberg togstasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Tønsberg og ca. 30 min til Sandefjord lufthavn. Eiendommen har kort gangavstand til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar Ungdomsskole og Borgheim Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 1948, modernisert i 2008

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i byggets 2. etg med inngang og vf i 1. etg. Leiligheten inneholder foruten vf, gang, 3 soverom, bad, stue og kjøkken. Lagringsloft.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 94 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 101 kvm

Standard

Velkommen til Fjærholmveien 7 C, en påkostet leilighet med moderne og tiltalende standard. De byggtekniske konstruksjoner virker å være solid utført og boligen/leiligheten er renovert i 2007-2008. Store oppholdsrom og en arealeffektiv planløsning gir leiligheten et meget lyst og moderne inntykk. Kjøkkenet er smakfullt innredet med god benkeplass og åpen løsning til stor spiseplass og ny skyvedør til stor terrasse. Lekkert bad med stor dusjnisje, "down-lights" og pen innredning. "Down-lights" også i stue og på kjøkken. Nyere parkett i stue og kjøkken fra rundt 2012. Laminat på soveromsgulv. Silent trinnlydplater i alle oppholdsrom i hovedetasjen. Tapetsert og malte veggflater. Stuen og kjøkkenet er nylig malt over. Eiendommen er utvendig oppusset for ca 10 år siden med blant annet nytt yttertak, takrenner og beslag. Alle vinduer er nye fra 2007 med unntak av 2 vinduer som er fra 1997. Nytt utvendig strømskap. VVS-anlegg og elektriske anlegg er nytt i sin helhet i 2007-2008. For standard for øvrig se vedlagt tilstandsrapport. Vel møtt

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av elektrisitet med panelovner og varmekabler på bad. Vedovn, men pipen må renoveres.

Parkering

Stor felles gårdsplass med plass til rundt 10 biler. Det er ikke merket egne plasser, så her står du der det er plass. Det er alltid ledige plasser da gårdsplassen rommer svært godt.

Areal og eierform

Areal: 1 202 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Ideell andel av 1202 kvm eiertomt. Gruset innkjørsel/gårdsplass med gode parkeringsmuligheter. 64 kvm privat, solrik og usjenert takterrasse med tidlig morgensol og sen ettermiddags- og kveldsol. Her sitter du nærmest i din egen oase med flott utsikt mot sjø over omkringliggende bebyggelse og landbruksarealer. Denne leiligheten disponerer ikke hagen rundt boligen, kun gårdsplass.

Eier

Reinhild Fjeld

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat vei. Det betales ca kr 350,- pr år for brøyting.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et regulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Dagboknr 8789 datert 18.06.2007 vedr seksjonering.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for tilbygg datert 09.05.1980 for tilbygg til boligen. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen som ble oppført i 1948. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

2 950 000,-

Beregnet totalkostnad

2 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 74 972,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 024 972,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 10.04.2019 Ligningsverdi : 664 401,- Sekundær ligningsverdi : 2 391 842,-

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (Kr 45.000)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Iflg selgers egenerklæring må pipen fuges. Dette blir ny eiers ansvar og fullføre.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.
Leilighet med snr 2 og 3 har ansvar for utvendig vedlikehold av hovedbygget, samt at snr 1 har ansvaret for tilbygget.
Tv og internett fra Altibox.
Garderobeløsningen som er i gangen i 1. etg følger ikke med i handelen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?