Til innholdet

Funkisinspirert utsiktseiendom på beste Husvik I 1,5 mål tomt I 140 meter til sjøkant I Idylliske uteområder I SE VIDEO!

Husvikveien 178
Prisantydning 12 800 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 239
BRA: 298 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1961
Tomtareal: 1554 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

HUSVIK M/PANORAMA TIL SJØEN

Adresse

Husvikveien 178 3124 Tønsberg

Velkommen til Husvikveien 178

Husvikveien 178 er en romslig og lekker enebolig over to etasjer med tillegg av en fantastisk påbygget toppetasje fra 2015. På en 1,5 mål vakkert utsiktstomt, finner man dette flotte funkisinspirerte familiehuset. Boligen ligger høyt og fritt med panoramautsikt over Oslofjorden og skjærgården fra alle etasjer!

Eiendommen tilbyr en plassering på attraktive Husvik som innbyr til sjelefred og nærhet til blant annet flere badeplasser og sjø, bare 10 minutter fra Tønsberg sentrum. Huset er bygget i 1961, er på-/ombygget i 2015/2017 og har vært gjenstand for en rekke moderniseringsarbeider på 2000-tallet.

Her bys det blant annet på en raus grunnflate på ca. 160 m² på grunnplanet, fantastiske uteplasser og ikke minst en solfylt og usjenert hage. Særskilt fremheves svært romslige stuer i begge de to øverste etasjene, et digert spisekjøkken med ny innredning fra 2005, hele fem soverom og massevis av praktisk lagringsplass.

Integrert garasje og eiendommens store steinlagte gårdsplass sørger for god plass til hjemmets kjøretøy.

På vegne av eier av eiendommen og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad, ønskes det velkommen til visning av en utsiktseiendom vil er sikre på vi vekke begeistringen i deg!

Kort fortalt om Husvikveien 178

º Misunnelsesverdig nærhet og panorama til sjøen, skjærgården og Oslofjorden
º Eiendommen ligger kun ca. 140 meter i luftlinje fra sjøen
º Funkisinspirert villa fra 1961 med grunnflate i hovedetasje på ca. 160 m²
º Påbygget toppetasje fra 2015 m/stor utsiktstue og takterrasse m/utestue
º Husvik er et av Tønsbergs mest attraktive og idylliske villaområder
º Over 1,5 mål usjenert selveiertomt - majestetisk plassert på høydedrag over sjøen
º Her har du en tomt med mange muligheter
º Store terrasser og uteplasser med panoramautsikt
º Store stuer i to etasjer med misunnelsesverdig sjøutsikt, peis og utgang til uteplasser
º Svært innholdsrikt spisekjøkken i flott kontakt med hage og ny innredning fra 2005
º Fem soverom
º Hall og forstue i både sokkeletasje og i hovedetasje
º To baderom hvorav ett kombinert med vaskeom
º Gjestetoalettrom
º Direkte adkomst fra huset til garasjen - her kan man gå tørrskodd ut og inn til bilen
º Rikelig med biloppstillingsplasser på steinlagt gårdsplass
º Godt med boder og oppbevaringsrom
º Kort gangavstand til en rekke badeplasser og brygger
º Flotte turstier og rekreasjonsområder i nærmiljøet
º Gangavstand til Husvik barneskole
º Ca. 10 minutter med bil til Tønsberg sentrum 
º Suveren beliggenhet tett på vår vakre skjærgård
º Ingen boplikt!
º Dette er en eiendom som må oppleves!

Beliggehet og nærområdet

Eiendommen har en super beliggenhet langs sjøen i et av Tønsbergs mest attraktive boligområder på Husvik.

Området byr også på en rekke flotte turstier i skog og langs sjø nesten rett utenfor døren. Du finner en rekke lokale badeplasser i nærheten med gangavstand til blant lokale Rødstein under to minutter å gå fra huset. Her er det badeflåte på sommeren. På få minutter triller man kajakken ned til sjøen hvor man kan boltre seg i skjærgården. På Klopp finner du også småbåthavn, det samme finner du ved Jarlsø og på Husvikkilen som ligger nærmest huset. Litt lengre nord, på Vallø, finner du Vestfolds største småbåthavn.

Ikke rart det er et hav av småbåtanlegg i nærmiljøet - med eiendommens beliggenhet har man har korteste vei til utflukter med båt i den vakre Tønsberg-/Nøtterøyskjærgården. Området har et stort mangfold av oppmerkede kyststier i nærmiljøet hvor du kan spasere langs sjøen og ta del i den vakre kystlinjen i Vestfold.

Lengre vest for området finner du lysløype på vinterstid som fører deg frem til Slagenhallen i nord og Nes i syd. Samme stien er en populær skogssti ved øvrige årstider. I forhold til idrettsplasser, er det blant annet kort vei til Flint idrettslag på Tolvsrød som er det største i Vestfold. Her finner man blant annet et nyere klubbhus, og idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Ikke langt unna finner man også Slagenhallen.

Det er kort vei til Husvik barneskole (ca. 900 meter). Det er også en rekke barnehagetilbud i nærmiljøet, blant annet Bogen barnehage, Råelåsen barnehage og Tolvsrød barnehage som ligger innenfor en radius på ca. 2 km fra eiendommen.

Jarlsø ligger i gangavstand hvor det bl.a. er etablert en liten dagligvareforretning (Joker), trimsenter, cafe, frisør/velværesalong m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Råel eller Meny eller Extra på Tolvsrød. Her finnes også et senter med bl.a. apotek, diverse butikker, bevertningssteder og servicetilbud. Ikke langt unna finner man også Olsrød park med en rekke forretninger og et stort treningssenter (Level) som også inneholder badeland, spa-/velværesenter med mer.

Det er også enkel adkomst til E-18 som tar deg videre til Oslo eller mot Sørlandet. Med bil er det normalt ca.10 minutter til Tønsberg sentrum, og ca. 30 minutter til Torp lufthavn med en rekke direkteruter til store europeiske byer. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg il Oslo gjøres unna på en drøye time. Drammen nås på 35-40 minutter.

Bussholdeplass finner du for øvrig rett utenfor eiendommen!

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver områdets fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1961. Påbygget i 2015 og 2017.

Innhold

Boligen er oppført over tre etasjeplan med funksjonell løsning. Hovedetasjen ligger på midtre etasjeplan med utgang til soner i haven hvor det bys på solrike uteplasser og ikke minst usjenerte soner.

Husets inndeling er som følger:

Sokkeletasje:
Romslig VINDFANG (tilbygg fra 2017) med massevis av vinduer mot sjøsiden.
Stor og lys HALL/ENTRE med garderobeplass og åpen trappegang som leder opp til hovedetasjen.
GJESTETOALETTROM i tilknytning til hall/entre.
VASKEROM/BADEROM med blant annet dusjkabinett, badekar og diverse nyere skapinnredning.  
TO SOVEROM - begge vendt mot sjøsiden
3 BODER som tilbyr rikelig med oppbevaringsplass.
INTEGRERT GARASJE med praktisk inngang fra garasjeport ved husets hovedinngang.  Det er direkte adkomst fra huset til garasjen hvor man gå tørrskodd ut og inn til bilen!

Hovedetasje:
Romslig FORSTUE/HALL med åpen trappegang til sokkeletasje og lukket trappegang til toppetasjen.
Lyst BADEROM med blant annet romslig dusjnisje, toalett og baderomsinnredning.
Digert SPISEKJØKKEN med massevis av plass, innredning fra Drømmekjøkkenet som er nytt fra 2005 og utgang til terrasse i hagen. 
Romslig og svært lys sjøorientert STUE med utgang til hagestue og delvis adskilt SPISESTUE.
3 SOVEROM hvorav blant annet ett hovedsoverom.

Toppetasje:
Denne etasjen er i sin helhet etablert/påbygget i 2015 og består av ett stort rom med TAKSTUE med panoramavinduer mot sjøen i tillegg til utgang til TAKTERRASSE/UTESTUE. I tilknytning til utestuen er det etablert en liten bod for hageputer eller lignende.

Planskisser

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligen. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen. Skissen er ikke å anse som noen eksakt plantegning og skissen stemmer ikke hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar, avvik og feil kan forekomme.

Arealer, fordeling per etasje og angivelse av primærrommene (P-rom)

Primærrom: 239 kvm, Bruksareal: 298 kvm

Hovedetasje: P-ROM/BRA: ca. 132/147 m²
Sokkeletasje: P-ROM/BRA: ca. 71/115 m²
Toppetasje m/takterrasse: P-ROM/BRA: ca. 36/36 m²

Primærrom (p-rom) i bolighuset består av følgende rom:
Alle innvendige rom i 2. etasje er inkludert i oppgitt areal for primærrom (P-rom). I 1. etasje er alle rom inkludert i oppgitt P-rom med unntak av innerste del av glassveranda på 15 m² som utgjør S-rom i etasjen. I sokkeletasjen er bad/vaskerom, vindfang, hall, gang, toalettrom og to soverom medtatt i P-rom, øvrige rom er medtatt som S-rom.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jan Erik Rossavik. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for arealdefinisjon. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Bruksareal (BRA) er det måleverdige arealet som er innenfor omsluttede vegger målt i gulvhøyde (bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Boligens bruttoareal (BTA) angis ikke lengre i tilstandsrapporter som følger forskrift i endret Avhendingslov gjeldende fra 1/1-2022.

Tomt og hage

Tomtens areal: 1554,0 m²

Type tomt: Selveiet 

Eiendommen har en stor, skjermet og ikke minst pent anlagt hage-/naturtomt. Utsiktstomt består delvis av naturtomt, gressplen og steinlagt oppkjørsel/gårdsplass. Tomten er vakkert og smart opparbeidet med flere usjenerte og lune uteplasser, urtehage, utedusj samt en egen sti oppunder fjellet bak huset.

Dette hyggelige, skjermede og pent terrengtilpassede uteområdet  innbyr fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap. Dette misunnelsesverdige utomhusområdet har områder for privatliv og muligheter for store hageselskap med suverent god plass til ulike utemøblement, soner for grilling og andre utendørsfasiliteter. Husets plassering, godt tilbaketrukket mot nord-øst på eiendommen, gjør at man får et svært åpent og koselig hageanlegg og terrasseanlegg hovedsakelig mot syd-vest-øst, hvor man kan nyte fantastisk sjøutsikt.

Utendørsområdene byr på en iøynefallende variasjon av blomstrende vekster. Hagens mangfold og godt planlagte beplantning skaper også en lun, innhegnet og usjenert atmosfære, særskilt på baksiden av huset. Legg blant annet merke til de mange sonene med engblomster og roser.

I front av huset utsmykkes eiendommen av flotte og påkostede forstøtningsmurer av naturstein - Larvikitt anlagt av anleggsgartner Strandman AS. Mellom den nyoppførte redskapsboden fra 2022 og natursteinsmuren på tomtens nord-øst hjørne, kan man dyrke egne grønnsaker i medfølgende plantekasser. Ulike prydbusker, flere løvtrær, innslag av frukttrær og noe vintergrønn beplantning gir hagen variert og pent tilpasset vegetasjon. Redskapsboden fungerer som sykkelbod om sommeren og garasje for snefreser på vinteren. 

Tomten byr også på svært godt med biloppstillingsplasser på steinlagt gårdsplass.

Tomtens inndeling

Eiendommen består av i alt tre tomteparseller som til sammen utgjør eiendommens 1 554 m². Disse er fordeling som følger:

Tomteareal for gnr. 158 bnr. 88 (bebygd areal) utgjør 756,80 m²
Tomteareal for gnr. 158 bnr. 187 (ubebygd areal bak boligen- kun mindre utspring mot vest på huset) utgjør 565,40 m²
Tomteareal for gnr. 158 bnr. 195 (ubebygd areal- parsell syd på eiendommen) utgjør 232,60 m²

Tomtens grenselinjer og inndelingen av de tre tomteparsellene fremkommer av situasjonskart i salgsoppgaven.

Årstall for et utvalg av større oppgraderinger

* 1990: Utskiftet ytterkledning
* 2001: Lagt inn nytt vann og avløp frem til husvegg
* 2004: Ny taktekking med PVC - øvre del fra 2015
* 2004: Nye renner, nedløp og beslag (samt fra 2015)
* 2005: Modernisert baderommet i hovedetasjen
* 2005: Nytt kjøkken fra Drømmekjøkkenet
* 2005: Etablert to nye ildsteder
* 2005: El-anlegget er vesentlig oppgradert
* 2005: Oppgradert toalettrommet i sokkeletasjen
* 2005: Diverse oppgraderinger av innvendige overflater
* 2007: Lagt belegningsstein på gårdsplass og oppkjørsel
* 2010: Nytt stort spisestuevindu
* 2015: Påbygd stue i toppetasje med takterrasse/utestue
* 2015: Diverse oppgraderinger på vaskerom/bad
* 2016: Nytt stort stuevindu
* 2016: Forstøtningsmurer av Larvikitt naturstein lagt av anleggsgartner 
* 2017: Nytt høyt gjerde ved øvre del av eiendommen
* 2017: Påbygd vindfang
* 2018: Etablert vannhus med vask, dusj og vanntrommel
* 2021: Bygget kjøkkenterrasse
* 2022: Bygget ny frittstående hageredskapsbod
* 2022 og 2023: Innglasset hagestue i hovedetasjen

Standard

En meget tiltalende, klassisk og tidstypisk funkisinspirert bebyggelse hvor samspill med moderniserte løsninger med respekt for husets historie og gjennomførte identitet er bevart. Innvendige moderniseringsarbeider er utført med praktisk funksjonalitet i fin harmoni med opprinnelige håndverkstradisjoner hvor husets egenart og stil er bevart i stor utstrekning.

Boligen har en praktisk planløsning med store og gode rom som gjør den til et ypperlig familiehjem hvor husets ulike rom blant annet beskrives som følger:

Stuen/allrommet i toppetasjen med utgang til takterrasse/utestue:
Hjemmets toppetasje ble påbygget i 2015. Her finner man et stort, lyst og åpent allrom med utgang til takterrasse som har et delvis innglasset og overbygget område. Stuen er et imponerende rom som troner øverst i huset - et rom som også fungerer godt som hjemmekontor, soverom eller en stue. Vindusrekkene mot vest og syd slipper inn massevis av naturlig dagslys i tillegg til fantastisk utsyn. Herfra kan man nyte et herlig panorama over sjøen og skjærgården!
Gulvvarme under lys en stavs parkettlaminat sørger for herlig varmekomfort året rundt. Den praktiske kjøkkenøyen med vaskekum og innlagt vann er diskre plassert med en gang man kommer opp trappen fra hovedetasjen. Skyvedører sørger for at "ute blir inne" på solfylte dager. Veggene i rommet består av malt tapet og høyglansmalt trepanel i taket gir rommet en fin karakter.
Ved den usjenerte takterrassen har man solen senest på eiendommen. På sommerdager kan du sole deg uten innsyn - takterrassen er også mer enn stor nok til ulike møbelgrupper. Ytterste del av takterrassen her sidevegg av glass i tillegg til overbygg som gir god skjerming. Legg merke den "skjulte" skyvedørsveggen inne i utestuen - denne leder inn til en praktisk liten sportsbod.

Det romslige spisekjøkkenet med utgang til haven:
Det store hyggelig og ikke minst innholdsrike spisekjøkkenet har godt med plass - dette rommet er ett av flere "høydepunkt" i hjemmet. I dette allsidige rommet kan man samles for å utføre daglige rutiner eller dekke langbord for store venne-/familieselskap dersom man ikke vil benytte spisestuen. Åpningen mot hjemmets spisestue gir en flott nærhet mellom disse to rommene. Gulvvarme i hele rommet gir også her en herlig varmekomfort!
Kjøkkeninnredningen står i fin harmoni med rommets øvrige stil. Innredningen fra tradisjonsrike Drømmekjøkkenet med blant annet ask heltre skapfronter er fra 2005 - innredningen har laserte fronter. Løsningen med massevis av underskap, utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer og massevis av oppbevaringsplass i høyskap gjør at innredningen er pent  tilpasset rommets utforming og uttrykk. Legg blant annet merke til detaljer som heltre benkeplater, "øy" mot spiseplassen og dedikert sone til f.eks. plassering av TV i rommet. En annen detalj er det originale plassbygde høyskapet fra husets opprinnelse, plassert ved inngangen til spisestuen.
Fra kjøkkenet ledes man via dobbel skyvedør ut til en lun og usjenert terrasse og utevask, utedusj og villvintak med blomstervegger. Her er alt lagt til rette for å dyrke og vanne planter og blomster. Vinduene og skyvedøren sørger for flott utsyn til det skjermede uterommet.

Hvitevarer og utstyr på kjøkkenet som medfølger:
* Smeg induksjon steketopp innfelt i benkeplate - ny fra 2018
* Smeg stekeovn (2018) integrert i underskap 
* Integrert oppvaskmaskin fra Electrolux med synlig kontrollpanel
* Stiltilpasset ventilator fra Røråshetta
* Kombinert kjøle-/fryseskap fra Whirlpool

Stuen og spisestuen i med peis i hovedetasjen med tilstøtende forstue/hall:
På hovedplanet byr hjemmet også på en fantastisk stue og spisestue med store vindusflater og panorama utsikt over Oslofjorden. På samme måte som i stuen over, må utsikten oppleves. Foruten vindusrekken som "fyller rommet" med vakker sjøutsikt, særpreges stuen av høy ekstra høy himling ytterst i rommet, heltre eikegulv og glassdør/glassvegg mot forstue/hall.
Den moderne peisen med sidehengslet glassdør har høyt plassert ildkammer slik at flammebildet er synlig fra nesten alle deler av rommet. Peisen gir ekstra god varme og ikke minst en ekstra hyggelig stemning på mørke vinterkvelder. Utgangen i syd fører ut til en herlig innglasset terrasse og hage hvor lange sommer- og høstkvelder nytes mens man kan frydes over nærkontakten med sjøen og vår flotte skjærgård. I 2021/2022 er det etablert innglasset veranda, men det er ikke søkt om dette tiltaket.
Hovedstuen har avsatt plass for rikelig med sofa-/loungemøbler og ligger som hjørnerom med vindusflater mot to himmelretninger - mot syd og øst. I tillegg får man lysinnfall mot vest gjennom åpningen til den innenforliggende spisestuen hvor det plass til langbord hvor det også her kan samles til familie og venneselskap.
Tilstøtende forstue/hall tjener som inngang til både stuer, kjøkken bad og soverom på hovedplanet. I tillegg til godt med plass til møbler som f.eks. kommoder, konsollbord, bokhyller og annet er det lukket trapperom opp til toppetasjen.
Alle de tre rommene har klassiske heltre eikegulv!

Vindfanget og hall/entre med tilknyttet gjestetoalettrom i sokkeletasjen:
Hallen og vindfanget er et flott rom å bli møtt med når man kommer inn hoveddøren. Man forstår raskt hva man har i vente lengre inn i hjemmet. Den påkostede inngangsdøren til vindfanget leder inn til et rom med massevis av vinduer - allerede på dette etasjeplanet har man faktisk flott sjøutsikt! Vinduene i både det påbygde vindfanget fra 2017 og hallen tilfører også rikelig med naturlig daglys og gir et flott lysinnfall. Det åpne trappeløpet i hallen leder opp til hovedetasjen. I front av trappen er det plass-/innbygget garderobeskap med god plass til ytterklær og skotøy. Det er også klesoppbevaringsplass under trappeløpet. Gulvvarmen under flisene i vindfanget og hallen sørger for god varme - det samme gjør varmepumpen fra ca. 2011 som bidrar til økonomisk varme kombinert med mulighet for kjøling i sommerhalvåret. På kalde vinterdager kan man tenne opp i vedovnen fra 2005. Også denne er plassert i hallen.
I tilknytning til hallen finner man et praktisk toalettrom med servant. Rommet er oppusset i 2005 og innredet med blant annet vegghengt toalett med skjult sisterne, servant og flislagt gulv med varmekabler.

Baderommet i hovedetasjen:
Baderommet hovedetasjen er innredet med flislagt gulv og flislagte vegger. I gulvet er det "selvsagt" termostatstyrte varmekabler. Rommet er strippet ned i 2005 og gjenoppbygget med annen løsning enn det hjemmet hadde originalt. Dusjløsningen i rommet består av en romslig dusjnisje av fliser og innslag med glassbyggerstein. Foruten veggmontert toalett med skjult sisterne, er det installert baderomsmøbel hvor det er rikelig med kolonialskuffer. heldekkende servantplate med singel servant og innfliset veggspeil med overliggende lysarmatur.

Baderom/vaskerom i sokkeletasjen:
Dette rommet er påkostet og delvis omgjort i 2015. Et kombinert baderom/vaskerom med nytt gulv med ny gulvvarme og ny innredning. Samme år er det montert ny varmtvannstank. I det frittstående badekaret kan man ta en velfortjent "time out" - i andre siden av rommet er det installert nytt dusjkabinett. Vis a vis praktiske hyller, langsgående arbeidsbenk og skap, er det montert skyllekum på veggen. Til sides for kummen er det uttak for vaskemaskin. Rommet har våtromsbelegg fra 2015 på gulvet og malt mur med innslag av fliser på vegger.

Hjemmets fem soverom:
På hovedplanet finner man tre av hjemmets fem soverom. Disse ligger samlet på nordsiden av etasjen, to av rommene med vinduer mot sjøen. Blant de to sistnevnte finner man hovedsoverommet som ligger "for seg selv" på hushjørnet mot nord-øst, praktisk plassert nært baderommet. Begge rommene har plass-/innbygde garderobeskap. Det innerste soverommet, som for øvrig har gulvvarme, benyttes i dag som omkledningsrom hvor all garderobeinnredning medfølger.

De to soverommene i sokkeletasjen har tidligere vært benyttet som kjellerstue, men er i 2010 inndelt til to sammenhengende soverom. Begge rom har to vinduer med fasettslipt glass som vender ut mot sjøen.

Annet - teknisk:
* Alle tre boder i sokkeletasjen har medfølgende lagringshyller
* Nordre bod har direkte inngang til garasje
* Hovedsikringen på 50 amp
* Automatsikringer til El-anlegget med 19 kurser
* Sikringsskap er plassert under trapp i hall i sokkeletasjen
* 200 liter varmtvannstank fra 2015
* Skyvedører i hovedstue og kjøkken er utskiftet
* Diverse hagebelysning på gårdsplass fra 2016

For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan Erik Rossavik.

Bygninger og byggemåte - forenklet beskrivelse

Enebolig oppført i tre over grunnmur. Boligen er oppført over to etasjer, hovedetasje og sokkeletasje i 1961. Sokkeletasjen påbygget med vindfang i 2017. I 2015 er det bygget en toppetasje med takstue og takterrasse. Det er 2021/2022 etablert innglasset veranda.

Yttertak med sperretakskonstruksjon med pulttak form. Dette er et lukket takverk som er tekket med PVC duk fra 2004.

Yttervegger på hovedplan og i toppetasje er oppført med bindingsverk, utvendig kledd med trekledning fra rundt 1990 og noe fra tilbygget og ombygget år. Fasadeplater på vindfanget er fra 2017. Grunnmurer er oppført i betongblokker som er pusset og kledd med teglstein.
Det er støpt gulv i sokkeletasjen. Det er stavskifer på  yttervegg i sone under søndre uteplass.

Trebjelkelag og noe støpt dekke som etasjeskille.

Vinduer er fra ulike årstall,  rundt 2005, noe nyere og fra 2015 og ett fra 2016. I tillegg er det eldre vinduer enn dette i boligen som er fra 1980-tallet, enkelte fra rundt 2000 og enkelte fra byggeåret.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte vises det til utarbeidet tilstandsrapport.

Oppvarming

Varmepumpe - elektrisk - vedfyring.

Det er montert luft-til-luft varmepumpe. Denne er installert i 2012 og er strategisk plassert i hall i sokkeletasjen, ved trappeløpet opp til hovedetasjen.

Elektrisk fyring med gulvvarme i følgende rom:

- Stue i toppetasje
- Kjøkken, soverom (rom innredet som omkledningsrom) og baderom i hovedetasje
- Vindfang, hall, toalettrom og bad/vaskerom i sokkeletasjen

Øvrig elektrisk oppvarming med panelovner.

Vedfyring peis fra 2005 med innsatsovn, plassert i stue i hovedetasje. Peisen er tilkoblet opprinnelig to løps teglsteinspipe fra byggeåret hvor det er etablert forlenger ved etablering av ny etasje. Det er også fra ildsted (vedovn) fra 2005 plassert i hallen i sokkeletasjen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Parkering

Det er garasje integrert i boligen og eiendommen har en svært raus steinlagt gårdsplass med en rekke biloppstillingsplasser på egen eiendom.

Eier

Bente Barth Kavli

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra Husvikveien som er offentlig vei - kommunal.

Vann og avløp er offentlig tilknyttet. Det er ikke septiktank i bruk på eiendommen.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune som er vedtatt 22.5.2019 avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende" og "Strandlinje sjø".

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et uregulert område og omfattes dermed ikke av noen egen reguleringsplan.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Det foreligger flere ferdigattester på eiendommen. Den 26.02.1962 er det utstedt ferdigattest for enebolig, den er det utstedt ferdigattest for "påbygg på eksisterende enebolig" og den 31.03.2017 er det utstedt ferdigattest for "tilbygg".

At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Ferdigattester er vedlagt i salgsoppgaven.

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er enkelte avvik fra disse hva gjelder godkjent bruk som oppholdsrom i boligens sokkeletasje. Godkjente og byggemeldte tegninger stemmer med dagens bruk i øvrige etasjer. Sokkeletasjen fremkommer i sin helhet i byggegodkjente tegninger, men deler av innredningen stemmer ikke med dagens bruk hva gjelder fordeling mellom sekundærrom og primærrom.

De sto soverommene og bad/vaskerom i sokkeletasjen er innredet etter byggeåret. Soverommene er i originale byggetegninger tegnet inn som hobbyrom og bad/vaskerom er inntegnet som "diverse" og er ikke forsøkt omsøkt eller forsøkt omsøkt som innredede rom hos kommunen. For disse rommene er det ikke søkt om bruksendring fra sekundærareal (tilleggsrom) til primærareal (rom til hoveddel). Det er uklart om de aktuelle rommene oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold etter gjeldene tekniske forskrift bl.a. til rømningsveier, takhøyde og lys. I tilstandsrapport er det enkelte kommentarer knyttet til forholdene. Kjøper bærer selv ansvaret for å søke godkjenning, og utføre nødvendige arbeider, dersom man ønsker å bringe forholdet i overensstemmelser med dagens bruk.

Det foreligger godkjente bygningstegninger i kommunens bygningsarkiv fra 1961, 2014 og 2016. Det er 2021/2022 etablert innglasset veranda, men det er ikke søkt om dette tiltaket.

Prisantydning

12 800 000,-

Beregnet totalkostnad

12 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 320 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 800 000,-)) -------------------------------------------------------- 333 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 13 133 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger et tilstandsrapport fra Vestfold Takst og Byggvurdering ved Jan Erik Rossavik som er uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 15 stk. tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 19 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak (TG 2 "lys oransje").
- 8 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak (TG 2 "mørk oransje").
- 2 stk. tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik.

De to TG-3 anmerkningene er relatert til manglende og for lavt utvendig rekkverk ved utendørs trapp i tillegg til manglende rekkverk eller annen alternativ sikring av utvendig forstøtningsmur. Inngående beskrivelse av forholdene fremkommer av rapporten.

De åtte TG-2 - mørk oransje anmerkningene er relatert til levetidsbetraktninger for manglende håndløper på innvendig trapp, levetidsbetrakninger for enkelte av husets vinduer, kun naturlig ventilasjon på ett baderom og ett toalettrom, levetidsbetraktning for vegger/himlinger for ett baderom og for den del av elektrisk anlegg som ikke er vesentlig oppgradert rundt 2005 og i flere faser ut på 2000-tallet.

Inngående beskrivelse av forholdene fremkommer av rapporten.

TG-2 "lys oransje" og TG-1 vurderinger er ikke kommentert her i salgsoppgaven, men angitt og beskrevet  inngående i tilstandsrapporten.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Internett

Det er innlagt fibernett. Fiber bredbånd - Altibox. Nytt abonnement må eventuelt tegnes av kjøper da selger har sagt opp nåværende avtale.

Kontroll av eiendommens pipe/fyringsanlegg

Det er utført rapport fra VIB (Vestfold interkommunale brannvesen) ved seneste anledning 30. mai 2023.

Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik på fyringsanlegget.

Gjenpart av kontrollen følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 21 126 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster, volum for bruk av ikke strømdrevne oppvarmingskilder etc.

Energimerking; Lys gul - G. Det gjøres oppmerksom på at energimerkingen er utført som "enkel registrering" med utgangspunkt i byggeåret 1961 og uten at bygningsdeler som at vinduer er utskiftet, tilbygg er av nyere dato etc.

Forsikring

Selger holder boligen forsikret frem til og med tidspunktet for kjøper sin overtagelse. Kjøper må deretter selv besørge egen bygningsforsikring.

Kommunale avgifter

Kr. 12 682 pr. år

Kommunale avgifter er oppgitt som prognose totalt årlig beløp for 2023 og dekker Tønsberg kommune sin leveranse av vann, avløp, renovasjon (søppel) og feieavgift. Det er i dag ikke installert vannmåler ved eiendommen.

NB! Det er i dag installert vannmåler ved eiendommen. Ovennevnte kommunale avgifter er basert på vann-/avløpsforbruk for 2022 hvor forskuddsbetaling er for tilsvarende forbruk i 2023. Målt-/stipulert forbruk er 109 m³. Det opplyses at det totale beløpet for kommunale avgifter vil variere med årsforbruk av vann-/avløp.

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr 1 734 999
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr 6 245 996

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene utgjorde hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger) for det angitte inntektsåret..

Pliktig medlemskap i velforening/sameie

Det ikke pliktig medlemskap til verken velforening eller noen form for sameie.

Adgang til utleie

Boligen består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel i tillegg til denne.

Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Det opplyses for ordens skyld at det ved utleie skal det foreligge dokumentasjon på at rommene som leies ut har forsvarlige radonnivåer.

Konsesjon/odel

Eiendommen er konsesjonsfri. Det opplyses dog. at da gnr. 158 bnr. 187 og 195 er ubebygd areal må det rutinemessig signeres på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Det er ingen odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Forholdet til eventuelt Sefrak-/kulturminne

Eiendommen er ikke omfattet av verken Sefrakminne eller Kulturminne.

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett ved salg av eiendommen.

Skolekrets

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Tilrettelegging (Kr.16 950) Markedspakke eks. bilder da overtatt tidligere bilder (Kr.7 850) Internettannonser inkl. Blink (Kr.6 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.40 835)

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Huset merkes med "til salgs skilt" fra Z-eiendom.

Boligselgerforsikring

Boligselgerforsikring Selgeren har kjøpt boligselgerforsikring hos Fremtind. Forsikringen dekker selgerens økonomiske ansvar hvis du oppdager feil eller mangler som omfattes av avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra kjøpers overtagelse av eiendommen og varer i fem år. I tillegg dekker forsikringen perioden mellom budaksept og overtagelse begrenset til 12 måneder. Forsikringsdekningen er begrenset til salgssum, maksimalt 14 millioner kroner. For kombinasjonseiendommer gjelder forsikringen kun for boligdelen. Salgsdokumentasjon innhentes av forsikringsselskapet etter tinglysning. Se nettsidene til Sparebank 1 for mer informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Utdrag fra selgers egenerklæring

Selgers egenerklæring er vedlagt i salgsoppgave og denne inneholder viktig informasjon om eiendommen. I denne har selger avgitt følgende kommentarer knyttet til enkelte av spørsmålene i egenerklæringen:

* Vet du om det er gjort arbeid på bad eller våtrom, enten av deg eller tidligere eiere? SVAR: JA - utført av faglært. 1.Bad og toalett i underetasjen 2004/
2005: Totaltrenovert. På bad: Membrann, varmekabler, flislegging gulv og vegger. Rørleggerfirma: Jens Petter Zetlitz. Snekkerfirma Per Uno AS. begge i Tønsberg. 2. Vaskerom: Gulv avrettet, nytt røropplegg, varmekabler og gulvbelegg. Ny dursj og badekar. 2015. VVS Rørleggerfirma TBG , Sem. Det samme elektrikkerfirma har gjort alt det elektriske i huset fra 2004 og til i dag. Elektro 1 AS., Sem.

* Elektro1 AS på Sem har fra 2004 tatt ansvar for alt det elektriske til dags dato. Det første de gjorde i 2004 var å innstalere ny sikringsboks og undersøke det eletriske ledingsnettet. De har alt samlet dokumentert hos seg selv.

* Tilleggsopplysninger: Område på tomten fra huset og oppover i skogen er inngjerdet. Det er anlagt ny kjøkkenhage. Tomten mot Husvikveien og opp til huset er kantet med Larvikitt stein.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Snøfreser eies sammen med naboeiendom i syd (ny service for vinteren 2023/2024) og medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale - avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget overtagelse ved inngivelse av bud.

Tinglyste heftelser-servitutter-rettigheter

Det er ingen heftelser, servtiutter eller rettigheter registrert på noen av eiendommens tre bruksnumre.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?