Til innholdet

Gjennomført lekker bolig, renovert i 2019 - Fantastiske sol- og utsiktsforhold - Svært tiltalende standard- Må sees!!

Rønningveien 6
Prisantydning 8 250 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 186
BRA: 200 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1965
Tomtareal: 614 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Bjørnar Leirdal

Bjørnar Leirdal

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - RINGSHAUG

Adresse

Rønningveien 6 3153 Tolvsrød

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget barnevennlig boligområde på Ringshaug i Tønsberg kommune, ca. 8 minutters kjøring fra Tønsberg sentrum. Fra boligen er ca 200 meter til barneskole, ungdomsskole, barnehage og bussholdeplass. Området har nærhet til Ringshaugstranda, en populær sandstrand med steinmolo, badetrapp og gresslette. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sydsiden av stranden. Badeplassene ligger ellers som perler på en snor, og det er kort vei til Vallø småbåthavn. Området har en rekke fine turområder, blant annet ved Bekketjønnmyra, Søndre Slagen kirke og Essoskogen. Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid ved Tolvsrød. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Det er flere lokale gress- og grusbaner i området. Slagenhallen ligger ved Presterød ungdomsskole. På vei mot Tønsberg, på Tolvsrød, ligger et nyere innendørs senter, spekket med aktiviteter for hele familien. Her finner du et variert treningstilbud, squashhall og et eget badeland med sklie, grottebad og badstuer. I tillegg kan du unne deg velvære i byggets spaavdeling.
Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjell

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi og på Meny ved Tolvsrød. Her finnes også et senter med bl.a. apotek, bank, diverse butikker og servicetilbud. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det gode shoppingmuligheter i Tønsberg sentrum, i tillegg til en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du Kilen Handelspark og Farmandstredet. Sistnevnte har godt over 100 butikker. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Mistelteinen som ligger drøye 400 m fra boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 22 min. Med bil fra Ringshaug tar det ca. 8 min til Tønsberg sentrum, 11 min til Åsgårdstrand, 20 min til Horten, 26 min til Sandefjord, 46 min til Drammen og 1 t og 14 min til Oslo S. Eiendommen har gangavstand til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ringshaug barnehage ligger like ved skolene.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1965, modernisert i 2019

Bygninger og byggemåte

For nærmere beskrivelse om bebyggelse, se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann.
Hovedplan: Gang, stue, kjøkken, spiskammers, 2 soverom, bad og walk-in closet
Sokkeletasjen: Hall, bad, vaskerom, stue, 2 soverom og bod/walk-in closet.
Utvendig sportsbod og carport.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 186 kvm, Bruksareal: 200 kvm, Bruttoareal: 228 kvm

Standard

Velkommen til Rønningveien 6, en totalrenovert og fantastisk flott bolig med en utsøkt beliggenhet på Ringshaug.

Fra boligen har du en vidstrakt utsikt mot sjøen fra Saltnes i Østfold helt ut i havgapet mot Danmark, samt svært gode solforhold fra morgen til kveld.
Boligen har vært gjenstand for en total forandring av standard og stil. Dette gjelde såvel innvendig som utvendig, basert på et helhetlig og gjennomført designkonsept.
På hovedplanet finner du et flott kjøkken med sort Marbodal innredning og benkeplate i vakker, lys stein. Ved komfyren står du og lager mat med storslått utsikt over Oslofjorden. Den praktiske kjøkkenøyen blir også en naturlig romdeler mot stuen og ved øyen er det også er lagt opp til en sosial barløsning hvor man kan spise frokost eller samtale med den som lager mat. Alle hvitevarene er integrert. I tilknytning til kjøkkenet får du et spiskammers med flott glassdør. Rommet har mange bruksmuligheter som bl a vinrom. Fra kjøkkenet går du ut til en vestvendt markterrasse med sen kveldssol.
Stuen er tilknyttet kjøkkenet og har samme moderne standard på gulv og vegger. Gulvene er lagt med lys, enstavs eikeparkett og de vakre, matte veggene er malt i en moderne, dus og nøytral gråfarge som går igjen i hele huset og skaper en rolig, nøytral base til det øvrige interiøret. Det gjør det enkelt å innrede huset med dine favorittmøbler. Fra stuen går du ut til en nybygget stor terrasse med en fantastisk sjøutsikt. Rekkverk i glass gjør at du har utsikt selv om du sitter i solstolen på terrassen.
Badet er lekkert med fliser på gulv og vegger. Her finner du en romslig dusj med en eksklusiv dusjvegg fra NICHBA samt sort armatur fra Newform som gir badet et eksklusivt preg. Den sorte steinservanten fra Bathco er plassert på en benk i heltre eik, beiset i sort, som er spesialbygget av en møbelsnekker. Vegghengt toalett finnes også.
Det finnes to soverom på hovedplanet. Det ene er et master bedroom med inngang til walk- in closet og videre inn på badet, samt egen utgang til terrassen med sjøutsikt. Master bedroom er malt i en vakker, matt og moderne grågrønn farge på både vegger, i tak og listverk. Det har et nydelig og fløyelsmykt vegg-til-veggteppe som også fortsetter inn i walk-in garderoben. Her kan du sette beina på det myke gulvteppet når du våkner om morgenen og tusle rett fra soverommet, gjennom garderoben og inn på det tilhørende badet. Det er en gjennomført og vakker master suite som gir ro i sjelen og en god start på dagen. Det mindre soverommene har enstavs eikeparkett på gulv og er malt i den samme, vakre gråfargen som er gjennomgående i huset.

Sokkeletasjen har et eget lekkert bad med flotte fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med en dusjsone med en praktisk hylle med lys og en dusjdør med svarte detaljer. Badet har en kul servant med svart, matt armatur som løfter rommet. Vegghengt toalett i et lite avlukke. Vaskerom ligger i tilknytning til badet. Vaskerommet er fliset og har god plass til maskiner, vask og oppheng for tørking av klær.
Du kommer inn i en romslig hall med god plass til garderobeløsninger og mikrosement på gulvet. Dette er en tøff løsning og passer utrolig godt inn i boligens interiørkonspet. Hallen har en integrert bokhylle og trapp opp til hovedetasjen med lekkert vegg-til-veggteppe som sørger for god lyddemping og et eksklusivt uttrykk. 
Sokkelen har to soverom i samme stil som de øvrige soverommene, med enstavs eikeparkett på gulv og den gjennomgående vakre, matte gråfargen. Innenfor det ene soverommet finner du en bod som fint kan fungere som walk-in closet. Mellom hall og soverom finner du en kjellerstue. Her er det pipe, men ikke montert ildsted. Tv-uttak finnes selvsagt i stuen.

Utvendig er boligen etterisolert og fått ny bordkledning. Vinduene er nye og har sort aluminiumsramme, noe som gir en knalltøff detalj og uttrykk. I tillegg sørger det for minimalt med vedlikehold.
Rønningveien 6 er en vakker bolig, med vakre omgivelser og en fantastisk utsikt over Oslofjorden, hvor det bare er å flytte rett inn. Her får du en totalrenovert bolig med en attraktiv og sjønær beliggenhet som jeg anbefaler deg å se på. Vel møtt!

Oppvarming

Boligen varmes opp via strøm med varmekabler i hele sokkeletasjen for uten bod. Alle rom med fliser på gulv har varmekabler. Det er montert en varmepumpe i stuen i hovedetasjen, samt at det er pipe i boligen, men ikke montert ildsted.

Parkering

Bilen parkerer du i egen carport samt i gårdsplassen. det er plass til flere biler i gårdsplassen. Det kan være mulighet for oppføring av garasje, kontakt megler for mer info om dette.

Areal og eierform

Areal: 614 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flott og solrik tomt hvor du kan nyte sol og utsikt dagen lang. Tomten er flott opparbeidet med plenarealer og noe naturtomt. Tomten er beplantet med prydbusker og trær, samt hekk mot naboen i nord. Det er etablert en stor markterrasse på boligens vestside. Her nyter du de siste solstrålende utover kvelden. På østsiden er det bygget en stor terrasse med glassrekkverk. Fra terrassen dår du fantastisk utsikt mot sjøen. Her kan du nyte morgenkaffen til soloppgangen. Deler av tomten er flat som gjør det praktisk for barn og leke, spille hoppe på trampoline mm. Tomten er fradelt og det vil bli bygget en bolig på tomten mot sør.

Eier

Hel bolig as

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligformål.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Dagboknr 13999 datert 14.09.1990 vedr grensejustering.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 02.07.1965. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

8 250 000,-

Beregnet totalkostnad

8 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 206 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 218 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 468 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Takstkonsulent Helge Semb AS / Helge Semb

Kommunale avgifter

Kr. 10 951 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 8 950 000,-) (Kr.71 600)
Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.
Vinskapet på spiskammerset følger ikke med i handelen, men kan kjøpes til mot et tillegg. Dette avtales direkte med selger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?