Til innholdet

Hel tomannsbolig med stor og solrik tomt - Svært sjarmerende bolig med strøken 1. etg - Barnevennlig område

Løkebergveien 18
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 195
BRA: 200 m²
Soverom: 6
Byggeår: 1910
Tomtareal: 1075 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Bjørnar Leirdal

Bjørnar Leirdal

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG-SEM

Adresse

Løkebergveien 18 3170 Sem

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Boligen ligger i et sentralt, attraktivt og barnevennlig boligområde i Sem sentrum, i Tønsberg kommune. Eiendommen har umiddelbar nærhet til flotte turområder som gir god rekreasjon på helårsbasis og kort vei
til barnehage, barneskole og gode servicetilbud. Fra Sem er det også enkelt å komme seg til fjorden med fantastiske badeplasser, kyststi og mulighet for båtliv. Området har blitt meget populært de siste årene, noe
som har gjort tettstedet til et satsningsområde for kommunen. Sem har en aktiv idrettsforening med fokus på et inkluderende miljø, samt et godt tilbud innen fotball, friidrett, håndball og turn. I nærområdet ligger også Stall Hesby med populær rideskole. Vinterstid kan Storås skianlegg i Stokke by på skiglede for hele familien. Det er også kort vei til Smørberg badeplass og idylliske Akersvannet, med naturreservat som innbyr til gode
naturopplevelser. Ikke langt fra vannet finner du Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane. For fallskjermentusiaster er det få minutters kjøring til Jarlsberg flyplassanlegg med fallskjermklubb, småfly- og seilflyaktivitet.
Fra Sem tar det ca. 7 min å kjøre til Tønsberg sentrum med alt av bymessige fasiliteter. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Ved sentrum ligger også Slottsfjellet - et landemerke med kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Coop Prix, Rema 1000, og Coop Extra. I sentrum finnes det ellers flere ulike forretninger, spisesteder og kafé. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei både til
Stokke og Tønsberg, hvorav sistnevnte har store kjøpesentre og alt av bymessige fasiliteter. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lasken Sem som ligger ca. 10 minutters gange fra boligen. Det er også kort vei til E18, noe som gjør stedet svært sentralt. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Tønsberg, 9 min til Vestfold golfklubb, 12 min til Stokke, 14 min til Sandefjord lufthavn, samt 24 min til Larvik. Fra eiendommen er det ca. 1,5 km til Sem barneskole. Skolen har også tilpasset opplæringstilbud for hørselshemmede elever. Når elevene avslutter 7. klasse, er det skolebussordning til Vear ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 1910, modernisert i 2017

Bygninger og byggemåte

For nærmere beskrivelse om bebyggelsen, se vedlagt tilstandsrapport fra takstmann.
Boligen er innredet over to plan og inneholder i 1. etg: Entré, gang, kjøkken, stue, spisestue, 2 soverom, bad og vaskerom. 2. etg inneholder gang, kott, kjøkken, stue, soverom, 3 sovealkover og bad. Grovkjeller under deler av boligen. Uthus med god plass til lagring, samt mulighet for parkering.
Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 6, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 195 kvm, Bruksareal: 200 kvm, Bruttoareal: 218 kvm

Standard

Velkommen til Løkebergveien 18, en stor og innholdsrik tomannsbolig hvor 1. etg er vesentlig oppgradert og fremstår svært sjarmerende. Boligen er opprinnelig oppført på 1700-tallet, men er bygget på underveis og sist oppgradert i 2017. 1. etg har en ny og moderne standard, samtidig som noe av det gamle er bevart. Dobbeldøra fra stuen og inn til soverommet er gammel og svært sjarmerende. Badet i 1. etg er oppgradert i 2006 og er et romslig og godt bad. Det er fliser på gulv og vegger og det inneholder Dobbel servant, toalett, dusjkabinett og badekar. 1. etg har også et eget vaskerom fra 2006. Kjøkkenet i 1. etg er fra 2006, er i hvit flott utførsel fra Marbodal og inneholder integrerte hvitevarer. Det er plass til et spisebord på kjøkkenet. Hovedsoverommet i 1. etg har direkte adkomst til badet, samt at det har en vedovn montert der. Det er to stuer i 1. etg hvor begge er malt opp i tidsriktige farger. Det er utgang fra den ene stuen og ut til terrasse med gode solforhold. Utstrakt bruk av downlights i denne etasjen. 2. etg er av en eldre årgang så her må det påregnes oppussing for å nå dagens krav til standard. Mye er gjort med overflateoppussing. Utvendig er boligen oppgradert med nytt vann- og avløp i 2004 inn til kjelleren. Sikringsskapet ble byttet til auto-sikringer i 2017, samt at mye av el-anlegget i 1. etg ble oppgradert tidlig på 2000-tallet. Det er to piper i boligen og begge ble renovert/foret i 2009. Vinduene er skiftet fra 1986 til ca 1994, samt varandadører fra 2002 og 2014. Boligen fikk ny kledning på slutten av 1980-tallet og det ble samtidig etterisolert. Helhetlig en meget bra bolig på en stor og solrik tomt. Vel møtt!!

Oppvarming

Boligen varmes opp med strøm via panelovner og varmekabler i enkelte rom. Det er også montert 4 ildsteder, fordelt på to i hver etasje. Det er peis og vedovn.

Parkering

Parkering hovedsaklig i gruset gårdsplass. Her er det plass til flere biler. Det står et uthus på tomten som også kan benyttes som garasje med noen grep.

Areal og eierform

Areal: 1 075 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Stor og nydelig opparbeidet tomt med store plenarealer som innbyr til lek og moro. Tomten er relativt flat, noe som gjør den praktisk mtp aktiviteter som ballspill, trampoline mm. Ellers er tomten beplantet med hekk og busker. Gårdsplassen er gruset med plass til mange biler, henger, båt mm. Tomten er meget solrik, og spesielt fra midt på dagen til sent utpå kvelden. Det er bygget en terrasseplatting i sørøstre hjørne hvor du kan nyte den siste kveldssolen. Stor terrasse og balkong mot sør, gir også gode solforhold. Det gjøres oppmerksom på at tomten er under fradeling. Den delen av tomten som blir fradelt er arealet oppe på fjellknausen og traktorveien som går nordover på haugen bak huset. Den delen som følger med boligen er det som naturlig tilhører huset, altså hagen og gårdsplassen. Arealet som blir igjen er ikke sikkert, men det anslås til å være fra 1000 til 1100 kvm. Det tas forbehold om at arealet ikke er endelig, samt at eiendommen kan få nytt gnr og bnr. Kontakt megler for mer info.

Eier

Stefan Borger Lilleås

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligformål og vei.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for rehabilitering av pipene datert 02.08.2008. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 688,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 588,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 588,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 22.05.2019 Ligningsverdi : 1 033 768,- Sekundær ligningsverdi : 3 721 566,-

Kommunale avgifter

Kr. 10 951 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon forutsatt salgssum kr 3 990 000 (Kr.49 875)
Tilrettelegging (Kr.12 995)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.
Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.
Boretten til Randi Lilleås i 2. etg, er under sletting.
Tv og internett fra Altibox

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Bjørnar Leirdal

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Bjørnar Leirdal

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?