Til innholdet

Hjørneleilighet "på solsiden" fra 2018 m/sydvestvendt balkong i 5. etg. "Beste beliggenhet" - lys og lekker!

Rambergveien 16B
Prisantydning 2 485 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 33
BRA: 33 m²
Soverom: 1
Byggeår: 2018
Tomtareal: 1071 m²

Visninger

onsdag 12. august Kl 17.00 - 17.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

KALDNES BRYGGE

Adresse

Rambergveien 16B 3115 Tønsberg 5. etasje

Velkommen til Kaldnes brygge og Dockside

Rambergveien 16b er en arealeffektiv, moderne og lekker 1-roms selveierleilighet i byggets 5. etasje med kanskje "beste beliggenhet" da den ligger på hjørnet mot sydvest i tillegg til å ha fri og flott utsyn fra tilhørende balkong. Svært sentral, urban og sjønær beliggenhet i et nyere leilighetsbygg fra 2018.

Her kan du flytte rett inn i et tidsmessig bomiljø, preget av lyse, nøytrale fargevalg og smarte innredningsløsninger. Utemiljøet kan nytes på den overbygde balkongen hvor man har gode solforhold i sommerhalvåret.

Leiligheten har en innbydende entré med heldekkende garderobeskap på langvegg, et stilrent og effektivt kjøkken med integrerte hvitevarer fra Siemens,  lys stue med terrasseutgang og plass for spisebord og sofa/lenestoler.  Gode vindusflater bidrar til ekstra romfølelse og godt lysinnslipp. Som hjørneleilighet får man nemlig ekstra godt med vinduer, også på baderom og i sovealkoven m/stort garderobearrangment. Videre har leiligheten et stort, delikat og helfliset bad med dusjhjørne. Til leiligheten hører det også med en romslig bod i underetasjen.

På Kaldnes bor man nært alt Tønsberg kan by på samtidig som at man i denne blokken ligger skjermet for "byens larm". Fra gangbroen når du Tønsberg sentrum på få minutter. Det er umiddelbar gangavstand til restauranter, dagligvarebutikk, kjøpesentra og flotte rekreasjonstilbud i umiddelbar nærhet. Langs fine bryggeområder vandrer man til den koselige bystranda og på veien hjem igjen stopper man på Brygga for en matbit. Her kan man nyte byen til det fulle!

Velkommen til en leilighet som vi tror vil begeistre - en spennende leilighet for både førstegangskjøpere, pendlere eller for deg som er ute etter investering for utleie.

Eiendommens særpreg i korte trekk

- "Beste" beliggenhet med ypperlige lys-/solforhold
- Hjørneleilighet i nest øverste etasje - 5. etasje
- Beliggende mot syd-vest og dermed svært gunstig ift. ettermiddags-/kveldssol
- Fritt og åpent med flott utsyn ut for balkongen
- Overbygget terrasse på 7 m² m/utgang fra stue/kjøkken
- Arealeffektiv selveierleilighet med alt på ett plan - hver kvadratmeter er flott utnyttet!
- Sentral beliggenhet med umiddelbar gangavstand til alle byens fasiliteter
- Store og dype vinduer slipper inn massevis av dagslys
- Den arealeffektive løsningen gir store og gode rom
-  Innholdsrikt og lekkert kjøkken m/integrerte hvitevarer
- Stue med plass til både sofa-/lenestoler og spisebord
- Smart, skjermet sovealkove med vindu plass til dobbeltseng
- Romslig og delikat baderom med varmekabler i gulv og vindu
- Entrè/gang med suverent, plassbygget garderobearrangement
- Vannbåren gulvvarme gir herlig bokomfort
- Svært energivennlig
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner gir god luft
- Delikat en stavs børstet eikeparkett i alle rom
- Bod i byggets underetasje med god oppbevaringsplass
- Mulighet for leie av garasjeplass m/heisadkomst til leiligheten
- Ingen boplikt
- Perfekt for deg som ønsker alt innen gangavstand!

Nærområdet og beliggenhet

Kaldnes Brygge har en sentral beliggenhet i Tønsberg by i brygge-/sjømiljøet vis av vis Brygga i Tønsberg.

Leiligheten ligger i et sentrumsnært boligområde ved Kaldnes brygge i Tønsberg kommune. Gangbroen tar deg direkte over til alle byens fasiliteter, og selve Kaldnes brygge har også sine tilbud med spisesteder, dagligvareforretning og ulike kulturtilbud.

I tillegg er det kort vei til Teie torv, samt Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god rekreasjon året rundt. Kort vei også til Active treningssenter og Badeland.

Kaldnes brygge er i stadig utvikling, og det planlegges blant annet en egen bystrand m/park i forbindelse med videre utbygging. På Kaldnes brygge bor du i bydelen som knytter Nøtterøy og Tønsberg sammen på en naturlig måte, med den praktiske gangbroen. Grønne parker gir trivelige uteoppholdsarealer for små og store og hvor du har båtliv og badeliv rett utenfor døren. Småtbåthavn på området ligger bare noen få skritt fra leiligheten. Kommunal båthavn i Ollebukta ligger kun få minutter til fots.

Kaldnes brygge er blitt en ny, svært moderne og urban bydel i spennende kontrast til den gamle bebyggelsen på andre siden av broen. Gjennom å velge flere arkitekter får man flere uttrykk og former som igjen vil gjøre dette til en av Norges mest spennende bydeler. 

Tønsberg en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder eller et stort utvalg av kulturtilbud, restauranter, kafeer og barer.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Spar v/Kaldnes brygge eller ved Kiwi like over gangbroen som også har søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, samt en rekke kafeer og restauranter. Her finner du også Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes bussholdeplass og ligger ca. 3 minutter fra boligen. Det er gangavstand til Tønsberg jernbanestasjon hvor det er det hyppige togavganger til Oslo.  I løpet av ca. en time med bil/tog kan kan man være i Oslo sentrum. Kort vei til Torp flyplass.

Se også vedlagte nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av den flotte beliggenheten.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2018

Innhold og rominndeling

Meget lys, hyggelig og sydvestvendt leilighet i byggets 5. etasje med heis mellom alle etasjer inkludert til kjeller med bodanlegg og videre direkte inngang til byggets parkeringshus. Leiligheten passer fint for både en og to personer, perfekt for førstegangskjøperen, pendleren eller evt. som et yndet utleieobjekt.

Leiligheten har en arealeffektiv planløsning hvor inndelingen er som følger:

Leilighetens indre rom:
Entré/gang med massevis av plassbygget garderobesystem.
Stort baderom med wc, dusj, vindu på endevegg og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Lys stue-/spisestue  med utgang til solrik hjørne-/endebalkong mot sydvest.
Åpen og dels tilbaketrukket kjøkkenløsning hvor det er godt med innredning og integrerte hvitevarer.
Skjermet sovealkove med sydvendt vindu, smart inngangsløsning fra stuen og stor garderobeskapsløsning.

Egen bod utenfor leiligheten:
1 stk. avdelt og låsbar bod på ca. 4 m² byggets nederste etasjeplan medfølger leiligheten.

Fellesrom:
Dedikert sykkelparkering i kjeller.

Leilighetens vestvendte balkong/uteplass

Romslig, solfylt og sydvestvendt balkong på ca. 7 m² med perfekt plassering på hjørne-/ende av bygget. Terrassen ligger i hele leilighetens bredde, og blir en flott "utvidelse" av stue-/kjøkkenarealet i sommerhalvåret. Terrassen er overbygget, noe som gir en flott skjerming. Spilevegg av eik mot naboseksjon gir også god usjenanse mot tilstøtende terrasse. Det er god plass til både utemøbler, grill/utekjøkken og variert "stemningsbotanikk". Terrassen ligger også ut for en vestvendt åpening mellom foranliggende bygg, noe som gjør den ekstra lys med hyggelig utsyn. Terrassen har gulvkonstruksjon i betong som er overdekket av impregnert terrassedekke i treverk. Lekker rekkverk i stål og glass.

Planskisser av leilighetens inndeling og presiseringer av bruken av rommene

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leilighetens etasjeplan. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leiligheten og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Kjellerboden er ikke vist i illustrasjonen.

Oppvarming og ventilasjon

Leiligheten varmes opp av vannbåren gulvvarme i alle rom foruten på badet som har elektriske varmekabler. Egne termostatstyrte sløyfer til gulvvarmen. I tillegg er det varmegjenvinner i forbindelse med ventilasjonsanlegget.

Fjernvarme er ikke inkl i felleskostnadene. Dette faktureres hver enkelt seksjonseier fra BKK energitjenester. Forbruket registreres med energimålere for hver enkelt leilighet, like enkelt som ved bruk av elektrisitet. Forbruket måles i kilowattimer.

Balansert ventilasjonsanlegg med en effektiv roterende varmegjenvinning fra Systemair m/digitalt styringspanel fra entre/gang. Luftbehandlingsaggregatet er plassbesparende montert i tak på bad med adkomst via luke for service/vedlikehold.

Standard

En lekker leilighet i byens kanskje mest urbane strøk. Leiligheten byr på en særdeles fin og arealeffektiv planløsning. Dype og store vindusflater gir fin nærkontakt til den lekre balkongen og slipper inn godt med naturlig lys. Hjørneløsningen skiller seg også ut fra de øvrige leilighetstypene med at man får vindu både i sovealkove og på bad.

Leiligheten er innredet med moderne og tiltalende standard som beskrives blant annet som følger:

Gulv:
Et vakkert gulv gir et rom et ekstra pent inntrykk og en god følelse, et gulv er "boligens femte vegg". Det er en stavs delikate og solide eikeparkettgulv i alle rom. Disse er både klassiske, solide og moderne. Den vannbårne gulvvarmen i alle gulv gir en lun og deilig følelse. I tillegg slipper man veggmonterte varmekilder som stjeler plass og begrenser møbleringsmuligheter.  Baderommet har "selvsagt" flislagt gulv hvor det er elektriske varmekabler.

Innervegger, himlinger og belistning:
I overgang innervegger/himlinger er det listefritt, en løsning som sammen med de lekre, hvitmalte gipshimlingene ytterligere forsterker det moderne uttrykket i leiligheten. Himlingene består av hvitmalte gipshimlinger med innfelte downlights i entre/gang og på baderommet. For øvrig opplegg for fremføring av taklys mot ferdig monterte veggbrytere. I stue-/kjøkken medfølger det montert spotlightsskinne i taket. 

Alle innervegger i leiligheten har lysmalte og slette overflater som gir en flott helhetsfølelse med tanke på at det er brukt like fargetoner i alle rom. Åpne, listefrie smyg ved de fleste vindusflater og terrassedør gir et flott og moderne uttrykk. Hvitmalte geriktlister rundt innerdører som er slette- og hvitmalte. Eikelister på gulv henter opp likheten med de børstede eikegulvene, og gir mer slitestyrke ved renhold og støvsuging.

Kjøkkeninnredningen og utstyr:
Leiligheten er innredet med et moderne og stiltilpasset kjøkken hvor innredningen harmonerer elegant med leilighetens fargevalg og stiluttrykk.  
Innredningen er pent "plassbygget" med takhøye overskap og under-/overskap som fyller ut vegg-til-vegg på et flott og plassbesparende vis. Lyse grå benkeplater og "rene" fliser mellom over-/underskap gir en fin konstrast til den mellomgrå fargen på innredningen. Benkeplatene er godt opplyst av innfelte downlights under overskapene. Overskap er ført helt opp til himling med foring mellom overskapet og taket.
Alle hvitevarer i "fullsize" fra er fra kvalitetsprodusenten Siemens hvor det bys på induksjonstopp med komfyrvakt, helintegrert kjøleskap, helintegrert fryseskap, stekeovn i underskap og helintegrert oppvaskmaskin.

Stuen og spisestuen i kombinasjon med åpen kjøkkenløsning:
I den kombinerte stue-/kjøkkeløsningen er det godt med lys fra det store og dype vinduet på vestveggen. I tillegg er det godt med veggplass å møblere mot. Vinduet mot vest er ført helt ned til gulvet, og sammen med terrassedøren har rommet nærmest glassflater på hele området ut mot balkongen som ligger i hele leilighetens bredde mot vest. Området hvor det ikke er vindu skaper en ypperlig sone hvor man f.eks. kan ha spisestuesofa. Løsningen gir en luftig og god romfølelse med flere innredningsmuligheter. Det er plass til både sofa-/lenestolgruppe og spisebord, og rommets utforming byr på flere møbleringsalternativer. Åpner du balkongdøren, kommer man ut til den overbygde balkongen hvor man kan nyte utendørslivet på Kaldnes brygge. Skyvedør holder stue-/kjøkkensonen avdelt og skjult fra leilighetens entre/gang.

Baderommet med dushjørne, vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin-/tørketrommel:
Leiligheten byr på et romslig, delikat og moderne baderom hvor farger og materialvalg er stilsikkert, moderne og tidløst. Rommet er svært lyst med både vindu på sydveggen (kan åpnes) og innfelte downlights i himlingen.  I nedsenket dusjsone er det lagt mindre fliser enn øvrige gulvfliser. Dette skaper en fin variasjon og forsterker det moderne uttrykket. I gulvet er det elektrisk gulvvarme som gir ekstra god varmekomfort. I dusjhjørnet, med inn-/utsvingbare dørerer av herdet glass, kan man nyte en lang og forfriskende dusj. I dusjsonen er flisene av mindre format enn øvrige gulvfliser. Det er moderne, vegghengt toalett og skjult sisterne gjør renholdet enklere. Baderominnredningen praktiske underskuffer med overliggende porselensservant og overskap med speildører m/innfelt LED belysning. I rommets hjørne er det ferdig opplegg for vaskemaskin-/tørketrommel.

Entre/gang:
Entreèn er suverent og praktisk innredet med massevis av plassbygde garderobeskap som gir god oppbevaringsplass.
Garderobearrangementet er ført helt opp til tak og fyller ut hele rommets langside fra vegg-til-vegg. Innredningen består av en kombinasjon av slagdører i ulik høyde, 8 integrerte skuffer og ulike løsninger i skrog med hengeanordninger, hyller osv. Skyvedøren inn til stue-/kjøkkensonen gir god skjerming, og innfelte downlights i tak med dimmerbryter gir godt med lys.

Sovealkove:
Sovealkoven er smart tilpasset leiligheten med åpen inngang og skjermvegg mot stuen. Arealeffektiv nisje med plass for stor dobbeltseng dersom ønskelig. Alkoven har også vindu på sydveggen, noe som gjør rommet ekstra trivelig. Også her er det svært gode garderobeskapsløsninger. Innredningen består av en kombinasjon av 4 slagdører i ulik høyde, 8 integrerte skuffer og ulike løsninger i skrog med hengeanordninger, hyller osv.

For ytterligere og spesifiserte detaljer rundt innvendige overflatematerialer, se utarbeidet tilstandsrapport.

Andre tekniske detaljer/installasjoner

* Vinduer av PVC m/3- lags glass og utvendig aluminiumsbeslått.
* Terrassedør i tre m/3 lags glass og utvendig aluminiumsbeslått
* Inngangsdør av type branndør EI 30 - 40 db lyddør
* Callinganlegg med elektronisk døråpner av byggets hovedinngangsdør
* Felles brannvarslingssystem
* TV og internett er levert av Telenor/Canal digital
* Innerdører med god kvalitetsfølse
* Skjult VVS røranlegg
* Hovedstoppekran i innbygd skap på baderom
* Komfyrsensor/komfyrvakt plassert over kokeplate
* Eget tavleskap i leiligheten for TV-/bredbånd fra Telenor/Canal digital
* Elektrisk tavleskap md automatiske sikringer og 63 A hovedsikringer
* Elektrisk anlegg er lagt som skjult anlegg
* Felles målerskap for strømforbruk - egen digital måler
* Alle leilighetene og p-kjeller er utstyrt med sprinkleranlegg for brannslukking

Byggemåte i korte trekk

Leilighetsbygg i bindingsverk og betong på pælet grunn. Fasader med platetekking og innslag av eik i-/ved terrasser.

Se for øvrig utarbeidet tilstandsrapport fra Byggmester/Takstmann Hans Holt, Norsk Takst.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 33 kvm, Bruksareal: 33 kvm, Bruttoareal: 36 kvm

5. etasje: P-ROM/BRA/BTA ca. 33/33/36 m²

Følgende rom er inkludert i oppgitte p-rom (primærrom):
Samtlige rom i leiligheten er inkludert i oppgitte primærrom med. Bod i kjelleretasje er ikke medtatt i noen av de oppgitte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Holt. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Fellesutgifter og hva de inkluderer

Felleskostnadene for denne leiligheten er pr. tiden kr 1 590 pr. måned som dekker kostnader til:

* TV-grunnpakke - Telenor/Canal Digital
* Bredbånd/internett - Telenor/Canal Digital
* Felles bygningsforsikring
* Drift-/vedlikehold av fellesarealer
* Strøm og varme i fellesarealer
* Drifts-/serviceutgifter til heisanlegg og andre driftsutgifter
* Utgifter til forretningsførsel, revisjon, sameiets styre m.m.

Felleskostnadene fordeler seg på kr 504,- for internett/TV og kr 1 086,- for ordinære fellesutgifter. Felleskostnadene inkluderer ikke kommunale avgifter. Disse vil blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune, se eget punkt. .

Beløp og innhold iht. informasjon fra OBOS som er sameiets forretningsfører.

Adkomst - hvordan finner du frem til Rambergveien 16B?

Fra Tønsberg kan man gå over gangbrua fra Tønsberg brygge over til Kaldnes, følge veien rett fem ta gangveien til høyre rett etter Rambergveien 10A. Dersom man kommer i bil kjører du over Kanalbroen og tar til høyre i rundkjøringen. Følg hovedveien mot Kaldnes og ta ned til høyre i neste rundkjøring ved Kaldnes brygge. Sving så først til venstre og Rambergevein 16B ligger på venstre hånd. Gå så inn hovedingangen på baksiden av bygget og man finner her byggets ringetablå.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Parkering

Mulighet for leie av garasjeplass i kjeller. Ellers vanlig gateparkering i nærmijøet.

Underetasje har offentlig tilgjengelig parkering under Dockside hus D, E og F hvor det er mulighet for å inngå avtale om leie av p-plass. Fra leilighetsetasjen er det heis med innvendig, direkte tilkomst til dette parkeringshuset. Leieforhold være basert på markedsmessige vilkår og tilgjengelighet hos utleier. For informasjon om leiepris og betingelser, se: https://www.micasa.no/parkering/leie-parkering/.

Areal og eierform

Areal: 1 071 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er felles selveiertomt for sameiet, opparbeidet med stilfullt og pent anlagt atrium, innbydende inngangsparti og gangveier.

På Kaldnes brygge er det for øvrig nydelige fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner. Flotte bryggeområder - hyggelig plass og sitte og nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle. Parken ved gangbroen inneholder blant annet klatrestativer og forskjellige lekeapparater og er i tillegg utstyrt med benker.

Eier

Christian Wernersen Ingvild Wernersen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, samt adkomst fra offentlig vei.

Reguleringsplan samt forholdet til konsesjon/boplikt og odel

Det er IKKE boplikt på eiendommen. Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Eiendommen ligger i regulert område. Gjeldende reguleringsplan er: Kaldnes felt F og G (ID 704 65215) med formål annet byggeområde (Bolig/ Næring) og felles gårdsplass, vedtatt den 01.02.2006.

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til sentrumsformål - nåværende bolig/næring og i kommunedelplan for Sentrum, Byplan 2018 - 2030 TBG av 22.5.2019.

Relatert planer for område er: Scanrope (ID 65218, datert 20.06.2007), Kulturparken - Kaldnes (ID 65217, datert 06.09.2006) og Havegaten (ID 20150111, datert 13.9.2017). For ytterligere informasjon om disse, kontakt Tønsberg kommune.

"Dockside E" er pr. nå ikke oppført, men prosjektert og forventes oppført i nær fremtid. Dockside E vil ligge i nordlig retning.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 29.04.2019. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret.

Opplysninger om sameiet Dockside 6

Sameiet sin sammensetning: Sameiet Dockside 6 består av i alt 52 seksjoner. Det foreligger vedtekter for sameiet som senest vedtatt på sameiets årsmøte 30/4-2018 (vedlagt salgsoppgave). Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 821785162.

Felles lån: Det er ingen gjeld i sameiet, og leiligheten har således ingen andel fellesgjeld.
Leiligheten sin andel av sameiet sin formue: kr 4 534,- pr. 31/12-19 som utgjør leiligheten sin andel av positiv kapital i sameiet pr. samme tidspunkt.

Leiligheten sin eierseksjonsbrøk: 33/2152.

Kontaktperson/forvaltningskonsulent for sameiet hos forretningsfører: Sameiet benytter OBOS, avd. Tønsberg som forretningsfører v/Jens Philip Bratland, tlf.33 30 94 34/e-post: jens.philip.bratland@obos.no.

Styreleder i sameie: Benjamin Jacobsen Hamnes - Rambergveien 16 A.

Regnskapsfører har på vegne av sameiet lovfestet pant til dekning for evt. utestående beløp fra sameierne inntil 2G (G = Folketrygdens grunnbeløp).

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som finnes i komplett salgsoppgave. Det må påregnes at det forefinnes konkrete regler om blant annet dugnad i sameiet, husdyrhold og bruk av fellesarealer dersom om ikke annet er spesielt opplyst.

Prisantydning

2 485 000,- / Fellesutgifter: 1 590,- pr. mnd

Beregnet totalkostnad

2 485 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 62 120,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 485 000,-)) -------------------------------------------------------- 70 862,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 555 862,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst/tilstandsrapport

Det er avholdt tilstandsrapport den 5. juni 2020. Som det fremkommer av tilstandsrapporten har boligen ingen TG 2 og TG 3 bemerkninger.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Formuesverdi

Eiendommen mangler formuesverdi, sannsynligvis grunnet dens nye alder. Dokumentet kan pt. ikke bestilles fra Skatt øst.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 2 639 kWt.

Forbrukstall er innhentet fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år. Forbrukstallet gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster, bruk av oppvarmingskilder som ikke er strømdrevet etc.

Forsikring

If skadeforsikring Polisenummer: 1906633

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene dekker Tønsberg kommune sin leveranse av vann, avløp og renovasjon. Da det er installert felles vannmåler i bygningen, vil de kommunale avgiftene for leiligheten være avhengig av forbruk. Erfaringstall fra tilsvarende eiendommer tilsier en årlig kostnad på +- kr 5-6 000,-, men dette vil være avhengig av brukernes forbruksmønster etc. Et standardabonnent hvis det ikke var installert vannmåler, ville tilsi en årlig kostnad som er høyere enn hva som er anslått, så det er overveiende sannsynlig at vannmåleren gir seg utslag i en god besparelse.

Forholdet til utleie av leiligheten

Leiligheten består en boenhet og den har ingen separat utleiedel i tillegg til hoveddelen. Boligen kan leies ut  iht. sameiets vedtekter. Eventuelle leietakere i boligseksjonene må meldes til sameiets styre for registrering.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 100620 (Kr.4 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 485 000,-) (Kr.33 175) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.5 860) Tønsbergs Blad 050820 (Kr.1 500) Garanti og utleggshonorar (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.10 990) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.80 345)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE. Selger sin egenerklæring finner du blant vedleggene til salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Nyttig informasjon ved kjøp av brukt bolig

Når du kjøper brukt bolig er det viktig å ha riktige forventninger og du må ikke tro den er som en «ny» bolig. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Åpenbare og synlige feil og mangler behøver ikke være beskrevet i salgsoppgaven eller i vedleggene. Vi anbefaler at eiendommen besiktiges og oppfordrer interessentene til å sette seg grundig inn i opplysningene som gis i salgsdokumentene, slik at negative overraskelser unngås. Forhold som kunne vært oppdaget på visning, er normalt ikke en mangel. Du må ha som utgangspunkt at bruksslitasje, aldersforringelse, værpåkjenninger med videre forverrer tilstanden gradvis. Husk at alle bygningsdeler og tekniske installasjoner har begrenset levetid. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig avvik relativt strengt, det vil si at noen negative overraskelser må forventes og aksepteres. Det kan foreligge en mangel dersom selger har holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger, og dette har innvirket på avtalen. Dersom du oppdager forhold du mener er vesentlige og som kan være en mangel, stiller avhendingsloven krav om at du reklamerer snarlig og «innen rimelig tid» overfor boligselgerforsikringsselskapet/selger. Vi anbefaler at du reklamerer umiddelbart og senest innen to måneder etter at du oppdaget eller burde oppdaget mangelen.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Trådløs alarm følger ikke leiligheten.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Vennligst angi ønsket tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Det er ikke krav til styregodkjenning av ny seksjoneier i sameiet, ref. sameiets vedtekter.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?