Til innholdet

Høytliggende enebolig med stor tomt, gode solforhold og pent utsyn! Tiltalende og hyggelig enebolig med 3 soverom.

Tenvikveien 202
Prisantydning 2 740 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 106
BRA: 122 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1958
Tomtareal: 1269 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Nøtterøy / Tømmerholt

Adresse

Tenvikveien 202 3140 Nøtterøy

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et rolig og meget barnevennlig boligområde.

Området har nærhet til bussholdeplass, skoler, barnehager og gode servicetilbud. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til skog og natur, samt gangavstand til sjøen med idylliske badeplasser som Holmen, Glomstein og Ørastranda. Ca. 5 min gange fra boligen går kyststien som byr på god rekreasjon i naturskjønt landskap. Det er også flotte turområder i retning Tenvik og Kjøpmannskjær.

Tømmerholt idrettsanlegg (ca. 550 meter) er påkostet de senere år med blant kunstgressbane og sandvolleyballbane. Vinterstid kan lysløypa mellom Wilhelmsenhallen og Tømmerholt by på herlige skiturer.

Kort vei til Småvikodden og Tenvikstranda med småbåthavn og nydelig badeplass. Tenvik badeplass og Søndre Tenvik badeplass har begge sandstrand og nydelig utsikt. Fra Tenvik går fergen over til Veierland med herlige turstier og sykkelveier i bilfritt miljø.

For golfentusiaster er det få min kjøring til Nøtterøy golfklubb ved Borgheim. Populære Verdens Ende (ca. 25 min med bil) er kjent for sine mange svaberg, småholmer og vakre natur. Her er det nydelig utsikt utover havet, i tillegg til fine bade- og fiskemuligheter.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 Borgheim og Kiwi Kjøpmannskjær. På Borgheim finnes også post og bank. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Teie torv et godt og variert tilbud.

Tønsberg sentrum ligger ca. ett kvarter unna med bil og kan by på alt av bymessige fasiliteter, i tillegg til rikholdige kjøpesenter. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Teie, 15 min til Tønsberg sentrum.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Snipetorp som ligger ca. 160 meter fra boligen.

Eiendommen har skolebussordning til Brattås barneskole og Borgheim ungdomsskole.

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1958

Bygninger og byggemåte

Enebolig som er bygget rundt 1958. Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betongblokker. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig panelet. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Det er gjort vesentlige oppgraderinger på 90 tallet og 2000 tallet. Nyere oppgraderinger gjelder kjøkken, innredninger på bad og wc, en del innvendige overflater, gulv på veranda, varmepumpe, peisovn, bereder, to vinduer og el-anlegg.

Koselig lekestue på 5 kvm. bygget i 2010 med liten veranda på 2 kvm. Lekestuen er lagt på blokker, oppført i tre og tekke med betongtakstein.

Frittliggende garasje fra rundt 1960 som er i generelt dårlig forfatning, se tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 134 kvm

Underetasje, 52 kvm: Gang, wc, 2 soverom og kjellerrom
Hovedetasje, 70 kvm: Bad, kjøkken, hall m/trapp, stue, trapperom og soverom.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Tilknyttet fibernett fra Telenor/ Canal Digital i nyere tid.

Standard

Tenvikveien 202 er en meget velholdt og tiltalende enebolig over to plan med tomt på over 1,2 mål. Eneboligen er oppgradert i nyere tid og fremstår lyst og tiltalende.

Boligen har et hyggelig inngangsparti i hovedetasjen, med åpent vindfang foran inngangsdøren. Entreen gir et godt førsteinntrykk med laminat på gulv i flisimitasjon, gulvvarme, lysmalte vegger og et stort vindu. Det er god plass for å henge av seg yttertøy.

Kjøkkenet ble pusset opp i 2014 med pent laminatgulv, gulvvarme, downlights og en kledelig innredning fra Ikea med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har rikelig med skap og benkeplass, og et vindu over den ene benken har fint utsyn mot terrassen og lekestuen i hagen. Innredningen har grå profilerte fronter, vitrineskap, laminert benkeplate med sort dobbel vaskekum og stilig blandebatteri. Det er belysning under overskapene, ventilator over induksjonstoppen, og veggen er flislagt. Videre er kjøkkenet utstyrt med stekeovn, oppvaskmaskin og nisje med kjøleskap.

Lys og tiltalende stue som er todelt, hvor sofagruppe og spisestuemøblement finner sin naturlige plass. Rommet har generøse sprossevinduer mot tre himmelretninger som gir rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til stor terrasse på 37 kvm. med svært gode solforhold. Nyere vedovn (2016) med glassdør som gir godt med varme og hygge på kalde dager.

Hovedetasjen har også et pent, flislagt bad med varmekabler. Badet ble pusset opp på 90 tallet og inneholder innredning, servant, dusjkabinett og wc. Innredning, vask og kabinett er fra 2017. Videre har man et romslig og delikat soverom i lyse, moderne fargevalg.

Boligens underetasje består av et lyst toalettrom med innredning og servant fra 2018. Videre er det 2 innbydende og tidsriktige soverom hvorav hovedsoverommet er særdeles romslig og har skyvedørsgarderobe. Til slutt i denne etasjen har man et stort kjellerrom/ vaskerom med flerbruksmuligheter.

Alti i alt en meget tiltalende og hyggelig enebolig med attraktiv beliggenhet som byr på flotte solforhold og pent utsyn! Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted (2016), varmepumpe (2016), gulvvarme på bad, kjøkken, gang og soverom i underetasjen. Gulvvarme på deler av hovedsoverommet fungerer ikke ifølge selger.

Parkering

Eiendommen har enkel garasje fra 1960 på 16 kvm. Forøvrig parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 269 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten på 1269 kvm ligger høyt og fritt til med gode solforhold og fine utsiktsforhold.

Eiendommen er delvis inngjerdet og gårdsplassen er gruset. Hagen er opparbeidet med forstøtningsmur, plen, prydbusker, frukttrær, trær og bærbusker. Det er også flaggstang og en koselig lekestue fra 2010.

Fra stuen er det utgang til solrik terrasse på ca. 37 kvm. (nytt gulv i 2017) som vender mot sør og vest. Det er også laget en hyggelig uteplass av betongheller utenfor inngangspartiet.

Eier

Linda Bratteli Albrigtsen Stian Albrigtsen

Vei, vann og avløp

Færder kommune informerer om at eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp, og har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Adkomst fra Fylkesvei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse, vedtatt den 17.06.2015. Kommuneplanen ligger vedlagt i salgsoppgaven. Området nedenfor eiendommen (andre siden av Tenvikveien) er satt av til fremtidig kombinert bebyggelse og anleggsformål og fremtidig boligbebyggelse.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.

Prisantydning

2 740 000,-

Beregnet totalkostnad

2 740 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 68 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 740 000,-)) -------------------------------------------------------- 80 822,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 820 822,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 20.06.2019

Forsikring

DNB

Kommunale avgifter

Kr. 15 761 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12.995,-)
Meglerprovisjon (Kr. 43.750,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk. Det er innhentet rapport av fyringsanlegget datert 04.10.2016 med rapport. Her kommer det frem 2 avvik som gjelder det gamle ildstedet, dette er utbedret i form av nytt ildsted i 2016.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?