Til innholdet

HUSØY M/SOLRIK DRØMMETOMT; Modernisert og lekker enebolig I 230m til sjøkanten I Sol fra morgen til kveld I Dbl. garasje

Nyleneveien 20
Prisantydning 7 975 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 154
BRA: 228 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1961
Tomtareal: 1052 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

mandag 25. september Kl 18.00 - 19.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - HUSØY

Adresse

Nyleneveien 20 3132 Husøysund

Velkommen til idylliske Husøy og denne flotte eneboligen i barnevennlige Nyleneveien

Nyleneveien 20 er en romslig og lekker enebolig over to etasjer med tillegg av kjelleretasje. På en solfylt og ikke minst romslig hagetomt, finner man dette flotte familiehuset i en trafikkstille, barnevennlig og fredelig boliggate på idylliske Husøy.

Eiendommen tilbyr en plassering som innbyr til sjelefred og nærhet til blant annet flere badeplasser og sjø, bare 10 minutter fra Tønsberg sentrum. Huset har innkjøring fra en rolig vei uten gjennomgangstrafikk og har dermed en skjermet beliggenhet. Solforholdene er suverene, og lange soldager kan nytes fra tidlig morgen til sent ut på kvelden både i hagen og ved de flotte uteplassene.

Huset var i 2009 gjenstand for omfattende ombygging hvor blant annet hele 2. etasje er etablert og 1. etasje ble betydelig ombygget. Samtidig er all ytterkledning ny på hele huset, vinduer utskiftet i 1. etasje, gulv-vegger-himlinger ble utskiftet i 1. etasje og det ble bygget ny takkonstruksjon. Inne i huset er det to etasjer med suveren og åpen rominndeling. Hjemmets sosiale møtepunkt er den store stue og spisestuen m/åpent kjøkken i første etasje. Om sommeren åpnes det den sydvestvendte takterrassen med pergola som blir en naturlig del av kjøkkenet og stuen. I 2. etasje er det en ekstra stue med utgang vestvendt balkong. To lekre baderom fordelt på hvert etasjeplan og tre soverom samlet i 2. etasje sørger for god plass til familien! I dobbeltgarasje fra 2017 og eiendommens gårdsplass er et god plass til hjemmets kjøretøy.

På vegne av eier av eiendommen og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad, ønskes det velkommen til visning av en eiendom vil er ganske sikre på vi vekke begeistring!

Kort fortalt om Nyleneveien 20

º Enebolig over to fulle etasjeplan med tillegg av kjeller
º Bygget i 1961 - påbygget og ombygget i 2009
º Idyllisk hagetomt m/misunnelsesverdige solforhold og flotte uteplasser
º Kun ca. 230 meter fra sjølinjen med blant annet kyststi
º Store vindusflater slipper inn utsikt, natur og lys inn i hovedoppholdsrommene
º Stor hovedterrasse på 41 m² med pergola/overbygg og Zip-screens vegger
º Vestvendt terrasse på ca. 17 m² i tillegg til vestvendt balkong i 2. etasje
º Kort gangavstand til flere badeplasser, båthavn og lokal idrettsplass
º Barnevennlig og fredelig bomiljø - trafikkstille villagate
º Kort vei til barneskole, barnehage og dagligvareforretning
º Stuer i begge etasjer og spisestue m/plass for langbord
º Kjøkkeninnredning fra Kvik med integrerte hvitevarer
º Tre soverom - mulighet for inndeling av ett ekstra soverom hvis ønskelig
º To flislagte baderom - ett i hver etasje hvorav hovedbad fra 2014
º Stor hall/entre med integrert garderobeløsning
º Kjelleretasje med massevis av lagringsplass og arbeidsrom
º Ny og romslig dobbeltgarasje på 46 m² fra 2017 med El-bil lader
º Nytt elektrisk anlegg i hele 2. og det vesentlige i 1. etasje i 2009
º Nye vinduer og ytterkledning i 1. og 2. etasje i 2009
º Hele 2. etasje samt takkonstruksjon er nytt fra 2009
º Medfølgene robotgressklipper gjør hagejobben for deg mens du slapper av i solen!
º En lekker bolig som anbefales besiktiget - velkommen til visning!

Beliggenhet

Husøy er en idyllisk øy på 0,9 km² tilhørende Tønsberg kommune beliggende mellom øya Føynland i Færder kommune og Husvik i Tønsberg kommune. Søker du sjø, natur og vakre omgivelser vil du med sikkerhet stortrives på Husøy. Huset ligger nært til flere badeplasser-/badestrender og bryggeanlegg innen kort gangavstand. Fra huset er det kun ca. 230 meter til sjøkanten med blant annet kyststien på øya. Du finner blant annet populære Nebba som er en idyllisk badestrand. Nebba badeplass er en liten badeplass sørvest på Husøy med en liten sandstrand, svaberg og et stupebrett. Det er også fin utsikt mot Fjærholmen og Nøtterøyskjærgården og kyststien rundt Husøy går forbi badeplassen som er et supert sted for en dukkert når man går kyststien.

Områdets velforening har oppført flytende badstue i sundet like på nedsiden av eiendommen! Ikke langt unna finner man en koselig småbåthavn i Myrasundet. Med fine båt- og bademuligheter er med andre ord sommeridyllen ivaretatt. Personfergen "Ole 3" tar deg over til Husvik fra Husøystrand som ligger kun noen hundre meter unna.

Nærmiljøet på Husøy og Føynland omfattes av mange "som ett" med sin nærhet til hverandre hvor blant annet Husøy og Føynland Idrettsforening har klubbhus og kunstgressbanen Husøy Arena på "Husøy siden" samt områdets flotte samt nyere barneskole som ligger på Føynland.

Det er også kort vei til Husøy Arena med kunstgressbane og sandvolleyballbanen, samt kort vei til lekeplasser, skøytebane, småbåthavn og et godt mangfold av friluftsområder. Husøy Arena Gym er nylig åpnet og tilbyr innendørs treningssenter i regi av  Husøy & Foynland IF.

Det finnes kyst sti som går rundt hele øya, noe som byr på gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter i naturskjønne omgivelser. Langs kyststien har man også flott nærkontakt med skjærgården. Man kan også følge kyststien til fots frem til populære Fjærholmen som er Nøtterøys største badeplass med langgrunn sandstrand, flotte gressletter med lekeapparater og lune plasser med svaberg. I nærområdet finner du også Nøtterøy golfbane, som er kjent som en av Norges beste golfanlegg.

Ved Borge hotell på Husøy finnes også en mindre 9 hulls golfbane. På Borge Hotell er det flere arrangementer året rundt og inneværende år byr blant annet hagekonserter, quizaftener, lunch-/middagsbuffeter og høytidsfeiringer.

Nærområdets fasiliteter

Det er kort vei til Teie Torv med blant annet vinmonopol og en rekke forretninger. Tønsberg by nås med bil på 7-8 minutter med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. på Spar på Føynland nær senter som også har post-i-butikk, spisested og enkelte butikker. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger like ut for boligen.

Eiendommen har gangavstand til Føynland barneskole som ligger kun ca. 900 meter fra huset. Det er sykkel-/gangvei hele veien frem til skolen. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar og Borgheim ungdomsskole. Det finnes også et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, her nevnes Husøy Maritime barnehage, Ringbakken familiebarnehage og Føynland barnehage.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere angivelse av nærområdet tilbud.

Type, eierform og byggeår

Enebolig - selveier - oppført i 1961 og 2009.

Innhold

Boligen er oppført over tre etasjeplan med funksjonell løsning. Hovedetasjen ligger på bakkeplanet i 1. etasje med utgang til soner hvor det bys på en store og solrike uteplasser.

Husets inndeling er som følger:

1. etasje:
Overbygget INNGANGSPARTI med støpt skiferlagt trapp og integrerte downlights i tak.
Stor og lys HALL/ENTRE med skyvedørsgarderobe, åpen trappegang til 2. etasje og lukket trappegang til kjelleretasjen.
BADEROM med dusj, toalett og servantinnredning. 
Romslig STUE OG SPISESTUE med peis og utgang til eiendommens herlige syd-vestvendte overbygde terrasse samt utgang til vestvendt terrasse.
KJØKKEN i åpen løsning mot spisestuen.
BOD med direkte inngang fra stuen.

2. etasje:
Lys og innholdsrik STUE med utgang til vestvendt veranda. 
Stort BADEROM/WC med blant annet dusj, badekar og toalett, diverse baderomsinnredning inkl. blant annet dobbel servant. Badet har også nisje med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
TRE SOVEROM hvorav to med garderobeskap og ett med kommode.
GANG med skyvedørsgarderobe og trappenedgang til 1. etasje.

Kjelleretasje:
Kjelleretasjen er i sin helhet uinnredet og består av en rekke bod-/lagringsrom.

Loft:
Ugulvet loft med tilkomst fra himlingsluke i tak ved overbygget veranda i 2. etasjen.

Garasje:
Frittstående dobbeltgarasje på ca. 46 m² oppført i 2017. Garasjen er nærmere beskrevet i punktet "parkering og el-bil lader".

Terrasser og uteplasser

Tomten er solrik og dette gjenspeiler seg i eiendommens uteplasser. Terrassemiljøet er konsentrert ut for syd og vest på tomten hvor man kan nyte lange soldager, også frem til sent ut på kvelden i sommerhalvåret. Dette misunnelsesverdige utomhusområdet innbyr til både privatliv og muligheter for store hageselskap med suverent god plass til ulike utemøblement, soner for grilling og andre utendørsfasiliteter.

Hovedterrassen, orientert mot syd-vest-øst, er på hele ca. 41 m² og er nyoppført i 2011 med tredekke. Denne har adkomst både via dobbeltfløyet dør i stuen i 1. etasje og direkte fra hagen. Her har du solen fra tidlig morgen til sent ut på kvelden. Store deler av denne har takoverbygg og blir på det viset en suveren pergola med god overdekning. I tillegg er det montert Zip screens vegger både i åpningen mot øst og vest på dager hvor man ønsker en tilnærmet lukket løsning.

På vestsiden, også med adkomst fra stuen og direkte fra hagen, er det oppført en terrasse på ca. 17 m² med tredekke. Denne har i stor utstrekning takoverbygg av den overliggende balkongen i 2. etasje. Hjemmets inngangsparti med skiferdekke over mur byr for øvrig på en raus sone hvor man kan en kopp kaffe i morgensolen - på samme sted kan man søke skygge på hete sommerdager.

Planskisser

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligens tre etasjer. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Garasjen fremkommer ikke av illustrasjonene.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 154 kvm, Bruksareal: 228 kvm

1. etasje: P-ROM/BRA: ca. 78/82 m²
2. etasje: P-ROM/BRA: ca. 76/76 m²
U. etasje: P-ROM/BRA: ca. 00/70 m²

Primærrom (p-rom) i bolighuset består av følgende rom:
Alle innvendige rom i 2. etasje er inkludert i oppgitt areal for primærrom (P-rom). I 1. etasje er alle rom inkludert i oppgitt P-rom med unntak av bod på 4 m² som utgjør S-rom i etasjen. I kjelleretasjen er ingen av rommene medtatt i P-rom. Dobbeltgarasje er ikke medtatt i noen av de oppsummerte arealene.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Jens Martin Onsrud. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende for arealdefinisjon. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Bruksareal (BRA) er det måleverdige arealet som er innenfor omsluttede vegger målt i gulvhøyde (bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Boligens bruttoareal (BTA) angis ikke lengre i tilstandsrapporter som følger forskrift i endret Avhendingslov gjeldende fra 1/1-2022.

Tomt og hage

Eiendommen har en stor, skjermet og ikke minst svært solrik hagetomt.

Tomtens størrelse er 1 052.90 m² og tomten er festet.

Den hyggelige, skjermede og ikke minst barnevennlige hagetomten innbyr fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap. Husets plassering, godt tilbaketrukket mot nord-øst på eiendommen, gjør at man får et svært åpent og koselig hageanlegg med gressplen, hovedsakelig mot syd-vest, hvor man kan nyte solen til langt ut på kvelden. Det gjør også sitt til at man har sol på tomten fra tidlig morgen og helt frem til sen solnedgang.

Hekkbeplantningen rundt det meste av tomten gir god skjerming for innsyn i sommerhalvåret. Hagens mangfold og godt planlagte beplantning skaper også en lun, innhegnet og usjenert atmosfære, særskilt rundt den usjenerte uteplassen mot syd-vest. Legg blant annet merke til det vakre og skjermende tuntreet på tomtehjørnet mot syd-øst!

Varierte prydbusker, flere løvtrær, innslag av frukttrær og innslag av vintergrønn beplantning gir hagen variert og pent tilpasset vegetasjon.

Robotgressklipper fra Husquarna  (Autmover 105 - ny 2018) medfølger. Ledekabel er lagt rundt hele tomten slik at denne dekker all gressplen på eiendommen med unntak av bak-/side av garasje.

Ved hovedinngangspartiet til boligen, på nord-øst siden av huset, er det gruslagt gangpassasje frem til hjemmets garasje og gårdsplass. Gangveien frem til hovedinngangen gir en flott inntrykk, og den brede trappen ved inngangspartiet er kledd i prydende naturskifer.

Tomtens grenselinjer fremkommer av situasjonskart og matrikkelkart som utgjør vedlegg til salgsoppgave.

Standard

Hjemmet fremstår stilsikkert og gjennomført med god planløsning, enhetlig material-/fargevalg og et lyst interiør som står i fin harmoni med husets egenart og klassiske byggestil.

Gulvet - vegger - himlinger:
Alle overflater i 2. etasje er fra 2009 i forbindelse med at 2. etasjen ble etablert. Samme år er alle gulver, veggflater og himlingsflater fornyet i 1. etasje med unntak av på baderommet som ble oppusset i 2007.
Gulvene i både 1. og 2. etasje består av i det vesentlige lys parkettlaminat. På begge baderommene og i hall/entre i 1. etasje er det fliser med gulvvarme. Innervegger i boligen har malte overflater med malte gipsvegger i 1. etasje - dette gir et rent og stramt helhetsinntrykk med lun, varm og dempede fargeskalaer. I hall/entre Interiørmessig er det malt perlefaspanel. I 2. etasje er det benyttet malt perlefaspanel i alle rom, i stuen finner man dette i kombinasjon med tapetserte vegger. Baderommene har flislagte vegger. Himlinger i huset består av utstrakt bruk av klassisk hvitmalt gips. Rommene i kjelleren er uinnredet og har murgulv, mur/rupanel på vegger og i det vesentlige rupanel i himlinger.

Stuen og spisestuen i 1. etasje:
Huset byr på mange  imponerende løsninger, likevel er nok hovedstuen sammen med spisestuen og den åpne kjøkkenløsningen hjemmets høydepunkt. "Hovedpersonene" i rommet er massevis av vindusflater som gir et misunnelsesverdig lysinnfall av naturlig lys mot syd og vest, svært god romfølelse og særpreg i massevis. Vinduene gir også en flott nærkontakt med hagen og ikke minst de flotte uteplassene. På mørke vinterkvelder sprer peisen med glassdør god varme og sonen foran denne blir et trivelig samlingspunkt. Stuen har god plass for sofa-/loungegrupper og den åpne løsningen mot spisestuen og deler av kjøkkenet gir fin nærkontakt mot tilstøtende rom. Fra stuen er det utgang via. to-fløyet terrassedør til uteplassen i syd i tillegg til terrassedør lengre ut i rommet mot uteplassen i vest.
Spisestuesonen er plassert innerst i hovedstuen, en plassering som sørger for at man har fin kontakt med både kjøkkenet og øvrig del av stuen.  Fra spiseplassen har man flott nærkontakt med den som tilbereder dagens måltid på kjøkkenet. Rommets utforming og plassering legger til rette for å kunne ha langbord hvor man kan samle til større familie-/venneselskap. Terrassedør leder ut til hagen på østsiden og nærheten til den to fløyede terrassedøren med sine glassflater hvisker ut forskjellen mellom ute og inne! Varmepumpen i rommet sørger for ekstra god varme  i vinterhalvåret og mulighet for å svale ned rommet på hete sommerdager.

Stuen og forgangen i 2. etasje:
Stuen i 2. etasje særpreges av rikelig med vinduer i mot vest som gir suverent lysinnfall, i tillegg sørger den åpne løsningen mot forgangen for lysinnfall fra både øst og nord! Rommet er godt egnet for fleksibel bruk enten man ønsker en ekstra TV-stue, arbeidsrom eller leke-/aktivitetsrom for barn-/unge. Fra dette rommet er et for øvrig inngang til samtlige rom i etasjen; alle tre soverom, badet og forgangen med trappenedgang til 1. etasje. Verandadøren leder ut til den vestvendt balkongen hvor man kan nyte sen kveldssol. I forgangen sørger tre dørs takhøy skyvedørsgarderobe for rikelig med oppbevaringsplass.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er moderne, men likevel klassisk og stilrent. Rommet særpreges at god med innredning, U-løsning som gir rikelig med benkeplass og utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer som gir god oversikt. Vinduet mot øst gjør sitt til at morgensolen slipper inn både til innredningen og den hyggelige spiseplassen, mens den åpne løsningen gjør at dagslyset slipper inn rommet også videre utover dagen og kvelden. Den åpne løsningen mot spisestuen danner en fin og sosial åpen sammenheng de to rommene imellom. Innredning fra den danske produsenten Kvik kjøkken med lyse og moderne fronter, gir et moderne og dempet uttrykk, pent tilpasset leilighetens øvrige design. Innredningen er delvis fra 2007 og 2014. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et fint tilpasset preg, som blant annet hvite og nette benkeplater fra 2014, innslag av overskap med glassdører med innfrest gripelist i underkant av kjøkkenfrontene.

Alt av hvitevarer er integrert og medfølger:
* Helintegrert oppvaskmaskin 
* Induksjon steketopp innfelt i benkeplate 
* Stekeovn i høyskap fra 2020
* Helintegrert kjøleskap fra 2014
* Takhengt kjøkkenventilator med glasshette og direkte avtrekk

Hall/entre i 1. etasje:
Hallen er det flott rom å bli møtt med når man kommer inn hoveddøren - man forstår raskt hva man har i vente lengre inn i hjemmet. Den sorte inngangsdøren ved overbygget inngangsparti har vindu tilfører naturlig daglys og doble glassdører mot stuen gir herlig lysinnfall. Det åpne trappeløpet med hvitmalt tretrapp leder opp til 2. etasje, mens trappegangen til kjelleretasjen er lukket med inngangsdør fra dette rommet. Gulvvarmen under de lekre flisene i 60 cm x 120 cm dimensjon sørger for god varme. Takhøy to dørs plassbygget skyvedørsgarderobe sørger for plass til yttertøy, rommet har før øvrig god plass til andre typer oppbevaringsmøbler, hengeanordninger eller annet som skulle være ønskelig.

Baderommet i 1. etasje:
Badet i denne etasjen er oppusset og rehabilitert i 2007. Under de lyse grå gulvflisene er det varmekabler som gir god varme til velværerommet. Det er også fliser på alle veggene, disse er i klassisk hvitt. Innerst i rommet bys det på en raus dusjsone i nisjeløsning med glassdør. I 2018 er det lagt nye fliser og ny membran i dusjsonen - her er det benyttet fliser i mindre dimensjon en øvrige gulvfliser i nedsenket løsning. Rommet  har også sokkeltoalett og servantmøbel med underskap og speil med LED overlysarmatur. Vindu trukket godt opp på ytterveggen mot nord slipper inn dagslyset. Ved gjennomføring av tilstandsrapport er det gjennomført hulltaking uten å påvise unormale forhold.

Baderommet i 2. etasje:
Hovedbaderommet ligger i 2. etasje er helt nytt i 2014 og har en praktisk plassering i fin sammenheng/nærhet med hjemmets tre soverom. Badet er et stort og innholdsrikt rom med høy grad av velværefølelse, moderne løsninger og matte lune fliser på gulv og vegger med assosiasjoner til typiske "spatema!. Det er tidsriktige 60 x 60 cm fliser på både gulv og vegger, i dusj-/badekarsonen er det lagt fliser av mindre dimensjon. Rommet har en imponerende størrelse og er blant annet innredet med vegghengt toalett, frittstående badekar hvor man kan ta en velfortjent "time out", dusj med takdusjløsning, baderomsmøbler og ikke minst en praktisk sone for vaskerom. Skulle man ønske å heller ha vaskemaskinen et annet sted i huset, er det ferdig opplegg med vannuttak og sluk i kjelleretasjen. Baderomsinnredning består av firedørs kolonialskuffer med matte dørfronter i hvitt, rålekker baderomsbenk i hvittet treverk av bambus og doble servanter. Legg merke til den elegante løsningen med veggintegrerte blandebatterier fra Vola over hver av skålservantene. Over veggspeilet er det 3 stk. integrerte overlyslamper som gir suverent med lys. Apropos belysning - vinduet mot øst slipper inn dagslyset. I motsatt ende av baderomsinnredningen, finner man nisje vaskeromsinnredning hvor det bys på plass for både vaskemaskin og tørketrommel. Nisjen er skjult av flislagt sidevegg mot badekaret og dusjen i rommet. Elektriske varmekabler i gulvet sørger for god varme. Ved gjennomføring av tilstandsrapport er det gjennomført hulltaking uten å påvise unormale forhold.

De tre soverommene i 2. etasje:
Hjemmet tre soverom ligger på hvert sitt hjørne i etasjen og samtlige rom har plass til dobbeltseng hvis ønskelig. Ønsker man flere soverom kan stuen i samme etasje enkelt inndeles. To av soverommene har vindu mot to yttervegger, henholdsvis mot syd-vest og nord-vest. Førstnevnte er boligens naturlige hovedsoverom med sin herlige størrelse og plassering innerst i etasjen. Dette er innredet med slagsdørsgarderobe som medfølger. Det tredje soverommet, med vindu mot syd, byr en raus tre dørs takhøy skyvedørsgarderobe på massevis av klesoppbevaringsplass.

Annet - teknisk

* Mekanisk avtrekk på kjøkken og bad i 2. etasje
* 200 liter varmtvannsbereder - installert i kjeller
* Elektrisk anlegg med automatsikringer på alle kurser.
* Alt elektrisk er nytt i 2009 i 2. etasje
* Det vesentlige av elektrisk anlegg er nytt i 1. etasje i 2009
* Det er drenert rundt grunnmurer med ny grunnmursplast i 2008
* Eldre elektrisk anlegg i kjeller
* 50 amp hovedsikring,
* 20 amp teknisk kurs
* 10 og 16 amp forbrukskurser
* Innlagt brann-/tyverialarm fra Sector alarm
* Brann-/tyverialarm kan evt. overtas mot overdragelse av abonnement

For ytterligere beskrivelse, se utarbeidet tilstandsrapport

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur. Boligen er opprinnelig oppført i 1961 med kjeller og 1. etasje. I 2009 er det påbygget 2. etasje samt betydelig omgjort/ombygget i 1. etasje.

Takkonstruksjon fra 2009 med valmtakskonstruksjon tekket med dobbelkrum betongtakstein fra 2009. Prefabrikkert takkonstruksjon. f Nedløp og beslag i plastbelagt stål fra 2009. Tilgang til mindre deler av konstruksjoner via luke i himling på balkong - loftet er ikke gulvet.

Yttervegger med trekonstruksjon med bindingsverk og malt liggende trekledning. All konstruksjon i 2. etasje er ny fra 2009 og all ytterkledning på huset er fra 2009. 
 
Vinduer og terrassedører av tre med to og trelags glass fra 2009 samt noe fra nyere tid. Kjellervinduer er fra byggeåret.

Grunnmur med støpt gulv i kjeller. Rom under terreng har fritt eksponerte murvegger. Grunnmurer av sementblokker eller lignende. Drenert rundt grunnmurer med ny grunnmursplast i 2008.

Etasjeskillere er fra trebjelkelag.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte vises det til utarbeidet tilstandsrapport.

Oppvarming

Oppvarming av boligen er basert på luft-til-luft varmepumpe, vedfyring og elektrisk oppvarming med panelovner og elektrisk gulvvarme.

Varmepumpe er strategisk plassert i 1. etasje, ved spisestuens åpne løsning mot kjøkkenet. 

Det er elektriske varmekabler på baderomsgulv i begge etasjer. I tillegg er det gulvvarme (folie) i gangen i 1. etasje. For øvrig noe bruk av elektriske panelovner.

Vedfyring med nyere rentbrennende og varmeeffektiv peisinnsats i murt elementpeis i stuen i 1. etasje fra 2009.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Parkering og El-bil lader

Parkering i dobbeltgarasje fra 2017. En raus gårdsplass og innkjørsel byr i tillegg på en rekke parkeringsplasser på egen tomt. I garasjen er det installert medfølgende El-bil lader i 2020 fra Defa. El-bil laderen er oppkoblet mot egen kurs på 32 ampere.

Eiendommen har et påkostet garasjeanlegg hvor det er plass til to biler - i tillegg er det svært godt med lagringsplass og ikke minst en praktisk åpen arbeidssone ved innerste del. Garasjen er på 46 m² innvendig areal (BRA-bruksareal). Garasjen har videre gulvdekke av pusset mur og det er innlagt både lys og stikkontakter. På loftet er det lagringsmuligheter. Bred, lakkert og leddet dobbel stålport med elektrisk portåpnersystem sikrer en vid og sømløs inn-/utkjøring. For garasjen opplyses det at bygget er under søknadspliktig størrelse, og er ikke byggemeldt, dermed foreligger det ikke tegninger hos kommunen.

Areal og eierform

Areal: 1 052 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2059, Festeavgift: 3550

Informasjon om festekontrakt og festebetingelser

Tomten er festet med hvor Nina Ø. Segerstrøm, Else Marie Wirsching, Hildegunn Wirsching, Eva A. Sagvold og Truls M. Torgersen er grunneier og bortfester. Advokat Aksel Haraldsen forvalter innkreving av festeavgift på vegne av partene og han bekrefter at årlig festeavgift per tiden er årlig kr 3 550 med årlig forfall 1. oktober hvert år. Avgiften reguleres hvert 10. år etter konsumprisindeks, neste gang september 2032. Dog. har bortfester etter tinglyst festekontrakt anledning til å regulere leien ved overføring av kontrakten. Festekontrakten har 99 års løpetid regnet fra 1960 og utløper Juli 2059. Det er mulighet for innløsning av tomten. Etter per tiden gjeldende Tomtefestelov er det ingen innløsningsplikt for fester. Opplysninger iht. svarbrev fra forvalter.

Vedlagt i PDF salgsoppgave følger kopi av tinglyst festeavtale og svarbrev i forbindelse med festeforholdet fra advokat Haraldsen

Eier

Lars P Bredal-kristiansen Barbro Tyldum

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra Nyleneveien som er offentlig vei - kommunal.

Vann og avløp er offentlig tilknyttet. Det er ikke septiktank i bruk på eiendommen.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Tønsberg kommune som er vedtatt 22.5.2019 avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende.

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i et uregulert område og omfattes dermed ikke av noen egen reguleringsplan.

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 27. november 1962. Kopi av denne er vedlagt i salgsoppgaven. Det eksisterer ingen ferdigattester er midlertidige brukstillatelser utover dette. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Det foreligger bygningstegninger av 9. mars 2009 for påbygg av 2. etasje og omgjøring av 1. etasje, DFUB sak 106/09 godkjent av Bygningsrådet i Tønsberg. Det foreligger også bygningstegninger fra opprinnelige del av huset, godkjent av bygningssjefen den 31. mai 1961.

Eventuelle avvik mellom byggemeldte tegninger og faktisk bruk

Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Prisantydning

7 975 000,-

Beregnet totalkostnad

7 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 975 000,-)) 2 500,- (Transaksjonskostnad kjøper - transportgebyr festekontrakt til Advokat Aksel Haraldsen) -------------------------------------------------------- 215 212,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 190 212,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger et tilstandsrapport fra Jens Martin Onsrud som er uavhengig og autorisert Takstmann.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 22 stk. tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 4 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak (TG 2 "lys oransje").
- 13 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak (TG 2 "mørk oransje").
- 0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik.

De to TG-2 - mørk oransje anmerkningene er relatert til luftespalter for takkonstruksjon, levetidsbetraktninger for kjellervinduer, rekkverkshøyde terrasse/balkong, kjellervegger og drenering, innvendig kjellertrapp, kjøkkeninnredning, levetidsbetraktninger avløpsrør, utlufting bad i 1. etasje, levetidsbetraktning for varmtvannstank. Beskrivelse av forholdene fremkommer av rapporten.

TG-2 "lys oransje" og TG-1 vurderinger er ikke kommentert her i salgsoppgaven, men angitt og beskrevet i tilstandsrapporten.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Internett

Det er innlagt fibernett. Fiber bredbånd er levert av Viken fiber (Altibox). Nytt abonnement må eventuelt tegnes av kjøper da selger har sagt opp nåværende avtale.

Kontroll av eiendommens pipe/fyringsanlegg

Det er utført rapport fra VIB (Vestfold interkommunale brannvesen) ved seneste anledning 21. januar 2020.

Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget utover at det manglet sklisikring for husstige slik at sideforskyvning og utglidning unngås. Eier opplyser at dette installeres før ny eiers overtagelse. Gjenpart av kontrollen følger som vedlegg i salgsoppgaven.

Energiforbruk

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 19 175 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster, volum for bruk av ikke strømdrevne oppvarmingskilder etc.

Forsikring

Selger holder boligen forsikret frem til og med tidspunktet for kjøper sin overtagelse. Kjøper må deretter selv besørge egen bygningsforsikring.

Kommunale avgifter

Kr. 16 389 pr. år

Kommunale avgifter er oppgitt som prognose totalt årlig beløp for 2023 og dekker Tønsberg kommune sin leveranse av vann, avløp, renovasjon (søppel) og feieavgift. Det er i dag ikke installert vannmåler ved eiendommen.

Eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr 1 241 062
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr 4 467 822

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene utgjorde hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger) for det angitte inntektsåret..

Pliktig medlemskap i velforening/sameie

Eiendommen er ikke omfattet av verken Sefrakminne eller kulturminne.

Adgang til utleie

Boligen består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel i tillegg til denne.

Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Det opplyses for ordens skyld at det ved utleie skal det foreligge dokumentasjon på at rommene som leies ut har forsvarlige radonnivåer.

Skolekrets

Skolekrets 9 - Husøy. Barnetrinnet tilhører Føynland barneskole etter avtale med Færder kommune.

For evt. spørsmål anbefales det å ta kontakt med Skolekontoret ved Tønsberg kommune på telefon 333 48 308.

Boplikt

Det er ikke boplikt på eiendommen og det er ikke boplikt i denne delen av Tønsberg kommune.    

Konsesjon/odel

Det er ikke odel eller konsesjon knyttet til omsetning av eiendommen.

Forholdet til eventuelt Sefrak-/kulturminne

Eiendommen er ikke omfattet av verken Sefrakminne eller Kulturminne.

Forholdet til evt. forkjøpsrett

Det foreligger ingen forkjøpsrett ved salg av eiendommen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg følg Nøtterøyveien opp mot Teie Torv fra Kanalen. Hold til venstre i veidele og følg Smidsrødveien gjennom Teie Torv utover Nøtterøy. Ta
Føynlandveien til venstre skiltet mot Føynland og Fjærholmen. Følg denne forbi skolen over til Husøy og følg Husøyveien. Ta så Nyleneveien til
høyre og boligen ligger nå på venstre hånd et stykke inn i veien. 

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil. Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Huset merkes med "til salgs skilt" fra Z-eiendom.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.   

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget overtagelse ved inngivelse av bud.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Tinglyste heftelser-servitutter-rettigheter

Følgende er tinglyst og følger eiendommen også ved eiendomsoverdragelse:
                
Heftelser/servitutter:
* 1960/502466-2/91 - Bestemmelse om gjerde av 11.08.1960. Gjelder feste.
* 1960/502466-3/91  Festekontrakt - vilkår av 11.08.1960. Festetid: 99 år. Pant for forfalt festeavgift med flere bestemmelser.

Rettigheter:
Ingen rettigheter er registrert.
                
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen og de tinglyste avtalene følger som del av salgsoppgave. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår. Det er innhentet kopi av tinglyst dokument som kan være av interesse å lese innen budgivning. Kopi av dokumentet følger av salgsoppgave.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?