Til innholdet

HUSØY; Romslig enebolig på svært koselig og usjenert tomt med idylliske omgivelser og ca. 200 meter til sjøen!

Kirkegaten 9
Prisantydning 4 590 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 177
BRA: 220 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1911
Tomtareal: 909 m²

Visninger

mandag 20. mai Kl 17.00 - 18.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jørgen Nyhus

Jørgen Nyhus

Velkommen til visning

Velkommmen til Kirkegaten 9 på Husøy og denne svært sjarmerende eiendommen med bl.a. et svært koselig og usjenert hagetun og en arealgenerøs enebolig som er svært innholdsrik!

I kun ca. 200 meter luftavstand fra Husøysundet finner du denne eiendommen som har en svært barnevennlig beliggenhet. Eiendommen ligger i 2. husrekke fra Kirkegaten innerst i privat stikkvei og tilgrensende friareal mot vest.

Det koselige hagetunet innbyr virkelig til familieaktiviteter for store og små! Det åpne friarealet mot vest bidrar også til en "luftig" følelse!

Boligen er påbygget og omfattende ombygget på midten av 1980-tallet, og her bys det bl.a.på hele 5 soverom, store stuer i hver av boligens to etasjer og det er et stort og lyst spisekjøkken fra 2007, som ble utvidet i 2013/14.

Vi ses på visning!

Boligens innhold, uteplasser og garasje

Innholdsrik bebyggelse med romslig enebolig og tilleggsbygninger som beskrives som følger:

BOLIGEN:
1. etasje:
Vindfang/entre
Romslig hall/gang med trappoppgang til 2. etasje
Toalettrom med håndvask/skap
Stort spisekjøkken med vinduer mot vest (inn mot tunet)
Stue i kombinert løsning med bl.a. stuedel m/plass til salongdel samt spisestueavdeling med klebersteinovn.
2 soverom og arbeidsrom m/gang og åpen nedgang til tilbygget kjellerdel. Fra arbeidsrommet er det direkte utgang til hovedterrassen mot syd. NB! Soverommene i denne etasjen utgjorde tidligere del av stuen. Det er kun oppsatt lettvegger mellom rommene, så dersom man ønsker å tilbakeføre disse rommene til stuen, kan dette gjøres med ganske enkle midler!

2. etasje:
Gang med trapp ned til 1. etasje
Baderom/wc
3 soverom, hvorav 2 soverom mot syd m/utgang til overbygget veranda
Arbeidsrom/kontor
Romslig stue med utgang til balkong mot sjøsiden.

Underetasje - tilbygget del mot syd. Denne delen har innvendig adkomst fra 1. etasje og utgjør tilbygg fra 1985. Innredet med:
Gang
Baderom/wc
Kjellerstue/trimrom

Kjelleretasje - opprinnelig del. Adkomst via utvendig trappehals i tillegg til via. gulv luke i hall. Det er kjellerrom kun under deler av boligen. Inndelt med:
Lagerrom
Bod.

Loft:
Tilkomst til romslig lagringsloft via loftstrapp i 2. etasje. Store deler av loftsetasjen er gulvet.

UTHUS
Frittstående bygning med grunnflate på ca. 26 kvm som er antas å være oppført samtidig med hovedhuset (1911). Bygget benyttes i dag som lagerbygning/hobbyrom og har bl.a. også ståhøyde i 2. etasje med tilsvarende gulv flate (ca. 26 kvm). Bygningen har behov for oppgraderinger.

ANNEKS
Frittstående anneks med grunnflate på 12 kvm som er oppført i 2014.

CARPORT:
Enkel carport i kombinasjon med uthus/anneks.

LEKESTUE:
Plassert på tomtens sydøstre side og medfølger. Denne er plassbygget og oppført i 2004.

AVFALLSHUS
Det er eget hus til avfallsbeholderne. .

PLANSKISSER:
Vedalgt følger planskisser i 3d og 2d over hovedhuset. Merk deg at disse ikke er målbare og kun er ment å illustrere boligens inndeling. Avvik kan forekomme og megler/selger tar ikke ansvar for evt. feil med inndeling, innredning etc. som evt. skulle avvike fra stedlig løsning da dette kun er ment for å illustrere boligens muligheter.

Standard

Boligen ble i 1985 tilbygget mot syd og samme Ã¥r utvendig renovert med bl.a. nytt tak, ny ytterkledning, nye vinduer m.m. Ellers er boligen oppgradert innvendig de senere år. Det er bl.b. satt inn stålinnsats i pipe, ny klebersteinsovn i stue, flere innvendige overflater er malt, samt det er ny parkett i hovedstue og på et soverom i 2.etasje.

Den generelle standard beskrives bl.a. som følger:

Kjøkken:
Lyst og delikat rom hvor du har godt med vindusflater og hvor du har vinduene orientert mot det koselige hagetunet på eiendommen. Innholdsrikt kjøkken fra Ikea hvor innredning er utskiftet i 2007 og i 2013/14 ytterligere oppgradert med nye hvitevarer, håndtak, gass-plate, ventilator og noen fronter er skiftet. Kjøkkenet ble samtidig utvidet med nye kjøkkenskap på vegg mot spisestue. Noe bruk av praktiske kolonialskuffer og glassører i flere av overskapene. Alt av hvitevarer medfølger; Kombinert kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin, integrert stekeovn i høyskap og separat gass steketopp nedfelt i benkeplate. Kjøkkenventilator med direkte uttrekk. Godt med avsatt plass for spisebord. Flislagt mellom over- og underskap. Det er også flislagte benkeplater. Rommet har fliser med varmekabler på gulv, malt trepanel på veggflater og malt himling.

Stuer - 1. etasje:
Rommet har ny parkett på gulv, malt trepanel på veggflater i stue med ny klebersteinsovn og malt trepanel i stue. Malte takplater i himling i begge stuene. Innfelte bokhyller i stuen kan evt. fjernes og vil i så fall åpne opp mot tilliggende soverom som tidligere utgjorde del av stuen.

Stuer - 2. etasje:
Stuene i denne etasjen har utgang til østvendt balkong hvor du har flott utsyn! Rommet har parkettlaminat på gulv , trepanel på vegger og trepanel i himling. Stort og deilig rom med bl.a. delvis høy himling som gir rommet et flott særpreg!

Baderom - underetasje:
Dette rommet ligger i tilbygget del fra 1985. Rommet har flislagt gulv med varmekabler og malt leca/malte veggflater. Malt trepanel i himling. Wc og innfliset badekar med dusjanretning. Flislagt servantbenk med nedfelt servant.

Baderom - 2. etasje:
Mindre og enkelt rom med flislagt gulv , fliser/malt trepanel på vegger og malt himling. Innredet med dusjkabinett, servantinnredning og wc. Dusjkabinett, servant og skap er nytt i 2014.

Toalettrom - 1. etasje:
Toalettrom i 1.etasje under trapp til 2.etasje inneholder WC og håndvask/skap. Skipsgulvsimitert belegg på gulv og malt trepanel på vegger.

Entre og hall/gang - 1. etasje:
Skipsgulvsimitert belegg på gulver og malt trepanel på vegger. Legg også merke til den den høye himlingen i entree¨n!

Soverommene:
Soverommene i 1. etasje er nyoppusset med malte tregulver, malt tapet på vegger og malt himling. Det medfølger garderobeskap i ett av rommene. De 2 soverommene mot syd i 2. etasje har høye himlinger og utgang til den sydvendte balkongen som er overbygget. Her er det lagt parkettlaminat på det ene soverommet og ny parkett på det andre, trepanel/malt trepanel på vegger og trepanel i himlinger. Det tredje soverommet i 2. etasje ligger mot nord og har tregulv, malt tapet på vegger og malt himling. Innenforliggende stue/arbeidsrom kan evt. utvides/gjøres større ved å nyttiggjøre seg av tilliggende kneloft.

Kjellerstue:
Lyst og flerbruksvennlig rom som er innredet med flislagt gulv, malt leca/malt tapet på vegger og trepanel i himling.

Arbeidsrom - 1. etasje:
Arbeidsrommet i 1. etasje med utgang til hage/terrasse har heltregulver, malt trepanel/malt tapet pÃ¥ vegger og malt trepanel i himling. Ãpent trapperom til underetasjen. Rommet ligger med delvis åpen løsning mot kjøkkenet.

Øvrig om boligens tekniske standard:
* På uthus er det støpt nye gulver tidlig på 1990-tallet, og noe ytterkledning er utskiftet.
* Avløps-/kloakkledning er lagt ny i 2008.
* Ny stigeledning og nytt el-inntak fra år 2000. El-annlegget består for øvrig av åpent/skjult annlegg hvor sikringsskap er plassert i 2. etasje m/skrusikringer.
* Det er innlagt fibernett
* Det er sentralstøvsuger.

For ytterligere beskrivelse av standard, vises det til Boligsalgsrapport fra Sertifisert Takstmann Hans Holt.

Beliggenhet og nærområdet

Eiendommen ligger virkelig flott med sin usjenerte beliggenhet, korte gangavstand til sjøen og ikke minst med sin barnevennlighet!

Attraktivt beliggende i et etablert boligområde på sjarmerende Husøy. Fra eiendommen er det gangavstand til sjøen med bl.a. badeplasser og båthavn. Idrettsplass, barneskole og barnehage ligger også innenfor kort gangavstand. Øya ligger i tilknytning til Tønsberg kommune, og avstand til Tønsberg sentrum
er ca. 7 km.

For øvrig ligger Husøy i Vestfolds unike skjærgård med muligheter for båtliv og friluftsliv hele året rundt. Husøy har ellers et godt og aktivt lokalmiljø med mange tilbud. Gangavstand også til 9 hulls kortbane ved Borge hotell.

Det er kyststi rundt hele Husøy.

Se for øvrig nabolagsprofil som følger av komplett salgsoppgave med bl.a. angivelser nærliggende fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1911

Bygninger og byggemåte

Enebolig i tre oppført på kjeller av steinmur på opprinnelig del og Leca-grunnmur med støpt dekke på tilbygget del. Yttervegger av stående plank på gammel del. Konstruksjonen er isolert med 5 cm. og vindtette plater. Bindingsverksvegg 15 cm på tilbygg. Tilbygg mot nord for kjellernedgang er av 10 cm bindingsverk. Yttertak med saltak-sperretak på opprinneilg bygningsdel. Over og underliggerpanel som undertak. Saltak-sperretak med bæring på dragere på ny del. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein fra 1985.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte for boilgen samt beskrivelse av byggemåte for tilleggsbygninger, vises det til Boligsalgsrapport fra Sertifisert Takstmann Hans Holt.

Antall rom

Oppholdsrom: 5, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 18

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 177 kvm, Bruksareal: 220 kvm, Bruttoareal: 278 kvm

1.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 105/89/89 m².
2.Etasje: BTA/BRA/P-rom: 90/71/66 m².
Kjeller: BTA/BRA/P-rom: 55/38/0 m².
Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 28/22/22 m².

Alle innvendige rom, borsett fra bod i kjeller og kott innenfor soverom nord/øst er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem til Kirkegaten 9

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbrua mot Nøtterøy, forbi Teie torv og følger Smidsrødveien fram til Ekeneskrysset. Her tar man til venstre mot Husøy og Føynland. Følg veien til man kommer til Husøy, og etter ca. 500 meter tar man deretter Kirkegata inn til venstre. Eiendommen ligger på venstre side av gaten etter ca. 150 meter i 2. husrekke og med adkomst via privat stikkvei.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse. Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Oppvarming

Elektrisk/ved/Varmepumpe (luft-til-luft).

Nyere og flott klebersteinsovn i i stue/spisestue.

Varmepumpe er installert i 2008.

For øvrig elektrisk fyring med panelovner.

Parkering

Det er i tillegg rikelig med parkering på egen gårdsplass som er delvis stenlagt. Takoverbygg ved sidebygningen fungerer i tillegg som carport.

Areal og eierform

Areal: 909 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Idyllisk og pent opparbeidet tomt som virkelig innbyr til uteaktiviteter på dette koselige "boligtunet"!

Hagen er orientert mot syd og vest, og man sitter svært usjenert og med lite innsyn fra naboeiendommer. Friarealet vestover bidrar også til denne usjenansen.

Tomten er i det vesentlige flat og pent opparbeidet med bl.a. gressplen, trær, diverse prydbusker, en rekke blomsterarrangementer og noe vintergrønn beplantning. Tomten består også av noe av fjellpartiet mot vest, ref. vedlagte situasjonskart i salgsoppgaven.

Inngangsparti, adkomstarealer og gangvei frem til boligen er pant anlagt med en kombinasjon av granittsten, betongheller og asfalt ved innkjøring til eiendommen. Diverse utvendig belysning.

Det er robotgressklipper for klipping nord, øst og syd på eiendommen.

I komplett salgsoppgave følger situasjonskart som viser eiendommens angitte grenselinjer.

Eier

John P Næss Christensen Tone Elise Olsen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Adkomst via Kirkegaten, som er offentlig, og så via privat stikkvei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i kommuneplanen avsatt til boligområde - nåværende ihht. kommuneplan datert 03.02.2016. Fjellpartiet vest for eiendommen er avsatt til LNF-område (landbruk-natur-friluft) ihht. til samme kommuneplan.

Det er ingen reguleringsplan for området, og Tønsberg kommune bekrefter at det ikke er igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Til orientering er gamle Husøy Verft under utvikling til bolig.

Ferdigattest

Det finnes ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i kommunens arkiver.

Prisantydning

4 590 000,-

Beregnet totalkostnad

4 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 114 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 590 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 127 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 717 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Ligningsverdi : 1 172 146,- Sekundær ligningsverdi : 4 219 725,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Kommunale avgifter

Kr. 9 050

Faste kostnader

Kommunale avgifter, forsikring og strøm.

Heftelser

Følgende fremkommer av eiendommens grunnboksblad:

Heftelser:

1911/900239-1/91  Bestemmelse om gjerde  
01.09.1911 

2009/26524-1/200  Erklæring/avtale  
14.01.2009 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:57  
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser

Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 0704-159/19
Rettigheter i eiendomsrett

1990/12710-1/91  Bestemmelse om veg  
21.08.1990 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:252  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:352  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:381  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:384  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:385  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:386  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:388  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:389  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:391  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:392  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:393  
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:395  

 Rettigheter pÃ¥ 0704-159/57

Rettigheter i eiendomsrett
2009/26524-2/200  Erklæring/avtale  
14.01.2009 
rettighetshaver:Knr:0704 Gnr:159 Bnr:385 F  
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Bestemmelse om forstøtningsmur
Bestemmelse om drenskum

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tønsbergs Blad 080519 (Kr.4 500) Internett annonsering (Kr.15 995) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 590 000,-) (Kr.43 605) Totalt kr. (Kr.81 970)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller feier..

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?