Til innholdet

HUSVIKÅSEN - TØNSBERG -Meget innholdsrik og omfattende modernisert enebolig nær sjøen med med solrik og usjenert hage.

Reinveien 42
Prisantydning 7 950 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 364
BRA: 430 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1982
Tomtareal: 1004 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 19. januar Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Henning Grødem

Henning Grødem

Kort om eiendommen

Velkommen til Reinveien 42, en eiendom med flott beliggenhet i attraktive Husvikåsen. Boligen ligger i et godt etablert boligområde med lite gjennomgangstrafikk. Eiendommen passer for deg som stiller høye krav til god bokvalitet, sentral og usjenert beliggenhet, innendørsbasseng og solrik hage.
Både bolig, tomt og ikke minst beliggenhet tror jeg så absolutt vil begeistre deg. Dette er en ypperlig eiendom for alle aldersgrupper da huset byr på åpne og sosiale løsninger i kombinasjon med flere rom med typiske "alenesoner".  Mot syd og vest er det to flotte terrasser. Terrassen mot syd har en en flott hagestue med fullverdig grillkjøkken. Det er murt opp åpen peis med pipe samt bakerovn. Fra terrasen mot vest er det skyvedører inn til et oppvarmet innendørs svømmebasseng. Terrassene har en gulvflate på hele 75m2 og er belagt med skifer.

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og holder gjennomgående god standard i alle rom. Selger opplyser at boligen har blitt vesentlig oppgradert i perioden 2013-2016.

Adresse

Reinveien 42 3124 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du mot Kilen/Presterød og tar til høyre i Presterødkrysset. Følg Narverødveien i retning Husvik skole/Klopp og ta deretter til høyre inn Mårveien og deretter Reinveien til venstre. Eiendommen ligger på venstre hånd.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Beliggenhet

Boligen ligger i Reinveien, en rolig gate som er både usjenert og barnevennlig.
Det er kun noen få minutters gange til Husvik barneskole. Det er også en rekke barnehagetilbud i nærmiljøet.

Området byr på en rekke flotte turstier i skog og langs sjø med oppmerkede kyststier. Du finner en rekke lokale badeplasser i nærheten med gangavstand til blant annet Rødstein litt lengre syd og familiebadestrand på Klopp. På Klopp finner du også småbåthavn, det samme finner du ved Jarlsø. Litt lengre nord, på Vallø, finner du Vestfolds største småbåthavn.

Vest for Husvikåsen finner du lysløype på vinterstid som fører deg frem til Slagenhallen i nord og Nes i syd. Samme stien er en populær skogssti ved øvrige årstider. I forhold til idrettsplasser, er det blant annet kort vei til Flint idrettslag på Tolvsrød. Her finner man blant annet et nyere klubbhus, og idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Ikke langt unna finner man også Slagenhallen.

Jarlsø ligger i gangavstand hvor det bl.a. er etablert en liten dagligvareforretning (Joker), trimsenter, cafe, frisør/velværesalong m.m. Dagligvarehandelen kan også gjøres ved Meny eller Coop ved Tolvsrød. Her finnes et senter med bl.a. apotek, diverse butikker, bevertningssteder og servicetilbud. Ikke langt unna finner man også Olsrød park med en rekke forretninger og et stort treningssenter (Level) som også inneholder badeland, spa-/velværesenter med mer.

Det er også enkel adkomst til E-18 som tar deg videre til Oslo eller mot Sørlandet. Med bil er det normalt ca.10 minutter til Tønsberg sentrum, og ca. 30 minutter til Torp lufthavn med en rekke direkteruter til store europeiske byer. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg il Oslo gjøres unna på en drøye time. Drammen nås på 35-40 minutter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1982, modernisert i 1985

Bygninger og byggemåte

Boligen er oppført i tre og betong  over støpt såle. For nærmere beskrivelse se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Hans Holt. Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 364 kvm, Bruksareal: 430 kvm, Bruttoareal: 469 kvm

Underetasjen inneholder: Entre, gang, 2 soverom, kinorom, trimrom, bad, badstue, oppgang til basseng, teknisk rom, 3 boder, wc, sluse til garasje og garasje. Garasjerom - renovert i 2016/17 med kjørbare garasjeplater på gulv. Malte gipsvegger og malt mur/betong i himling. Dører til garasje og sluse 2 stk. branndører B-30 og 40 db- lyddører.

Hovedetasjen inneholder: gang, 2 stuer, svømmebasseng, kjøkken, 3 soverom, bad, wc, omkledningsrom og vaskerom.


Loft.

Standard

Eiendommen har en gjennomgående høy standard og gir et meget tiltalende inntrykk. Nåværende eier kjøpte eiendommen i 2013 og har siden den tid betydelig påkostet og renovert boligen.

I 2013-2014 ble det bygget nytt innvendig svømmebasseng med ny, helautomatisk teknisk løsning, ny avfukter og profesjonelt motstrømsaggregat.
I 2014 ble det også laget ny terrasse i skifer og naturstein syd og vest side, nytt rekkverk av rustfritt stål og sikkerhetsglass, avsatt plass for nedfelling av Jacuzzi, ny kledning på sydveggen av huset, bakerovn/peis i tilknyttning til terrasse og utekjøkken på sydvegg. Det ble også anlagt nye plen og diverse blomsterbed samt ny innkjørsel i granitt, naturstein og beliggningsstein med belysning i steinkanten.

I perioden 2014-2015 ble gulvene i husets hovedetasje avrettet og det ble lagt kvistfri, heltre eikeparkett. Det ble satt inn nytt IKEA kjøkken i 2015 med hvitevarer fra Miele; kaffemaskin, dampstekeovn, microovn og Ikea induction platetopp. Røros avtrekksvifte i taket med fjernstyrt funksjon. Kjøleskap med ismaskin kombinert med kullsyrevann uttak. Kjøleskap og vinskap er nytt i 2017. Ny lekker peis ble oppført i naturstein og i himlingene i stuene og på kjøkkenet ble det montert led spotbelysning. Selger opplyser videre at han pusset opp 2 stuer og 3 soverom samt bygde walk in closet og nytt vaskerom. Overbygget på terrassens sydside ble også oppført i denne perioden. Hovedetasjen ble etterisolert i 2015 med et tilegg på 10cm.

I 2015 - 2016 ble underetasjen pusset opp med nytt inngangsparti, trapp, 2 barnerom, hjemmekino, treningsrom, baderom samt toalett med gjennomgang til garasje.

For nærmere besrkivelse av standard, se vedlagt tilstandsrapport utført av takstmann Hans Holt.

Oppvarming

El-oppvarming, varmekabler samt vedfyring.

Parkering

Garasje samt oppstillingsplass på tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 004 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2066, Festeavgift: 11374, Festeavgiften reguleres etter konsumprisindeksen, neste regulering er 01.01.2025. Grunneier må samtykkke til transport av festekontrakten.

Tomt og hage

Opparbeidet hage- naturtomt med plen og grøntarealer. Diverse beplantning. Tuja-hekk mot vei
og naboeiendommer. Synlige fjellpartier.

Belegningsstein i gårdsplass og foran inngangsparti. Det er etablert rennesluk foran garasjerom.

Kantstein og blomsterbed/beplantning. Det er lagt ny ferdigplen mot syd og vest i 2014/15.
Det er klargjort og ført kabler til 3 stk. søylebelysning ved inngangsparti foran underetasje.

Eier

Andor Engebakken

Vei, vann og avløp

Offentlig

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område som i kommuneplan fr 03.02.16 er avsatt til boligbebyggelse, eksisterende bebyggelse.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Finnes ikke i kommunens arkiv. Boligen er gjenoppbygget etter brann i 1985.

Prisantydning

7 950 000,-

Beregnet totalkostnad

7 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-)) -------------------------------------------------------- 211 192,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 161 192,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Kommunale avgifter

Kr. 10 630

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 290519 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 05.06.19 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 120619 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 140819 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 040919 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 13.11.19 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 15.01.20 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.15 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 200) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 7 950 000,-) (Kr.71 550) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.142 615)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Henning Grødem

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Henning Grødem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?