Til innholdet

Husvikåsen - Stilig atriumhus (2014) med sjøutsikt! Moderne bolig på ett plan med en særdeles god planløsning. MÅ SES!! ZOLGT

Rådyrveien 24
Prisantydning 5 850 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 141
BRA: 171 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2014
Tomtareal: 400 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Marianne Gran Rustadstuen

Marianne Gran Rustadstuen

Kort om eiendommen

Dette er en bolig som bare må oppleves! I attraktive Husvikåsen finner man dette nyere oppførte atriumhuset i et spennende design, tegnet av Kristiansen og Bernhardt arkitekter. Den moderne arkitekturen vekker nysgjerrigheten, og innvendig blir alle forventninger innfridd, pluss litt til! Boligen har en særdeles god og arealeffektiv planløsning. Løsningen gjør boligen egnet til alle; yngre såvel som eldre, enslige såvel som par og barnefamilier. Med alt på én flate bor man lettvint og godt i en bolig fra 2014. De fleste rom er nymalte i 2021 - her kan man virkelig flytte rett inn!

I stuen vil den gode romfølelsen imponere! Med hele 2,7 meters takhøyde, store, lyse veggflater og gulv-til-tak vinduer oppleves rommet særdeles lyst, åpent og luftig! Mot øst kan man se solen stå opp over Oslofjorden, og har flott utsikt helt over til Østfoldsiden. Mot vest, der hele veggen er dekket av vinduer, flyter ute og inne sammen. Den store, lune og meget solrike terrassen er usjenert og fungerer som en forlengelse av stuen. Soverommene befinner seg i en egen fløy, og her finnes fleksible løsninger. Opprinnelig er det tegnet inn 4 soverom her, og med en enkle grep kan det som i dag benyttes som hovedsoverom gjøres om til to mindre rom. Man har da 4 soverom, men fortsatt et stort rom perfekt som hovedsoverom. I tillegg finnes 2 flislagte bad, gjestetoalett, gode lagringsmuligheter og romslig garasje integrert i huset.

Husvikåsen er et av Tønsbergs mest attraktive områder - mye takket være populære Husvik skole og nærheten til sjøen. Trill kajakken ned til Klopp og utfold deg i Færder nasjonalpark, tøff ut i skjærgården med båten din, eller ta en rolig rusletur på Kyststien. Det finnes flere barnehager, dagligvareforretninger og serveringssteder i området.

Velkommen til en hyggelig visning!

Adresse

Rådyrveien 24 3124 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man forbi Kilen opp mot lyskrysset (Presterødkrysset). Sving til høyre i lyskrysset og følg Narverødveien mot Klopp/Husvik. Etter ca. 2 km tar man til høyre inn Mårveien i Husvikåsen. Følg Mårveien ca. 100 meter og ta til venstre inn Rådyrveien. Boligen ligger så på høyre hånd, inn en veisnutt (nr 3 i rekken). Boligen er skiltet med visningsskilt, og det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Rådyrveien 24 har en super beliggenhet med kort vei til sjøen i et av Tønsbergs mest attraktive boligområder på Husvik.

Boligen ligger i en rolig gate som er både usjenert og barnevennlig.
Det er kun noen få steinkast til Husvik barneskole (ca. 300 meter). Det er også en rekke barnehagetilbud i nærmiljøet.

Området byr også på en rekke flotte turstier i skog og langs sjø nesten rett utenfor døren. Du finner en rekke lokale badeplasser i nærheten med gangavstand til blant annet Rødstein litt lengre syd og familiebadestrand på Klopp. På få minutter triller man kajakken ned hit, og har da vakre Færder nasjonalpark å boltre seg i. På Klopp finner du også småbåthavn, det samme finner du ved Jarlsø. Litt lengre nord, på Vallø, finner du Vestfolds største småbåthavn.

Ikke rart det er et hav av småbåtanlegg i nærmiljøet - med eiendommens beliggenhet har man har korteste vei til utflukter med båt i den vakre Tønsberg-/Nøtterøyskjærgården. Området har et stort mangfold av oppmerkede kyststier i nærmiljøet hvor du kan spasere langs sjøen og ta del i den vakre kystlinjen i Vestfold.

Lengre vest for Husvikåsen finner du lysløype på vinterstid som fører deg frem til Slagenhallen i nord og Nes i syd. Samme stien er en populær skogssti ved øvrige årstider. I forhold til idrettsplasser, er det blant annet kort vei til Flint idrettslag på Tolvsrød som er det største i Vestfold. Her finner man blant annet et nyere klubbhus, og idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Ikke langt unna finner man også Slagenhallen.

Jarlsø ligger i gangavstand hvor det bl.a. er etablert en liten dagligvareforretning (Joker), trimsenter, cafe, frisør/velværesalong m.m. Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi Råel eller Meny eller Extra på Tolvsrød. Her finnes også et senter med bl.a. apotek, diverse butikker, bevertningssteder og servicetilbud. Ikke langt unna finner man også Olsrød park med en rekke forretninger og et stort treningssenter (Level) som også inneholder badeland, spa-/velværesenter med mer.

Det er også enkel adkomst til E-18 som tar deg videre til Oslo eller mot Sørlandet. Med bil er det normalt ca.10 minutter til Tønsberg sentrum, og ca. 30 minutter til Torp lufthavn med en rekke direkteruter til store europeiske byer. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg il Oslo gjøres unna på en drøye time. Drammen nås på 35-40 minutter.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver områdets fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus selveier, oppført i 2013/2014 (ferdigstilt i 2014).

Bygninger og byggemåte

Atriumhuset i rekke inneholder:

1. etasje: Gang, hall med meget stor garderobe, stue og kjøkken i åpen løsning og med utgang til en stor, vestvendt terrasse, 3 (4) soverom, derav ett med adkomst til eget bad , kontor, wc-rom, bad/vaskerom, teknisk rom og bod.
Garasje i tilknytning til boligen.

Bygget er fundamentert med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med pulttak form er tekket med sveiset sarnafil.

Areal, romangivelser og byggemåte er hentet fra boligsalgsrapporten utarbeidet av takstmann Jan-Erik Rossavik.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 141 kvm, Bruksareal: 171 kvm, Bruttoareal: 185 kvm

1. etasje: 141/171 kvm P-rom/BRA

Standard

Dette er en bolig som bare må oppleves! I attraktive Husvikåsen finner man dette nyere oppførte atriumhuset i et spennende design, tegnet av Kristiansen og Bernhardt arkitekter. Den moderne arkitekturen vekker nysgjerrigheten, og innvendig blir alle forventninger innfridd, pluss litt til! Boligen har en særdeles god og arealeffektiv planløsning. Løsningen gjør boligen egnet til alle; yngre såvel som eldre, enslige såvel som par og barnefamilier. Med alt på én flate bor man lettvint og godt i en bolig fra 2014. De fleste rom er nymalte i 2021, og det er flott en-stavs eikeparkett hele veien. Her kan man virkelig flytte rett inn!

Man kommer inn i en flislagt gang, der det er varmekabler i gulv, i likhet med de fleste andre rom i huset. I hallen innenfor er det god plass til yttertøyet i en usedvanlig stor skyvedørsgarderobe som går over mange meter. Et gjestetoalett er praktisk plassert i tilknytning til gangen.

I stuen vil den gode romfølelsen imponere! Med hele 2,7 meters takhøyde, store, lyse veggflater og gulv-til-tak vinduer oppleves rommet særdeles lyst, åpent og luftig! Mot øst kan man se solen stå opp over Oslofjorden, og har flott utsikt helt over til Østfoldsiden. Mot vest, der hele veggen er dekket av vinduer, flyter ute og inne sammen. Den store, lune og meget solrike terrassen er usjenert og fungerer som en forlengelse av stuen. Heve-/skyvedør gir enkel tilgang til den frodige terrassen, der det er rom for både å ha spisegruppe, grill, loungeavdeling og late dager på en solseng.

Stue og kjøkken er kombinert og tilrettelagt for sosialt samvær. Med en stor arbeidsøy vendt mot stuen har man god oversikt over barn som leker eller gjør lekser mens maten tilberedes. Alt av hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin er integrerte. Det er også kjøleskap og fryser som er separate skap i full høyde. Innredningen har overflater i hvit høyglans som er lette å rengjøre, og den gode takhøyden er utnyttet til fulle med oppbevaringsplass helt til taket.

Soverommene befinner seg i en egen fløy, og her finnes fleksible løsninger. Opprinnelig er det tegnet inn 4 soverom her, og med en enkle grep kan det som i dag benyttes som hovedsoverom gjøres om til to mindre rom. Man har da 4 soverom, men fortsatt et stort rom perfekt som hovedsoverom. Dette rommet benyttes i dag som en kombinert tv-stue og gjesterom med tilhørende bad. Det flislagte badet inneholder badekar, vegghengt wc og servant i innredning. Et deilig bad innerst i boligen når en vil trekke seg litt tilbake.

De 2(3) øvrige soverommene gir et tiltalende inntrykk, innredet i pene farger og med gode lysforhold. Badet i tilknytning er stort, flislagt og inneholder servant i romslig innredning, dusjhjørne og opplegg/plass til vaskemaskin og tørketrommel. I tillegg til i skyvedørsgarderoben er det gode lagringsmuligheter i innvendig bod, teknisk rom og integrert garasje.

Dette er en bolig som vil tiltale mange! Bare å glede seg til visning!

Oppvarming

Balansert ventilasjonsanlegg (varmegjenvinning).
Varmekabler i alle rom unntatt bod, garderobe og garasje.
Peisovn i stue.

Parkering

Parkering i garasje i tilknytning til boligen samt i asfaltert innkjørsel.

Areal og eierform

Areal: 400 kvm, Eierform: Eiet tomt

I tillegg andel av 457 kvm (felles vei for de fire boligene i rekken).

Tomt og hage

Deilig, solrik tomt som er pent opparbeidet. Den romslige Innkjørselen mot øst er asfaltert og har en fin solkrok, der man kan nyte morgensol og utsikt mot sjøen. På vestsiden er en fantastisk atriumterrasse - stor, lun og meget usjenert med sol til sent på kveld! Her sitter man i frodige omgivelser, der klatreplantene får utfolde seg i espalierene og over pergolaen. Den med grønne fingre kan kose seg med stell av ulike blomster og spennende beplantning som bl.a. squash-planter.

Eier

Hege Standal Rui Thomas Nilsen

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.
Privat stikkvei fra Rådyrveien som er offentlig. Brøyting er satt bort. Kostnad beløper seg til ca. kr. 2.000,- i året.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplan/kommunedelplan med vedtaksdato 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse - nåværende og hensyn bevaring bygning og annet kulturmiljø.

Eiendommen ligger i regulert område med vedtaksdato 07.07.1966 plannavn Husvikåsen med reguleringsformål - boliger.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt, og det er ikke boplikt på eiendommen.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 20.03.2014. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 850 000,-

Beregnet totalkostnad

5 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 161 870,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 163 212,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 013 212,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Denne boligen har hatt et strømforbruk på ca. 19 200 kWh pr. år (snitt av de siste to år).
Strømforbruk vil variere med antall medlemmer av husstanden, innetemperatur m.m.

Forsikring

Nåværende eier betaler kr: 8.598,- pr år i husforsikring.

Kommunale avgifter

Kr. 13 083 pr. år Kommunale avgifter for 2021 dekker vann, avløp, renovasjon og feiing.

Leieinntekter

Boligen består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel/separat boenhet.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 240221 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.18 500) Eierskifteforsikring (Kr.29 720,25) Garantiforsikringspremie (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (Kr.51 800) Tilrettelegging (Kr.14 950) Totalt kr. (Kr.128 320,25)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd. til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen.

Selger opplyser at det har vært observert skjeggkre frem til behandling av Nokas skadedyrkontroll september 2020. Hele husrekken er behandlet. Behandlingen skal gjentas, etter instruks, for selgers bekostning våren 2021. Rapport på utført behandling overleveres ved overtagelse.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg melde deg på visning senest 28.02 kl 12. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran Rustadstuen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran Rustadstuen

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?