Til innholdet

Hyggelig og stor enebolig beliggende i landlige og idylliske omgivelser med romslig tomt. Solrikt. 5 soverom. 2 bad. ZOLGT

Røråsveien 75
Prisantydning 4 100 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 206
BRA: 219 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1964
Tomtareal: 1109 m²

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SLAGENDALEN

Adresse

Røråsveien 75 3114 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Beliggende i naturskjønne omgivelser, landlig dog sentralt! Spredt bebyggelse i Slagendalen som byr på idylll og flotte tur og frilutsområder i umiddelbar nærhet. Ideelt for den som prissetter turer, løp og sykkel på stier og variert terreng i skog og mark. Kort vei til barnehage. Forøvrig kun 10 min kjøring til Tønsberg sentrum og 10 minutter til idylliske og sjarmerende Åsgårdstrand. Bo landlig og idyllisk, dog sentralt!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1964, modernisert i 2008

Bygninger og byggemåte

1. Etasje inneholder:
Entrè/hall med skyvedørsgarderobe, spisestue /stue med peisovn og utgang til terrasse via doble glassdører. Kjøkken med hyggelig spisebord og integrerte hvitevarer, dusjbad/wc med servant i innredning, særdeles praktisk vaskerom med utgang ut samt praktisk bod. Soverom. Bod med hyller. Kjølerom.

2. Etasje: Oppgang/gang, stue med utgang til balkong, 4 soverom, stort rålekkert og særegnet dusjbad med frittstående badekar, dobbel servant i innredning, toalett og skittentøysjakt.

Det er kneloft på alle 4 soverom i 2 etg.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 206 kvm, Bruksareal: 219 kvm, Bruttoareal: 233 kvm

Standard

Særdeles innholdsrik enebolig med romslige og mange gode rom! Ideell enebolig for storfamilien! Boligen er vesentlig påkostet og modernisert med bla tilbygg og helt nybygget 2. etasje i 2007-2009. Lekker Hollandsglassert takstein fra 2008. Hele boligen ble kledd om i 2007. Alle vinduer og ytterdører ble byttet i forbindelse med at boligen ble kledd om. Nytt el-anlegg med nytt sikringsskap og innmat i 2008. Boligen ble stort sett strippet innvendig i hele 1. etasje og bygget opp igjen i forbindelse med ombyggingen og påbyggingen. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson.

Pent inngangsparti med spotter i himling over inngangen.
Flott entre/hall med flislagt gulv med varmekabler. Her er det også en praktisk skyvedørsgarderobe. Romslig spisestue med god plass til et stort spisebord og utgang til stor terrasse via doble glassdører. Stuen og kjøkkenet er i vinkel og danner et herlig, åpent og romslig allrom. Rikelig med vinduer som slipper inn mye lys. Det er også vedovn montert her! Smakfull kjøkkeninnredning levert av Norema og Huseby. Integrert stekeovn med steketopp og vaskemaskin. Tøff benkeplate og delikate fliser over benkeplaten. Kjøkkenet har plassbygget spisebord i stil og i tråd med resten av innredningen - et praktisk og hyggelig samlingssted.Ved siden av kjøkkenet er det et stort kjølerom. Romslig soverom i første etasje. Praktisk bod innredet med hyller. Lekkert, flislagt bad med baderomsinnredning med 2 stilige servanter plassert over en heltre benkeplate. Veggmontert toalett og dusj. Særdeles praktisk vaskerom/arbeidsrom i kombinasjon som har direkte utgang ut - et drømmerom! Vedbod/bod.

I 2 etasje er det fire store og romslige soverom. Det ene soverommet er i dag benyttet som garderoberom. Det er også bod i knevegg noen steder. Flott ekstra stue med mange innredningsmuligheter! Denne er stor og har i tillegg utgang til herlig balkong. Særdeles særegent, moderne og lekkert  bad med flere flotte detaljer. Badet er flislagt og inneholder badekar med løveføtter og optisk lys over. Stor dobbel dusj med tøffe blandebatterier og flott flis/kunstverk, som er et naturlig blikkfang. Dobbel servant i marmor med skap under samt veggmontert toalett. Her er det også laget en dobbel skittentøy sjakt , slik at skittentøvasken blir sendt direkte ned!

Det er sentralstøvsuger som dekker begge etg. samt ute.

Interiørmessig fremstår boligen som lys og moderne. Velkommen til en hyggelig visning!

Oppvarming

Varmepumpe fra 2014 med luft til luft i stue. Gulvvarme i vindfang, vaskerom, gang/bod tilknyttet vaskerom og begge baderommene. Vedovn i stue.

Parkering

God plass til parkering på egen grunn.

Areal og eierform

Areal: 1 109 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær, hekk og plen.

Eier

Veronica Ulleberg Alexander Eide Hansen

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Septikk. Adkomst fra offentlig vei via privat stikkvei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område og er i kommuneplanen avsatt til LNF-område (landbruk, natur og fritid) samt bevaring kultur miljø.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd. Det foreligger ferdigattest på tilbygg/påbygg datert 23.12.2013.

Prisantydning

4 100 000,-

Beregnet totalkostnad

4 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 120 342,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 220 342,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 1 071 994,- Sekundær formuesverdi : 3 859 178,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 9 503

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,25 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar: kr. 13.695,-.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger. Skap på det hvite soverommet i 2. etasje mefølger ikke.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?