Til innholdet

Idyllisk villaeiendom med tomt på hele 2 856 m² I Vid sjøutsikt til Nesbryggsundet I Solrikt og fredlig I Fradelt tomt!

Haugåkerveien 36
Prisantydning 9 700 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 171
BRA: 171 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1924
Tomtareal: 2865 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

FØYNLAND V/SJØEN

Adresse

Haugåkerveien 36 3132 Husøysund

Velkommen til Haugåkerveien 36 - en villaeiendom med sjeldent stor boligtomt på nær 3 mål med flott sjøutsikt til Nesbryggsundet

Det er noe som skjer når vi svinger av et stykke inn i Haugåkerveien og kjører inn eiendommens private innkjøring. Man oppdager raskt at det her bys på noe utenom det vanlige! Haugåkerveien 36 ligger som en sjønær, dels landlig og usjenert lunge i et ellers sentralt område på Nøtterøy med vakker utsikt ned til Nesbryggsundet - det er kun ca. 250 meter fra eiendommen ned til sjølinjen!

Eiendommen byr på så mangt, men først og fremst kanskje sjelefred - bare 6-7 minutter fra Tønsberg sentrum ved et av Nøtterøys mest populære boligområder. Fra Nesbryggsundet bringes man båt direkte ut i den herlige Færder skjærgården.

Huset på eiendommen er omkranset av en stort tomt på hele 2 865 m² hvorav 617 m² av disse er fradelt som ubebygget tomt på østsiden av eiendommen og medfølger i salget. Hagen representer et utendørseldorado som skapt for familieliv og større samlinger året rundt - en herlig grønn oase. Eiendommen ligger for øvrig også på en sydorientert høyde i forhold til sjøen og tilbyr fine solforhold fra tidlig morgen til sent på kvelden i sommerhalvåret. Alt tomteareal tilhørende eiendommen ligger i et område avsatt til boligformål i kommuneplanen. Utenfor tomtegrensene i øst og syd er det regulert til LNFR-område som gjør området landlig og idyllisk.

Eiendommens bolighus er opprinnelig oppført ca. 1924 og er i 1978/-79 omfattende ombygget i tillegg til enkelte senere moderniseringer. Huset har egenskaper som blant  annet romslige hovedoppholdsrom særpreget av høye himlinger i begge etasjer og god plass. Husets historie og identitet er godt bevart i hjemmet og senere moderniseringer er utført i fin harmoni med gamle håndverkstradisjoner hvor husets egenart og stil i stor utstrekning er bevart.

Foruten bolighuset byr eiendommen også en romslig dobbeltgarasje fra 1997. Garasjen tilbyr god plass til to kjøretøy, bodplass i bakkant og et stort gulvet lagringsloft med ståhøyde som gir massevis av ekstra oppbevaringsplass på eiendommen.

På vegne av eier og megler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen av en sjelden anledning!

Kort fortalt om eiendommen

º Misunnelsesverdig vid sjøutsikt til Nesbryggsundet
º Selveiertomt på hele 2 865 m²
º 617 m² av tomten er fradelt parsell med eget bruksnummer
º All tomtegrunn avsatt til boligformål i kommuneplan!
º Nabotomt mot sjøen og i øst er LNF-område i kommuneplan
º Kun ca. 250 meter ned til sjølinjen 
º Supre solforhold med sol fra tidlig morgen til sen kveld!
º Omfattende ombygget enebolig som er modernisert og renovert i 1978-/79 
º Tre stuer i åpen sammenheng m/høye himlinger ut mot sjøsiden på hovedplan
º 4 romslige soverom - alle samlet i øverste etasje med inngang fra soveromshall
º Hovedsoverom med balkong ut mot sjøen
º Stort baderom i 2. etasje og separat toalettrom i 1. etasje
º Flotte uteplasser hvor sjøutsikt og lange soldager kan nytes!
º Rikelig med lagringsrom, vaskekjeller og hobbyrom i underetasje
º Høyreiste krysspostvinduer fra 2006 og 2022 blir som et "møbel" i 1. og 2. etasje
º Vannbåren varme til veggmonterte radiatorer fra elektrokolbe
º Frittstående dobbeltgarasje fra 1997
º Stor gårdsplass og innkjørsel hvor det er rikelig med biloppstillingsplasser
º Glasert takstein på yttertak både på boligen (nytt 1994) og garasjen
º 600 meter til Føynland barneskole og 800 meter til barnehager
º 700 meter til nærmeste dagligvareforretning
º Ingen boplikt

Nærområdet og beliggenhet

Området er svært populært og har nærhet til skoler (Føynland barneskole), barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Fra eiendommen er det kort vei til Føynlandskogen med fine turstier, samt til populære Fjærholmen. Sistnevnte er Nøtterøys største badeplass med langrunn sandstrand, samt gresslette med lekeapparater. I nærområdet finner du også Nøtterøy golfbane på Borgheim, som er kjent som en av Norges beste golfanlegg. Det er også kort vei med båt til de mange øyene i skjærgården. Nøtterøy har vakker skjærgård, med en fin kyststi som gir god rekreasjon hele året.

Eiendommen har kort gangavstand (ca. 600 meter) til Føynland barneskole hvor det også er barnehage. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar Ungdomsskole og Borgheim Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehage. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen, og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og friidrettsbane. Det finnes en rekke idrettsforeninger, samt seilforening både på Føynland og i Tønsberg.

Husøy ligger i gangavstand fra boligen. Ved Borge hotell på Husøy finnes  en mindre 9 hulls golfbane. På Borge Hotell er det flere arrangementer året rundt og inneværende år byr blant annet hagekonserter, quizaftener, lunch-/middagsbuffeter og høytidsfeiringer. På Husøy finner man også Husøy Arena med kunstgressbane og sandvolleyballbanen, samt kort vei til lekeplasser, skøytebane, småbåthavn og et godt mangfold av friluftsområder. Husøy Arena Gym er nylig åpnet og tilbyr innendørs treningssenter i regi av  Husøy & Foynland IF.

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Spar, som ligger kort vei fra eiendommen ved Føynlandsenteret. Det er kort kjørevei til Teie Torv med et rikt og variert utvalg av forretninger. Coop Extra finner på vei mot Teie, ca. 3 minutter unna bil. Det er kort kjørevei til Teie Torv med blant annet vinmonopol og en rekke forretninger. Tønsberg by nås med bil på 6-7 minutter med alt av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Fra Tønsberg togstasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere. Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 20 min. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Tønsberg og ca. 30 min til Sandefjord lufthavn. Til Oslo er det en drøy time å kjøre med bil.

Type, eierform og byggeår

Enebolig - opprinnelig oppført ca. 1924, tilbygd ca. 1965 og 1978. Garasje er oppført i 1997.

Innhold

Boligen er oppført over tre etasjeplan hvor boligrommene i 1. etasje og 2. etasje blant annet særpreges av god himlingshøyde. Huset har en arealeffektiv og god planløsning med tidstypisk inndeling hvor hovedoppholdsrommene er samlet på grunnplanet og soverommene i øverste etasje.

1. ETASJE:
INNGANGSPARTI med betongstøpt trapp med skiferheller og smijernsrekkverk.

ENTRE/GANG med anhengs-/garderobeplass og tilknyttet TOALETTROM.

HALL med plassbygget garderobe, åpen trappegang til 2. etasje og lukket trappegang til underetasje. 

Innholdsrikt SPISEKJØKKEN med inngang både fra både hall og spisestue.

TRE SAMMENHENGENDE STUER hvor to av disse vender ut mot sjøsiden. 

2. ETASJE:
Romslig SOVEROMSHALL med trapp til 1. etasje og inngang til samtlige rom i 2. etasje.

FIRE SOVEROM av god størrelse - blant annet hovedsoverom vendt ut mot sjøen med utgang til balkong.

Stort BADEROM med blant annet dusjkabinett, WC, badekar og baderomsmøbel. 

ARBEIDSROM/KONTOR med et mindre vindu mot boligens østre vegg.

UNDERETASJE:
Underetasjen har tilkomst både fra innvendig trappenedgang og fra utvendig trappehus på østsiden av huset. Foruten en lys og romslig VASKEKJELLER med diverse praktisk innredning er etasjen inndelt i lagringsrom og hobby-/verkstedrom. Under terrassen mot syd er det lagringsrom med tilkomst fra luke i grunnmur.

LAGRINGSLOFT:
Delvis gulvet lagringsloft. Loftet har adkomst fra nedtrekkbar trappestige i soveromshallen i 2. etasje.

Garasje

Eiendommen frittstående dobbeltgarasje oppført i 1997, denne er nærmere beskrevet i punket "garasje og parkering".

Planskisser

Vedlagt følger planskisser som illustrerer inndelingen av boligens tre etasjer. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 171 kvm hvor arealene etasjevis er fordelt som følger:

1. etasje: P-ROM/BRA: ca. 88/88 m²
2. etasje: P-ROM/BRA: ca. 83/83 m²
U. etasje: P-ROM/BRA: ca.00/00 m²

Primærrom (p-rom) i bolighuset består av følgende rom:
Alle innvendige rom i 1. etasje og 2. etasje er inkludert i oppgitt areal for primærrom (P-rom).

Kjeller og loft er ikke måleverdig i henhold takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15 (takhøyde lavere enn 1,90 m).
Takhøyde i kjeller ca. 1,80 m + til ca. 1,88 m.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Bruksareal (BRA) er det måleverdige arealet som er innenfor omsluttede vegger målt i gulvhøyde (bruttoareal minus arealet som opptas av yttervegger). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Boligens bruttoareal (BTA) angis ikke lengre i tilstandsrapporter som følger forskrift i endret Avhendingslov gjeldende fra 1/1-2022.

Terrasser/balkonger/uteplasser

Om sommeren åpnes terrassedøren i 1. etasje og ute blir en naturlig del og utvidelse av stuen. Husets store terrasse er orientert mot sjøen hvor man kan nyte vakker sjø-/landskapsutsikt og solen fra tidlig til godt ut på kvelden i sommerhalvåret. Terrassen er dyp og ligger i hele husets bredde mot syd hvor det er god plass til utekjøkken med grilling, solkroker og massevis av plass til utemøbler. Uteplassen er løftet godt opp fra hageterrenget og bred tretrapp leder ned til hagen. Murdekke gjør at gulvet har behagelig varme utover kvelden på solfylte dager. Den overliggende balkongen sørger for delvis overdekning av terrassen.

Tomt og hage

Tomteareal: 2 865,90m² iht. matrikkelbrev
Tomtetype: Selveiertomt.
Fordeling areal: Det totale tomtearealet fordeler seg på hhv. 2 248,80 m² for bruksnummer 38 og 617,10 m² for bruksnummer 63. 

Den store og idylliske hagen er åpen, romslig og samtidig innbyr den til alt fra lek og moro for barn i alle aldre til utendørs familie-/venneselskap. Man kan nyte lange soldager i sommerhalvåret i hagen eller ved terrassemiljøet - på samme tid kan man frydes over den flotte sjøutsikten til Nesbryggsundet.

Tomten er opparbeidet med stor gressplen ned mot sjøen i syd, på østsiden og ikke minst på den langstrakte delen av tomten i vest. På vestsiden er øverste del ikke opparbeidet og består av en rekke løvtrær på naturtomt.

Boligens plassering på eiendommen, omtrent sentrert på tomtens totalareal, åpner for mange muligheter. Hagen er videre vakkert beplantet med diverse prydbusker, flere eldre frukttrær og en rekke blomsterbed/blomsterarrangementer.

Eiendommens innkjørselsvei er asfaltert og ligger på egen eiendom helt fra kjører inn fra Haugåkerveien. Gårdsplassen og innkjørselen er asfaltert, mens det er steinlagt med belegningsstein i front av boligen frem til garasje. Dette gir enkelt vedlikehold og et raust område for biloppstillingsplasser og annet.

Tomtens grenselinjer fremkommer av situasjonskart og matrikkelkart som utgjør vedlegg til komplett salgsoppgave.

Årstall for større påkostninger på eiendommen

1978-/79: Omfattende ombygging og rehabilitering inkl. nytt bad, kjøkken og rehabilitering av elektrisk anlegg
1994: Omlagt yttertak med glasert takstein
1997: Nytt kjøkken i svart or
1997: Nyoppført dobbeltgarasje
2006: Nye krysspostvinduer unntatt mot syd
2011: Ny EL-kjele/bereder til sentralfyr og varmtvann
2015: Ny parkett i stuene og gang
2018: Sanert oljetank
2018: Tilkoblet kommunal avløp
2022: Nye krysspostvinduer på sydsiden av huset

Standard

Husets historie, identitet og mye av det opprinnelige er godt bevart i boligen. Senere moderniseringer er utført i harmoni med det klassiske og tradisjonelle hvor boligens egenart og stil er bevart på flere områder. Eksteriørmessig fremstår boligen med klassisk trekledning som er utskiftet ved forskjellige tidsepoker, elegant glasert teglstein fra 1994 og i det vesentlige høyreiste krysspostvinduer utskiftet i 2006 og i 2022.

Entre/gang m/tilknyttet toalettrom:
Vel innenfor hjemmets hovedinngangsdør møter man en praktisk entre med anhengsplass for ytterklær og skotøy. Dette rommet har et tilknyttet toalettrom som sørger for at det er toalett i både 1. og 2. etasje. Toalettrommet er innredet med sokkeltoalett, hjørne håndvask med kaldtvann og vindu trukket godt opp på veggen mot vest. Fra entre/gangen ledes man videre inn til boligens hall hvor glassdør sørger for å holde rommene adskilt når ønskelig. Vinduer i hovedinngangsdøren slipper inn dagslys til rommet.

Hall:
Boligen er som skapt for sosiale sammenkomster, og hallen er kanskje hjemmets mest naturlige punkt å ønske venner og familie velkommen. Rommet ligger mellom stuene og spisekjøkkenet, og særpreges på samme måte som stuene av god himlingshøyde. Delvis åpen løsning mot peisestuen skaper en fin flyt i de sosiale oppholdsrommene. Garderobeskap med foldedører sørger for god plass for klær. Trapp med lukkede trinn fører deg opp til annenetasjen og lukket trapperom ned til  underetasjen.

Kjøkkenet:
Kjøkkenet er et hyggelig rom hvor rikelig med innredning og trivelig spiseplass dominerer inntrykkene. Høyreist vindu mot eiendommens gårdsplass gir rommet en flott karakter. I tillegg er det vindu trukket godt opp på ytterveggen mot øst. Åpning med skyvedør med glassinnfatning mot en av stuene mot sjøsiden gir fin nærkontakt med naturlig spisestueavdeling hvor daglyset og sjøutsikten slippes inn fra dette tilstøtende rommet. Kjøkkenet har også direkte inngang via dør fra hallen. Kjøkkeninnredningen er utskiftet i 1997 med klassisk innredning med fronter av heltre svart or. Innredningen byr på mye av både skapplass og ikke minst benkeplass. Apropos benkeplatene - disse er av tre med eikefinerplater hvor blant annet den integrerte kjøkkenøyen danner et naturlig skille mot rommets spiseplass. Flisene mellom over-/underskap forenkler rengjøringen, det er skjult belysning bak lyslister ved overskap og kjøkkenets oppvaskkum har i tillegg separat utslagsvask. Det medfølger integrert oppvaskmaskin, frittstående komfyr og helintegrert kjøleskap.

De tre sammenhengende stuene i 1. etasje:
Huset byr på mange hyggelige rom, likevel er nok stuene hjemmets store høydepunkt! "Hovedpersonene" i rommene kan nok trygt sies å være de store vindusflatene, flott sjøutsikt og høye himlinger. Vinduer mot tre sider gir et herlig lysinnfall og sammen med takhøyden gir dette god romfølelse og særpreg i massevis. Mellom de to stuene som vender ut mot sjøen er det dobbel skyvedør med glassinnfatning.
I spisestuen er det plass til stort langbord hvor man kan samle familie og venner til større selskap og hyggelig samvær. Fra langbordet har man flott sjøutsikt og nærkontakt med den som tilbereder dagens måltid på kjøkkenet.
I den andre stuen er det god plass for sofa-/loungegruppe, det samme er det i den innenforliggende peisestuen hvor rommene har delvis åpen løsning seg imellom. Verandadøren fører deg ut til terrassen mot sjøen i syd hvor man kan nyte hyggelige utekvelder og sommerdager med grilling.

De fire soverommene, soveromshall og ett kontor i 2. etasje:
Hjemmets soveromshall imponerer med sin rause størrelse og gode romfølelse. Vinduet over trappehuset slipper inn naturlig dagslys og rommet har inngang til alle etasjens fire soverom, til badet og til kontor/arbeidsrom. Trappen i rommet fører ned til hallen i 1. etasje - herfra er det også nedfellbar trappestige til husets gulvede lagringsloft.

Soverom 1 (hovedsoverom):
Boligens hovedsoverom ligger sentrert i 1. etasje i utbygg ut mot sjøen. Fra sengekanten har man gjennom skyvedørsvinduene flott utsikt mot Nesbryggsundet - samme skyvedør leder ut til en hyggelig balkong med plass til utendørsmøbler. Rommet er av god størrelse og har plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. På langveggen, vis a vis sengeplassen, er det takhøy garderobeskapsrekke og integrert benkeplate. Det er også takhøyt garderobeskap til sides for sengeplassen.

Soverom 2:
Boligens andre soverom ligger på hushjørnet mot nord-vest, med vindu ut mot hagen på vestsiden av eiendommen. Rommet er av god størrelse og har god plass til seng med tilhørende møblement. Inn mot kneveggen i rommet er det plassbygget garderobe med 6 stk. slagdører .

Soverom 3:
Det tredje soverommet er også av god størrelse og ligger vegg-i-vegg med hovedsoverommet med vindu som også vender ut mot hagen i vest. Rommet ligger på hushjørnet mot syd-vest. Også her er det plass til dobbeltseng hvis ønskelig og tilhørende møblement. Soverommet byr på plassbygget garderobeskap.

Soverom 4:
Boligens fjerde soverom har omtrent samme størrelse og utforming som soverom 3 og ligger på motsatt side i etasjen, også dette vegg-i-vegg med hovedsoverommet på hushjørnet mot syd-øst. Vinduet i rommet vender ut mot hagen i øst. Rommet har nyere frittstående garderobeskap med slagdører.

Kontor/arbeidsrom:
Kontor/arbeidsrom har et mindre vindu på husets endegavl i øst. Rommet ligger på hushjørnet mot nord-øst og har høyt opptrinn for tilkomst.

Baderommet i 2. etasje:
Baderommet særpreges av å være romslig i tillegg til at rommet er lyst, blant annet takket være det store krysspostvinduet mot øst i enden av rommet som slipper inn massevis av naturlig lys. Badet er sentralt plassert i annenetasje og har dermed praktisk og funksjonell tilkomst fra alle soveværelsene. Rommet er fra 1978 og innredet med nyere dusjkabinett fra Porsgrund bad, frittstående badekar, sokkeltoalett og bredt baderomsmøbel med dobbel servant samt overskap med midtstilt speil. Det er gulvvarme under badegulvets våtromsbelegg og vegger er kledd med baderomsplater.

Gulv - innervegger - himlinger:
Generøs takhøyde i kombinasjon med store og lyse rom er fremtredende elementer i de fleste hovedoppholdsrommene i 1. etasje og 2. etasje. Himlingene består av slette hvitmalte tak med takrosett i begge stuene ut mot sjøen, eikepanel i innerste stue og i hall og malt trepanel på kjøkkenet. I 2. etasje er det malt trepanel i himling i soveromshall og kontor, baderommet har malte takplater (tak-ess) mens soverommene har malte slette tak i to av rommene og malte takplater i de to øvrige. 

Innervegger har fargevalg pent tilpasset de ulike rommenes særpreg og i det vesentlige er det tapet/malt tapet på de aller fleste innervegger i både 1. etasje og 2. etasje. I enkelte rom er det malt trepanel, blant annet på toalettrom og i entre/gang i 1. etasje.

Hjemmets gulv balanserer det moderne mot det eldre på et flott vis. I 1. etasje er det nylagt eikeparkett i 2015 i alle tre stuer samt i hall og det er bjerkeparkett på kjøkkenet. Toalettrommet har gulvbelegg og entre/gang har teppefliser.  I 2. etasje er det gulvbelegg i soveromshall, gulvteppe på kontor og identisk lyst parkettimitert belegg på samtlige soverom som skaper en fin helhet.

Annet - teknisk

* Innlagt brann-/tyverialarm fra Sector - medfølger mot evt. videreføring av abonnement
* Varmtvannsbereder på ca. 300 liter fra 2011
* Elektrisk anlegg hovedsakelig utstyrt med skrusikringer
* Hovedsikring til el-anlegg på 63 A, teknisk 25/20 A og øvrige kurser 16/10 A
* Innvendige vannledninger i kobber
* Innvendige avløpsrør av soil/støpjern

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur. Boligen er oppført i to etasjer samt kjeller og loft. Takkonstruksjon i tre med halvvalmet konstruksjon, bordtak som undertak og tekking med glasert teglstein (takstein fra 1994).

Yttervegger med trekonstruksjon av ukjent utførelse (antatt reisverksplank og dels bindingsverk) med liggende trekledning fra ca. 1965 og dels nyere.

Grunnmur av stein/mur - deler av grunnmur i Lecablokker.

Vinduer i tre fra blant annet 2006/-22. Ytterdører i tre fra 1988/2011/-15.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte vises det til utarbeidet tilstandsrapport.

Internettforbindelse

Boligen har innlagt fibernett fra Altibox. Evt. abonnement overføres til kjøper etter nærmere avtale.

Oppvarming

Eiendommen har oppvarmingskilder basert på vannbårent anlegg til radiatorer (elektrokjele), elektrisk oppvarming med panelovner/elektriske varmekabler og vedfyring.

Det er etablert varmesentral basert på oppvarming av vann til veggmonterte radiatorer i huset. Varmeanlegget er i 2011 ombygget fra tidligere oljefyranlegg til elektrokjele med bereder i 2011. Veggradiatorer i blant annet stuene i 1. etasje og to soverom i 2. etasje. Det er opplegg for evt. montering av radiator på kjøkken.

Det er elektriske varmekabler på baderomsgulv i 2. etasje. For øvrig noe bruk av elektriske panelovner.

Vedfyring med åpen murt peis kledd med stavskifer i 1. etasje. Peisen samt bakerovnen i underetasjen kan ikke benyttes inntil det er utført utbedringsarbeider knyttet til pipeløpet, se punktet "Kontroll av husets fyringsanlegg - VIB rapport".

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Det opplyses at nedgravd oljetank (fra ca. 1965) som tidligere var i bruk til boligens fyranlegg er sanert  av Nortank Emitak AS i 2018 med ferdigmelding datert 17.6.2018.

Garasje og parkering

Eiendommen har gode parkeringsfasiliteter med romslig dobbeltgarasje og stor asfaltert gårdsplass og innkjørsel hvor det er rikelig med biloppstillingsplasser.

Garasjen er en frittstående bygning som er nyoppført i 1997, utstyrt med dobbel leddport i lakkert metall med elektrisk motorstyring. Bygningen er oppført i bygningsstil som er pent tilpasset bolighuset på eiendommen. I tillegg er det på samme vis taktekking med glasert takstein! Det er innlagt lys og strøm. Det er støpt betonggulv, himling har gipsplater og deler av veggene er platekledde. Videre er det et praktisk, åpent lagringsrom med god oppbevaringsplass innerst i garasjen. Herfra er det også inngang til en mindre adskilt bod som er isolert og har innlagt strøm, lys og veggmontert reflektorovn. Garasjen har praktisk inngang via sideinngang som ligger nært til husets hovedinngangsparti for enkel tilkomst.

Det er også etablert et stort og åpent lagringsrom i garasjens 2. etasje hvor det er ståhøyde i midtparti. Dette rommet har vindu på hver gavlvegg og er gulvet med kraftige spongulvplater. Tilkomsten til loftet er fra innvendig trappestige.

Eier

Tarald Frette

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløpsnett via private stikkledninger, blant annet med felles stikkledninger med annen eiendom frem til kommunalt punkt. Eiendommens tidligere septiktank er ikke lengre i bruk da boligen ble tilknyttet kommunalt avløp med nytt ledningsnett i 2018. Septiktanken fungerer som koplingspunkt.

Haugåkerveien er privat vei med privat veilag. Utgifter til drift-/vedlikehold fordeles mellom oppsitterne til veien. Eier opplyser at det i en normal sesong betales for eiendommens andel av kostnadene årlig ca. kr 1000. Eier har også satt bort brøyting av stikkvei inn til huset, dette har i normalsesong kostet ca. kr 2000.

Ferdigattest

Boligen har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i bygningsarkiv. I henhold til plan og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre
ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige.

Det foreligger kommunalt godkjente bygningstegninger for ombygging av boligens 1. etasje og 2. etasje fra 1978 - sak 299/78. Det foreligger også godkjente bygningstegninger for oppført av dobbeltgarasje fra 1997 - tak D286/97 .

Godkjente og byggemeldte tegninger stemmer med dagens bruk av boligens 1. etasje og 2. etasje. Faktisk planløsning har kun mindre avvik i forhold til innsendte plantegninger (inntegnet vegg mellom toalettrom og bad i 2. etasje eksisterer ikke). Det foreligger ikke bygningstegninger over boligens kjeller i kommunens bygningsarkiv.

Prisantydning

9 700 000,-

Beregnet totalkostnad

9 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 242 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 700 000,-)) -------------------------------------------------------- 255 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 955 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport og oppsummerte tilstandsgrader fra tilstandsrapport

Det foreligger et tilstandsrapport datert med rapportdato 4. mai 2023 fra Boligtakst Vestfold AS ved Tore Rønning.

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 15 stk. tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
- 21 stk. tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak (TG 2 "mørk orange").
- 7 stk. tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik.

TG-3 anmerkninger er relatert til vinduer under veranda (2 stk. kjellervinduer) hvor disse har råteskader, utettheter på balkong/terrasse, rekkverkshøyder på terrasse/balkong (dog. ikke krav til utbedring av rekkverkshøyder), manglende rekkverk på utvendig trapp fra terrasse, målt høydeforskjell for etasjeskillere, baderom hvor forventet brukstid betraktes som oppbrukt (hulltaking utført og ingen unormale forhold påvist), vaskekjeller må oppgraderes for å tåle normal bruk og tomteforhold hvor terreng faller inn mot bygning. Beskrivelse av avvikene følger av tilstandsrapporten.

TG-2 anmerkninger er relatert til nedløp/beslag, enkelte deler av bordkledning, yttertak (men kommentert at konstruksjonen fungerer med avviket), åpninger i rekkverk (ikke krav til utbedring), pipe/ildsted, åpninger i rekkverk/trinn/rekkverkshøyder innvendig trapp, tilluftsventilering for toalettrom, innvendige avløpsrør/vannrør/andre VVS-installasjoner samt utvendig vannledning hvor mer enn halvpart av forventet brukstid er passert, boligen er ikke oppført med radonsperre (eksisterte ikke på byggetidspunktet), ventilasjon i flere rom, vannbåren varme (radiatorer fra 1965) hvor mer enn halvparten av forventet brukstid er passert, ukjent drenering og stedvis setninger/sprekker i grunnmur og terrengtrapp med belegningsstein. Beskrivelse av avvikene følger av tilstandsrapporten.

TG-1 vurderinger er ikke kommentert i salgsoppgave, men angitt og beskrevet i tilstandsrapporten.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Kontroll av eiendommens pipe/fyringsanlegg - VIB rapport

Det er utført rapport fra VIB (Vestfold interkommunale brannvesen) ved seneste anledning 3. mai 2019. Under tilsynet ble det konstatert at teglskorsteinen i 1. etasje er kledd inn på 1 side, en halvsteins teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale. I 2. etasje ble kommentert at teglskorsteinen er kledd inn på 2 sider, en halvsteins teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale. Elektrisk ledning skal ha en avstand på minst 23 cm fra røykløpets innvendige kant. Det ble også kommentert av skorstein har dårlige fuger i hele sin høyde og må settes i godkjent stand. Det er ikke gjort utbedringer av forholdet og det er kommentert at fyringsanlegget ikke må benyttes før det er satt i godkjent stand ved at ovennevnte forhold er utbedret.

Kopi av rapport følger som vedlegg i salgsoppgave.

Energiforbruk og energimerking

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 30 600 kWh. Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon.

Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster, volum for bruk av ikke strømdrevne oppvarmingskilder etc.

Forsikring

Eiendommen er i dag forsikret i If Skadeforsikring med polisenummer 2130072.

Kjøper må selv bekoste og besørge forsikring fra og med dato for overtagelse av eiendommen.

Kommunale avgifter

Kr 19 325,-.

Kommunale avgifter er oppgitt som totalt årlig beløp for 2023 og dekker Færder kommune sin leveranse av vann, avløp, renovasjon (søppel) og feieavgift (dobbel feieravgift da det er to pipeløp i huset). Det er i dag ikke installert vannmåler ved eiendommen.

Eiendomsskatt

Det er per tiden ikke eiendomsskatt i Færder kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Formuesverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig: kr 1 477 448
Formuesverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: kr 5 318 813

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er for inntektsåret 2021. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene utgjorde hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger) for det angitte inntektsåret..

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Færder kommune som er vedtatt 31.  januar 2018 avsatt til Boligbebyggelse - Nåværende.

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen ligger i område med reguleringsplan, plan nr. 197 - Føynland vest av 6.2.1986 med reguleringsformål "boliger".

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger fra Færder kommune.

Evt. videre utbygging på eiendommen

Ref. eiendommens reguleringsformål hvor all tomtegrunn ligger i område avsatt til boligformål samt gjeldende reguleringsplan ligger det til rette for mulighet for ny bebyggelse på fradelt tomt og evt. andre deler av tomten etter søknad. Risiko for dette påhviler kjøper fullt ut og har man tanker om videreutvikling av tomten anbefales det å rådføre seg med plan-/bygningsetaten i Færder kommune. Vi gjør deg i den sammenheng oppmerksom på at eier av eiendommen i 2017 søkte om å få oppføre enebolig på fradelt tomt mot øst (bnr. 63), men fikk den gang ikke innvilget byggesøknad med bakgrunn i at Haugåkerveien må utvides i tråd med gjeldende reguleringsplan. Det er ikke utført endringer av Haugåkerveien etter den tid.

Adgang til utleie

Boligen består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel i tillegg til denne.

Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold. Det opplyses for ordens skyld at det ved utleie skal det foreligge dokumentasjon på at rommene som leies ut har forsvarlige radonnivåer.

Boplikt

Det er ikke boplikt på eiendommen.

Konsesjon/odel

Det er ikke odel eller konsesjon knyttet til omsetning av eiendommen. Kjøper må dog. avgi "grønn egenerklæring" hvor det erklæres konsesjonsfrihet i forbindelse med den ubebygde tomteparsellen på eiendommen, gbnr. 19/63.

Skolekrets

Eiendommen tilhører Føynland skolekrets (skolekrets 8) hvor barneskolen ligger kun ca. 600 meter fra eiendommen.

For evt. spørsmål anbefales det å ta kontakt med Skolekontoret ved Færder kommune - ams@faerder.kommune.no eller 33 39 00 00.

Adkomst - slik finner du frem til eiendommen

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua og holder til venstre i Teie veidele og kjører videre forbi Teie Torg. På Ekenes tar man til venstre mot Husøy/Føynland og følger over Føynlandsbroen. På første bakketopp tar man Haugåkerveien inn til høyre. Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Huset merkes med "til salgs skilt" fra Z-eiendom.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør, denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av kjøpetilbud.

Tinglyste heftelser/servitutter/rettigheter

Følgende er tinglyst og følger eiendommen også ved eiendomsoverdragelse:

Heftelser/servitutter:
2017/777685-/200. Bestemmelse om vannledning og kloakkledning av 17.07.2017.
Rettighetshaver: Knr: 3811 Gnr: 19 Bnr: 38
Rettighetshaver: Knr: 3811 Gnr: 19 Bnr: 185

2017/823125-/200. Bestemmelse om vannledning og kloakkledning av 31.07.2017.  
Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr: 19 Bnr: 185  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere.

Rettigheter:
Rettigheter på gbnr. 19/5:
2017/777656-/200  Bestemmelse om vannledning og kloakkledning av 17.07.2017.
Rettighetshaver: Knr: 3811 - Gnr: 19 Bnr: 38  
Rettighetshaver: Knr: 3811 Gnr:19 Bnr: 63

Rettigheter på 3811-19/185
2017/777676-2/200. Bestemmelse om kloakkledning av 17.07.2017.
Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr: 19 Bnr: 38  
Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr: 19 Bnr: 63

2017/777685-1/200. Bestemmelse om vannledning av 17.07.2017. 
Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr: 19 Bnr: 38  
Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr: 19 Bnr: 63

Rettigheter på 3811-19/185:
2017/823125-2/200. Bestemmelse om vannledning av 31.07.2017. 
Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr: 19 Bnr: 38  
Rettighetshaver:Knr: 3811 Gnr: 19 Bnr: 63  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

Rettigheter på 3811-19/185:
2017/823125-2/200 - Bestemmelse om vannledning av 31.07.2017.
Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:19 Bnr:38  
Rettighetshaver:Knr:3811 Gnr:19 Bnr:63

I tillegg til ovennevnte grunnboksinformasjon er det på bnr. 38 også tinglyst følgende (disse er ikke tinglyst på bnr. 63):

1945/969-1/91. Forkjøpsrett til utvidelse av tomt av 25.05.1945. RETTIGHETSHAVER: HANS RØD til utvidelse av bnr. 77.
(Meglers kommentar: Forkjøpsretten er ikke virksom lengre da forkjøpsrettshaver ikke er i live lengre).

1945/969-2/91. Bestemmelse om veg av 25.05.1945 
Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr: 19 Bnr: 77. 

Rettigheter på andre eiendommer - rettighet i eiendomsrett:
1924/900349-1/91 - Bestemmelse om veg av 12.02.1924. Rettighetshaver: Gbnr. 19/38.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter/rettigheter som påhviler eiendommen og de tinglyste avtalene følger som del av salgsoppgave. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår. Det er innhentet kopi av tinglyst dokument som kan være av interesse å lese innen budgivning. Kopi av dokumentene følger av salgsoppgave.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?