Til innholdet

Innbydende 4-roms leilighet i 1.etg med 3 soverom, vedovn og solrik terrasse | P-plass m/elbil-lader

Rødsåsveien 17
Prisantydning 3 300 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 87
BRA: 87 m²
Soverom: 3
Byggeår: 2012
Tomtareal: 0 m²

Ansvarlig megler
Ola Norderhaug

Ola Norderhaug

Kort om eiendommen

Z-Eiendom, ved eiendomsmegler Ola Norderhaug, presenterer her en særdeles praktisk og meget pen 4-roms leilighet fra 2012. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og har en god planløsning, inkludert et eget vaskerom/tekn rom. Stor, solrik terrasse, uten særlig innsyn. Solen kan nytes til sent på kveld. Romslig stue med koselig vedovn i stuen, flislagt bad med gulvvarme, samt 3 soverom gir mange muligheter.

Eiendommens beliggenhet er meget fordelaktig. Her bor du med kort kjørevei til Tønsberg by og man ligger svært gunstig plassert med tanke på tilgjengelighet til E-18 og øvrige Vestfoldbyer.

Kort fortalt:

- Alt på ett plan i byggets 1. etasje
- Vestvendt beliggenhet m/flotte solforhold
- Lettstelt, med gode løsninger 
- Delikate farger og lekkert interiør 
- Stor stue-/spisestue store vindusflater
- 3 soverom
- Elbil-lader montert
- Moderne ventilasjonsanlegg med balansert varmegjenvinner
- Innlagt fiber
- Kort vei og enkel adkomst til Vestfoldbyene
- 10-15 minutter med bil til Tønsberg by

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Undrumsdal

Adresse

Rødsåsveien 17 3176 Undrumsdal 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et nyere etablert, rolig og landlig boligområde i Rødsåsen ved Østre Undrumsdal i Tønsberg kommune. Med sin solrike og rolige beliggenhet har dette på kort tid blitt et populært sted å bo!

En ypperlig beliggenhet for deg som vil bo med kort kjørevei til flere av Vestfoldbyene. Området ligger landlig og rolig, men likevel med umiddelbar tilkomst til E-18. Kjøreturen til Tønsberg by gjøres unna på 10-15 minutter, og det er omtrent samme kjøreavstand til Horten. Til idylliske Åsgårdstrand er det ca. 8 kilometer. Området er ypperlig  for pendlere med sin enkle tilkomst til E-18 og med kun 7-8 minutters kjøring til Skoppum togstasjon med god forbindelse til Drammen/Oslo og sydover til Telemark. Det er ellers ca. 15-20 minutter å kjøre til Torp flyplass.

Boligfeltet representerer et område som er i vekst, og det er flotte rekreasjonsområder i skog og mark like i nærheten. Lekeplass og balløkke rett over gaten fra boligen. Det er også nærhet til barnehager og skoler. Solerød oppvekstsenter (1-7 kl.) og barnehage (0-6 år) ligger ca. 1.4 km fra eiendommen. Til Revetal ungdomsskole (8-10 kl.) er det ca. 8 km og det er ca. 10 km til hhv. Wang Toppidrett (videregående skole) og Greveskogen videregående skole.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi Barkåker (ca. 6 km) eller Kiwi Skoppum (ca. 6,5 km) som nærmeste forretninger. Andre tilbud finner du i Revetal sentrum (Re Torvet) hvor man finner et stort og variert tilbud. I Tønsberg by finner man blant annet Farmandstredet med et hav av butikker, mens kjøpesenteret Paletten ligger i Åsgårdstrand et godt og variert tilbud.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som viser områdets fasiliteter og avstander til ulike interessepunkt.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2012

Bygninger og byggemåte

Leilighet fra 2012 som ligger i 1. etasje av en kjedet tomannsbolig.

Det er fliser og laminat på gulv. Vegger har panelplater. Himling har malte plater.

Badet inneholder innredning med servant, dusjkbinett og toalett. Det er baderomsplater på vegger og malte flater i himling. Flislagt gulv med varmekabler. Det er mekanisk avtrekk via det balanserte ventilasjonsanlegget.

Innredning med slette trefiberfronter og benkeplate av laminat. Det er montert plate i rustfritt stål bak servant og platetopp. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

1.Etasje: 87/87 Kvm P-rom/ BRA

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 87 kvm

1.etasje:

Standard

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Rør-i-rør system på vannledninger.
Fordelerskap er montert på vaskerom.
Plast avløpsrør.
Balansert ventilasjon, aggregat er montert i bod
Ca 120 liter varmtvannsbereder er montert i
benkeskap på kjøkken.
El anlegg fra byggeår.
Sikringsskap er montert i bod.
Automatsikringer på alle kurser 4x32 amp
hovedsikring, 25 amp teknisk kurs, forøvrig 15
amp kurser.
Det er montert røykvarsler og det finnes
brannslukningsapparat i boligen.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 02.11.23 med befaringsdato 26.10.23 fra Marius Vedvik som er en uavhengig og autorisert takstmann.

 
En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;

- 2 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.
- 22 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.
- 2 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak
- 2 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak
- 0 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik.
- 0 stk. tilstandsgrad IU - konstruksjoner som ikke er undersøkt.

 
TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til for bad og fall til sluk er under 25 mm.

Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad og vedovn i stuen.

Parkering

Egen parkeringsplass rett utenfor. Eier har montert elbil-lader.

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Eier

Alexander Olson Pedersen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende. 3803 R60_0012 Rødsåsen (8.5.2007). Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse. Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen ifølge kommunen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.05.2014.

Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Rødsåsveien 1 - 25b

Forkjøpsrett: Nei
Styregodkjenning: Nei
Dyrehold: Ja, dersom ikke til sjenanse

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det opplyses fra sameiet at det vil bli en økning på felleskostnader til 2000/2200 kr i November grunnet ny forsikringsavtale fom juli 2023, utbedring av radon i flere leiligheter, økning i kontingent til velforening og fler forsikringssaker i år der sameiet dekker egenandelen.

Sameiet sparer 500 kr hver pr leilighet i mnd til maling( del av felleskostnader).Men beboer må også spare 10 000,- frem til april 2025 til individuell tilleggsbetaling.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Prisantydning

3 300 000,- / Fellesutgifter: 2 200,- pr. mnd Bygningsforsikring, vedlikehold, brøyting og regnskapsfører.

Beregnet totalkostnad

3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,-)) 8 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 91 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 391 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Forsikring

Fremtind 14534827

Kommunale avgifter

Kr. 15 484 pr. år

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Servitutter (Kr.1 800) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.2 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 300 000,-) (Kr.41 250) Tilrettelegging (Kr.16 950) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - SELGER (Kr.2 500) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.3 100) Kommunale opplysninger (Kr.3 700) Markedspakke (Kr.10 400) Markedspakke utlegg (Kr.6 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.6 250) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 775) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.98 910)

Boligselgerforsikring

Boligselgerforsikring Selgeren har kjøpt boligselgerforsikring hos Fremtind. Forsikringen dekker selgerens økonomiske ansvar hvis du oppdager feil eller mangler som omfattes av avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra kjøpers overtagelse av eiendommen og varer i fem år. I tillegg dekker forsikringen perioden mellom budaksept og overtagelse begrenset til 12 måneder. Forsikringsdekningen er begrenset til salgssum, maksimalt 14 millioner kroner. For kombinasjonseiendommer gjelder forsikringen kun for boligdelen. Salgsdokumentasjon innhentes av forsikringsselskapet etter tinglysning. Se nettsidene til Sparebank 1 for mer informasjon om hva forsikringen dekker og hvilke begrensninger som gjelder. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Ola Norderhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Ola Norderhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?