Til innholdet

Innholdsrik enebolig i attraktivt område. Meget barnevennlig og solrikt. Dobbel garasje.

Måltrostveien 18A
Prisantydning 4 490 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 157
BRA: 168 m²
Soverom: 0
Byggeår: 1959
Tomtareal: 680 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 28. november Kl 14.00 - 15.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

FÆRDER - VESTSKOGEN

Adresse

Måltrostveien 18A 3142 Vestskogen

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Vestskogen ligger på Nøtterøy sin vestside i meget attraktivt villaområde med boliger bebygget ved forskjellige tidsepoker. Gangavstand til flott tur- og fritidsterreng med båthavn og badestrand og kort vei til golfbane på Borgheim (Nøtterøy golfbane). Innen kort gange fra området er du direkte på kilometerlange turstier, bl.a. på øyas egen kyst-sti som strekker seg helt frem til Tjøme i syd.

Fra eiendommen er det også få minutter med bil til Teie torv med de fleste sentrumsfunksjoner som bank, post, dagligvareforretninger, flere ulike bevertningssteder, diverse klesforretninger, vinmonopol etc. Kort vei til helt ny barneskole (Labakken skole) - i tillegg ligger Rudolf Steinerskolen også i Vestskogen, kun noen få hundre meter fra eiendommen. Kort vei også til Teigar Ungdomsskole og ca. 3 km til Nøtterøy videregående skole på Borgheim. Hundremeterskogen familiebarnehage ligger ikke langt unna - det samme gjør Vestskogen barnehage. Det er også barnehage ved Rudolf Steinerskolen.

Dagligvareforretning (Kiwi) i Vestskogen ligger innen kort gangavstand og det er ca. 2 km til Borgheim sentrum m/bl.a. kafe-og restauranttilbud, Nøtterøy kommune sitt kulturhus, dagligvareforretninger. Lege/tannlege-senter med apotek ca. 150 meter fra eiendommen. Ca. 4 km til Tønsberg sentrum m/gode bussforbindelser.

Vestskogen ligger ligger drøye 10 mil fra Oslo.E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen! Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil og med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1959

Innhold

1. etasje inneholder:
Yttergang, wc, entré med trapp, kjøkken og vinkelstue med utgang til delvis overbygd terrasse.

2. etasje inneholder:
Trappegang, 3 soverom og bad med wc.

Kjeller inneholder:
Trappegang, kjellerstue, vaskerom og bod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 168 kvm

Standard

Velkommen til Måltrostveien 18a. Boligen holder normal god standard og gir et godt inntrykk. I løpet av de siste årene har selger gjort flere oppgraderinger av boligen. Det er bygd ny dobbel garasje. Ny terrasse med delvis takoverbygg. Gulvene i stue og soverom er slipt. Det er lag noen nye takplater i kjøkken og stue. Det er lagt ny drenering mot sør samt fjernet oljetank (de andre sidene har vært drenert om av tidligere eier). Det er satt inn 3 nye vinduer. Sør og nord veggene er kledd om og etterisolert. Boligen er nymalt i 2018. Det er satt inn ny ytterdør i 2019. For standard forøvrig, se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er lagt inn kabel-tv fra Telenor (gamle Canal Digital) samt fiber fra Altibox. Boligen er beliggende i solrike omgivelser og passer ypperlig til barnefamilien. Velkommen til visning!

Oppvarming

2 varmepumper. Varmekabler i bad/wc i 2. etasje. Peisovn og peis i stue.

Parkering

Nyere dobbel garasje. Parkering på egen grunn.

Areal og eierform

Areal: 680 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, bærbusker (blåbær, rips, bjørnebær), hekk, trær og plen. Det foreligger tinglyst bestemmelse om frisikt ved utkjøring vedr høyde på gjerde og beplantning. Erklæringen er vedlagt salgsoppgaven.

Eier

Lars Henrik Andersson Stine Sandviken

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp. Privat stikkvei.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i regulert område og er i kommuneplanen avsatt til boligformål vedtatt 31.01.2018.

Navn på reguleringsplan: 16- Fugleveiområdet.
Reguleringsformål: Boligbebyggelse
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei.
Ligger eiendommen eller del av eiendommen innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak? Nei.
Kommunen opplyser om at det er planforslag og igangsatt planlegging som berører eiendommen: 2016003 - Områdeplan for Vestskogen. Ifølge kommunen innbærer det kun og rydde opp i gammel plan og få det mer hensiktsmessig i forhold til dagens krav som bl.a.hensynta siktsoner og beholde grøntområder i området.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen i kommunens arkiver. Ferdigattest utstedes ikke lenger for tiltak det er søkt om før 01.01.1998, jf. plan- og bygningslovens § 21-10, femte ledd.
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men de stemmer ikke med dagens bruk. Kjeller opprinnelig tegnet og prosjektert som sekundær areal men bygget om til boligformål (vaskerom, trapperom og kjellerstue). Oppholdsrom i kjeller tilfredsstiller ikke dagens krav om rømningsvei og lysforhold.

Prisantydning

4 490 000,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 112 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 490 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 125 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 615 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson
Formuesverdi : 1 156 391,-
Sekundær formuesverdi : 4 163 009,-

Fra 01.01.2022 kommer det krav om nye tilstandsrapporter. Disse er mye strengere og mer omfattende enn de som har vært tidligere. Vi har derfor allerede nå valgt å bruke den nye rapporten for denne eiendommen. Rapporten følger vedlagt salgsoppgaven.

Kommunale avgifter

Kr. 14 943

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 156 391,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 163 009,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2019.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,12 % av salgssum
Tilretteleggingshonorar: kr. 15.950,-

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Selger opplyser om at de deler snøfreser med Måltrostveien 14 og 16. Innreding i garasjen følger ikke med.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Dersom eiendommen selges (budaksept) etter 31.12.21 selges eiendommen etter den nye Avhendingsloven. Dette medfører at ovennevnte avsnitt utgår. Videre medfører dette at boligkjøper får en sterkere undersøkelsesplikt, herunder at opplysninger som er gitt i prospekt, tilstandsrapport og lignende salgsdokumentasjon, er å anse som kjent informasjon for kjøper. Kjøper kan således ikke reklamere på disse forhold. Videre vil det medføre at kjøper har en «egenandel» på en reklamasjon på kr. 10.000,-. Dvs at kjøper kan reklamere på krav/erstatning for beløp over nevnte egenandel.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?