Til innholdet

Innholdsrik enebolig på en solrik, sjønær og usjenert tomt

Albyveien 8
Prisantydning 3 990 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 172
BRA: 190 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1974
Tomtareal: 1575 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 19. mai Kl 12.00 - 13.00
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Petter Hillås

Petter Hillås

Finn.no: Lokalområde

VEIERLAND

Adresse

Albyveien 8 3144 Veierland

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du over kanalbroa, og rett frem i Teie Veidele. Følg veien forbi Borgheim, og ta til høyre, skiltet mot Veierland/Tenvik. Følg veien til enden, der fergeleie til Jutøya befinner seg. Ta fergen til første kai, Vestgården, og gå derfra.
Eiendommen ligger ca 300 meter fra fergekaia.
Eiendommen er merket med til salgs-plakat fra Z-Eiendom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger vakkert til på idylliske Veierland, med en lett skrånende tomt mot vest, noe som gir praktfulle solforhold og utsikt mot sjøen.
 Veierland er en øy på utsiden av Nøtterøy. Øyen er bilfri, og kan kun nås enten via egen båt eller så går det ferge fra Tenvik på Nøtterøy eller Engø ved Sandefjord, fergeturen tar ca 10- 15 minutter. Øya har eget postkontor, kirke og 6 hulls golfbane. På sommeren holder Dagros kafe/restaurant/pub åpent. Her er det jevnlig underholdning ila sommeren samt quiz og annet gøy. Et flott samlingspunkt. Flotte turmuligheter både sommer som vinter. Fuglereservatet har  apahuk som er flittig brukt. Om vinteren kan man gå på skøyter her, når været tillater det. Det tar ca 3 minutter å gå til fergen.
Boligen sogner til Brattås skole på Nøtterøy.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1974

Bygninger og byggemåte

Bygningen er fundamentert på stein og steinmasser.
Støpt grunn og vegger i 1 etasje. Pusset utvendig og innvendig.
Eneboligen er bygget på etter byggeår.
Vinduer med 2-lags isolerglass.
Saltakskonstruksjon, tekket med betongtakstein.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 190 kvm

U.Etasje: Stue, Kjøkken, Soverom, Gang/trapperom, Bad, Badstu,
Soverom.
1.Etasje: Entre, Gang, Klesrom, Toalettrom, Soverom, Garderoberom,
Soverom, Bad, Stue, Kjøkken.

Standard

Velkommen til Albyveien 8, en veldholdt og innholdsrik enebolig med nydelige solforhold.
1. Etasje
Stue med parkett på gulv, og panel på vegger. Stuen er romslig, og har plass til både sofakrok og salong. Fra stuen er det utgang til vestvendt terrasse, der det er glasstak med solskjerming.
Kjøkken med god skap- og benkeplass. Profilerte fronter. Spisestue med plass til stort spisebord, samt med utgang til terrasse og hage.
1. etasje inneholder også 2 romslige soverom, hvor hovedsoverommet har utgang til terrasse, samt et klesrom/garderobe, og et bad i tilknytning til dette, hvor det er dusjhjørne og badekar.
Separat toalett samt garderobe.

U. Etasje:
Romslig stue med utgang til terrasse.
Kjøkken med utgang. Bad med badstue og opplegg til vaskemaskin.
2 soverom med små vinduer.
Ellers meget god oppbevaringsmuligheter og lagringsplass i kjeller.

Garasje samt vedskjul.

Oppvarming

1. Etasje: Gulvarme på bad. Ilsted i stue og på kjøkken. Varmepumpe i gang.
U. Etasjen: Gulvarme i stue, kjøkken og bad. Panelovner.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplass eller garasje på Tenvik.
Se www.faerder.kommune.no for mer informasjon.

Areal og eierform

Areal: 1 575 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Flott opparbeidet tomt, med gressplen, prydbusker og trær.
Eiendommen har skiferlagt gangsti opp til inngangsdøren, med varmekabler.
Koselig dam, der det tidligere har vært fisker.
En del av hagen er inngjerdet, etter mange rådyrbesøk.

Eier

Lise Beret Sandereid

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst via offentlig vei.

Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til unyansert formål (bolig), i reguleringsplan for byggeområder Veierland.

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 27.02.1975.

Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 990 000,-

Beregnet totalkostnad

3 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 112 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 102 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Ligningsverdi : 370 301,-

Kommunale avgifter

Kr. 15 040

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.525) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 990 000,-) (Kr.59 850) Tønsbergs Blad 150519 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Internett annonsering (Kr.15 995) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.104 340)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Petter Hillås

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Petter Hillås

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?