Til innholdet

Innholdsrik familiebolig m/over 1,1 mål eiertomt. Fredelig, svært solrik og skjermet beliggenhet i 2. husrekke. Garasje! ZOLGT

Måltrostveien 14
Prisantydning 5 190 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 157
BRA: 200 m²
Soverom: 4
Byggeår: 1979
Tomtareal: 1143 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

NØTTERØY - VESTSKOGEN

Adresse

Måltrostveien 14 3142 Vestskogen

Velkommen Måltrostveien 14 og til denne sentralt beliggende eneboligen i 2. husrekke på stor barnevennlig tomt i populære Vestskogen.

I Måltrostveien 14 bor du i en skjermet, meget barnevennlig og svært solrik gate med kort vei til en rekke fasiliteter og knappe 4 km til Tønsberg sentrum.

Både bolig, tomt og ikke minst beliggenhet tror jeg så absolutt vil begeistre deg som stiller krav til at et hus skal være innholdsrikt, ha en sentralt beliggenhet og ikke minst ha en skjermet og solrik hage med masse boltreplass. Tomten er på over 1,1 mål, er selveiet og ligger perfekt med tanke på barnevennlighet med sin plassering i 2. husrekke fra Måltrostveien.

Ypperlig bolig for familier med stort plassbehov da huset byr på rikelig med rom samt sosiale og fleksible løsninger. Huset er oppført over tre plan hvor man finner boligens hovedoppholdsrom i 1. etasje med blant annet en romslig stue-/spisestue, to baderom og fire soverom hvorav tre av disse er samlet i hjemmets 2. etasje. Underetasjen har rikelig med aktiviets-/lagringsrom som både passer barnefamilier, men også enhver som ønsker god plass. På stor sydvestvendt terrasse på ca. 51 m² kan man nyte solen fra tidlig morgen til sent ut på kvelden.   
 
Familiens kjøretøy plasserer du trygt og godt i egen garasje i tillegg til på romslig, asfaltert gårdsplass hvor det er rikelig med biloppstillingsplasser. I hagen er det oppført et flott drivhus mot vest, på motsatt side av tomten finner man også en koselig lekestue.

På vegne av eier av eiendommen og Z eiendom AS v/Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning.

Kort fortalt

* Svært skjermet og barnevennlig plassert i 2. rekke - svært usjenert!
* Stor og solrik selveiertomt på 1 143 m²
* Sol fra morgen til kveld nytes både i hageanlegget og på 51 m² terrasse
* En herlig beliggende eiendom med misunnelsesverdig plassering
* Ypperlig sted for barn og unge med gode oppvekstsvilkår
* Skoler og barnehager innen kort gangavstand
* Gangavstand til dagligvareforretning
* Kort vei til Vestfjorden med kyststi, badeplasser og småbåtbrygger
* Fire soverom - tre i 2. etasje og ett i 1. etasje
* To baderom
* Stor stue-/spisestue som strekker seg i hele husets bredde mot hagen i syd
* Kjøkken med direkte inngang fra spisestue
* Full underetasje med både innvendig og utvendig inngang
* Svært godt med innvendig lagringsplass
* Garasje på ca. 28 m² med ny leddport og elektrisk port åpner
* Svært romslig gårdsplass byr på rikelig med biloppstillingsplasser
* Plassbygget drivhus fra 2019 på ca. 6 m² - dyrk dine egne grønnsaker!
* Frittstående lekestue på ca. 7 m² fra 2008
* Suveren familiebolig over tre etasjer som anbefales besiktiget

Nærområdet og beliggenhet

Vestskogen ligger på Nøtterøy sin vestside i meget attraktivt villaområde med boliger bebygget ved forskjellige tidsepoker.

Gangavstand til flott tur- og fritidsterreng med båthavn og badestrand og kort vei til golfbane på Borgheim (Nøtterøy golfbane).

Innen kort gange fra området er du direkte på kilometerlange turstier, bl.a. på øyas egen kyststi som strekker seg helt frem til Tjøme i syd. Det er også kort vei til Teieskogen med flotte turområder året rundt.

Måltrostveien 14 ligger i kort gangavstand til Vestskogen barneskole - i tillegg ligger Rudolf Steinerskolen også i Vestskogen, kun noen få hundre meter fra eiendommen. Den planlagte kommunale skolen ved Labakken vil også ligge innen kort  gangavstand når denne straks ferdigstilles.
Kort vei også til Teigar Ungdomsskole (ca. 2 km) og ca. 3 km til Nøtterøy videregående skole på Borgheim. Hundremeterskogen familiebarnehage, Vestskogen barnehage og barnehage ved Rudolf steinskolen ligger i nærheten av eiendommen.

Dagligvareforretning (Kiwi) i Vestskogen ligger innen kort gangavstand. Det er kort vei til Teie torv med sitt mangfold av forretninger, enkelte spisesteder, vinmonopol med mer. Ca. 2 km til Borgheim sentrum m/bl.a. restauranttilbud, Nøtterøy kommune sitt kulturhus, dagligvareforretninger, legesenter med apotek. Ca. 4 km til Tønsberg sentrum m/gode bussforbindelser.

Vestskogen ligger drøye 10 mil fra Oslo. E 18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felt hele veien, noe som gjør at kjøreturen fra Tønsberg til Oslo normalt gjøres unna på drøye timen!

Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil som beskriver området fasiliteter og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1979

Innhold

1. etasje:
Flott og delvis inntrukket INNGANGSPARTI med bred skifterdekket trapp.
ENTRÈ med dør videre inn til GANG/HALL med garderobeplass.
Romslig GARDEROBEROM med plassbygget garderobesystem og delvis åpen løsning med entreen. 
Romslig STUE-/SPISESTUE med utgang til ca. 51 m² terrasse samt hage - rommet ligger i hele husets bredde mot syd.
KJØKKEN med inngang fra spisestue.
SOVEROM med inngang fra hall/gang.
BADEROM/WC innredet med blant annet dusjkabinett, baderomsinnredning m/servant og toalett.

2. etasje:
GANG med inngang til samtlige rom i etasjen og trappegang til 1. etasje.
TRE SOVEROM hvorav et stort HOVEDSOVEROM med utgang til ca. 8 m² overbygget balkong mot syd.
TOALETTROM med baderomsmøbel og servant.
Etasjen byr også på diverse lagringsloft (kneloft) som er gulvet. Fra soverommet på husets hjørne mot vest-nord er det inspeksjonsluke i himling som fører opp til boligens loft.

Underetasje:
Underetasjen har både innvendig og utvendig inngang. På østsiden er det trapp ned fra hageterrenget til inngangsdør til etasjen, mens det fra stuen i 1. etasje er direkte nedgang til gang/allrom i underetasjen.
GANG/ALLROM med garderobeplass og åpen trappoppgang til 1. etasje.
Innholdsrikt, romslig og innredet HOBBYROM med vinduer mot to sider - rommet benyttes i dag som kjellerstue.
BADEROM/VASKEROM med blant annet stort hjørnebadekar m/dusjanretning, baderomsinnredning og avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel. Rommet har direkte utgang til trapp opp til hagen i øst. 
TRE LAGRINGSBODER hvor det medfølger diverse løse hyller.

Garasje

Eiendommen har garasje på egen eiendom, bygget sammenhengende og vegg-i-vegg med nabogarasje i felles tomtegrense. Garasjen har ny garasjeport, lakkert leddport av stål, med elektrisk port åpner fra 2020. Garasjen er oppført i 1980 og den del som tilhører Måltrostveien 14 er på BTA/BRA ca. 28/27 m². I tillegg kommer en tilbygget sports-/verktøysbod i enklere stand bygget inntil garasjen med ca. 16 m² gulvareal som ikke er målbar bygning på grunn av for lav takhøyde. 
Garasjen er oppført i tre og har dekke av støpt gulv. Taket har saltakskonstruksjon som er tekket med betongtakstein og det er innlagt både lys og stikkontakter.

Terrasse

Eiendommen ligger solrikt til med ypperlige lysforhold. Den solrike plasseringen gjenspeiler seg i plasseringen av eiendommens hovedterrasse i tillegg til de mange naturlige uteplassene ulike steder i det store hageanlegget. Ut for stue-/spisestuen i 1. etasje er det syd i hagen anlagt en sammenhengende terrasse på ca. 51 m² mot syd-øst-vest. Her kan man nyte solen fra tidlig morgen til sent på kvelden. Uteplassen er hellelagt og terrassemarkise sørger for noe overdekning på dager hvor det er ønskelig. Det er også en utvendig peis i tilknytning til terrassen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 200 kvm, Bruttoareal: 214 kvm, Grunnflate: 76 kvm som fremkommer som følger:

1. etasje: BTA/BRA/P-ROM - ca. 76/70/70 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-ROM - ca. 44/41/41 m²
Underetasje: BTA/BRA/P-ROM - ca. 66/62/46 m²
Garasje: BTA/BRA/P-ROM - ca. 28/27/00 m²

Følgende rom er medtatt i primærrommene: Alle innvendige rom i 1. etasje og 2. etasje er medtatt. I underetasjen er innredet hobbyrom, gang og bad/vaskerom medtatt med i alt 46 m².

Eiendommens drivhus på ca. 6 m² og frittstående utvendig bod/lekestue på ca. 7 m² er ikke inkludert i noen av de ovennevnte arealer.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av byggmester/ takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at innredet hobbyrom i kjelleretasjen har for små vinduer og oppfyller ikke krav til lys for oppholdsrom-/rom for varig opphold. Samtidig er det eiers bruk av rommene som legges til grunn for vurdering av type rom, uavhengig av om rommene er godkjent for bruk til varig opphold eller hva rommene er godkjent brukt som, jf. plan og bygningsloven. På opprinnelig plantegninger er rommet som i dag benyttes som hobbyrom/kjellerstue inntegnet og godkjent som "hobbyrom".

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Planskisser over boligens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen alle husets tre etasjer. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning. Garasje, lekestue og drivhus fremkommer ikke av illustrasjonene.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises det til utarbeidet tilstandsrapport som følger av salgsoppgave.

Standard

Boligen fremstår godt vedlikeholdt og med et lyst, tidsriktig fargevalg. Kjøkkeninnredningen er fra 2007, baderommet i 1. etasje fra 2004 og vaskerom/bad er modernisert i 2016. De ulike rommene og eiendommens tekniske installasjoner beskrives blant annet som følger:

Den romslige stue-/spisestuen med utgang til hage og terrasse:
Stuen og spisestuen er orientert med massevis av store og dels høyreiste vindusflater mot syd, ut mot den store terrassen og hagen. Vinduene gir et suverent lysinnfall. Rommet har god plass til ulike møbelgrupper og tross sin åpne løsning, bys det på flere naturlige "avdelinger". Stuen byr også på god plass for spisestue hvor man kan invitere til større venne-/familieselskap.  Den mest naturlige plasseringen av spisestuemøbler er nærmest inngangen til kjøkkenet. Det er pipeløp som gjør at ildsted kan monteres hvis ønskelig. Gulvene i rommet består av klassisk eikeparkett, innerveggene består av nyere og malt smartpanel med perlefals og det er malte himlingsplater i taket.

Kjøkken med inngang fra stue-/spisestue:
Kjøkkenet ligger på husets hjørne mot øst-nord og gjennom vinduet i øst får man morgensol inn til rommet. Innredningen fra Ikea er ny fra 2007 og byr på både over-/underskap med fronter av kompaktmateriale. "L-løsningen" gir god benke-/arbeidsplass. Variasjon blant underskapene med utstrakt bruk av praktiske kolonialskuffer samt innslag av tradisjonelle underskap med slagdører. Legg også merke til detaljer med dobbel hjørnerondell i underskap og innslag av vitrine-/glass skap. Overskap og høyskap er ført helt opp til rommets himling som består av malte takplater. Gulvet har nyere en-stavs vinyllaminat og innerveggene er kledd med nyere og malt smartpanel med perlefals. Det store vinduet over benkeplaten innerst i rommet gir utsyn til hagen på baksiden av huset mens vinduet trukket godt opp på veggen i øst frigir plass til et mindre spisebord. I benkeplatene av laminat er det nedsenket oppvaskkum m/sidekum av stål - mellom over-/underskapene er det flislagt.

Hvitevarer som medfølger:
* Oppvaskmaskin fra Asko
* Stekeovn m/keramisk koke-/steketopp fra Gorenje
* Kombinert kjøle-/fryseskap fra Gram.
* Kjøkkenventilator under overskap med avtrekk ut i yttervegg

Baderom - 1. etasje: 
Baderommet er senest oppusset i 2004 med fliser på gulv (varmekabler) og fliser på vegger. Innredet med utskiftet dusjkabinett i 2017 med integrert blandebatteri og glidedører av herdet glass, sokkeltoalett og baderomsinnredning med helstøpt servantbenk, 4 underskaps dører og overskap med glassfronter samt underhyller som samlet gir god oppbevaringsplass. Integrert i baderomsinnredningen finner man lyslist med innfelt spotbelysning og armatur for strømuttak. Vinduet innerst i rommet gir dagslys til badet, mens stedvis utenpåliggende downlights i himlingen av malt trepanel gir god belysning. Rommet ventileres av husets ventilasjonsanlegg.

Baderom/vaskerommet i underetasje:
Dette rommet er oppusset til et romslig velværerom i 2016 hvor det er installert ny innredning, alle innervegger er kledd med moderne og innbydende baderomspanel og røranlegg er utskiftet med rør-i-rør anlegg. Gulvet er flislagt (varmekabler) på et tidligere tidspunkt, men er i 2016 malt med svært slitesterk og pent tilpasset epoxymaling. Rommet er innredet med stort hjørnebadekar m/dusjanretning og dobbelt høyskap med god oppbevaringsplass. Det er plass for både vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon er løst via veggmontert el vifte mot yttervegg. Ny varmtvannstank fra samme år er elegant innbygget med tilsvarende baderomspanel som ellers i rommet, her har eier laget en lettvint løsning for tilkomst til berederen ved behov. Vinduet øverst på veggen mot nord slipper inn dagslyset.

Inngangsparti og romslig entrè med tilknyttet gang/hall med garderobeplass:
Entreèn er det første rommet man kommer inn i, og småvinduene i den nye inngangsdøren fra 2018 gir noe lysinnfall. Rommet har noe anhengsplass og fører videre inn i hall/gang hvor det bys det på god oppbevaringsplass i 3-dørs frittstående garderobeskap. Ved det delvis inntrukne inngangspartiet kan det nevnes at mur trappen er bred og solid samt kledd i skifer i alle trinn. Det er flislagt gulv i begge rom, gulvvarmen under det flislagte gulvet i entreèn gir god ekstra god varme. Vegger består av malt trepanel i begge rom og himlinger har malt trepanel i hall/gang og i entreèn er det malte himlingsplater.

Soverommet i 1. etasje og tre soverom og soveromsgang i 2. etasje med tilknyttet toalettrom:
Huset er praktisk inndelt med et av soverommene plassert i 1. etasje mens de øvrige tre soverommene ligger samlet i 2. etasje. Fremtredende er det store hovedsoverommet i 2. etasje med massevis av plass og ikke minst utgang til balkongen mot syd hvor man også kan nyte flott utsikt! Samme rom blir nærmest som et "dobbelt rom" å regne da det strekker seg i hele husets bredde mot syd. De to øvrige soverommene har vinduer mot "svalsiden" i nord og er plassert på hvert sitt hjørne av 2. etasjen. Soverommet i 1. etasje har vindu i samme himmelretning. Det er plass til garderobeskap på alle soverommene og det medfølger frittstående garderobeløsninger på soverommet mot nord-vest og på hovedsoverommet. På hovedsoverommet, plassert mot "svalsiden" i nord-øst, er det installert 3-dørs takhøy skyvedørsgarderobe. Både soveromsgangen, hovedsoverommet og soverommet i 1. etasje har eikeparkett på gulv, de to øvrige soverommene har parkettlaminat.
Toalettrommet har praktisk tilkomst fra alle de tre soverommene i 2. etasje og er nyoppusset i 2020 med blant annet nytt flislagt gulv - marmorfliser. Rommet er  innredet med sokkeltoalett, servant med underskap, malt trepanel på vegger og malt trepanel i himling.

Rommene i underetasjen:
Underetasjen tilbyr lyse og praktiske rom hvor det er massevis med praktisk oppbevaringsplass og aktivitetsrom. Gang/allrom har flislagt gulv og er innredet med plassbygget garderobeskap med takhøye dører. Herfra er det inngang til det innredede og store hobbyrommet m/peisovn som har to-stavs natet parkettgulv, malt trepanel samt innslag av malt mur på en vegg mens himlingene består av hvitmalt panel. Vindu opp på vegg mot både vest og nord gir lysinnfall. I dette rommet er det varmekabler i gulvet.
Bodene har i all vesentlighet murgulv (fliser i bod innenfor vaskerom/bad), mur/trepanel på vegger og trepanel i himlinger. Alt av fastmonterte lagringshyller medfølger.

Utdrag av øvrig informasjon om tekniske detaljer:
* Nytt elektrisk tavleskap fra 2010 m/automatiske sikringer
* Hovedsikringer på 3 x 50 ampere
* Forbrukssikring til komfyr på 20A
* Øvrige forbrukssikringer på 16A og 10A
* Ny takstein inkl. nye lekter fra 2005
* Nytt beslag på pipe og luftehatt i 2005
* Nye takrenner og vindskier fra 2005
* Nye snøfangere fra 2010
* Nye vinduer på fasade mot terrasse fra 2018
* Ny balkongdør i 2. etasje fra 2017
* Ny hovedinngangsdør fra 2018
* Ny 200 liter varmtvannsbereder fra 2016
* Nytt røranlegg til vaskerom til rør i rør system i 2016
* Innlagt fibernett fra Telenor
* Brannstige fra 2. etasje ned til terreng på nordsiden av huset

For ytterligere beskrivelse av standard, materialbruk og utstyr vises til det utarbeidet Tilstandsrapport.

Byggemåte

Boligen er oppført i tre på kjeller av mur.

Grunnmur på støpte såler i betong til antatt fast underlag, støpt gulv mot grunnen. Drenering til kultet masse og grunnforhold av jord og løsmasser.

Yttervegger for underetasje er av Leca-blokker mens 1. og 2. etasje består av bindingsverksvegger med malt liggende trekledning i 1. etasje og liggende malt trekledning i 2. etasje. Etasjeskillere av trebjelkelag.

Takkonstruksjon av type saltak - sperretak med undertak av sponplater og underlagspapp. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein og taket ble lagt med takstein i 2005.

Vinduer i tre av type innadslående vinduer med 2 - lags glass. Vinduer på fasade mot syd/terrasse av type toppsving er skiftet i 2018. Østvendt vindu på kjøkken (det minste vinduet) er skiftet i 2007. Vinduer i underetasje av type topphengslet med 2-lags glass.

For ytterligere og mer inngående beskrivelse av byggemåte vises det til utarbeidet tilstandsrapport.

Parkering

Parkering i garasje samt på svært romslig og asfaltert gårdsplass på egen eiendom.

Se for øvrig punktet "innhold" for beskrivelse av garasjeanlegget.

Oppvarming

Eiendommen har elektrisk oppvarming med veggmonterte panelovner samt varmekabler i gulv og i enkelte rom. Rom som har elektriske varmekabler er entre i 1. etasje, baderom, vaskerom/bad og innredet hobbyrom i underetasjen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, følger dette heller ikke med. Med andre ord fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er montert pipe hvor det er installert peisovn i innredet hobbyrom i kjelleretasjen. Mulighet for å installere vedfyrt ildsted i stue-/spisestue i 1. etasje dersom ønskelig. Boligens pipe består av ett-løps Lecapipe hvor feieluke er plassert i underetasjen.

Det bekreftes for ordens skyld at eiendommen har ingen oljetank verken nedgravd på tomten eller plassert inne i boligen.

Pipe/fyringsanlegg

Det er utført rapport fra VIB (Vestfold interkommunale brannvesen), senest den 28/4-2015 av eiendommens pipe, ildsted med mer. Selger har etter denne rapporten tettet sammenkobling mellom røykrør og skorstein for Ulefos peisovn i kjeller som var eneste bemerkning i rapporten.

Tomt og hage

Tomteareal: 1 142,90 m² iht. matrikkelbrev.
Tomtetype: Selveiertomt

Solrik, usjenert og svært pent opparbeidet hagetomt. Husets plassering, godt tilbaketrukket mot nord-øst siden på eiendommen, gjør at det på syd og vestsiden åpenbarer det seg en svært solfylt, romslig og flott anlagt hagetomt. Her nyter man solen fra tidlig morgen til sen kveld, og hagen innbyr fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap.

Lettstelt og vakkert opparbeidet med gressplen, diverse prydbusker, massevis av blomsterbed og diverse trær for å nevne noe. Hagen byr også på flere frukttrær. Variasjonen av vintergrønn og løvtrær/løvbusker skaper en lun og skjermet atmosfære. Det tilnærmet flate terrenget på hele tomten gjør at den over 1,1 mål store tomten kan nyttes fullt ut. 

Gårdsplassen er romslig og er opparbeidet med stor gårdsplass som er asfaltert - legg også merke til den solide og nyere forstøtningsmuren som på elegant vis skiller hageanlegget fra gårdsplassen. Det er også sammenhengende asfaltering fra huset innkjørsel og gangareal fra til inngangspartiet på nordsiden av huset.

I følge matrikkelutskrift er tomtens areal er basert på matrikkelkart utgitt av Færder kommune. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at slike type arealangivelser, også med eventuelle tilhørende kart, kan ha usikre/upresise grenser, ref. angivelse i matrikkelkart som er vedlagt i salgsoppgaven. Man kan dermed få avvik i både areal og grenser ved en eventuell senere oppmåling. Mangel grunnet avvikende grenser og/eller arealsvikt (jf. avhendingslovas § 3-3) kan derfor ikke påberopes.

Eier

Jonas Andreas Molin Monica Molin

Tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utført sertifisert takstmann Hans Holt Byggmester/Takstmann med befaringsdato 4/8-2021 og utskriftsdato 7/8-2021.

Tilstandsrapporter er utvidede tekniske rapporter utarbeidet av autoriserte takstmenn. Tilstandsrapport gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.

Tilstandsrapporten har TG-1 (16 stk.) og TG-2 (8 stk.) i sine vurderinger. Den har ingen TG-3 (svakeste tilstandsgrad). Bygningsdeler med vurdering TG-2 og uten angitte avvik eller tilstandssvekkelser er vurdering hovedsakelig vurdert ut fra alder og gjenstående levetid. Tilstandsgrad 0 benyttes ikke i denne type rapporter. Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt er det blant annet kommentert saltutslag/fuktutslag i enkelte rom i kjeller, over halvpart av levetid på drenering er brukt opp, balkong/terrasse har vedlikeholdsbehov, fuktutslag på gulv foran dusjkabinett og mistanke om bom på flis i gang,

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud.

Vei, vann og avløp

I følge innhentede opplysninger er eiendommen er tilknyttet offentlig vann og offentlig avløp. Det går ikke kommunale ledninger over eiendommen og Måltrostveien 14 har felles ledninger sammen med andre eiendommer.

Adkomst er fra Måltrostveien som er offentlig vei (kommunal), videre til privat stikkvei for i alt fire eiendommer.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen for Færder kommune av 31/1-2018 er avsatt til "Boligbebyggelse - Nåværende". Kommuneplanens arealdel med tilhørende bestemmelser sendes gjerne ut til interessenter på forespørsel til megler.

Måltrostveien 14 omfattes av egen reguleringsplan, plan 016 "Fugleveiområdet" datert 2/9-1965. Utsnitt fra reguleringsplan m/reguleringsbestemmelser følger som vedlegg i salgsoppgave.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov, og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak. Det er igangsatt planleggingsarbeider og planforslag i nærområdet, plan 2016003 - områdeplan for Vestskogen som blant annet tenkes å erstatte dagens eldre reguleringsplan.

Alle opplysninger i følge innhentet informasjon fra Færder kommune.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 5. desember 1979. Attesten innehold 3 stk. forhold som måtte fullføres innen 1. april 1980, disse ble fullført og var "Trapp m/håndlist ink. hovedtrapp og utvendig kjellertrapp, oppføring av terrasse/evt. terrassetrapp og belistning av dører i kjeller". Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent. Bygningsmyndighetene utsteder ikke ferdigattester lengre for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Prisantydning

5 190 000,-

Beregnet totalkostnad

5 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 1 508,- (Opprykk finn.no den 10. sept. 2021) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 130 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 144 350,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 334 350,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 21 774 kWt. Forbrukstall er innhentet  fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

If 1341267

Selger holder boligen forsikret frem til og med tidspunktet for kjøper sin overtagelse. Kjøper må deretter selv besørge egen bygningsforsikring.

Kommunale avgifter

Kr. 14 145 pr. år

Kommunale avgifter for 2021 inkluderer vann, avløp, renovasjon og feieravgift.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt per i dag i Færder kommune.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 206 036,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 4 341 731,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er per inntektsåret 2019. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det eksisterer ingen pliktige medlemskap til noen velforening for denne eiendommen.

Privat og asfaltert stikkvei fra Måltrostveien er fellesvei for de i alt 4 oppsitterne til denne, og de tilhørende eiendommene har felles vedlikeholdsplikt. Det foreligger ingen fast ordning med angitt kostnad for snøbrøyting da dette besørges av brukerne i egen regi.

Adgang til utleie

Boligen består av en boenhet og den har ingen separat utleiedel/separat boenhet for utleie utover denne. Det er tillatt på generelt grunnlag å leie ut egen bolig eller del av egen bolig, så lenge formålet med utleien samsvarer med godkjent bruk av leieobjektet og/eller dets areal.

Konsesjon/odel og forholdet til boplikt

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen.

Det er ikke boplikt ved denne delen av Færder kommune (og derav heller ikke boplikt på eiendommen).

Adkomst - slik finner du frem til Måltrostveien 14

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen mot Nøtterøy og fortsetter Kirkeveien rett frem mot Tjøme. Ta så til høyre mot Vestskogen ved Astoria Hagesenter (Kjernåsveien), deretter første til høyre igjen som er Vestfjordveien. Følg denne 5-600 meter og ta Måltrostveien inn til venstre. Boligen ligger på høyre hånd, med innkjøring via stikkvei hvor eiendommen ligger i 2. rekke fra Måltrostveien.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker fra privat stikkvei og frem til eiendommen ved fellesvisning.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 180821 (Kr.4 500) Markedspakke (Kr.12 200) Tilrettelegging (Kr.16 900) Kommunale opplysninger, grunnbok mm (Kr.3 860) Tønsbergs Blad 010921 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 150921 (Kr.4 500) Garantiforsikringspremie (Kr.2 900) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Provisjon (Kr.39 775) Totalt kr. (Kr.95 035)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen.

Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Denne er vedlagt i salgsoppgaven.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte minimum 4-fire-timer på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst angi ønsket/eventuelt betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Konferer gjerne megler før du angir tidspunkt for overtagelse i budskjema.

Tinglyste servitutter-/heftelser og rettigheter som følger eiendommen

Selgers eventuelle pengeheftelser vil bli slettet ved overdragelse til ny hjemmelshaver. Det er følgende tinglyst servitutt som heftelse samt rettighet som følger eiendommen:

1964/3500-2/91. Bestemmelse om bebyggelse tinglyst 12.09.1964  Rettighetshaver: Knr:3811 Gnr:14 Bnr:147. Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0,6 meter.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?