Til innholdet

Innholdsrik og tiltalende enderekkehus med 3 sov, 2 stuer og garasje. Hyggelig og solrik hagedel.

Nyveien 36A
Prisantydning 2 690 000 , -
Boligtype: Rekkehus
P-ROM: 125
BRA: 147 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1974
Tomtareal: 13749 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 17. januar Kl 12.00 - 12.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Barkåker

Adresse

Nyveien 36A 3157 Barkåker 1. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Eiendommen vil bli merket med "til salgs" plakat og det vil bli skiltet til fellesvisninger.

Beliggenhet

Fin beliggenhet med gode solforhold og hyggelige uteområder. Usjenert i rolige og barnevennlige omgivelser med skole, barnehage og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Gangavstand til Kiwi dagligvare og Barkåkers særdeles hyggelige cafè. Det er også flere lekeplasser like i nærheten, samt kort vei til turterreng og lysløype. Det er gode bussforbindelser til både Horten og Tønsberg, samt kort vei til E18.

Type, eierform og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1974

Bygninger og byggemåte

Rekkehusleilighet i borettslag fra 1974 bygget over 3 etasjer. Det tilhører garasjeplass på 18 kvm og utvendig bod på 2,7 kvm.

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betongblokker e.l. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med pulttak form er tekket med asfaltpapp. Taktekkingen er skiftet dette året.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 164 kvm

BRA: 147 kvm.
Kjeller, 46 kvm: Vaskerom, hall m/trapp, kjellerstue, innredet bod og bod. 1.Etg. 52 kvm: Hall m/trapp, kjøkken, stue og vindfang.
2.Etg. 49 kvm: Bad, gang, 3 soverom og wc.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Selger opplyser at følgende ikke følger med i salget:
Lysekrone
Skaper på hovedsoverom
Skaper i kjellerstue

Standard

Velkommen til Nyveien 36A, en innholdsrik og tiltalende rekkehus i ende med ideell hagedel og garasje. Leiligheten har en gjennomgående tidsriktig og delikat standard med innbydende fargevalg. Barnevennlig og god planløsning med 3 soverom og bad i samme etasje.

Man kommer inn i et lyst og trivelig vindfang med oppbevaring for sko og klesoppheng. Videre kommer man inn i en trappeoppgang i lyse fargetoner med trappetrinn av samme gulvtype som store deler av boligen.

Hovedetasjen inneholder et romslig allrom med stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Stuen er særdeles romslig med luftig romløsning og store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Stuen har flere innredningsmuligheter med god plass til både TV- og spisestue. Kjøkkenet fra 2017 er arealeffektivt og praktisk, med rikelig skap- og benkeplass. De sorte slette frontene gir et moderne og delikat uttrykk. Det er integrerte hvitevarer som koketopp og stekeovn, samt delintegrert oppvaskmaskin og kjøleskap.

Boligens 2. etasje inneholder 3 soverom, bad og separat toalettrom. Hovedsoverom er meget romslig og pent med lyse farger, samt rikelig med plass til garderobeskap. Utgang til solrik og usjenert balkong med pent utsyn. Soverom nr. 2 er pusset opp i senere tid og fremstår tidsriktig og delikat. Lyse fargevalg på rommet og godt med plass til garderobe. Soverom nr. 3 er stort med flere innredningsmuligheter. Badet har belegg på gulver og malte plater på vegger. Badet inneholder servant i baderomsinnredning og dusjkabinett. Nyere oppusset (separat) toalettrom med gulvbelegg og tapet fra 2020, og inneholder toalett, servant og innredning/ skap.

Kjelleretasjen inneholder hall, kjellerstue, vaskerom, innredet bod og bod. Stor og lys kjellerstue med flerbruksmuligheter, samt innbydende og moderne standard. Praktisk vaskerom med lysmalte overflater og inneholder opplegg for vaskemaskin, utslagsvask, wc og bereder. Innredet bod er i dag benyttet som gjesterom/ disp. rom, men er ikke søkt om og godkjent til varig opphold. Dersom man ønsker å benytte rommet til rom for varig opphold, anbefales det å bringe dette i orden. Evt. krav fra bygningsmyndighetene for å få rommet godkjent til formålet må bekostes og besørges av kjøper. Kjøper bærer også risiko for hvorvidt rommet lar seg godkjenne. Kjelleren har også en romslig og praktisk bod med gode lagringsmuligheter.

Alt i alt et innbydende og moderne endrekkehus med 3 soverom, 2 stuer, garasje og ideell hagedel! Velkommen til visning!

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Det er noe eswa som ikke er i bruk/ funksjonelt.

Parkering

Det følger garasje med alle leilighetene. Det betales kr. 350,- i leie for garasjen som er inkl. i fellesutgiftene. Forøvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 13 749 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Boligen har en naturlig bruksdel/ ideell andel av fellestomten som er pent opparbeidet. Meget solrikt og pent uteområde som er omkranset med hekk/ levegg. Hagedelen er opparbeidet med diverse beplantning,

Eier

Cathrine De Vries

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til boligbebyggelse og hensyn til bevaring bygning og annet kulturmiljø, vedtatt den 22.05.2019.

Eiendommen ligger i uregulert område.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 22.01.1975. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Nordre fritzølia borettslag, Orgnr.: 954398579 Andelsnr.: 4 Andel fellesgjeld: 562000, Andel fellesformue: 11299, Total gjeld: 18631724, Oppdatert pr: 01.11.2020
Borettslaget består av 38 andelsleiligheter.
Forretningsfører: OBOS
Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjennelse: ja

Borettslaget tilltater dyr med tillatelse fra styret.

Borettslaget har avtale om TV/ Internett gjennom Telenor. Grunnpakke TV og Internett er inkl. i felleskostnader.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Fellesgjeld:
Lånenr                   Type Restsaldo   Restløpetid     Type    Rente  * Handelsbanken  A      1.991.304,-    30 år 4           Flyt      1,60%
* Handelsbanken  A      8.370.740,-    30 år 4           Fast    2,40%
* OBOS                    A      8.269.680,-    20 år 5 md.   Fast    3,80% Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan fås ved henvendelse til megler. Det må påregne dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Fra 01.01.2020 trådte en ny bestemmelse som regulerer korttidsutleie i kraft i borettslagsloven. Bestemmelsen er tatt inn som 2. setning i lovens § 5-4 «Overlating av bruken når andelseigaren sjølv bur i bustaden», slik at denne nå lyder:
«Ein andelseigar som sjølv bur i bustaden, kan overlate bruken av delar av bustaden til andre. I tillegg kan andelseigaren overlate bruken av heile bustaden til andre i opptil 30 døgn i løpet av året.»
Borettslagsloven er ufravikelig, og bestemmelsen vil gjelder for vårt borettslag uansett om den tas inn i vedtektene eller ikke. Styret anbefaler derfor at følgende nye setning tas inn i våre vedtekter under bestemmelsen om overlating av bruk (3) andre setning:

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Prisantydning

2 690 000,- / Felleskostnader: 5 746,- pr. mnd
Totale felleskostnader pr. d.d. kr 5.746,- pr. md.
Herav:
Garasjeleie 350,-
Felleskostnad 4.984,-
Mediapakke 412,-
Felleskostnader inkl. grunnpakke TV/Internett, kommunale avgifter, nedbetaling/ betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, garasjeleie, utvendig vedlikehold, honorar til styre og forretningsfører, samt evt. andre fellesutgifter.

Beregnet totalkostnad

2 690 000,- (Prisantydning) 562 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 252 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 5 232,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 257 232,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 04.12.2020

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 1579843

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkl. i felleskostnader.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tilrettelegging (Kr.10 950)
Provisjon (Kr.39 750)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?