Til innholdet

Innholdsrik og tiltalende enebolig med romslig eiertomt. Solrikt og barnevennlig. Garasje og carport!

Jupiterveien 11
Prisantydning 4 190 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 127
BRA: 157 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1964
Tomtareal: 1083 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Richard Askjem

Richard Askjem

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg / Råel

Adresse

Jupiterveien 11 3113 Tønsberg

Adkomst

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i attraktivt og populært boligområde på Råel, kun ca. 3 km fra Tønsberg sentrum. Området er meget barnevennlig og solrikt med kort vei til skoler og barnehager. Nærområdet kan by på flere lekeplasser, turområder og aktivitetsplasser.

Det er umiddelbar nærhet til dagligvare og offentlig kommunikasjon, samt kort vei til Olsrød park og Tolvsrødsenteret med diverse butikker og legekontorer. Boligen ligger ca. 3 km fra Tønsberg sentrum med alt av sentrumsfasiliteter.

Det er også kort vei til lysløyper og fine turområder ved Søndre Slagen kirke. Området har nærhet til kyststien som byr på vakker natur og god rekreasjon. På Klopp og Nes finner du de populære badeplassene, og det finnes i tillegg flere små, bortgjemte perler langs kysten. Det er ca. 4,2 km til Ringshaugstranda med langgrunne og stor gresslette.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1964

Bygninger og byggemåte

Enebolig oppført i 1964 og et tilbygget med garasje fra ukjent år. Det er etablert tilbygg ved stuen i 2003 og ved inngang i 2005. Carport er tilbygget garasjen rundt 2007. Det er gjort vesentlige oppgraderinger fra 2003 til 2005. Mye av arbeidene er utført som egeninnsats med en del faglig veiledning.

Eneboligen er fundamentert med støpt gulv, yttervegger i bindingsverk som er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Bod fra 2003, lagt på pilarer, oppført i tre og taket er tekket med takstein. Det er tilført strøm. Mye er fra byggeåret mens vinduer og dører er eldre.

Lekestue er bygget i 2008 på 9 kvm. Bygget er lagt på pilarer, oppført tre og taket er tekket med takshingel. Det er tilført strøm. Bygget er isolert og innredet. Alt er fra 2008 foruten vinduer som er noe eldre.

For ytterligere beskrivelse av byggemåte og bygningens tilstand, henvises det til tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 157 kvm, Bruttoareal: 171 kvm

Enebolig
1. etasje: BTA/BRA/P-rom:  ca. 137/127/127 m²
Garasje: BTA/BRA/P-rom/S-rom: ca. 34/30/30 m²

Primærrom (p-rom) består av følgende rom:
Alle rom i 1. etasje unntatt ca. 30 m² garasjerom og verksted i 1. etasje er medtatt i primærrommene.

Bod
Bod: BTA/BRA/P-rom/S-rom: ca. 11/10/0/10 m²

Lekestue
Bod: BTA/BRA/P-rom/S-rom: ca. 10/9/0/9 m²

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport utført av Takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Møblering / utstyr

Tilknyttet fibernett fra Skagerak/ Altibox.

Standard

Velkommen til Jupiterveien 11, en særdeles hyggelig og velholdt enebolig med meget attraktiv tomt og beliggenhet. Tomten er tilnærmet flat og barnevennlig med flerbruksmuligheter. Her ligger alt til rette for hyggelige aktiviteter for barn og voksne.

Boligen er vesentlig oppgradert i 2003-2005 og har en god planløsning og innbydende standard. Fra det overbygde inngangspartiet kommer man inn i en romslig gang med flislagt gulv og varmekabler. Gangen er lys og innbydende med dobbel inngangsdør. Videre kommer man inn i en hall med parkettgulv og lyse overflater.

Stuen i boligen er romslig og hyggelig med praktisk romløsning og flere innredningsmuligheter. Her har man god plass til både spisestue og TV-stue for "hele" familien. Stuen har blant annet varmepumpe i taket, peis, vedovn i spisestuen og utgang til vinterhagen. Vinterhagen er bygget på i 2003 med flislagte gulver, gulvvarme, peis og utgang til solrik, usjenert uteplass som har nydelige solforhold. Her kan man sitte ute i ro og fred, og bare nyte solen.

Kjøkkenet fra 2003 fremstår velholdt og praktisk med innredning av bjerk. Det er integrert stekeovn og koketopp, samt delintegrert oppvaskmaskin og kjøleskap. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass, og har koselig spisesplass på kjøkkenet. Kjøkkengulvet er flislagt med varmekabler.

Lyst og delikat bad fra 2003 med flislagte overflater, varmekabler og spottbelysning. Badet  inneholder innredning, servant, håndkleholder, wc og dusjhjørne. Vaskerommet i boligen er innholdsrikt og praktisk med flislagt gulv, gulvvarme, skap- og benkeplass, vask, hjørnebadekar og opplegg for vaskemaskin.

Boligen har 3 soverom med lyse fargevalg. Soverommene har laminat eller vegg-til-vegg teppe på gulver, malte eller tapetserte veggoverflater og malte tak. Hovedsoverommet er romslig med skyvedørsgarderobe.

Stort hobbyrom med innredning, trapp til lagringsloft som har rikelig med lagringsplass og utgang til hagen/ carport. Garasjen er flislagt med elektrisk port og inngang til hobbyrom. Eiendommen har også carport, lekestue på 9 kvm. og bod på 10 kvm.

Alt i alt en innholdsrik og velholdt eiendom i barnevennlige og rolige omgivelser. Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsteder, varmepumpe og gulvvarme på kjøkken, vaskerom, bad, vindfang og peisestue. Fire panelovner var montert på denne befaringen.

Parkering

Eiendommen har garaaje og carport, samt rikelig med parkering på egen tomt.

Areal og eierform

Areal: 1 083 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Eiendommen har selveiertomt på 1083 kvm. Tomten er tilnærmet flat og meget barnevennlig. Pent opparbeidet hage som består av gressplen, steinlagt innkjørsel/ gårdsplass, terrasser og diverse beplantning. Usjenert og solrik tomt med flerbruksmuligheter. Robotklipper medfølger, ny sommeren 2019.

Eier

Britt Katja Solberg Finn Edvard Solberg

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsplan

Området er i kommunens arealplan avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Eiendommen ligger ikke i regulert område.

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov og ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid som inkluderer/berører eiendommen.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelagt, og det er ikke boplikt på eiendommen.

Alle opplysninger er innhentet fra Tønsberg kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Bestemmelse om bebyggelse  
Dagboksnr. 1964/501897-2/91
Tgl. 23.05.1964 
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelser om telefon- og elektriske ledninger
Med flere bestemmelser

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest for nybygg - enebolig i tre datert 15.12.1964. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

4 190 000,-

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 117 192,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 307 192,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 04.11.2019

Forsikring

Tryg Polisenummer: 6660799

Kommunale avgifter

Kr. 11 441 pr. år Inkluderer vann, avløp, renovasjon og feieavgift x 3.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 1,25%
Tilretteleggingshonorar (Kr.12.995,-)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Richard Askjem

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Richard Askjem

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?