Til innholdet

Innholdsrik og velholdt enebolig. Flott hjørnetomt mot sør/vest i blindgate. Stor, solrik og skjermet terrasse. Garasje

Zakarines vei 1
Prisantydning 4 175 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 152
BRA: 171 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1991
Tomtareal: 412 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 19. mai Kl 13.30 - 14.30
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - NORDRE EIK

Adresse

Zakarines vei 1 3123 Tønsberg

Velkommen til Zakarines vei 1

Velkommen til Zakarines vei 1 og denne herlig beliggende eiendommen på Eik. Eiendommen byr blant annet på et stort og innholdsrikt hus fra 1991 over tre etasjeplan, en skjermet, solrik og rolig hjørnetomt, isolert garasje og en stor, flott lekestue/anneks.

Eiendommen ligger usjenert og barnevennlig. Zakarines vei er for øvrig en blindgate.

Denne velholdte eiendommen ligger "midt i smørøyet" med kort vei til det meste. Skoler, barnehager, forretninger, idrettsanlegg og tur-/rekreasjonsområder innen kort avstand. Et par drøye steinkast fra eiendommen, i vestre retning, kommer man inn i den populære Grevestien som strekker seg fra Greveskogen frem til Åsgårdstrand.

Eiendommen særpreges også av  den pent anlagte hagen hvor sydvestsiden byr på et svært koselig terrassearrangement og lange soldager. Dette området innbyr til familieaktiviteter for store og små og ikke minst til store venne-/familieselskap.

Boligen over tre etasjeplan er noe påbygget i 1996 og jevnlig påkostet og modernisert. Den har en godt planlagt inndeling som passer også for "storfamilien" hvor det særskilt fremheves stor stue-/spisestue i 1. etasje, flere nyere baderom, mulighet for TV-stue i øvrige etasjer og godt med soverom.

Familiens kjøretøy plasseres trygt og godt i isolert, frittstående garasje og på en romslig, steinlagt gårdsplass.

På vegne av selger og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du velkommen til visning!

Fremtredende egenskaper for eiendommen

- Ypperlig familiebolig oppført over tre etasjeplan
- Solrik hjørnetomt godt skjermet av høy, vintergrønn hekk
- Rolig blindgate uten sjenerende gjennomgangstrafikk
- Populært og svært barnevennlig bomiljø
- Flotte tur-/rekreasjonsområder omtrent rett utenfor egen dørstokk
- Lysløype i nærmeste turområde til eiendommen
- Kort kjørevei til Tønsberg by og enkelt lettvint adkomst mot E-18
- Kort og trygg vei til skoler på alle alderstrinn
- Nærhet til barnehager
- Imponerende lys, romslig og åpen stue-/spisestue i 1. etasje
- To flislagte baderom hvor blant annet et av disse er nytt i 2017
- Toalett i alle tre etasjer
- Rikelig med soverom og flere rom med ulike bruksmuligheter
- Stor og skjermet terrasse på ca. 33 m² med flotte solforhold og nye terrassebord
- Varmekabler i oppholdsrommene i underetasje
- Isolert garasje og stor steinlagt gårdsplass
- Påkostet lekestue/anneks
- Egen 3-fas kurs på 16A egnet for å koble til lader for el-bil
- En romslig, flott beliggende enebolig som BØR SEES!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i populært boligområde på Nordre-Eik i Robergrønningen. Området ble i stor grad utbygget første halvdel av 1990-tallet og er et veletablert område tilrettelagt for gode oppvekstvilkår for barn- og unge, og med kort vei til attraktive fasiliteter for alle aldersgrupper.

Huset ligger flott og barnevennlig beliggenhet i en blindvei uten sjenerende gjennomgangstrafikk. Det er fine tur og rekreasjonsområder like i nærheten med lysløyper, fine skogsstier og treningsarenaer i nærmiljøet på Eik.

Det er også gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum, og det er kort vei til bussholdeplass i Robergrønningen.

Området byr på et rolig, trafikkstille og svært barnevennlig bomiljø. Det er diverse lekeplasser i nærmijøet og gangavstand til barnehage, barneskole og den nyere ungdomsskolen på Kongs Eik.

Kort vei også til sentrumsfunksjoner på Eik med dagligvareforretninger, sentrumsbygg. restauranter og andre tilbud. Avstanden til Tønsberg sentrum er ca. 5,5 kilometer.

Se også vedlagte naboprofil for områdets fasiliteter.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1991

Innhold

Huset er Innholdsrikt og funksjonelt innredet over tre boligplan. En ypperlig familiebolig hvor hjemmets hovedoppholdsrom er plassert i 1. etasje i flott sammenheng med den koselige hagen. Inndelingen i både underetasjen og 2. etasjen gir mulighet for flere "alenesoner" og boligens inndeling er som følger:

1.etasje:
OVERBYGGET INNGANGSPARTI med trapp opp fra steinlagt gårdsplass.
ENTRÉ med skyvedørsgarderobe og innenforliggende TOALETTROM med servant.
ÅPEN GANG/FORSTUE med trapp til underetasje og 2. etasje.
Lys og romslig STUE-/SPISESTUE med peisovn, utgang til terrasse og svært god plass.
KJØKKEN i åpen løsning med spisestuen.

2. etasje:
GANG/TRAPPEROM med inngang til alle rom i etasjen
Tre store SOVEROM - alle med plass til dobbeltseng.
Lekkert og nytt BADEROM fra 2017 med dusj, badekar og baderomsinnredning.

Underetasje:
GANG med trapp til hovedetasjen.
BADEROM oppusset i 2006 med direkte inngang til VASKEROM.
To innredede, disponible rom begge brukt som SOVEROM. Rommene passer også ypperlig evt. som TV-stue, kontor/arbeidsrom eller annet. Eier benytter det ene romme som treningsrom i dag.
To BODER med god lagringsplass og plass for arbeidsrom eller lignende.

Lagringsloft:
Boligen har delvis gulvet lagringsloft med oppgang fra nedtrekkbar himlingstrapp i gang/trapperom i 2. etasje.

Garasje:
Frittstående garasje på ca. 30 m² oppført i 1992, se punktet "parkering" for beskrivelse av garasjen.

Lekestue/anneks:
På tomtens sydøstre hjørne, i fin sammenheng med terrasssen ut fra huset, er det i 2012 oppført en koselig lekestue på ca. 10 m² med isolerte vegger og åpen mønehimling med hems. Lekestuen har innlagt strøm og varme.

Eiendommens store, svært solrike og skjermede terrasse på ca. 33 m²

Det er gode solforhold på eiendommen, og dette gjenspeiler i eiendommens terrasseløsninger og utemiljø hvor du sommerstid kan nyte solen fra tidlig morgen til godt ut på kvelden. Ut for stue-/spisestue mot sydvest er det oppført en ca. 33 m² terrasse av impregnert treverk som blir som en stor, "ekstra stue" i sommerhalvåret. Dette koselige uterommet er godt skjermet av høy, vintergrønn hekk som gir en privat og lun atmosfære. Den nye leveggen mot øst gjør uteplassen ekstra lun. Terrassen ligger med to trappetrinn ned til hagen i vest. I samme himmelretning gir også det koselige epletreet skjerming. På motsatt side, hvor uteplassen ligger på et noe lavere nivå enn øvrig del av terrassen, er det direkte inngang til lekestuen fra 2012. Terrassemarkise over deler av uteplassen sørger for evt. ønsket skygge på solrike sommerdager. Ytterste del av terrassen er ny i 2017, i dette området medfølger også en hyggelig, modulbygget utepeis som skaper koselig stemning på mørke utekvelder. Øvrige terrassebord er nye i 2016.

Tomten og hage - solrik og svært godt skjermet

Meget pent opparbeidet hjørnetomt (selveiet) beliggende pent med gode solforhold. Eiendommen er svært godt skjermet av høy, tettvoksende hekk som er vintergrønn. Denne skjermer svært godt for innsyn fra naboer og forbipasserende.

Husets plassering, tilbaketrukket på tomta mot nord og øst, gir en åpen, solrik sør- og vestvendt tumleplass hvor hagen og terrassen innbyr til alt fra alt til lek og moro for barn til store familie-/venneselskap. Her sitter man usjenert og kan nyte lange soldager i sommerhalvåret.

Tomten er lettstelt og videre opparbeidet med bl.a. gressplen, frukttrær, diverse lavtbyggende prydbusker, en rekke blomsterbedd og romslig, steinlagt gårdsplass hvor det er godt med biloppstillingsplasser.

Ved hellene mot øst vokser det markjordbær og det er den perfekte plassen for å nyte morgensolen på eiendommen. Her kan man nyte morgenkaffen i solveggen mot øst, med markjordbær rundt bordet.

For beskrivelse av tomtens grenselinjer; se situasjonskart og utdrag fra eiendommens matrikkelbrev som følger av vedlegg til salgsoppgave.

Standard

Boligen fremstår godt vedlikeholdt og innvendig er husets rom innbydende med lyse farger som samlet gir et flott helhetsinntrykk. De fleste oppholdsrom er oppusset i senere tid i moderne og pent fargevalg. Åpne og sosiale oppholdsrom særpreger huset, og den generelle standard beskrives blant annet som følger:

Stue med spisestue i 1. etasje - "husets hjerte":
Stuen med spisestue er virkelig et herlig stort rom hvor de store glassflatene gir et lyst og flott særpreg. Rommet har rikelig med vinduer mot syd og vest som gir flott lysinnslipp og ikke minst god nærkontakt til den koselige terrassen og hagen. Legg merke til tilbygget ut for spisestuedelen som i tillegg har sidevinduer som skaper et flott særpreg. Verandadøren på sydveggen  tar deg ut til terrassen. Dette innholdsrike rommet har fleksible møbleringsmuligheter og flere avdelinger. Den koselige peisen med innsatsovn og glassdører gir god varme på mørke vinterkvelder. Det samme gjør den sentralt plasserte varmepumpen som samtidig gir kjøling på hete sommerdager. Den naturlige plasseringen av husets spisestue er ut for kjøkkenet, her er det plass til stort langbord og mulighet for tildekking til større venne-/familiemiddager. På motsatt side av rommet er det god plass til ulike stuemøbler, TV-avdeling osv.

Kjøkkenet med flott nærkontakt til deler av stuen:
Kjøkkenet ligger flott plassert i huset med åpne løsning mot spisestuen, godt skjermet mot øvrig del av stuearealet.  Den åpne løsningen gjør også sitt til at også dette rommet får alt lyset fra de store vindusflatene mot syd og vest. Rommets plassering gjør nok av spisestuen blir husets samlingspunkt for familien. Kjøkkeninnredningen er solid med eikedører i heltre. Det er rikelig med benkeplass og alt av integrerte hvitevarer medfølger. Induksjon platetopp fra AEG, stekeovn i underskap fra Electrolux, oppvaskmaskin fra LG og frittstående kjøleskap fra Electrolux. Platetopp er ny i 2016 og kjøleskapet er nytt i 2013. Kjøkkenet har videre fliser mellom over-/underskap, rikelig med stilkkontakter og ventilator fra Røros-hetta med utlufting ut i yttervegg hvor innmat/motor er ny fra 2015.

Entre, trappegang og gjestetoalettrom i 1. etasje:
Entreèn og trappegangen ligger i delvis åpen løsning med hverandre, adskilt av glassdør. Entrèen har inngang fra hyggelig overbygget ved hovedinngangsdøren hvor man ønskes "velkommen inn" i huset. Entrèens 3-dørs plassbygde skyvedørsgarderobe med dører fra gulv til tak gir godt med plass til familiens yttertøy. Gjestetoalettrommet med sokkeltoalett og servant er praktisk plassert med inngang fra samme rom. Toalettrommet gjør også sitt til at huset faktisk har WC i alle tre etasjer.

Husets to flotte baderom fra 2017 og 2006 og vaskerom:
Husets moderne og lekre baderom i 2. etasje er nytt fra 2017. Et svært moderne og lekkert designet rom som er smart og funksjonelt innredet. Veggene og gulvet har tidsriktige, lune og delikate fliser i "spadesign"  i grått i store størrelser. Varmekablene i gulvet er samtidig lagt nytt i 2017.  Rommet er smart innredet med både dusjhjørne, toalett fra Porsgrund og badekar. I det frittstående badekaret kan man ta seg en velfortjent "timeout", og vinduet mot nord slipper inn dagslyset. Dusjen på motsatt side av rommet, har inn-/utsvingebare dører av herdet glass og lekre "småfliser" i gulvet. Baderomsinnredningen har servantskap med to praktiske skuffer og overliggende helstøpt servantbenk.og veggspeil m/integrert belysning og stikkontakter. Himling med moderne, hvitmalt gips med innfelte downlights med nivåjustering. Legg også merke til den flotte løsningen med innfliset vinduskarm hvor vinduet også er nytt fra 2017. All innredning er for øvrig også nytt med unntak av servantmøbelet som er noen år eldre.
Baderommet i underetasjen er senest oppusset ca. 2006 med flislagt gulv (varmekabler) og flislagte vegger i tidsløse farger. Innredet med dusjkabinett, sokkeltoalett fra Ifø og rikelig med hvitprofilert baderominnredning med bred baderomsbenk, godt med underskap m/innslag av skuffer og to overskap m/mellomliggende speil og overlys.
Vaskerommet er praktisk plassert på innsiden av badet hvor dør adskiller rommene. Dette mindre rommet har også flislagte gulv og fliser i kombinasjon med våtromstapet på vegger. Det er plass til søyleløsning for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskerommet har for øvrig vindu mot østsiden av huset.

Husets tre soverom i 2. etasje og de flerbruksvennlige oppholdsrommene i underetasjen:
De tre soverommene i 2. etasje er strategisk plassert i forhold til hverandre. Samtlige soverom har god størrelse med plass for dobbeltseng, og særskilt fremheves de to soverommene mot syd/vest og nord/vest som har oppløft som gir ekstra god plass og flotte lysforhold. Disse har vinduer på to vegger, og variasjonen i himlingene skaper et koselig særpreg. Et av disse rommene passer samtidig ypperlig som evt. TV-stue eller annet hvis ønskelig. Eier benytter det ene soverommet som TV-stue i dag. Det er 2-dørs skyvedørsgarderober på to av rommene, for øvrig plass til skap i det tredje rommet.
De to disponible, innredede rommene i underetasjen har også fleksible bruksmuligheter. Det største rommet, med to vinduer mot vest, benyttes av eier i dag som soverom, mens det andre som treningsrom (tidligere brukt som soverom). I dette rommet er det 3-dørs skyvedørsgarderobe med speilfronter til tak. Det er også skyvedørsgarderobe i det andre rommet. Det minste rommet har ett vindu, og det bemerkes at det er for lite lys fra vindu for oppholdsromrom til varig opphold.

Gulv - innervegger - himlinger:
Varmekabler i alle rom i underetasjen med unntak av i de to bodene gir lun og god varmekomfort. Det åpne trappeløpet gjør at deler av varmen også nyttiggjøres i 1. etasje. De fleste gulv i etasjene har praktisk pergolaminat. Foruten baderommene og vaskerommet, er unntaket blant annet trappegangen i underetasjen hvor det er flislagt og et av soverommene i samme etasje som har flislaminat.
Veggflater i 1. etasje består for det meste av en kombinasjon av malt tapet og malte paneler i moderne, lune farger. I de to øvrige etasjen består veggflatene for det meste av malt tapet, stedvis med innslag av malt panel. Lekre, hvitmalte paneltak preger himlingene i alle tre etasjer og gir et flott helhetspreg i 1. etasje. Stedvis i 2. etasje og underetasje er panelen hvitbehandlet med trestruktur. I den største boden i underetasjen medfølger blant annet diverse fastmonterte hyller, arbeidsbenk og frittstående skap m/skyvedører.

Øvrig om boligens standard og tekniske installasjoner:
* Elektrisk tavleskap med automatsikringer
* 50 ampere hovedsikringer.
* El-anlegg er senest kontrollert og godkjent i 2013
* Varmtvannsbereder - Høiax  fra 2011
* Sentralstøvsuger type Flexit med uttak i alle tre etasjer
* Ventilasjonsanlegg fra Flexit for baderommene og gjestetoalett
* Takstein er fornyet med overflatebehandlet/takmaling av firma Takfornying 1 AS i 2014
* Brannstige montert på sydvegg
* Markiser over alle vindusflater mot syd i 1. etasje
* De fleste innerdører i huset er nye fra 2008-09
* Utebelysning er sensorstyrt
* Utvendig søylebelysning på terreng ved innkjørsel
* TV flatskjerm i rom som i dag benyttes som TV-stue medfølger
* Innlagt fibernett for TV og internett fra Telenor
* Hovedinngangsdør har låsesystem m/kode-/fingeravtrykksleser
* Innlagt brann-/tyverialarm fra Verisure m/delvis skallsikring tilknyttet vaktsentral
* Sydvegg senest utvendig malt 2014, østvegg i 2015 og vest + nord i 2018
* Garasje er utvendig malt i 2016

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr vises til det utarbeidet tilstandsrapport fra byggmester/takstmann Hans Holt - Norsk takst.

Planskisser over boligens inndeling

Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligen. Disse er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen. Skissene er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Husets to soverom i underetasjen er i opprinnelige byggetegninger fra 1991 omsøkt som "disponible rom" i bygningstegner og således ikke omsøkt som soverom.

Kort beskrivelse av byggemåte

Enebolig oppført i 1991, tilbygg med stue mot vest i 1996. Boligen er i sin tid oppført av Mesterhus - Tønsberg.

Huset er oppført på støpte såler i betong til fast underlag. Tilbygg/karnapp til stue er fundamentert med støpte fundamenter i betong. Søyler av impregnerte materialer mellom fundament og byggverk.

Yttervegger under terreng i kjelleretasje av støpte vegger med isolasjon og Multimur. Yttervegger i 1. etasje og 2. etasje av tre bindingsverk som isolert med vindsperre av papp/plater og utvend kledd med malt, liggende trepanel. Etasjeskiller i tre bjelkelag som er antatt isolert. Det er kommentert noe skjevhet i utstikk i spisestuen (tilbygget fra 1996) i tilstandsrapport.

Takkonstruksjon med sal-/sperretak og undertak av sutaksplater. Konstruksjonen er luftet mellom undertak og isolasjon med rafteplater. Isolert i etasjeskiller mot loft. Taket er tekket med dobbelkrum betongtakstein hvor takstein er behandlet med takfornying i 2014. Takrenner og nedløp i stål og aluminium. Stigetrinn av stål til pipe.

For ytterligere beskrivelse, se utarbeidet Tilstandsrapport.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 152 kvm, Bruksareal: 171 kvm, Bruttoareal: 185 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-ROM - ca. 75/69/63 m²
2. etasje: BTA/BRA/P-ROM - ca. 50/47/47 m²
U. etasje:  BTA/BRA/P-ROM - ca. 60/55/42 m²

Følgende rom er medtatt i primærrommene (P-ROM) - se også tilstandsrapport:
Underetasje: Alle innvendige rom utenom bod 1 og bod 2.
1. etasje: Alle innvendige rom unntatt utvendig bod (utvendig bod er dog. medtatt i BTA/BRA i 1. etasje).
2. etasje: Alle rom. Det er fratrukket areal utenfor takhøyde 1,90 + 0,60 cm for 2.etasje på grunn av skråtak, jfr. regler for arealberegning.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av byggmester/takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem til Zakarines vei 1

Fra Tønsberg tar man Eikveien til høyre etter Tønsberg Gressbane. Ta så inn Prestelia nederst i Prestebakken, deretter Robergrønningen til venstre. Zakarines vei følger som andre vei til høyre, og du finner eiendommen som hjørnetomt på høyre side av gaten.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisninger.

Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyring og luft-til-luft varmepumpe.

Elektrisk oppvarming med varmekabler varmekabler i alle rom i underetasjen med unntak av boder. Det er også varmekabler på baderommet i 2. etasje. Det er også elektrisk opplegg for varmeovner eller lignende.

Luft-til-luft varmepumpe fra Mitsubischi plassert  i stue-/spisestue er ny fra ca. 2012.

Vedfyring med elementpeis med innsats  fra Jøtul. Denne har glassplate i forkant av brennkammer og er tilknyttet ett- løps elementpipe.

Vestfold interkommunale brannvesen (VIB) har den 9. februar 2012 hatt seneste tilsyn med eiendommens fyringsanlegg. Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget. Rapport utleveres på forespørsel.

Parkering

Parkering i frittstående garasje og på eiendommens steinlagte gårdsplass.

Garasjen på ca. 30 m² (ca. 29 m² innvendig areal), er oppført i treverk, har innvendig murgulv. Påkostet med isolerte vegger med innvendige gipsplater både på vegger og i himling. Garasjen har Isolert leddport av lakkert stål med fjernstyrt motorstyring, og det er montert sideinngang ca. 2011. Foruten godt med lagringsplass, er det også et delvis gulvet lagringsloft med adkomst fra isolert loftsluke med trapp.

Areal og eierform

Areal: 412 kvm, Eierform: Eiet tomt

Utvendig bod

I hagen, og inntil huset, er det oppført en utvendig bod bygget inn til boligen på fasade øst i 2017. Bygget i tre, delvis av impregnerte materialer med gulv i tre. Eier opplyser at boden ikke er omsøkt hos bygningsmyndighetene.

Eier

Jan Sverre Brekke

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er offentlig tilknyttet vann og avløp.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger iht. kommuneplanens arealdel i område avsatt til boligebyggelse - nåværende ihht. gjeldende kommuneplan for Tønsberg kommune av 03.02.2016.

Regulert område hvor eiendommen ligger innenfor reguleringsplan nr.32001 av 29.01.1986 med plannavn "Eik Nordre". Reguleringsformålet i planen er "boliger". 

I følge innhentede opplysninger fra kommunen, omfattes ikke eiendommen av bebyggelsesplan etter eldre plan-og bygningslov.

Eiendommen ligger heller ikke innenfor område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Kommunen bekrefter også at det ikke foreligger igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen.

Opplysningen er innhentet fra Tønsberg kommune.

Eiendommen er ikke konsesjons -/odelsbelag, og det er ikke boplikt i kommunen.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er ingen tinglyste  heftelser, servitutter eller rettigheter tinglyst i eiendommens grunnbok.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 15.08.1991. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Kommunen opplyser at det foreligger godkjente tegninger for tilbygg og fasadeendring enebolig i 1997.

Prisantydning

4 175 000,-

Beregnet totalkostnad

4 175 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 175 000,-)) -------------------------------------------------------- 116 692,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 291 692,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Formuesverdi (ligningsverdi)

Ligningsverdi som primærbolig: 1 005 104,-
Ligningsverdi som sekundærbolig: 3 618 373,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. 31.12.2017. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Energiforbruk pr. år er beregnet til ca. 23 053 kWt.

Forbrukstall er innhentet  fra strømleverandør og er snittforbruk siste 3 år. Forbruket gir en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon, og endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster, ønsket innetemperatur, antallet i husstanden etc.

Forsikring

Tryg Polisenummer: 7116498

Kommunale avgifter og forholdet til eiendomsskatt

Kr. 10 463 pr. år

De kommunale avgiftene dekker gebyr for vann, avløp, renovasjon (avfall) og feiing. Det er ikke installert vannmåler i huset.

Det er pr. tiden ikke eiendomsskatt i Tønsberg kommune.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i boligen, og den har ingen hybel eller separat boenhet. Selve boligen kan fritt leies ut dersom ønskelig.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Tønsbergs Blad 150519 (Kr.4 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.12 200) Kommunale opplysninger, grunnbok, servitutter (Kr.3 340) Oppgjørshonnorar (Kr.4 750) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 4 175 000,-) (Kr.40 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 995) Totalt kr. (Kr.77 785)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av salgsoppgave. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen med mindre det tydelig fremkommer i salgsbeskrivelsen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra E-verk.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Vennligst angi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud. Konferer gjerne megler.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?