Til innholdet

Innholdsrik & populært beliggende enebolig m/GODKJENT UTLEIEDEL - 4(5) sov - 3 bad - Nydelig utsikt! Barnevennlig gate.

Gullberlokken 4
Prisantydning 5 590 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 171
BRA: 181 m²
Soverom: 5
Byggeår: 1993
Tomtareal: 679 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

lørdag 25. november Kl 14.00 - 14.45
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - EIK/ROBERGRØNNINGEN

Adresse

Gullberlokken 4 3123 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og etablert boligfelt og grenser til friarealer mot nord. Fin utsikt over Slagendalen. Meget barne- og familievennlig, solrik og trafikkstille beliggenhet med flere fine rekreasjonsmuligheter i skog og mark i nærområdet. Gullberlokken er blindvei, noe som gjør at det er svært lite biltrafikk. Kort vei til barnehager, skoler, tur- og lysløype, idrettshall og idrettsanlegg. Kun ca. 3 km til Eiktoppen med flere forretningstilbud, bevertningssteder og dagligvareforretninger. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet med god forbindelse til Tønsberg sentrum. Enkel adkomst til E-18, hvor kjøreturen til Oslo gjøres unna på drøye timen. Til Torp Sandefjord Flyplass er det ca. 20 minutter med bil, hvor det er daglige avganger til en rekke europeiske byer. Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i salgsoppgaven.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1993

Bygninger og byggemåte

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Innhold

1. etasje inneholder:
Vindfang. Hall. Bad/wc med dobbel servant, stor dusjnisje og opplegg til vaskemaskin. Stue med peisovn og utgang til balkong med flott utsikt over Slagendalen. Kjøkken med hvitevarer samt spiseplass.
Stor terrasse ved inngangspartiet.

2. etasje inneholder:
Gang. 3 soverom. Bad/wc med badekar. Kott i knevegger.

Underetasjen/Utleieleilighet inneholder:
Gang. 2 soverom (ett av disse har for lite vindu for lys/rømningsforhold) men er inntegnet som soverom på godkjente tegninger. Bad/wc med dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Stue med åpen kjøkkenløsning med hvitevarer.

Utebod.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 3

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 171 kvm, Bruksareal: 181 kvm

UNDERETASJE::
Totalt: 68 kvm. P-rom: 62 kvm. S-rom: 6 kvm.

1. ETASJE:
Totalt: 72 kvm. P-rom: 72 kvm. S-rom: 0 kvm.

2. ETASJE:
Totalt: 41 kvm. P-rom: 37  kvm. S-rom: 4 kvm.

SUM:
Totalt: 181 kvm.  P-rom: 171kvm. S-rom: 10 kvm.

Standard

Velkommen til Gullberlokken 4, en innholdsrik enebolig med godkjent utleieleilighet og som gir et godt innrykk. Det er utført enkelte oppgraderinger fra byggeåret, som feks nye kjøkkenfronter og benkeplate i 2010 (samt skiftet ut enkelte hvitevarer i senere tid) samt nytt, flott hovedbad i 2016.
Utvendig ble boligen nymalt i 2021. Innvendig er de fleste overflater hovedsakelig fra byggeåret, men er overflatebehandlet gjennomgående med maling/tapet. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson. Det er lagt inn fiber fra Nordre Eik antennelag (driftes av Telenor). Eiendommen gir et godt inntrykk, og er virkelig en bolig som passer både til barnefamilien, som for enslige og par. Velkommen til visning!

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert 24.10.2023 med befaringsdato 20.10.2023 fra Gunnar Sverrisson som er en uavhengig og autorisert Takstmann.

 
En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;


-  4 stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.

- 13 stk. tilstandsgrad 1 (TG1 - lys grønn) - mindre eller moderate avvik.

-  3 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - lys gul) - avvik som ikke krever tiltak

- 19 stk. tilstandsgrad 2 (TG2 - mørk gul) - avvik som kan kreve tiltak

-  4 stk. tilstandsgrad 3 (TG3 - rød) - store eller alvorlige avvik. 
TG-2 anmerkninger (mørk -gul) er relatert til for: Utvendig > Taktekking. Utvendig > Takkonstruksjon/Loft. Utvendig > Vinduer. Utvendig > Dører. Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. Innvendig > Radon. Innvendig > Pipe og ildsted. Innvendig > Rom Under Terreng. Innvendig > Innvendige dører. Innvendig > Andre innvendige forhold. Våtrom > Overflater Gulv > Bad. Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken. Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken. Tekniske installasjoner > Vannledninger. Tekniske installasjoner > Avløpsrør. Tekniske installasjoner > Varmesentral. Tekniske installasjoner > Varmtvannstank. Tomteforhold > Drenering. Tomteforhold > Terrengforhold.

TG-3 anmerkninger (rød) er relatert til for: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Våtrom > Generell > Bad. Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg.


Inngående beskrivelse av anmerkningene følger av tilstandsrapporten.

Det er kun TG-2(mørk gul) og TG-3(rød) som kommenteres særskilt, for øvrig vises det til tilstandsrapporten.

Både tilstandsrapport og selgers egenerklæring, utgjør en integrert del av denne salgsoppgaven, som kjøper forventes å gjøre seg kjent med. Tilstandsrapporten gir opplysninger om eiendommens tekniske tilstand.

Oppvarming

Luft-til-luft varmepumpe i stue i hoveddelen. Peisovn i stue i hoveddel. Termostatstyrte varmekabler på alle 3 bad samt gulv i yttergang i hovedetasjen.

Parkering

Parkering på egen grunn.

Areal og eierform

Areal: 679 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er pent opparbeidet og beplantet med prydbusker, trær og plen. Eiendommen grenser i nord mot friområde.

Eier

Jolanta Janciulyte Vaidas Sulcius

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato)
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019)

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område? Ja
PLANID Plannavn (vedtaksdato) Reguleringsformål Areal
3803 32001 Eik Nordre (29.1.1986) Frittliggende småhusbebyggelse

BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK
Ligger eiendommen eller del av eiendommen innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak? Nei

REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Nei

PLANFORSLAG
Eksisterer det planforslag som berører eiendommen? Nei

Ferdigattest

Boligen har midlertidig brukstillatelse datert 29.04.1993.

Det foreligger ikke ferdigattest kommunens arkiver.
Ved endringen av plan- og bygningsloven 1. juli 2015 ble det innført en bestemmelse som gjør at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak omsøkt før 1998. Dersom det ikke foreligger ferdigattest for slike tiltak vil det dermed heller ikke være mulig å få ordnet med ferdigattest, og en eventuell søknad om ferdigattest skal avvises av kommunen. At kommunen skal henlegge gamle saker som ikke er avsluttet med ferdigattest og avvise henvendelser om ferdigattest i slike saker innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige. Ulovlig oppførte tiltak vil kommunen fremdeles kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk.

Prisantydning

5 590 000,-

Beregnet totalkostnad

5 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 153 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 743 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson Formuesverdi : 1 496 092,- Sekundær formuesverdi : 5 385 932,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D

Kommunale avgifter

Kr. 30 075 pr. år.
(Beløpet inkluderer både hoveddel og utleiedel).

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:1 496 092,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: 5 385 932,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon 0,8 % av salggsum
Tilrettelegging (Kr.16 950)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Hoveddelen og utleieleiligheten er i dag utleid. Hoveddelen har leietaker selv sagt opp og denne er klar til overtakelse 01.01.2024.
Utleieleiligheten er i dag leid ut for kr. 9.900,- pr. mnd. + strøm med 3. mnd. oppsigelse. Depositum: kr. 27.000,-. Leiekontraktene foreligger ved meglers kontor.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Avdelingsleder/Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?