Til innholdet

Innholdsrik tomannsbolig idyllisk beliggende i skogkanten. Herlig uteplass med kveldssol!

Raveien 466E
Prisantydning 3 250 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 106
BRA: 138 m²
Soverom: 0
Byggeår: 2012
Tomtareal: 335 m²
Få salgsoppgave

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Finn.no: Lokalområde

Sandefjord/Fevang

Adresse

Raveien 466E 3239 Sandefjord

Adkomst

Fra Sandefjord: Følg Raveien nordover mot Coop Obs på Foksrød. I rundkjøringen før Obs tar man til høyre og neste rundkjøring til venstre (Raveien). Ta til venstre etter ca. 700 meter. Boligen ligger så helt innerst i blindveien.

Beliggenhet

Eiendommen ligger nær populære Fevang/Hunsrød, ca 6 km fra sentrum. Boligen ligger innerst i en blindvei! Her er det barnevennlig og fint med fartsdempere og lite trafikk. Eiendommen grenser til skogen med tursti rett utenfor døren. Denne fører deg til gapahuk og skiløype ikke langt unna. Det bor mange hyggelige familier i nabolaget, og området omtales som trivelig og sosialt. Eiendommen ligger nært til butikk, skole, Torp flyplass, bussforbindelser, bensinstasjon og gangavstand til barnehage.

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Selveier, oppført i 2012

Bygninger og byggemåte

1. etasje: Vindfang, hall, stue med utgang til terrasse, kjøkken, bad og vaskerom/garderobe/teknisk rom.

2. etasje: Bad, 3 soverom og gang.

Garasje med hems. Bod/minigarasje i tilknytning til garasjen.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Bygget er fundamentert med støpt gulv på grunn. Yttervegger i bindingsverk som er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 138 kvm, Bruttoareal: 155 kvm

1. etasje: 55/60 P-rom/BRA
2. etasje: 51/51 P-rom/BRA

Standard

Raveien 466E er en innholdsrik og tiltalende tommansbolig oppført i 2012, og med en stor garasje oppført i 2015. Boligen har kvaliteter som gjør den meget godt egnet som familiebolig, og har sjeldent flotte uteområder.

Man parkerer bilen lettvint i en stor garasje foran boligen, hvor det også er lagringshems. Sykkel og/eller motorsykkel får god plass i enden av garasjen hvor det er en spesialtilpasset garasjeport, slik at man enkelt får motorsykkelen ut og inn.

Inngangspartiet er overbygget og innbydende, og ønsker varmt velkommen. Innenfor venter en lys og tiltalende bolig som er praktisk innredet. Det er ekslusiv brasiliansk skifergulv og varmekabler i nesten hele 1. etasje. Verdt å merke seg er utstrakt bruk av dimmbare downlights, både for belysning og stemning på mørkere kvelder. I direkte tilknytning til vindfanget er et praktisk vaskerom/teknisk rom, der vaskemaskin og tørketrommel er bygd opp i arbeidshøyde. Rommet inneholder i tillegg sentralstøvsuger og villavant. Det er fliser på gulv i både vindfang og vaskerom. Stuen man videre kommer inn i er lys og åpen med store vinduer mot vest og nord, som tilfører godt med dagslys til rommet. Det er i hjørnet plass til en hyggelig sofagruppe ved peisovnen, og ved kjøkkenet er det plass til en stor spisestue. Fra stuen er det adkomst til en stor terrasse på hele 80 kvm. Her kan en sitte både under tak og under åpen himmel. Et fantastisk, usjenert sted å nyte sol til sene kvelden med skogen som nærmeste nabo.

Kjøkken ligger i åpen løsning til stuen og er et kvalitetskjøkken levert av HTH. Her er alle praktiske detaljer ivaretatt, som takhøye skap, sokkelskuffer og meget store kolonialskuffer for oppbevaring. Kjøleskap og fryseskap (begge integrerte) er separate, og har god plass fra gulv til tak. Øvrige hvitevarer er også integrerte, så som stekeovn, dampovn, oppvaskmaskin og induksjonstopp, der platene ligger praktisk ved siden av hverandre.

Det er også et pent bad i denne etasje, innredet med fliser og varmekabler på gulv, og fliselignende plater på vegg. Rommet inneholder servant i moderne innredning, dusjkabinett, vegghengt wc og varmtvannsbereder.

I 2. etasje finnes tre soverom, alle med parkettgulv og malte/tapetserte vegger. I det ene rommet er det lagt trinnlydmatter i gulv, gips i vegger og fuging i hjørner - dette for lydisolasjon. Det er TV-uttak og opplegg for internett, noe det også er i et av de andre soverommene. I hovedsoverommet er en stilig tapet som fungerer som kontrastvegg, og eller finnes det her flott skyvedørsgarderobe levert av Garderobemannen.

Badet er et romslig og deilig bad med et lekkert badekar å synkel ned i. I hjørnet finnes en romslig dusjnisje, og ellers er rommet innredet med et vegghengt wc og servant i en stilig innredning fra HTH. Det er fliser og varmekabler på gulv og fliselignende plater på vegg.

Oppvarming

Peisovn i stue fra 2016.
Boligventilasjon med varmegjenvinning.
Forøvrig elektrisk oppvarming med bl.a. varmekabler i hele 1. etasje (unntatt vaskerom/garderobe) og bad 2. etasje.

Parkering

I stor garasje. Motorsykkel- og sykkelparkering i egen del av garasjen med egen port. Forøvrig parkering i innkjørsel.
Bakvegg mot nabo er det nabo som disponerer og vedlikeholder.

Areal og eierform

Areal: 335 kvm, Eierform: Festet tomt, Festeavgift: 6390

Grunneier: Helge Loftum
Neste regulering: 01.01.2020
Rett til fornyelse
Reguleres ihht konsumprisindeks
Kreves ikke samtykke fra grunneier ved overskjøting
Grunneier ønsker ikke å benytte forkjøpsrett

Tomt og hage

Innkjørsel er lett gruset. Ellers består tomten for det meste av terrasser som utgjør flotte uteområder for forskjellig bruk. Mot øst er en hyggelig terrasse ved inngangspartiet hvor morgensolen titter frem. På vestsiden er en meget stor terrasse hvor man kan sitte under åpen himmel, under tak og i le. En del av terrassen består av støpt dekke hvor jacuzzien står. Denne er meget eksklusiv, et såkalt terapibasseng, som fysioterapeuter benytter i behandling av pasienter. Denne terrassen er et helt fantastisk sted å nyte sol i helt usjenerte omgivelser. Mot nordvest er en plenflekk for lek og dyrking av grønnsaker. Med andre ord en tomt og hage for hele familien!

Eier

Therese Sætre Heggøy

Vei, vann og avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst via privat vei.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område som ihht reguleringsplan Fokserød nord vedtatt 17.12.2007 er regulert til parkbelte i industriområde.
Ihht kommuneplan ligger boligen i område avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Tinglyste rettigheter og servitutter

2012/167946-2/200  Festekontrakt - vilkår  
28.02.2012 
gjelder fra dato: 01.01.2012
TOMTEVERDI: NOK 165.000
ÅRLIG FESTEAVGIFT: NOK 5.500
Bestemmelser om regulering av leien
Gjelder feste

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 24.02.2012. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

3 250 000,-

Beregnet totalkostnad

3 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Panteattest kjøper) 525,- (Tingl.gebyr pantedokument) 525,- (Tingl.gebyr skjøte) 81 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 250 000,-)) -------------------------------------------------------- 93 572,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 343 572,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan-Erik Rossavik Takstdato : 28.02.2019 Ligningsverdi : 803 477,- Sekundær ligningsverdi : 2 892 517,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kr. 8 944 pr. år Kommunale avgifter for 2019 dekker vann, avløp og renovasjon.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Annonsering (Kr.4 500) Eierskiftegebyr grunneier - SELGER (Kr.500) Markedspakke (Kr.15 995) Kveldsbilder (Kr.3 300) Oppløft finn (Kr.1 200) Oppdatering bilder (Kr.1 600) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 3 250 000,-) (Kr.55 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Totalt kr. (Kr.108 315)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Protecor Forsikring ASA, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Det er ikke sluk på vaskerom, men waterguard-sensor er montert, og ved lekkasje stoppes vanntilførsel.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?