Til innholdet

Kaldnes; Innholdsrik og pen selveierleilighet med 3 (alt. 4) soverom | romslige og solrike uteområder

Solveien 9B
Prisantydning 2 975 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 124
BRA: 139 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1954
Tomtareal: 793 m²

Adresse

Solveien 9B 3115 Tønsberg 1. etasje

Boligens innhold

Romslig selveierleilighet med alt på ett-plan i 1. etasje og delvis innredet kjeller/underetasje. Boligen har en innholdsrik planløsning med følgende rominndeling;

1. etasje:
Felles gang med 2. etasje
Gang
Stue (tidligere soverom)
Spisestue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse
Baderom/vaskerom med toalett og dusj
Soverom.

Underetasje:
Trappegang
2 soverom
Hobbyrom
Vaskerom
2 lagringsboder.

Standard

Pen eierleilighet som er normalt godt bygget og normalt godt vedlikeholdt. Boligen er innvendig oppusset de senere årene, bl.a. er alle innvendige overflater i 1. etasje nylig malt i moderne farger. Ellers er det gjort oppgraderinger mellom 2005-2015 med bl.a. ny kjøkkeninnredning, nytt yttertak, ny drenering, samt flere nye vinduer. Boligen gir et lyst og godt inntrykk og innredning og utstyr i boligen og i de ulike rommene er bl.a. som følger:

Stuen/spisestuen med åpen kjøkkenløsning:
Stuen/spisestuen er lys og koselig, med peis og utgang til egen terrasse. Det er rikelig med vindusflater, da det er vinduer mot både øst, syd og vest. I forlengelsen av spisestuen ligger kjøkkenet i åpen løsning. Innredningen, fra 2005, er fra Møre kjøkken med slette fronter og integrerte hvitevarer som platetopp, komfyr, micro, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er ventilator med utlufting i yttervegg.

Baderommet
Badet er helfliselagt og med varmekabler i gulv.  Baderomsinnredning av servant nedfelt i innredning med under- og overskap, høyskap og speil med lys og stikkontakt. Videre er det sokkeltoalett og dusjhjørne med inn- og utfeltbare glassdører. Ventilasjon via elektrisk vifte i vegg. Det må påregnes å renovere badet de nærmeste år.

Soverommene
Romslig hovedsoverom med stor skyvedørsgarderobe. I tillegg er det ytterligere to soverom i underetasjen. På opprinnelige bygningstegninger er det tegnet inn et ekstra soverom i deler av stuen 1. etasje.  

Soverommene i underetasjen fremkommer på godkjente byggetegninger som bod/tørkerom og er ikke søkt/godkjent for rom for varig opphold av kommunen. Det gis ingen garanti for at slik godkjennelse vil bli gitt, og manglende tillatelse er kjøpers ansvar og risiko.

Innvendige overflater
1. etasje:
Gulv: Eikeparkett.
Vegger: Malte plater og malt tapet.
Himling: Malt trepanel.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av boligens etasjeplan. Garasje er ikke illustrert i tegningene. Skissene er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i boligen og er ikke å anse som noen eksakt plantegning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Beliggenhet og nærområdet

Tomannsboligen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte turområder, noe som gir god rekreasjon året rundt. Legg gjerne turen til idylliske Fjærholmen, med sandstrand, svaberg, gresslette, lekeapparater og god plass for solbading.

På Rosanes, like ved Teie sentrum ligger naturskjønne Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, dammer, fotballbane, og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger både stranda og Teie småbåthavn.

Ellers er Tønsberg en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Fra sentrum er det ca. 10 min til populære Ringshaugstranda, en stor, nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp og stor gresslette som innbyr til soling. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sørsiden av stranden. Slottsfjellet ligger også i kort avstand, og byr på attraktive kulturminner, fine turområder, og flott, vidstrakt utsikt.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. SPAR Kaldnes, Rema 100 Teie og Meny Teie. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Tønsberg sentrum gode shoppingmuligheter, en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du også Farmandstredet med godt over 100 butikker. Bussterminalen er integrert i dette senteret.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 100 meter fra boligen. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige togavganger til Oslo, med en reisetiden til Oslo S på ca. 1 time og 22 min. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Teie, 3 min til Tønsberg sentrum, 18 min til Tjøme, 23 min til Sandefjord, og 70 min til Oslo S.

Eiendommen har gangavstand til Træleborg barneskole og Byskogen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale
barnehager.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 1954

Bygninger og byggemåte

Bygningsmasse er oppført i antatt støpt betong.

Yttervegger over grunnmur i bindingsverk kledd utvendig med liggende Vestlandskledning. Saltak tekket med dobbeltkrum betongtakstein. Det må påregnes å skifte kledning på fasade syd.

Opplysningene er hentet fra vedlagt boligsalgsrapport som også kan lastes ned fra våre nettannonser.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 124 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 149 kvm

1. etasje: BTA/BRA/P-rom: 75/70/70 m².
Underetasje: BTA/BRA/P-rom: 74/69/54 m².

Alle innvendige rom, bortsett fra bod og annet rom med sluk i underetasje, er medtatt i primærrommene.

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Areal for trapperom- trapp til 2.etasje og felles entrè er trukket fra areal.
Andel av felles entrè på 1,5 m2 er medtatt i arealet.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst - slik finner du frem

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroen. Ta til høyre i rundkjøringen og følg veien mot Kaldnes. Deretter kjører man Solveien til høyre. Ta fjerde stikkvei til venstre og boligen ligger i andre rekke på venstre hånd.

Se også vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via varmekabler på bad og i underetasje under laminat, samt stedvis panelovner. Det må påregnes og utføre sjekk og kontroll av varmekabler i underetasje.

Det er vedfyring via peis med innsats i stuen.

Varmtvannsbereder type OSO, 198 liter fra 1993 bestående i vaskerom.

El-skap med automatsikringer og 50 ampere hovedsikring. Digital måler fra 2018.

Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Parkering

Det er parkering på to reserverte utendørs parkeringsplasser og biloppstillingsplasser på privat tomt. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 793 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2054, Festeavgift: 4468

Tomt og hage

Stuen har utgang til en romslig og koselig terrasse med sol frem til sen ettermiddag, samt flott utsikt mot omkringliggende bebyggelse. Uteområdet er felles og den inngjerdede hagen er pent opparbeidet med plen, trær, flere frukttrær, busker og annen beplantning.

Eiendommen har også sandkasse og en markterrasse med sol fra formiddag til sent på kvelden.

Ifølge seksjonering disponeres tomten/hagen i fellesskap.

Festeavtale

Bortfester er Tønsberg kommune
Festetid er på 100 år.
Festeperioden utløper i 2054.
Årlig festeavgift for denne seksjonen utgjør kr. 4 468,-
Festeavgiften ble sist regulert i 2004

Eier

Jolanta Gmitruk

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

SELGER MÅ SELV GI OPPLYSNINGER OM BELIGGENHET, ALDER OG EVENTUELT VARSLER/PÅLEGG I FORBINDELSE MED PRIVATE VANN-OG AVLØPSANLEGG, SAMT OM DET FINNES EN SEPTIKTANK PÅ EIENDOMME

Adkomst fra Solveien (off.vei) og via privat adkomst

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et uregulert område, men omfattes av kommuneplanen/kommunedelplanen, hvor området er avsatt til boligbebyggelse - nåværende.

Det eksisterer ingen planforslag som berører eiendommen.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 30.06.1955. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

2 975 000,-

Beregnet totalkostnad

2 975 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 370,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 975 000,-)) -------------------------------------------------------- 83 112,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 058 112,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 742 949,- Sekundær formuesverdi : 2 674 617,-

Kommunale avgifter

Kr. 11 113

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Pengeheftelser i eiendomsrett

1954/2511-2/91  Best. om vann/kloakkledn.  
23.09.1954 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3803-1003/102
Gjelder denne registerenheten med flere

1954/2511-3/91  Festekontrakt - vilkår  
23.09.1954 
festetid: 100 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:102 Snr:2
ÅRLIG AVGIFT NOK 143
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
MED FLERE BESTEMMELSER
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1965/1308-2/91  Bestemmelse om bebyggelse  
23.04.1965 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:103 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:103 Snr:2  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 0 m
Overført fra: 3803-1003/102
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2002/12914-2/91  Erklæring/avtale  
25.09.2002 
Kjeller tilhører seksjon nr. 1, seksjon nr. 2 skal ha
adkomstrett til parafinfat i vaskerom, loft tilhører seksjon
nr. 2, tomten er felles
Gjelder denne registerenheten med flere
 
Pengeheftelser i festerett
1954/2511-3/91  Festekontrakt - vilkår  
23.09.1954 
festetid: 100 år
Gjelder matrikkelenhet: Knr:3803 Gnr:1003 Bnr:102 Snr:2
ÅRLIG AVGIFT NOK 143
FORKJØPSRETT FOR GRUNNEIER
HUSBANKENS STANDARKLAUSUL VEDTATT
MED FLERE BESTEMMELSER
Overført fra: 3803-1003/102
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata

2020/927866-1/200  Omnummerering ved kommuneendring  
01.01.2020 00:00 
2002/12914-1/91  Seksjonering  
25.09.2002 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 148/222

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Adgang til utleie

Som eier av fast eiendom har en full rettslig råderett over egen bolig og kan fritt leie ut.
Det er ikke utleiedel på boligen.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 975 000,-) (Kr.37 500) Tilretteleggingshonorar (Kr.12 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Markedspakke (Kr.16 250) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Totalt kr. (Kr.73 820)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Kjelleren tilhører i sin helhet snr. 1, men snr. 2 skal allikevel ha adkomstret til parafinfat i vaskerom.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jørgen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jørgen Nyhus

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?