Til innholdet

Kanalen Brygge - Kun 1 igjen! Lekker leilighet med gjennomgående planløsning og m/herlig sjøutsikt. Høy standard.

Kanalveien 2
Prisantydning 7 290 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 82
BRA: 86 m²
Soverom: 2
Byggeår: 0
Tomtareal: 2381 m²

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Adresse

Kanalveien 2 3127 Tønsberg

Velkommen til Kanalen brygge - www.kanalenbrygge.no

Kanalen Brygge ligger sentralt ved vannkanten i Tønsberg. De lekre leilighetene har alle sitt unike særpreg, med gjennomtenkte og smarte løsninger. Gjennomgående høy standard gir et delikat og eksklusivt inntrykk.

Dette er noe av det vi kan tilby:

- Usedvanlig lyse og luftige leiligheter, med gjennomgående planløsning som gir lys fra begge sider.
- Ekstra takhøyde og vinduer fra gulv til tak, som gir en spesiell god romfølelse.
- Romslige leiligheter, med maksimal plassutnyttelse.
- Usjenerte og store terrasser med sol fra morgen til kveld.
- Fantastisk utsikt over kanalen og byen.
- Ferdigstillelse sommeren 2019

Zeiner Bolig har i samarbeid med arkitekt Ola Roald planlagt hver minste detalj, til det beste for deg. Gjennom våre tilvalgsløsninger kan du likevel sette ditt unike særpreg på din nye bolig, slik at du får akkurat den leiligheten du har drømt om.

Rikt utvalg av leiligheter

Kanalen Brygge inneholder 39 forskjellige leiligheter, som alle har sine fordeler og sitt særpreg.

I 2., 3. og 4. etasje er samtlige leiligheter gjennomgående, noe som gir et romslig og luftig preg, og et gjennomgående flott lys. Disse har alle balkong både mot Kanalen og mot syd i motsatt ende av leiligheten og inneholder blant annet to bad, to soverom (de fleste kan leveres med tre soverom som alternativ planløsning hvis ønskelig - se tegninger i salgsoppgave). Leilighetene i disse etasjene varierer i størrelser fra ca. 86 m² til ca. 97 m² med hovedvekt på leiligheter på ca. 95 m² BRA. Man deler innvendig trappegang og heis med kun en naboleilighet noe som utgjør en eksklusiv og flott adkomst.

I byggets øverste etasje ligger Kanalen brygge sine mest eksklusive leiligheter. Disse fantastiske penthouseleilighetene finne det kun fire av - tre leiligheter på ca. 110 m² BRA og en på ca. 120 m² BRA. Disse har "egen" heis da det er fire heiser i bygget. Se illustrasjoner og tegninger. Store terrasser,
lys, luft, utsikt og masse sol gjør disse leilighetene helt unike - og til en sjelden mulighet!

Zeiner Bolig kan også tilby mindre leiligheter. I 1. etasje tilbys det størrelser fra ca. 41 m² til 75 m² BRA. I tillegg blir det bygget tre studioleiligheter på 24 m² i «egen fløy» ut mot Kanalveien.

Det medfølger 1 stk. sportsbod til hver leilighet. Disse ligger i byggets 1. og 2. etasje og er av ulike størrelser, dog minimum 5,0 kvm.

Vi har gjort det enklere for deg å ta kjøpsbeslutningen. Du betaler ingenting før vi overleverer leiligheten nøkkelferdig.

Lykke til med ditt valg av leilighet!

Beliggenhet

Kanalen Brygge ligger sentralt, i skjæringspunktet mellom Tønsberg og Nøtterøy. Beliggenheten er perfekt, med gangavstand til det meste. Området har hatt en betydelig oppgradering de siste årene, og blitt et av distriktets mest
attraktive steder å bo.

Du har umiddelbar tilgang til det pulserende bylivet, restauranter og kulturliv. Fra vinduet ser du båter passere, og lyset fra byen som glitrer mot den mørke nattehimmelen. Samtidig har du vannet og flotte grøntområder rett utenfor døren. Sentralt, men likevel skjermet fra sentrumslarmen.

Tønsberg er en raskt voksende by med et yrende storbysentrum og et rikt kultur- og aktivitetstilbud. Vakker skjærgård, fine badestrender, friske skoger og flotte grøntområder - tilgjengelig for deg som er glad i naturen. En kort spasertur i motsatt retning, ligger Teie - som byr på et koselig handelssenter og
flott natur.

Oslo ligger bare en times kjøretur unna, og med Torp Lufthavn i nærheten, kommer du deg raskt ut i Europa.

Arkitekt Ola Roald sier følgende om prosjektet

For oss arkitekter, er Kanelen Brygge et helt spesielt prosjekt. Den sentrale og fine beliggenheten ved Kanalen i Tønsberg, representerer en sjelden mulighet for å skape et boligprosjekt med unik kvalitet og atmosfære. Vårt mål har vært å lage et prosjekt som ikke bare har glede av nærheten til Kanalen, men som også har høy bokvalitet. Det vil si solrike leiligheter med god utsikt, mye lys og luft og god funksjonalitet.

De fleste av leilighetene er gjennomgående, slik at man får glede av solen på begge sider av bygget. Hovedrommet vil på denne måten alltid oppleves lyst, og man har god kontakt ut. For å øke romopplevelsen og lyset ytterligere, har vi økt takhøyden i leilighetene til 2,8 m. En slik takhøyde er sjelden i moderne leiligheter, og gir en overraskende følelse av sjenerøsitet og luftighet i rommene. Leilighetene er funksjonelle ved at alle rom har passende størrelse i forhold til bruk. I tillegg er alle kvadratmeterne i leilighetene utnyttet til funksjonelle formål. På denne måten skapes luftige rom, som gir en fin atmosfære og bidrar til at man kan leve et godt liv.

På Kanalen Brygge er det ikke flere leiligheter enn at man får plass til all parkering på bakkeplanet og man slipper å kjøre ned i en mørk parkeringskjeller. Parkeringsplassene er enkle å komme til, skjermet, men med fint dagslys som siver inn gjennom ytterveggen mot Kanalveien. Det er bare noen få meter å gå bort til de fire trapp- og heisrommene, som kun betjener 7 leiligheter hver. Dette gjør fellesrommene personlige og man vil oppleve Kanalen Brygge som et trygt sted å bo.

Det er tenkt at prosjektet skal ha et personlig uttrykk. Vi har jobbet mye med å bryte opp bygget i flere mindre volum, slik at det får en spennende arkitektur, og at man nærmest kan lese sin egen leilighet som et bygg i bygget. Dette er et moderne bygg, men trekledningen og de nedskalerte bygningsvolumene, gjør at man også kan finne assosiasjoner til den gamle trebebyggelsen langs brygga - som Tønsberg er kjent for. På denne måten skiller bygget seg fra den øvrige moderne bebyggelsen langs Kanalen på en sympatisk måte.

Landskapsarkitekten fra Gullik Gulliksen landskapsarkitekter om uteområdene

Prosjektet har en unik beliggenhet langs Kanalen. Kontakten med havets liv, lyder, lukter og ikke minst lyset og refleksenes spill, fremkaller en helt spesiell stemning og gir dette prosjektet særegne kvaliteter. Kvaliteter som har vært viktig for utformingen av utearealet. Vår intensjon har vært å skape et frodig, grønt og tiltalende boligområde, med god balanse mellom de offentlige og private arealene.

Noen av leilighetene har private terrasser som vender ut mot Kanalen og gangveien langs brygga. Terrassene ligger 1,1 m høyere og er adskilt fra brygga med et vegetasjonsfelt. Nivåforskjellen og vegetasjonsfeltet bidrar til å definere hva som er privat og hva som er offentlig areal. Vegetasjonsfeltet vil også fungere som et skjermingsfilter mot innsyn. I forlengelsen av hver hovedinngang og mellom hver av de fire bygningsvolumene, er det trapper som leder ned til den offentlige gangveien og brygga. Man kan også komme seg ned via rampene i nordvest.

Det tilrettelegges for et større felles leke- og oppholdsareal mot Kanalveien i et gårdsrom på et høyere nivå, hvor det er gode solforhold. Området er inndelt i flere soner hvor vi har vektlagt å skape et attraktivt og hyggelig miljø for beboere i alle aldre. I tillegg til lekearealene er det et sydvestvendt møblert oppholdsområde med tredekke i enden av gårdsrommet. Området omkranses av variert og tiltalende vegetasjon med forskjellig karakter og forskjellige nivåer. Det er både trapper og heis opp til gårdsrommet.

Prosjektet har også en tiltalende felles takterrasse med pergola og frodig vegetasjon. Her kan man nyte felles middag med naboer og gjester, eller man kan tilbringe tid helt alene med en god bok eller bare slappe av i en solseng hvis man foretrekker det. Det har vært en viktig intensjon for oss at terrassen skal oppleves som en attraktiv flate for byggets beboere. For å unngå at den oppleves som stor og åpen, er den derfor delt inn i flere soner med varierende størrelse for variert bruk.

Type, eierform og byggeår

Prosjektert nybygg som selveierleiligheter på eiet tomtegrunn.

Litt om utbygger - Zeiner bolig

Selger er Kanalbrygga Eiendom AS - Org. nr. 990 026 289
(selskap eiet av Zeiner Bolig AS)
Postadresse: Postboks 1055 Kaldnes, 3119 TØNSBERG
Besøksadresse: Rambergveien 3, 3115 Tønsberg

Kjøper du en Zeiner-bolig, kan du være helt trygg på at vi har tenkt på alt.

Hjemmene våre er en viktig del av våre liv og din boliginvestering er sannsynligvis den viktigste investeringen du gjør. Det gir oss et stort ansvar.Tuftet på våre tradisjoner og kunnskap fra 110 år i byggevarebransjen, bygger Zeiner Bolig leiligheter av høy kvalitet. Vi legger stor stolthet i vårt arbeid for å skape et hjem du kan være stolt av og trives i.

Vi vet hva som skal til for å lage en solid og funksjonell bolig - med høy standard. Det handler om gode og gjennomtenkte løsninger, om å vite hva folk vil ha. Zeiner Bolig holder i hele prosessen, fra kjøp av tomt til helt ferdig bolig. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene, og leverer kvalitet i alle ledd. Du kan stole på oss.

Selskapet er en solid aktør innen boligutvikling, og bygger boliger for de fleste behov. Alt fra praktiske og trygge hjem for småbarnsfamilier, til eksklusive leiligheter på bryggekanten. Vi er en av distriktets største boligutviklere og bygger boliger på det sentrale Østlandet, med hovedvekt i Vestfold og Tønsberg. Selskapet har per i dag ca. 600 boliger til en salgsverdi på ca. 2,5 mrd under utvikling.

Standard

Komplett leveransebeskrivelse finner du i salgsoppgave, og her følger utdrag av elementer fra denne:

Gulver:
Samtlige leiligheter leveres med tidsriktig 1-stavs eikeparkett av type Eik Shadow Grey FP 188mm fra Karelia, eller tilsvarende, med vannbåren gulvvarme, ref. beskrivelse av oppvarmingssystemet.
Alle innvendige boder/garderoberom leveres også med 1-stavs eikeparkett, men i disse leveres det ikke vannbåren gulvvarme.
På baderom blir det lagt fliser med elektriske varmekabler.

Innvendige vegger:
Overflater er ferdig sparklet og malt i samtlige rom. Samtlige innervegger er av gips m/overliggende duk for bedre slitestyrke. Dette gjelder også for betongvegger da disse fores ut med gipsvegger.
Vegger males i fargen Tåkedis S3000-N fra Jotun i alle rom. Selger har valgt ut 3 tilleggsfarger som leveres uten tillegg i pris. Andre farger og ulike farger i de forskjellige rom kan avtales levert som tilvalg.
Utbygger samarbeider med interiørdesigner og forbeholder seg retten til å endre fargekoden for tidsriktig optimalisering av leilighetens interiørmessige uttrykk.

Himlinger og belysning i himling:
Samtlige leiligheter leveres med hvitmalte gipshimlinger i fargekoden Klassisk hvit S0500-N fra Jotun. Ingen taklister i overgang mellom tak og vegg.
Svært høye himlinger i leilighetene i 2. til og med 5. etasje hvor disse som hovedregel har en netto takhøyde på ca. 2,80 meter med unntak av baderom og gang/entre hvor det blir nedforinger for teknisk anlegg.
Netto takhøyde for leiligheter i 1. etasje vil bli ca. 2,50 meter med unntak av baderom og i gang/entre.
På alle baderom og i entre leveres det innfelte downlights med LED-lys.
Det blir også levert innslag av LED- belysning på kjøkken (over innredning), i stue (ved skyvedører til uteplass) og over soner m/garderoberobeskap på soverommene.
Enkelte himlingsareal i tillegg til bad og entre/gang kan bli nedforet for å gi rom for teknisk anlegg. Det kan forekomme annen type himling enn beskrevet der hvor dette er nødvendig av bygningstekniske årsaker.

Kjøkken:
Kjøkken leveres fra anerkjente Svane kjøkkenet som er et 100% danskprodusert kjøkken som tilbyr god kvalitet og stort utvalg for personlig tilpasning.
Utbygger har lagt vekt på detaljer som gir et eksklusivt preg i leiligheten. Kjøkkeninnredningen som er standard, er Svanes modell Unik i fargen grå, med aluminium gripelister.
Innredningen har ekstra høye overskap, og med leilighetenes svært gode takhøyde, vil kjøkkenet bli et flott møbel i rommet. Nedfelt rustfri stålvask i firkantet design, benkeplate av type sandstensmønstret laminat, 30 mm, med rett ABS forkant.
Det leveres også 12 mm veggplater i samme utførelse mellom benk og overskap for et helhetlig design. Blandebatteri i krom fra Newform, type X-Trend i stramt design. Alle leilighetene utstyres med hvitevarer fra Siemens med helintegrert oppvaskmaskin, induksjonstopp, integrert ventilator, stekeovn og integrert kjøle-/fryseskap.

Baderom:
Samtlige baderom leveres med flislagte (keramiske) vegger og flislagte (keramiske) gulv med gulvvarme. Fliser på vegg og gulv er i dimensjon 30 x 60, type Somero Grey. I dusj legges det matchende fliser av mindre dimensjon, av type Somero Grey Herringbone
Dusjsone med dusjvegger av herdet glass. Legg også merke til detaljen med nedsenket gulv i dusjsonen. Det leveres dusjarmatur montert på vegg. Baderomsinnredning: hvitt servant skap, type DIVA 60 høyglanslakkert m/ 2 skuffer. Overliggende speil fra IFØ m/innfelt LED-lys.
Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel der hvor inntegnet på tegninger. Samtlige leiligheter har vegghengte toaletter fra JIKA. Dusjsystem og blandebatteri fra Grohe, Ovenstående gjelder baderom i 1-4 etg. som leveres som prefabrikkerte kabiner. Alle bad i 5. etg. blir plassbygget med tilsvarende kvaliteter.

Garderobeskap:
Entré: Skyvedørsgarderobe med sorte rammer og grått speil og sort bunnplate, innredning er ikke inkludert.
Soverom: Det leveres 1 skap med bredde 100 cm pr. sengeplass i soverom, der det ikke er tegnet «walk-in-closet». Garderobeskapene fra Svane med glatte gråmalte fronter, skapene er også malt på synlige sider. Grep i polert stål og skinn.
Soverom med «walk-in-closet» (merket WK på tegninger): Vegger av malt gips og skyvedør som vist på tegning. Inventar: Sort struktur, 22 mm, hyller, heng, luxskuffer m/gitter og tett bunn.

Utstilling av kjøkken og garderobeskap:
Svane kjøkken Tønsberg har utstillings-/salgskontor ved Træleborgodden 10 - 3112 Tønsberg hvor det etter nærmere avtale etter kjøp blir gjennomført tilvalgsmøter hvor løsningene på kjøkken og garderobe gås nøye gjennom, og det gis muligheter for tilvalg etter eget ønske, dog med forbehold om ønsker som har konsekvens for tekniske føringer/sjakter.

Dører og vinduer:
Innvendige/utvendige dører og vinduer blir tilpasset leilighetens økte himlingshøyde hvor dette er mulig. Dører som tilstøter entre/gang, baderom og evt. øvrige rom med nedforet himling har normalhøyde 2,1 meter. Alle innerdører i trestruktur med gråbeiset overflate med matchende listverk. Trevinduer i 3-lags glass med utvendige pulverlakkerte aluminiumsbeslag.

Utgangsdører til terrasser er skyvedører for leiligheter i 2. 3., 4. og 5. etasje. Enkelte leiligheter i disse etasjene har i tillegg slagdør ut til terrasse. Disse leveres i tilsvarende utførelse som vinduer med utvendig lakkert aluminium og innvendig ferdig malt treverk.
I 5. etasje er det foldedører som «fransk balkong» mot sjøen i tillegg til skyvedører og slagdører ut til terrasser. Foldedører leveres i lakkert aluminium.
For leilighetene i 2., 3. og 4. etasje blir det glassfelt over terrassedører pga. høy himling.

Belistning:
Malte gulvlister i samme farge som vegg. Matchende listverk rundt dører, mens det blir listefritt med gipset smyg ved vinduer og terrassedører. Alt malt listverk leveres sparklet og malt.

Elektrisk anlegg:
Installeres etter NEK-400 som skjult anlegg. Noe åpent anlegg må påregnes der det stilles krav til dette. Automatiske sikringer.

Ventilasjonssystem:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning til hver leilighet. Ett boligaggregat pr. leilighet.

TV/Internett/Bredbånd:
Det leveres fibernett fra Viken Fiber som inkluderer: Altibox TV Grunnpakke med minimum 1 uttak til hver leilighet for tv-uttak og internett. Fiberbredbånd 5/5 Mbit inkl. leie av en dekoder og en fjernkontroll. Abonnementsavgift for grunnpakke internett/TV er inkludert i budsjetterte fellesutgifter. Den enkelte beboer kan velge å utvide TV-pakken, Internett linjen og/eller abonnere telefoni, flere kanaler i pakken og filmleie gjennom bredbåndsnettet til Viken. Det inngås i så fall separat avtale mellom beboer og Viken om dette.

Balkonger:
Samtlige balkonger leveres med dekke av tregulv. Rekkverk av glass og syrefast stål/aluminium. Alle balkonger får utvendig belysning og strømuttak.
Det etableres justerbar skjerm over rekkverk på balkonger mot kanalen, slik at innsyn fra naboer kan reduseres etter behov. Det gjøres særskilt oppmerksom på at balkongrekkverk i 4. og 5. etg er noe høyere enn normalt, da disse har 120 cm høyde. Øvrige rekkverk har høyde 100 cm.

Byggemåte

Boligene oppføres som plassbygget konstruksjon av betong og stål som isoleres og kledd med stiltilpasset trekledning av type Accoya eller tilsvarende som egner seg perfekt for nordiske forhold - et miljøvennlig og vedlikeholdsvennlig materiale som har en dimensjonal stabilitet og varighet av høy kvalitet.Yttertaket er konstruert som rettvendt og isolert tretak iht. TEK-10 tekket med membrandekke.

Avlukket parkeringshus (asfaltert) og fellesarealer i etasjer under boligene oppføres i betong som blir innvendig sprøytemalt i lys utførelse.Toleransekrav for utførelse er i henhold til NS 3420, siste revisjon.
Ut mot Kanalveien er det spilevegg av tre eller lignende. Det avlukkede parkeringshuset har spilevegg mot friluft på deler av veggarealet.

Adkomst til de ulike leilighetene

Boligene oppføres som plassbygget konstruksjon av betong og stål som isoleres og kledd med stiltilpasset trekledning av type Accoya eller tilsvarende som egner seg perfekt for nordiske forhold - et miljøvennlig og vedlikeholdsvennlig materiale som har en dimensjonal stabilitet og varighet av høy kvalitet.Yttertaket er konstruert som rettvendt og isolert tretak iht. TEK-10 tekket med membrandekke.

Avlukket parkeringshus (asfaltert) og fellesarealer i etasjer under boligene oppføres i betong som blir innvendig sprøytemalt i lys utførelse.Toleransekrav for utførelse er i henhold til NS 3420, siste revisjon.
Ut mot Kanalveien er det spilevegg av tre eller lignende. Det avlukkede parkeringshuset har spilevegg mot friluft på deler av veggarealet.

Oppvarming

Det vil bli levert vannbåren gulvvarme i innvendige gulvflater med unntak av leilighetens innvendige boder. Dette sikrer lave energiutgifter og best mulig varmekomfort.
I studioleiligheter (301, 302 og 303) blir det levert løsning med elektrisk gulvvarme.
På alle baderom leveres det elektriske varmekabler.
 
Kostnad for hver enkelt leilighet vedr. vannbåren gulvvarme skal fortrinnsvis avregnes iht. faktisk forbruk fra målesystem. Energimåler installeres for hver enkelt leilighet for både forbruksvann og gulvvarme.
I motsatt tilfelle blir denne kostnaden fordelt iht. sameiebrøk for hver enkelt seksjon.
Det vannbårne systemet leveres fra egne energibrønner og varmepumpesystem som er plassert i teknisk rom på plan 1.
Drifts-/vedlikeholdskostnader for ovennevnte anlegg blir fordelt mellom sameierne etter nærmere fastsatt ordning.
I leiligheter i 2. 3. 4. og 5. etasje leveres det gasspeis plassert iht. tegninger, og det blir innkassinger i himling for tilluft- og avgassrør fra gasspeis. Gassforsyning fra sentralt tankanlegg, med individuelle målere i hver leilighet.

Parkering

Det medfølger 1 stk. garasjeplass til hver enkelt leilighet med unntak av for leilighetene 102, 103, 104, 106, 107 og 108 (i 1. etasje) samt de tre studioleilighetene 309, 310 og 311. Disse leilighetene har ikke medfølgende parkering.
Leilighet 501 har 2 stk. medfølgende parkeringsplasser.
Leilighetene 101, 105, 205, 206 og 207 har utvendig parkering m/takoverbygg (utenfor innkjøring til byggets parkeringsanlegg) - ref. parkeringsoversikt på egen side i salgsoppgave.
Parkeringsanlegget er nærmere beskrevet på egne sider i salgsoppgaven hvor det også fremkommer fordelingen av disse.
Seksjonseierne ved Kanalen brygge er pliktig til å følge de ordensregler som gjelder til enhver tid.
Det vil ikke være noen innvendig eller utvendig parkering utover det som fremkommer av fordeling av parkeringsanlegget. Det blir ingen gjesteparkering på eiendommen.

Areal og eierform

Areal: 2 381 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Se utomhusplan i salgsoppgave verd. oppbeidelse av tomten.

Eiendommen skal oppføres på et tomteområde på parsellen gnr. 1004, bnr. 49 i Tønsberg kommune.
Leilighetene vil få egne seksjonsnumre. Kjøper har eksklusiv bruks- disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Endelig seksjonsnumre blir tildelt på et senere tidspunkt.

Tomten er selveiertomt på ca. 2.381 m². Eiendommens oppgitte areal er iht. dagens tomtegrenser/matrikkelkart avgitt fra Tønsberg kommune.
Arealet kan avvike fra det oppgitte ved senere oppmåling, og eventuelt arealavvik for tomten aksepteres av kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det antas å bli gjort mindre grensejusteringer og derav avvik i tomtestørrelse for å tilpasse prosjektering av eiendommen. Boligseksjonene blir liggende på felles tomtegrunn.

Det gjøres særskilt oppmerksom på at gangpromenade og kai/bryggekant ligger utenfor eiendommens tomtegrenser. Dette er kommunalt areal som utbygger ikke har rådighet over hva gjelder bruk/disposisjon.

Eier

Kanalbrygga Eiendom AS

Vei, vann og avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig vei, offentlig vann og offentlig kloakk.
Utbygger dekker alle kostnader til tilknytning.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger til reguleringsplan med planid. 65220 for Kanalveien 2 og 4 av 10.9.2008.
Plan m/bestemmelser kan fås av megler på forespørsel. Reguleringsplanens formål er bolig/kontor, felles gårdsplass, gangvei og felles parkeringsplass.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Tinglyste servitutter fremkommer av salgsoppgave. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Prisantydning

7 290 000,- / Fellesutgifter: 2 851,- pr. mnd

Omkostninger som tilkommer kjøpesummen

Ved kjøp av nyoppført bolig skal det kun belastes dokumentavgift av boligens andel av tomteverdi og ikke av enhetens salgspris (2,5% av andel tomteverdi).

Kjøper skal i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:

* 2,5% statlig dokumentavgift kun av tomteverdi hvor dokumentavgiften utgjør kr 250,-pr. kvm BRA (eksempelvis vil en leilighet på BRA 98 kvm få dokumentavgift på kr 24.500-)
* Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 525,-
* Tinglysingsgebyr pantobligasjon p.t. kr 525,-
* Attestgebyr kr 206,-
* Oppstartskapital til sameiet kr 7 500,-

Sum kjøpsomkostninger: kr 8.756,- + dokumentavgift. Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest 7 virkedager før overtagelsen finner sted.
Det er ingen forskuddbetataling i prosjektet.

Formuesverdi (ligningsverdi)

Ligningsverdi fastsettes etter at boligen er ferdigstilt. Fastsettelsen gjøres enten av Ligningskontoret eller på grunnlag av Boligkalkulator på www.skatteetaten.no.
Ligningsverdi vil avhenge av hvorvidt eier benytter boligen som sin primærbolig (folkeregistert adresse) eller sekundærbolig, hvorav sistnevnte vil få en høyere ligningsverdi enn primærboligen.

Energiforbruk og energimerking

Entreprenøren skal oppgi energimerke og farge på grunnlag av prosjekteringen av bygget, og senest før overtakelse fremlegge attest for kjøper. Energimerkingen gir relevant informasjon om hvor energieffektiv boligen er, og karakter strekker seg fra A (høyest verdi) til G (lavest).
For mer info: se www.energimerking.no.

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 7174597

Forholdet til Eierseksjonsloven

Boligseksjonene ved Kanalen brygge vil bli organisert som et eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Det skal kun oppføres boligseksjoner på eiendommen.

Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner eies av én og samme juridiske person. Selger står fritt til å velge seksjonsnumre til de ulike leilighetene, og det tas forbehold om endring av antall eierseksjoner i bygningen.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Selger har ansvaret for at det foreligger midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på leiligheten senest ved kjøpers overtagelse av eiendommen. Kjøper har heller ingen plikt til å overta før midlertidig brukstillatelse foreligger.

Utleiemuligheter

Det foreligger bare en bruksenhet i hver leilighet.

Utleie skal meldes til sameiets styre og forretningsfører for registrering. Utleie reguleres for øvrig iht. lov om Eierseksjoner.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Meglers vederlag (betales av selger):

Pantattest selger (Kr.387) Kommunale opplysninger (Kr.2 950) Tønsbergs Blad 200618 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 150818 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 260918 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 241018 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 090119 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 130219 (Kr.4 500) Tønsbergs Blad 240419 (Kr.4 500) 3 stk servitutter (Kr.516) Tønsbergs Blad 061217 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 100118 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 240118 (Kr.8 400) Tønsbergs Blad 280218 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 140318 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 180418 (Kr.4 200) Tønsbergs Blad 230518 (Kr.4 200) Totalt kr. (Kr.68 353)

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges ihht bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. Kjøpesummen vil ikke overføres før oppgjørsavdelingen har mottatt ferdigattest/midlertidig brukstillatelse eller nødvendige garantier.

Loven regulerer forhold hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Bustadsoppføringslova sikrer kjøper rettigheter som ikke kan innskrenkes i kjøpekontrakten, jmf. Bustadoppføringslovens §3. Loven kan i sin helhet fås ved henvendelse til megler. Kjøpekontrakt vil også bli skrevet iht. Bustadoppføringslova også i de tilfeller hvor kjøper etter loven ikke anses som forbruker, med andre ord hovedsakelig gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet eller kjøper er en juridisk person. Dog. vil ikke bestemmelser som krav til § 12 garanti, § 18 om dagbøter, § 19 og 20 om skadebot, § 24 vedr. tilbakeholdsrett, § 49 om deponering og § 52-54 om avbestillingsrett komme til anvendelse for de som omfattes av å være enten juridisk person eller har gjort kjøpet hovedsakelig som ledd i næringsvirksomhet.
Ihht. loven plikter selger å stille garanti som sikkerhet for oppfyllelse av sine forpliktelser etter kjøpekontrakt. Garantien utgjør 3% av kjøpesum frem til overtagelse. Beløpet økes til 5% av kjøpesum og står gjeldende i 5 år etter overtagelsen, jmf. Buofl. § 12, 3. ledd.

Sameiets vedtekter

Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet. Likeledes plikter kjøper å betale sin forholdsmessige andel av driftsutgiftene for eiendommen fra overtagelsestidspunktet. Utkast til sameiets vedtekter er utarbeidet, og det forutsettes av kjøper aksepterer vedtektsutkastet som grunnlag for kjøpsavtale. Dersom kjøper har forslag til endringer av vedtekter, kan dette fremmes iht. vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiemøte. Vedtekter kan lastes ned på prosjektetshjemmeside www.kanalenbrygge.no eller utleveres hos megler.

Priser/annen relevant info

Se den til enhver tid gjeldende prisliste for oversikt over gjeldende pris og ledige leiligheter. Salgsprisene er faste og kan ikke reguleres av selger etter avtaleinngåelse. Selger forbeholder seg retten til å kunne endre priser for usolgte leiligheter uten varsel. Prislisten er ikke å anse som bindende tilbud fra selger.

Prosjektet retter seg mot forbrukere som ønsker å erverve bolig til eget bruk. Selger forbeholder seg retten til å forkaste eller anta ethvert bud uten å måtte begrunne dette. For øvrig kommer gjeldende lovgivning til enhver tid til anvendelse Bustadsoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor, eller kjøp først når leiligheten er ferdigstilt. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr.93. Selger kan allikevel velge å selge etter Bustadoppføringslova.

Kjøper aksepterer at Z-eiendom AS kan offentliggjøre kjøpesum i egen markedsføring.

Utfyllende opplysninger og nedlastning av salgsoppgave:
Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger.
Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger.
Last ned fullstendig PDF-salgsoppgave fra denne nettsiden, fra www.kanalenbrygge.no eller kontakt meglerselskapet.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse/ferdigstillelse/selgers forbehold

Ferdigstillelse av prosjektet skjer i juni og juli 2019 avhengig leilighetstype.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?