Til innholdet

Klassisk, nydelig leilighet med stor takhøyde, flotte lysforhold, vestvendt balkong og nytt kjøkken!

Tordenskjolds gate 9A
Prisantydning 1 750 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 48
BRA: 48 m²
Soverom: 1
Byggeår: 1933
Tomtareal: 812 m²
Få salgsoppgave

Visninger

søndag 19. mai Kl 18.00 - 18.45
Søk om finansiering Legg inn bud her

Ansvarlig megler
Marianne Gran

Marianne Gran

Finn.no: Lokalområde

Tønsberg/Sentrum

Adresse

Tordenskjolds gate 9A 3116 Tønsberg

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjør Slagenveien i retning Kilen. Ta så til venstre i første lyskryss inn på Kaptein Hoffs allé. Ta deretter Tordenskjolds gate tll venstre igjen, mot Farmanstredet. Boligen er beliggende på venstre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Beliggenhet

Tordenskjolds gate 9A ligger i et eldre attraktivt, veletablert bolig område i Tønsberg sentrum. Her bor man midt i byen uten å være sjenert av bystøyen i særlig grad. Rolig bomiljø med smale gater bebygget med eldre, ærverdig trehusbebyggelse.

Fra Tordenskjolds gate er det gangavstand til "alt" Tønsberg har å by på; kjøpesenteret Farmandstredet ligger bare noen hundre meter unna og til bryggas yrende bar- og restaurantliv går man på 5 minutter. Tønsberg har et rikt kulturliv, og som handelsby er det mange spennende butikker her. Fra boligen er det gangavstand til buss, tog og sykehuset i Vestfold. Svømmehall, treningssenter, skole og barnehage ligger i kort gangavstand. Det er også flere matbutikker like i nærheten.

Dette er den perfekte beliggenhet for deg som setter pris på alt det et bysentrum har å tilby, samtidig som man bor i et rolig område med lite trafikk.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Aksje, oppført i 1933

Bygninger og byggemåte

Leiligheten ligger i byggets 2. etasje og har adkomst via felles trappegang.

Inneholder:
Entré, stue, kjøkken, bad og soverom med utgang til sørvestvendt balkong.

Kjeller: 1 egen bod og felles sykkelbod.
Loft: 1 egen bod og fellesareal.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommet kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Boligen er oppført i tre på mur.

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 48 kvm, Bruksareal: 48 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

2. Etasje: 48/48 kvm P-rom/BRA

Standard

Leiligheten ligger i en flott, eldre bygning som har blitt vesentlig oppgradert i 2018. Her kan nevnes ny kledning, ny takstein, nye vinduer, ytterdør og balkong. Aksjelaget har i tillegg blitt tilkoblet bergvarme.

Leiligheten gir et herlig inntrykk med stor takhøyde og en lys og luftig følelse. Den ble for en stor del pusset opp i 2018 og er klassisk innredet med malte flater, der entréen spesielt vil begreistre. Malt panel i en dus pudderrosa farge gir en deilig atmosfære, og speilgarderobe gjør at rommet oppleves større samtidig som at det funksjonelle i forhold til oppbevaring er ivaretatt.

Stuen innenfor en lys og åpen, og den flotte himlingen gir en meget god romfølelse. Store vinduer tilfører mye naturlig lys til rommet og gir også fin utsikt over området. I en lun sofakrok kan man slappe av foran tv'en, mens spisestuen er tilrettelagt for lange, hyggelige middagsselskaper med utsyn mot den magiske kveldshimmelen i vest.

Kjøkkenet ble lekkert pusset opp i 2018, der stilen er helt i tråd med byggets stilart. Vegger består av malt panel og gulvet i flott laminat. Den nye innredningen er i klassisk grått og med profilerte fronter. Hvitevarer er alle integrerte; induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. En liten nisje er innredet til spiseplass og er en nydelig detalj som bidrar til den gode atmosfæren som råder i leiligheten.

Soverommet som er innredet i en vakker, mørk farge innbyr til en god natts søvn. Her er det klesskap og utgang til en sørvestvendt balkong. Balkongen som var ny i 2018 er tilrettelagt for å nyte sol hele ettermiddagen og til langt på kveld.

Et lyst og pent baderom er innredet med servant i innredning, wc, dusjkabinett og en vaskemaskin som er koblet til dusjen. Badet er enkelt, men pent innredet. Likevel vil det bli pusset opp i regi av aksjelaget. Oppstart medio august 2019. Oppussingen finansieres ved salg av 4 leiligheter som aksjelaget eier.

I Tordenskjolds gate 9 bor man i et rolig og hyggelig aksjelag med trivelige naboer. Flytt rett inn i denne flotte leiligheten som oser av sjel og sjarme! Velkommen til visning!

Oppvarming

Boligen er tilkoblet bergvarme og har nye, vannbårne radiatorer i leiligheten. Det blir foretatt avregning en gang pr år, der det blir sendt ut en faktura pr. leilighet ihht årets forbruk.

Parkering

Det medfølger ingen parkeringsplass til leiligheten.
Det er felles biloppstillingsplass til 6 biler i bakgården. Bruk av p-plasser etter ansiennitet. Beboere som disponerer bil, kan søke styret v/leder om parkeringsplass.
For øvrig er det parkering i gatene etter områdets gjeldende bestemmelser.

Areal og eierform

Areal: 812 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Pent opparbeidet med plen og beplantning. Gårdsplassen og innkjørselen er asfaltert.

Eier

Linda Welde Hagen

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område. Ihht kommuneplan vedtatt 03.02.2016 er området avsatt til Boligbebyggelse - nåværende.
Det foreligger planleggingsarbeid for Dobbeltspor Tønsberg-Larvik.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 20.10.1933. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Boligaksjeselskap: Tordenskjoldsgate 9 AS, Orgnr.: 932750783 Aksjebrevnr.: 3 Andel fellesgjeld: 646000, Total gjeld: 6516000

Handelsbanken, Restsaldo kr. 216.829,-, Restløpetid 4 år, Ingen avdragsfrihet, flytende rente, 2,1% pt
Handelsbanken, Restsaldo kr. 6.300.000,-, Restløpetid 19 år 6 mnd, Avdragsfrihet frem til 01.10.2020, flytende rente, 2,1% pt. Felleskostnader vil dermed øke fra 01.10.2020.

Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Nei 

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Om ønskelig, be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett for aksjelagets medlemmer.
Ny eier må godkjennes av styret. Avslag kan ikke gis uten saklig grunn. Kjøper har ikke rett til å ta boligen i bruk før søknaden er godkjent. Overtakelsen bes derfor lagt til etter at styregodkjenning foreligger. Dersom det ikke er angitt frist i vedtektene, kan godkjenning av ny aksjonær ta inntil 2 måneder. Dette i henhold til aksjeloven.

Prisantydning

1 750 000,- / Fellesutgifter: 3 628,- pr. mnd Felleskostnader dekker kommunale avgifter, kabel-tv/bredbånd fra Canal Digital, snømåking, gressklipping, renter og avdrag på felleslån, utvendig vedlikehold, forr.førsel og andre felleskostnader.

Beregnet totalkostnad

1 750 000,- (Prisantydning) 646 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 396 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 8 625,- (Eierskiftegebyr/transportgebyr) 6 513,- (Noteringsgebyr/info fra forr.fører) -------------------------------------------------------- 19 238,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 415 238,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jan Erik Rossavik Takstdato : 24.04.2019

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Tønsbergs Blad 080519 (Kr.4 500) Kommunale opplysninger (Kr.3 100) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 396 000,-) (Kr.43 128) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 100) Tilretteleggingshonorar (Kr.15 495) Markedspakke (Kr.11 100) Totalt kr. (Kr.87 798)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Søderberg & Partners, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen  dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Fullstendige vilkår for boligselgerforsikringen kan hentes på www.protectorforsikring.no. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Øvrige hvitevarer medfølger ikke.

Forretningsfører opplyser:
- Full fasaderehabilitering er utført i 2018.
- Fullstendig rehabilitering av rør og baderom utføres i 2019. 
- Boligselskapet skal selge de 4 utleieleilighetene etter at bad og rør er rehabilitert. Deretter skal boligselskapet omdanne seg til et borettslag. Prosessen starter 2019.

Spesielt ved salg av eiendom uten tinglysning: Kjøper må selv sende en kopi av salgskontrakten til Skatteetaten slik at Skatteetaten kan registrere overdragelsen. Kopien kan sendes inn via skatteetaten.no/epost. Se ytterligere informasjon på hjemmesiden til Skatteetaten.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra boligsalgsrapport på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføreskan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z-Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Marianne Gran

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Marianne Gran

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?