Til innholdet

Fritidsbolig med høy standard i populært hytteområde. Solrikt og usjenert. 6 sov. 16 sengeplasser.

Seterliveien 6
Prisantydning 5 390 000 , -
Boligtype: Hytte
P-ROM: 142
BRA: 172 m²
Soverom: 6
Byggeår: 2017
Tomtareal: 1211 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Kort om eiendommen

Velkommen til Seterliveien 6!


Denne svært attraktive fristidsboligen er perfekt for deg som ønsker deg et fristed hvor du kan samle hele famliene. Med hele 6 soverom, 2 bad (ett med badstue), ekstra wc, stort oppholdsrom og godt med uteplass kan flere genrasjoner samles her for gode stunder.

Hytta ble oppført i 2017 og holder høy standard. Eiendommen ligger i veletablert område for fritidsbebyggelse. Nært til turterreng og skiløyper.

Skrim byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne. Vintrene er snøsikre og løypenettet er blant de beste i Kongsberg.

Dette er en hytte som må oppleves! Ta kontakt med megler i dag for å avtale visning.

Finn.no: Lokalområde

SKRIM

Adresse

Seterliveien 6 3648 Passebekk

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Z-Eiendom visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i veletablert område for fritidsbebyggelse. Nært til turterreng og skiløyper.

Nærområdet

Skrim byr på flotte turopplevelser både sommer og vinter. Sommerstid er det idylliske badevann, gode fiskemuligheter (med fiskekort) og mye bær og sopp å finne.

Terrenget er hovedsakelig lett kupert, men tilbyr også krevende fjellpartier for den som måtte ønske det. Det er et omfattende merket løypenett, både sommer og vinter, hvor ca. 90 km, skiløyper kjøres opp med to-spors-løypemaskin eller snøscooter. Vintrene er snøsikre på Skrim, og løypenettet er blant de beste i Kongsberg. Løypene er en del av det regionale løypenettet som forbinder Vestfold med Hardangervidda. Turistforeningen har flere hytter innover i fjellområdet og det er fine utfluktsmuligheter til f.eks. "Styggemann" som er et kjent utsiktspunkt.

Fra Skrim er det ca. 40 minutters kjørevei til golfbane og skisenteret i Kongsberg. Således er det ikke problematisk når de yngste søker mere fart og spenning enn de flotte oppkjørte løypene i Skrimfjella kan by på. Alpinløypene i Kongsberg byr for øvrig på turer av varierende vanskelighetsgrad, slik at de fleste vil finne utfordringer som passer for alder, kondisjon eller dagsform. Alpinbakker finnes og så i Bergerbakken (Hvittingfoss) som nås på ca. 30 minutters biltur.

Klikk deg inn på VisitSkrim sin youtube kanal for flotte videoer, både sommer som vinter! Se for øvrig mer informasjon på www.visitskrim.no.
Link (kopieres til nettleser): https://www.youtube.com/channel/UCaaMM-bGEJjO5yrq-2s3mZw


Se for øvrig vedlagte nabolagsprofil i prospektet.

Type, eierform og byggeår

Hytte Selveier, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Fritidsbolig oppført i 2016/17. Fremstår generelt i normal stand men enkelte mindre avvik forekommer. Se tilstandsrapport for mer informasjon.

Byggegrop består av løsmasser av stein og gruns, som gir naturlig drenereing. Boligen er oppført på isolert ringmurselementer, armert og fylt medbeting. Gulvene er av betong over trykkfast isolasjon.

Taket et tekket med torv på et undertak av trefiberplater melagt med asfaltpapp og knotteplast. Tenner og beslag er av lakkert stå, med nedløp via kjetting. Det er ikke behov for snøfangere eller stigetrinn da det er torv på taket.  Taket har sperrekonstruksjon og lufing i gesimser. Vegger og bindingsverk er kledd med stående panel. Det er en naturlig patina da kldningen er Royalimpregnert iflg. eier. Vinduene er av treverm med 3 lags glass, det samme er terrassedøren. Ytterdør er av formpresset materiale. Terrassen er  bygget i impregnerte materialer anlagt på grunn.

Vannledning er av plast (pel), det er privat borehull og trykktank i bod. Avløpsledninger er også av plast, og koblet påp privat fellesanlegg i området. Det er kvernpumpe på egen eiendom. Styreskap i bod.

Innhold

Fritidsbolig
Etasje: Stue/kjøkken, Entré, Soverom 1, Soverom 2, Soverom 3, Soverom 4, Soverom 5, Bad, Bad/vaskerom, Gang, Bod/garderobe, Bod 1, Bod 2
Hems: Soverom 6

Uthus
Etasje: Lagringsrom

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er lagt til grunn for oversikten over. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken. Se fullstendig salgsoppgave for mer informasjon og dokumentasjon. Ta kontakt med megler dersom du har spørsmål.

Antall rom

Soverom: 6, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 7, Antall senger: 16

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 172 kvm

Etasje: 135/148 kvm P-rom/BRA
Hems: 7/7 kvm P-rom/BRA
Uthus: 0/17 kvm P-rom/BRA

Standard

Innvendig
Fritidsboligen har gulver med laminat eller flis, på veggene er det satt opp panel. Himlingen er av malt panel. I stuen er det satt inn en peisovn med pipe av stål. Trappen mellom etasjene er oljet treverk med rekkverk av børstet stål. Alle innvendige dører er i formpresset materiale.


Våtrom
På badet er dedt flislag gulv på betong med varmekabler og sluk i plast. Veggene er i panel, bortsett fra dusjhjørnet som er flislagt. Det er smøremembran på gulv og bak veggflisene. Badet er innredet med dobbel servant, wc, elektrisk håndkletører og dusj. Det er satt inn mekanisk avtrekk som ventilasjon.

På vaskerom/bad er det også flislagt gulv på beting med varmekalber og sluk i plast. Det er flislagte vegger i dusjsonen, og smøremembran bak veggflis og på gulv. Rommet er inndredet med dobbel servant, opplegg for vaskemaskin, wc, dusj og elektrisk håndkletørker. Det er satt inn mekanisk avtrekk som ventilasjon.


Kjøkken
Kjøkkeninnredning av folierte skrog og heltre fronter, med heltre benkeplate og vask av rustfritt stål. Det er integret gassbluss, koketopp, mikroovn og stekeovn. Det er satt av plass til oppvaskmaskin og kjøleskap, og venitlatoren er av rustfrittstål med avtrekk ut. Gassbeholderen er plasser utvendig i egnet beholder.


Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Vannrør av kobber og med rør i rør system. Fordelingskap plassert på bad og i bod. Stoppekran plassert i bod. I nevnte bod er det også varmtvannsbereder, dyp kum av stål og wc. Det er avløpsrør av plast. Hytta har ventiler i vegger. Forøvrig naturlig ventilasjon. Varmepumpe fra 2017. Ikke vurdert utover at
det er konstatert at den er i drift. Varmtvannsbereder med kapasitet på ca 200 l. Elektrisk anlegg med skjult ledningsnett. Sikringsskap med automatsikringer. 40 amp hovedsikring og 20 fordelingskurser. Utv. Inntakskap. Det er påvist brannslukker og brannvarsler.

Tilstandsrapport og angivelse av tilstandsgrader

Det foreligger en tilstandsrapport datert xx med befaringsdato xx fra xx som er en uavhengig og autorisert Takstmann. En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten, hvor innholdet i denne er regulert i egen forskrift, gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Rapporten fremhever vanligvis ikke positive egenskaper ved boligen. Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen. Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger; - xx stk. tilstandsgrad 0 (TG0 lys grønn) - ingen avvik.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-  27 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-  1 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-  9 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-  0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.
 
Elementer hvor TG-2 tilstandsgrad er angitt som hovedvurdering, med kommentarer utover normal elde/slitasje/levetidsbetraktninger som kan kreve tiltak:

Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger: Behov for overflatebehandling.

Utvendig - Andre utvendige forhold: Det er registrert noe skjevheter på gulvet. + - 20 mm. Takfot på begge sider har bue. Mulig noe svikt i fundamentering eller bæring.

Innvendig - Gulv med fliser: Normal slitasje men registert sprekk.

Innvendig - Pipe og ildsted: Det er påvist sprekker i ildfast stein inne i ovnen.
 
Innvendig - Innvendige trapper: Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er liten frihøyde i trappeløp Åpninger mellom trinn i innvendig trapp er større enn dagens forskriftskrav. Åpninger i rekkverk er større enn dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper.

Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad: En ufullstendig fuge over dusj. Trapping mellom fliser.

Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad: Det er uegnede materialer i våtsoner.

Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad/vaskerom: Det er påvist avvik i fuger. Enkelte ufullstendige fuger.

Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad/vaskerom: Det er uegnede materialer i våtsoner.

Areal og eierform

Areal: 1 211 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Naturtomt med gressarealer, gruset og asfaltert gårdsplass.

Eier

Kai Hvamb Andersen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er ikke tilknyttet offentlig vann og avløp. Tilknyttet til vann via privat borehull. Helårs privat kloakk/avløp med tilknytning til Skrim Vann og Avløpsselskap AS. Selger har aksje i Skrim Vann og Avløpsselskap AS, aksjen har en kostpris på kr 99.100.

Ankomst via felles privat vei inn i hyttefeltet som er avstengt med bom. Bomvei fra offentlig vei.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN:
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen for Kongsberg kommune er avsatt til Fritidsbebyggelse,Nåværende, Kommuneplan (KPLAN13) (12.11.2014)

GJELDENDE REGULERING:
Eiendommen går innunder reguleringsplan 343R, Omholtfjell (11.03.2009)

BEBYGGELSESPLAN:
Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre plan og bygningslov.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK:
Eiendommen eller del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertidig forbud mot tiltak.

REGULERING UNDER ARBEID:
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som berører/inkluderer eiendommen.

PLANFORSLAG:
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.


Alle opplysninger fra Kongsberg kommune.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 23.10.2017 Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

5 390 000,-

Beregnet totalkostnad

5 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 134 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 390 000,-)) -------------------------------------------------------- 148 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 538 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Anders Auen Takstdato : 21.06.2022 Formuesverdi : 690 000,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til  6.867 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Glitre Energi Nett og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Forsikring

Fremtind Forsikring Polisenummer: 15116631 Premie: 5787

Kommunale avgifter

Kr. 5 420 pr. år Fakturert beløp i 2021. Dekker Eiendomsskatt, feiing og renovasjon. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.
Kloak avgift - kr. 4.500,-
Brøyting og vedligehold av vei - kr. 4.500,-

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:690 000,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Provisjon (kr.59 375)
Tilrettelegging (Kr.15 950)
Tingl. hjemmelserklæring - Statens Kartverk (Kr.585)
Garantiforsikringspremie (Kr.2 950)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Ikke innlagt internett.

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Heftelser som skal følge eiendommen:

Dagboknr. 6480-1/26, tinglyst 28.11.2002 - Fredningsvedtak  
FORSKRIFT OM VERNEPLAN FOR SKRIM
VERN AV SKRIMFJELLA LANDSKAPSVERNOMRÅDE
IFLG. KONGELIG RESOLUSJON AV 08.11.2002
Overført fra: 3006-42/7
Gjelder denne registerenheten med flere

Dagboknr. 8226-6/200, tinglyst 07.01.2009 - ** Diverse påtegning  
Endringer i forskrift 08.11.2002 nr.1283

Dagbok nr. 8226-5/200, tinglyst 07.01.2009 - Fredningsvedtak  
Forskrift om verneplan for skog
Skrim og Sauheradfjella naturreservat iflg. kongelig resolusjon av 19.12.2008
Overført fra: 3006-42/7
Gjelder denne registerenheten med flere


Rettigheter på andre eiendommer

Rettigheter på 3006-42/7, 3006-42/226, 3006-42/238, 3006-42/239, 3006-42/241, 3006-42/242, 3006-42/243, 3006-42/244, 3006-42/245, 3006-42/250, 3006-42/251, 3006-42/252, 3006-42/273, 3006-42/274, 3006-42/286, 3006-42/287

Rettigheter i eiendomsrett

Dagboknr. 1101845-1/200, tinglyst 25.11.2015 -   Best. om vann/kloakkledn.  
rettighetshaver:Knr:3006 Gnr:42 Bnr:179  
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Gjelder denne registerenheten med flere


Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 982832632
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?