Til innholdet

Kongsberg/Skrim syd - 12 solrike eiertomter. 7 solgt

Skrim Syd
Prisantydning 725 000 , -
Boligtype: Hyttetomt
P-ROM: 0
BRA: 0 m²
Soverom: 0
Byggeår: 0
Tomtareal: 1134 m²

Ansvarlig megler
Arnfinn H. Sørhaug

Arnfinn H. Sørhaug

Adresse

Skrim Syd 3648 Passebekk

Adkomst

Se vedlagte kartutsnitt i prospekt.

Beliggenhet

Alle tomtene ligger ca. 560 meter over havet på Skrim Syd i Kongsberg kommune, i et flott naturterreng som egner seg til både sommer- som vinteraktiviteter.

Området er kjent for sine gode løypeforhold og sitt gode miljø. Skrim er høyt beliggende og således ganske snøsikkert. Noen av de høyeste toppene er over tregrensen. Det er flere vann i området. Her kan man ta seg en forfriskende dukkert (fortrinnsvis på sommeren) eller man kan prøve fiskelykken.
Fra Skrim er det kort avstand til golfbane og skisenteret i Kongsberg. Således er det ikke problematisk, når de yngste søker mere fart og spenning enn de flott oppkjørte løypene kan by på.
På ca. 1 times biltur, kan man være på sitt fritidsparadis, dersom man er bosatt i en av Vestfold byene.
Se mer informasjon på www.visitskrim.no eller se filmen "En vinterdag på Skrim" ved å klippe ut og lime inn i nettleser: http://www.visitskrim.no/index.php/nyheter
Se for øvrig vedlagte hytteprofil i prospekt.

Nærområdet

Link til kart over tomtene (klipp ut linken og lim inn i ny nettleser):
https://plankompaniet.maps.arcgis.com/apps/View/index.html?appid=e52a0db537c94735aaa4f8e37bc15d21
Med gps-funksjon kan man lett finne tomtene i terrenget. Trykk sirkel-symbol under  +/- -knapp (zoom) for å aktivere gps- funksjon. Trykk på tomtene i kartet for nærmere info om hver enkelt. God tur!

Type, eierform og byggeår

Hyttetomt Selveier

Antall rom

Antall rom: 1

Standard

Prosjektet består av selveiet hyttetomter som leveres med "høystandard" (helårsvann, strøm, kloakk og helårsvei).

Tomt B0 - SOLGT

Tomt B1 - SOLGT

Tomt B2 - SOLGT

Tomt B4 - SOLGT

Tomt B5 - SOLGT

Tomt B6 - SOLGT


Tomt B7 - Matrikkel pt ikke tildelt
Areal 1 231 kvm.
Kr. 750 000,-

Tomt B8 - Matrikkel pt ikke tildelt
Areal 1 429 kvm.
Kr. 775 000,-

Tomt B11 - SOLGT

Tomt B12 - Matrikkel pt ikke tildelt
Areal 1 185 kvm.
Kr. 835 000,-

Oppmålingsforretning, tomteareal og matrikkel er tinglyst på tomtene.

Kjøper er kjent med at egenerklæring om konsesjonsfrihet (grønn egenerklæring) må godkjennes av Kongsberg kommune da eiendommen er ubebygd fritidseiendom.

Se for øvrig kartutsnitt og situasjonsplan som er vedlagt i prospekt.

Se for øvrig vedlagte løs prisliste i prospekt eller finnannonse med finnkode 239948227 for ajour prisliste med solgte tomter.

Parkering

Parkering på egen eiendom.

Areal og eierform

Areal: 1 134 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomtene selges uten byggeklausul, slik at kjøper velger fritt hytte fra egen leverandør.
Alle tomtene får helårsvann, strøm, kloakk og helårsvei til tomtegrense. Dette er inkludert i kjøpesum.

Eier

Finnerud Gård i Sandsvær ved Ragnhild Gudrun Vikesland.

Vei, vann og avløp

Årsavgift til Skrim Hytteservice ca. kr. 2 000,- pr. år.
Sommer- og vintervedlikehold av internveier og vannleveranse ca. kr. 4 500,- pr. år.
Årsavgift kloakk Skrim Vann- og Avløpsselskap ca. kr. 5 000,- pr. år.
Medlemsskap i Skrim Hytteforening kr. 500,- pr. år (frivillig).
Løypeavgift kr. 500,- (frivillig).

Reguleringsplan

I Reguleringsplan 343R Skrim-Omholtfjell, vedtatt og ikrafttredelse 11.03.2009, ligger eiendommen i område avsatt til fritidsbebyggelse.

I kommuneplanens arealdel 2013-2025, vedtatt og ikrafttredelse 12.11.2014, ligger eiendommen i område avsatt til fritidsbebyggelse nåværende.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det kan være tinglyste avtaler og tinglyste heftelser på hovedbølet som følger tomtene.
Tinglyste avtaler og tinglyste heftelser er pt. ikke innhentet av megler.

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Prisantydning

725 000,- - 835 000,-

Beregnet totalkostnad

725 000,- (Prisantydning)

Omkostninger:
18 120,- (2,5% dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 725 000,-))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
19 342,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
744 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning 725 000,-.
Alle tomtene får helårsvann, strøm, kloakk og helårsvei til tomtegrense og er inkludert i kjøpesum.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedsføringspakke, jfr oppdraget (Kr.3 950) Kommunale opplysninger (Kr.2 950) Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (Kr.525) Hytteavisen.no (Kr.1 350) Fellesannonse 200917 (Kr.2 600) Pantattest selger (Kr.387) Totalt kr. (Kr.11 762)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Oppmålingsforretning, tomteareal og matrikkel er tinglyst på tomtene B0 og B1.
Det er pt. ikke avholdt oppmålingsforretning på tomtene B6, B7, B8, B9, B10, B11 og B12.
Opplyst tomteareal for tomtene B6, B7, B9 og B10 er et beregnet areal.
Opplyst tomteareal for tomtene B8, B11 og B12 er et antatt areal.
Oppmålingsforretning på tomtene B6, B7, B8, B9, B10, B11 og B12 er ikke avholdt og mindre justeringer vil derfor kunne forekomme.
Arealer er gitt av selger.

'Finn.no: Visningstekst'

Hvis ikke tidspunkt for fellesvisning fremkommer i annonsen eller du ønsker annet tidspunkt, ber vi deg kontakte megler for å avtale visningstidpunkt.

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i finn-annonsen påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt. NB: Dersom du er i risikogruppen, ber vi deg kontakte megler.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Arnfinn H. Sørhaug

Eiendomsmegler MNEF

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Arnfinn H. Sørhaug

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?