Til innholdet

Leilighet i 2.etg med 3 sov sentralt beliggende nær skole og Sem sentrum - Utleie? - Garasje ZOLGT

Gamle Ramnesvei 34B
Prisantydning 1 850 000 , -
Boligtype: Tomannsbolig
P-ROM: 76
BRA: 76 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1926
Tomtareal: 1035 m²

Kort om eiendommen

Gamle Ramnesvei 34B er en lys og tiltalende halvpart av en horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten er beliggende i 2. etasje.
Eiendommen har en solrik, delvis inngjerdet hage, samt garasje og asfaltert gårdsplass. Fra boligen er det kort gangavstand til barnehager og skoler i alle trinn, samt Sem sentrum med de fleste hverdagsfunksjoner.
Leiligheten er praktisk og passer perfekt for deg som ønsker en utleieleilighet, eller som pendlerbolig.

Kort fortalt;
- 3 soverom
- Beliggende i 2 etg. med balkong mot syd
- Nye vinduer i hhv 2013 og 2006.
- Ny IKEA kjøkkeninnredning fra 2017.
- Pusset opp bad i ca 2010.
- Sikringskap med automatsikringer
- Innholdsrik planløsning
- Lagringsplass i bod
- Garasje
m.m.

Vi ønsker velkommen til hyggelig visning - husk påmelding!

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SEM

Adresse

Gamle Ramnesvei 34B 3170 Sem 2. etasje

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i finn-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler.
Velkommen til visning!

Beliggenhet

Boligen ligger i et sentralt område nær Sem sentrum i Tønsberg kommune. Eiendommen har umiddelbar nærhet til barnehage, barneskole og gode servicetilbud. Herfra er det kort vei til flotte turområder som gir god rekreasjon på helårsbasis. Fra Sem er det også enkelt å komme seg til fjorden med fantastiske badeplasser, kyststi og mulighet for båtliv.

Sem har blitt meget populært de siste årene, noe som har gjort tettstedet til et satsningsområde for kommunen. Sem har en aktiv idrettsforening med fokus på et inkluderende miljø, samt et godt tilbud innen fotball, friidrett, håndball og turn. I nærområdet ligger også Stall Hesby med populær rideskole. Vinterstid kan Storås skianlegg i Stokke by på skiglede for hele familien.

Det er også kort vei til idylliske Akersvannet, med naturreservat som innbyr til gode naturopplevelser. Ikke langt fra vannet finner du også Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane. For fallskjermentusiaster er det få minutters kjøring til Jarlsberg flyplassanlegg med fallskjermklubb, småfly- og seilflyaktivitet.

Fra Sem tar det ca. 7 min. å kjøre til Tønsberg sentrum med alt av bymessige fasiliteter. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Nærområdet

Dagligvarehandelen kan gjøres ved en av områdets dagligvarebutikker. I sentrum finnes det ellers flere ulike forretninger, spisesteder og kaféer. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei både til Stokke og Tønsberg, hvorav sistnevnte har store kjøpesentre og alt av bymessige fasiliteter.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er "Tønsberg Sem E18" som ligger ca. 200 meter fra boligen. Det er umiddelbar nærhet til E18, noe som gjør stedet svært sentralt.
Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Tønsberg, ca. 10 min. til Vestfold golfklubb, ca. 10 min. til Stokke, ca. 15 min. til Sandefjord lufthavn, samt ca. 25 min. til Larvik.

Eiendommen har kort gangavstand til Sem barne- og ungdomsskole. Skolen har også tilpasset opplæringstilbud for hørselshemmede elever. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt både private og kommunale barnehage

Type, eierform og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 1926, modernisert i 2017

Bygninger og byggemåte

Tomannsbolig bygget i trekonstruksjon over støpte murer.

2.etg.: entré/gang, 3 soverom, kjøkken med innredning og spiseplass samt åpen løsning mot stue. Flislagt baderom med dusjkabinett, servantinnredning, opplegg for vaskemaskin og wc. Soveromsgang.
Loft for lagring samt bod i kjeller.

Det er den faktiske bruken av rommene på markedsføringstidspunktet som er avgjørende. Bruken av rommene kan være i strid med byggteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse hos kommunen for den aktuelle bruken.

Antall rom

Soverom: 3, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 76 kvm, Bruksareal: 76 kvm

2.Etasje: 76 / 76 kvm p-rom/BRA.
U.Etasje: 11 kvm BRA.

Halvpart av dobbelgarasje på 19 kvm BRA.

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

Standard

Leilighet i 2.etg. i tomannsbolig med gjennomgående normal standard.
Det er utført enkelte oppussingsarbeider i boligen de senere årene, herunder spesielt kjøkkeninnreding fra 2017 og vinduer fra hhv 2006 og 2013. Ett av vinduene må påregnes å skiftes iflg takstmannen.
Videre er det et flislagt og delikat baderom fra ca 2010.
3 romslige soverom med god plass til senger og oppbevaring.

Overflater i leiligheten består hovedsakelig av eikeparkett og laminat på gulv og tapetserte/lysmalte veggflater. Fliser på gulv og vegger på badet.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport);
Varmtvannsbereder bestående på bad/vaskerom type OSO, 198 liter fra 2005. Hovedstoppekran
i kjellerbod. Åpent og skjult rør-anlegg, kobber og plast. Noe av rør-anlegget vurderes til å være skiftet i nyere tid.
Naturlig ventilasjon med klaffventiler i yttervegger.
El skap med automatsikringer, 40 ampere hovedsikringer. Åpent og skjult el anlegg.
Ellers er det enkelte forhold i rapporten der det er behov for utbedringer. Det vises til rapporten som er inkludert i salgsoppgaven.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet via panelovner og varmekabler på badet. Det er pipe i boligen, men pipa er ikke i bruk i dag.
Strømforbruk i snitt siste 3 år er oppgitt til 14.044 kwt.

Parkering

Det medfølger parkering i egen garasje (halvpart av dobbelgarasje) samt utvendig biloppstillingsplass.

Areal og eierform

Areal: 1 035 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt og hage

Eiendommen har en stor, solrik og delvis inngjerdet hage. Hagen er opparbeidet med plen og diverse beplantning, og her er det rikelig med boltreplass for både liten og stor. Gårdsplass og innkjørsel er asfaltert.
Tomannsboligen, Gamle Ramnesvei 34A og B (s.nr. 1 og 2), har felles tomt med eneboligen i Gamle Ramnesvei 34C (s.nr. 3).

Eier

Ayad Sliman Hussein

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp (separert og ny avløpsledning ut fra boligen til kommunalt punkt, iflg selger).
Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsplan

Eiendommen er beliggende i et uregulert område, avsatt til boligbebyggelse og gang/sykkelvei. Eiendommen grenser til næringsområde og boligområde.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

1969/502774-1/91  Bestemmelse om bebyggelse 19.06.1969 
 rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:43 Bnr:17  
Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 3 m
Overført fra: 3803-43/114

1991/2877-1/91  Jordskifte  
11.03.1991 
Overført fra: 3803-43/114
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/14672-2/91  Erklæring/avtale 28.09.2007 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/14672-1/91  Seksjonering  
28.09.2007 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 78/267
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1-3

Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Det finnes dessverre ikke ferdigattest i kommunens arkiver.

Diverse opplysninger

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.
Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Sameiet er ikke organisert og det innbetales ikke månedlige fellesutgifter. Det foreligger således ikke
budsjett eller regnskap. Det er ikke utarbeidet vedtekter eller husordensregler.

Prisantydning

1 850 000,-

Beregnet totalkostnad

1 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 45 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 57 842,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 907 842,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Hans Holt Byggmester/Takstmann Formuesverdi : 343 750,-

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Forsikring

I følge tidligere opplysninger ligger forsikringskostnad for hele tomannsboligen på rundt kr. 9.000,- pr år som fordeles på 2 seksjoner.

Kommunale avgifter

Kr. 10 472 pr. år

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.12 450) Annonsering (Kr.4 500) Meglerprovisjon (Kr.36 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Garantiforsikringspremie (Kr.2 500) Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Totalt kr. (Kr.77 270)

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Sødeberg&Partners/HDI GLOBAL SPECIALITY SE, som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen gjelder fra budaksept, dersom det er mindre enn 12 måneder til overtagelse. Er det mer enn 12 mnd til overtagelse, gjelder forsikringen først fra overtagelse. Dersom det ikke blir avtalt overtagelsesdato samtidig med budaksept, gjelder forsikringen først fra overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog begrenset oppad til kr. 10 millioner. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtagelse av eiendommen. Unntak fra forsikringsdekningen er inntatt som standard tekst i egenerklæringen. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
 Egenandel kr 4 000 påløper i tvistesaker.. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?