Til innholdet

Lekker endeleilighet fra 2017 i 1. etg. m/stor hage og solrik terrasse. Rolig og barnevennlig. Carport.

Halvdan Kvitbeins vei 3F
Prisantydning 2 790 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 68
BRA: 71 m²
Soverom: 2
Byggeår: 2017
Tomtareal: 5996 m²

Ansvarlig megler
Jesper Snekkestad

Jesper Snekkestad

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - SEM

Adresse

Halvdan Kvitbeins vei 3F 3170 Sem 1. etasje

Velkommen til Halvdan Kvitbeins vei 3F og denne "nye" og moderne leiligheten fra 2017

Velkommen til denne lekre, moderne og nær nye selveierleiligheten med svært fordelaktig beliggenhet med tanke på romslig hage, sol og lys!
I dette nyere boligfeltet syd for Semsbyen bor du trygt og godt i et svært trafikkstille og barnevennlig bomiljø tilpasset alle aldersgrupper.

Leiligheten ligger som ende-/hjørneleilighet med fordel av ekstra godt med vindusflater og ikke minst at man disponerer en romslig hagedel.
Med en gang man kommer inn i leiligheten, blir man imponert over de lyse, gjennomførte og åpne løsningene. Det er vektlagt store vindusflater, god kvalitet på innredning og ikke minst et helhetelig farge-/materialvalg. Resultatet er blitt en svært lekker leilighet som virkelig bør sees!

Planløsning med ett plan med luftig stue-/spisestue m/peis, påkostet HTH kjøkken m/spiseplass i åpen løsning, entre/gang, to soverom hvorav et stort dobbeltsoverom og lekkert baderom. Den luftige følelsen i leiligheten forsterkes ytterligere av ekstra høye himlinger. Tidsriktig design er et gjennomgående interiørtema i hele leiligheten. 

Det er både innerbod i leiligheten og romslig, utvendig sportsbod. Bilen din kan du trygt plassere i medfølgende carport - i tillegg er det asfalterte biloppstillingsplasser i tilknytning til fellesarealene.

Dette er en rålekker og svært forsiktig benyttet leilighet - bare å flytte rett inn uten å løfte en finger med tanke på oppgraderinger.

På vegne av eier og Z-eiendom AS ved eiendomsmegler Jesper Snekkestad ønskes du hjertelig velkommen til visning!

Leilighetens særtrekk kort fortalt

º Hjørne-/endeleilighet i 1. etasje med gjennomgående planløsning
º Fordelaktig plassering med ekstra stor hage 
º Som endeleilighet blir leiligheten ekstra lys med vindu på endevegg
º Oppført i 2017 med preg av forsiktig og pen bruk
º God himlingshøyde gir ekstra god romfølelse
º Fredelig bomiljø uten gjennomgangstrafikk
º Romslig og deilig stue-/spisestue m/flott peisovn
º Påkostet kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer
º Store og dype vinduer ut mot terrasse/hage
º Moderne, delikat og flislagt baderom
º Innbydende og moderne eikeparkett i alle rom som ikke er flislagt
º Solrik terrasse som er delvis overbygget
º Balansert ventilasjonanlegg m/varmegjenvinner gir sunt og godt inneklima
º Romslig og bred carport samt egen utvendig p-plass på asfaltert gårdsplass
º To lagringsboder (en i leiligheten og en i carport)
º Særdeles barnevennlig og godt planlagt bomiljø
º Ypperlig for de fleste aldersgrupper
º Her bor man trygt og godt
º Gangavstand til Semsbyen og kun ca. 5 km til Tønsberg sentrum
º Flotte turområder rett utenfor egen dørstokk
º Stor leke-/aktivitetsplass like i nærheten
º Lyst og lekkert - flytt rett inn!

Eiendommens beliggenhet og beskrivelse av nærområdet

Eiendommen ligger i rolige og landlige omgivelser svært sentralt på søndre Sem i Tønsberg kommune, drøyt 5 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det ca. 15 min gange til Sem barneskole og 10 min gange til barnehage. Videre er det kort vei til flotte turområder som gir god rekreasjon på helårsbasis. Semsbyen ligger innen kort gangavstand og har et svært godt servicetilbud hvor du har nær alt i kort avstand fra leiligheten. Semsbyen har flere dagligvareforretninger, spisesteder/cafeèr, diverse forretninger, legekontor, fysioterapeut, apotek med mer.

Området har blitt meget populært de siste årene, noe som har gjort tettstedet til et satsningsområde for kommunen. Sem har en aktiv idrettsforening med fokus på et inkluderende miljø, samt et godt tilbud innen fotball, friidrett, håndball og turn. I nærområdet ligger også Stall Hesby med rideskole. Vinterstid kan Storås skianlegg i Stokke by på skiglede for hele familien.

Det er også kort vei til idylliske Akersvannet med naturreservat som innbyr til gode naturopplevelser. Ikke langt fra vannet finner du også Vestfold golfklubb med 18-hulls golfbane. For fallskjermentusiaster er det få minutters kjøring til Jarlsberg flyplassanlegg med populær fallskjermklubb, småfly- og seilflyaktivitet. Det er også enkelt å komme seg til fjorden med fantastiske badeplasser, kyststi og mulighet for båtliv.

Det tar ca. 10 min å kjøre til Tønsberg sentrum med alt av bymessige fasiliteter. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Ved sentrum ligger også Slottsfjellet, et landemerke med kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt. Den årlige Slottsfjellfestivalen arrangeres i midten av juli og byr på kjente artister fra inn- og utland.

Lettvint adkomst til E-18 (ca. 1 minutt med bil) mot Oslo og Gardermoen og det er ikke mer en et drøyt kvarter med bil sydover til Torp flyplass.

Se for øvrig nabolagsprofil for ytterligere beskrivelse av fasiliterer og avstander til disse.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2017

Innhold

Leiligheten ligger på bakkeplan og er gjennomgående med en arealeffektiv planløsning på alt på ett plan. Ekstra god himlingshøyde i stue-/spisestue, kjøkken og på begge soverom gir en ekstra god romfølelse.

Leilighetens inndeling er som følger:
INDRE ROM:
Entre/gang med garderobemuligheter og praktiske fliser på gulv.
Bod/teknisk rom/garderoberom med god lagringsplass.
Lekkert baderom med blant annen dusj, vegghengt toalett, baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin.
To soverom hvor særskilt hovedsoverommet er imponerende romslig med massevis av ekstra plass og stor, takhøy skyvedørsgarderobe fra vegg til vegg.
Stue-/spisestue med peisovn og utgang til leilighetens terrasse og hage.
Innholdsrikt og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer og åpen løsning med stuen.

Egen terrasse på ca. 23 m² :
Ut fra stue-/kjøkkensonen er det en stor skyvedør som leder ut til en herlig terrasse på 23 m². Terrassen er bygget av impregnerte materialer og er delvis overbygget. Det er også satt opp en levegg i tre mot naboseksjonen for god skjerming. Leiligheten disponerer for øvrig hageplen og uteområdet både ut for leilighetens terrasse på siden av leiligheten - mao. en svært gunstig plassering som gir ekstra god hagdel. Se for øvrig presiseringer rundt denne hagedelen under beskrivelse av "tomt".

Carport med bod:
Romslig og bred carport med tilknyttet, praktisk bod som er plassert i felles anlegg. Carporten, som ligger nærmest vis a vis leilighetens inngangsparti, er oppført i tre med støpt dekke av betonggulv. Tak av typen pulttak som er tekket med papp/banebelegg.
Det er innvendig, dobbel stikkontakt og el-skap i boden med enkel adkomst innenfor carporten. Dette rommet har videre taklys, låsbar dør gulv med betongdekke. I boden er det for øvrig montert en del hyller som medfølger.

Planskisser over boligens inndeling:
Vedlagt følger planskisse som illustrerer inndelingen av leiligheten og terrasse. Planskissen er kun ment for å gi et innblikk hva angår rominndeling og muligheter i leiligheten og er ikke å anse som noen plantegning. Carport og bod i tilknytning til denne er ikke illustrert i skissen.

Standard

Boligen er moderne innredet med stiltilpasset eksteriør og interiør, og den innvendige standarden bærer preg av påkostet materialbruk, god teknisk standard og funksjonalistiske løsninger. God kvalitet på interiøret, moderne bad/kjøkken og TEK-10 utførelse m/god varmeøkonomi fordrer til høy trivsel.

Leiligheten bærer preg av forsiktig bruk, og "nyboligfølelsen" særpreger fortsatt i aller høyeste grad hjemmet. 

Gulvet - rommets femte vegg:
Det er lagt identiske gulv i alle rom som ikke er flislagt, og dette gir et helhetelig kvalitetspreg over leiligheten. I disse rommene er det lagt lys og mattlakkert eikeparkett som er både klassiske og solide. På baderommet og i entrè/gang er det flislagte gulv med elektriske varmekabler. 

Vegger og himlinger:
Alle innervegger i leiligheten har overflater med malte gipsvegger og samme fargekode i samtlige rom - dette gir en flott helhet. I tillegg bidrar fraværet av taklister til å understreke det moderne og funksjonalistiske preget. Stuen og kjøkkenet er nymalt høsten 2019. Det samme er det minste soverommet i hjemmet. Øvrige innervegger er malt i fargen "Kalk", og de matte gråtonene matcher den moderne stilen ellers. Selger har vært svært bevisst på å skru minst mulig opp på vegger, så leiligheten vil ha svært begrenset skrue-/hull etter evt. oppheng ved overlevering til ny eier. 

Samtlige himlinger i leiligheten har hvitmalt gips som understreker det moderne uttrykket. Den gode himlingshøyden gir særpreg i oppholdsrommene, mens det er nedforede himlinger på baderom, i entrè/gang og i innerbod/teknisk rom.

Godt ventilasjonsanlegg med balansert system og varmegjenvinner:
Det er innlagt balansert ventilasjon med varmegjenvinner som er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Ventilasjonssystemet fra Heru er plassert i bod/teknisk rom hvor også styringstablå til anlegget er plassert.

Entre/gang - et bredt, åpent og romslig rom:
Den brede og romslige entrè/gangen særpreges av å være lys og åpen - et svært hyggelig rom som ønsker deg velkommen inn på et innbydende vis. Det er garderobeplass i nisje, og den tilknyttede innerboden fungerer også evt. godt som garderobeplass hvis ønskelig. Rommets bredde gir møbleringsmuligheter for konsollbord, hyller, skoskap eller lignende. Inngangspartiet og leilighetens inngangsdør er godt skjermet med takoverbygg av inntrukket bygningskropp og trappeløsning til 2. etasje. Det er benyttet moderne 30 x 60 fliser på gulvet, og varmekablene gir god varme også til øvrig del av leiligheten blant annet takket være den åpne planløsningen.

Det moderne kjøkkenet med innredning fra tradisjonsrike, danske HTH:
Leiligheten er innredet med et moderne, men likevel klassisk og stilrent kjøkken hvor det er rikelig med innredning og godt med benkeplass. Terrassedøren til hagen er plassert i overgangen mellom kjøkkenet og stuen og gir dermed enkel tilkomst til den koselige uteplassen rett utenfor rommet. Kjøkkenet er fra tradisjonsrike, danske HTH som ikke trenger noen nærmere introduksjon. Her er det lagt vekt på detaljer som gir et stiltilpasset preg, som blant annet takhøye overskap (overliggende innkassing), matchende grå benkeplater og delikate løsninger. Tidsriktige fronter med høyglansede dører glir stilsikkert sammen med leilighetens øvrige interiørdetaljer. Legg også merke til det moderne og høye vinduet som vender ut mot terrassen. L-løsningen gir rikelig med arbeidsplass, og spotbelysningen m/dimmer mellom over-/undersekap gir god belysning. Innredningen har blant annet detaljer som dempere til kolonialskuffer for sømløs lukking, dobbel hyllerondell i hjørneskap (underskapet) og kildesorteringsskuff. Eier har lagt opp ekstra godt med stikkontakter mellom over-/underskapene.
Kjøkkenventilatoren er uttrekkbar med utlufting til kanalføring. Intra underlimt/nedfelt oppvaskkum oog Grohe blandebatteri.

Alt av integrerte hvitevarer er fra Siemens og medfølger:
* Stekeovn i undeskap m/underliggende sokkelskuff i innredningen
* Induksjonstopp innfelt i benkeplate m/komfyrvakt
* Helintegrert oppvaskmaskin
* Helintegrert kjøleskap
* Helintegrert fryseskap

Stue-/spisestue med fleksible møbleringsmuligheter:
Den åpne løsningen mot kjøkkenet og ikke minst kvaliteten med at leiligheten ligger på enden av bygget og derav med gode vindusflater, gir stuen lys med god romfølelse. Her bys det på møbleringsmuligheter for både hverdagshygge og mulighet for å samle til familie-/venneselskap. Det er godt med veggplass å møblere mot, og den store skyvedøren ut til hagen og terrassen slipper inn lyset på flott vis. Det samme gjør vinduet på endeveggen.
Sentralt plassert, også med innsyn fra kjøkkenet og naturlig plassering av spisetue, har man innsyn til den varmeeffektive peisovnen med glassdører som i tillegg gir hyggelig peiskos på mørke vinterkvelder. Peisens størrelse og plassering stjeler lite plass i rommet, og det er lagt diskrè, transparent glassplate på gulvet foren døråpningen.
Det er montert spesialtilpassede, innvendige lamellgardiner på overliggende skinner på alle vinduer i rommet (inkl. kjøkkenvinduet) og på skyvedøren.

Leilighetens lyse og lekre baderom:
Hva er ikke mer behagelig enn å komme inn på et varmt, lunt og delikat bad på morgenen? Baderommene har flislagte vegger og flislagte gulv med elektrisk gulvvarme. De grå og delikate gulvflisene skaper en lun kontrast til de klassiske og lysere veggflisene.
Badet er innredet med dushjørne m/dører av herdet glass hvor gulvet har mindre fliser (10 x 10 cm) enn øvrig gulvflate. I dusjsonen er gulvet også noe nedsenket. Veggmontert toalett fra Villeroy & Boch m/skjult sisterne fra Grohe gir enklere renhold og et mer moderne uttrykk. Systemet gir også en praktisk hylle over den innbygde sisternen.
Dobbelt underskap, også fra HTH, med to praktiske kolonialskuffer m/overliggende, stilren servantbenk og veggspeil m/innfelt lys i sidefelt. Det er også avsatt plass og ferdig opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.
Det kan nevnes at håndklerholdere og toalettrullholder kun er montert med sugekoppsystem og etterlater seg ikke skruehull ved evt. demontering.

Leilighetens to soverom:
Hovedsoverommet særpreges av sin herlige størrelse og ikke minst av et deilig, stort skyvedørsarrangement med massevis av plass. Hovedsoverommet ligger på hjørnet av leiligheten, lengst vekk fra stue-/kjøkkensonen med to vinduer ut mot den ene ytterveggen i rommet. Den gode størrelsen på rommet gir god plass for stor dobbeltseng og nattbord på begge sider av sengen hvis ønskelig. Skyvedørsgarderoben fra Garderobemannen med speidør i en av de tre dørbladene rommer massevis av oppbevaringsplass for både klær og annet. All innredning i garderobesystemet (hyller og anheng) er fastmontert og medfølger. 
Det andre soverommet ligger vegg-i-vegg med hovedsoverommet, med vindu mot samme side. Også dette rommet er romslig, og det går fint å sette inn dobbeltseng også her hvis ønskelig. Velger man enkeltseng, byr rommets utforming og størrelse samtidig på plass for arbeidsbord eller annet.

Innvendig bod med garderobeplass:
Dette rommet har også flislagt gulv. Varmekablene gir god tørk til klær og skotøy dersom man ønsker å benytte rommet også delvis som garderoberom hvilket vil være naturlig grunnet tilknytningen til entreèn. Leilighetens ventilasjonsanlegg er plassert i rommet, det samme er varmtvannstanken. Boden byr for øvrig på god og nyttig lagringsplass. Monterte hyller medfølger.

Øvrig - teknisk:
* Solide innerdører med moderne rammeprofiler gir et solid preg
* Waterguardalarm på bad, kjøkken og ved teknisk rom
* Sentralt styringspanel til Waterguardalarm på teknisk rom
* Varmtvannsbereder på 200 liter fra OSO
* Innbygget rørfordelingsskap med hovedstoppekran
* Lydhimling mot 2. etasje.
* Utvendig vannkran (frostfri)
* El-skap (40 ampere hovedsikring) med automatsikringer
* Digital måleravlesning og strømmålere i utvendig skap
* Alle sameiets boliger er utvendig nymalt sommeren 2019
* Stikkontakter ved terrasse
* Kobberfargede taklamper på kjøkken og i stue medfølger hvis ønskelig

For ytterligere beskrivelse av standard og utstyr, vises til det utarbeidet tilstandsalgsrapport som følger av salgsoppgave.

Bygninger og byggemåte

Eiendommen er oppført med yttervegger i tre med liggende malt dobbelfalset kledning og vindsperre av papp/plater. Malte vinduer av type toppsving og fastkarmvinduer med 3-lags energiglass. Tak av type pulttak som er tekket med papp/banebelegg. Foran inngangspartiet er det støpt og pusset platting av betong. Terrassen er bygget på kultet og gruset terreng.

Se for øvrig utarbeidet Tilstandsrapport.

Arealer og fordeling per etasje

1. etasje: Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 76 kvm

Rom medtatt i oppgitt P-rom ca. 68 m² (primærrom): Alle rom er medtatt i arealberegningen utenom bod/teknisk rom innvendig i leiligheten på ca. 3 m².

De oppgitte arealer er hentet fra Tilstandsrapport avholdt av Byggmester/ Takstmann Hans Holt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte rapport i salgsoppgave for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Fellesutgifter inkluderer

Fellesutgifter som månedlig beløper seg til 1 685,- pr. måned som fordeler seg som følger: 

Tv og Internett 499,-
Felleskostnader for øvrig 1 186,-

Fellesutgiftene inkluderer blant annet følgende: 
* Kabel TV (grunnpakke)
* Internett (grunnpakke)
* Betjening av fellesgjeld (renter og avdrag)
* Bygningsforsikring
* Snøbrøyting
* Plenklipping av fellesområde
* Honorar til forretningsfører
* Styregodtgjørelser
* Avsetting til utvendig vedlikehold

Se for øvrig sameiets budsjett som utgjør vedlegg til salgsoppgave og som viser fullstendig oversikt over hva som dekkes over andel fellesutgifter.

Felleskostnadene inkluderer ikke kommunale avgifter. Disse vil blir fakturert direkte fra Tønsberg kommune.

Adkomst - hvordan finner man frem til Halvdan Kvitbeins vei 3F

Fra Tønsberg sentrum kjører du Semslinna opp mot Sem, og ta til vestre i rundkjøringen. Ta så Semsbyveien til vestre og følg veien. Fra Semsbyveien, sving til høyre inn på Gamle Kongevei, deretter til høyre, så til venstre. Eiendommen ligger på høyre side.

Reiserute frem til eiendommen:
Ved å trykke på kartet til høyre i nettannonsen, får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon og frem til eiendommen.

Det vil bli skiltet med meglers visningsbukker frem til eiendommen ved fellesvisning. Se også vedlagte kart/nabolagsprofil for nærmere beskrivelse.

Oppvarming

Elektriske varmekabler, vedfyring og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner.

Det er elektriske varmekabler i entrè- og bad/vaskerom.

Det balanserte ventilasjonsanlegget med varmegjenvinner sørger for god luft/inneklima. Anlegget er fra HERU, det er kontrollpanel m/nivåjustering plassert i leiligheten og eget aggregat er plassert i innvendig bod. Eier opplyser at det er etablert fast abonnement og ordning for filterbytte til aggregatet.

Peisovn strategisk plassert i stue-/spisestuen av type Heat & Glo.

Det medfølger ikke varmekilder i rom hvor dette ikke var montert på visning.

Parkering og evt. ladepunkt for elektriske kjøretøy

Det tilhører carport og bod i felles carport og bodanlegg. Det tilhører i tillegg utvendig biloppstillingsplass (asfaltert) til leiligheten. Det er også felles asfaltert gjesteparkering.

Se punktet "carport med bod" under beskrivelse av leilighetens innhold  for mer inngåedne informasjon om leilighetens carport.

Evt. ønske om etablering av ladepunkt for el-bil eller ladbare hybrider er omtalt i sameiets vedtekter. En seksjonseier kan med samtykke fra styret anlegge ladepunkt for elbil og ladbare hybrider i tilknytning til en parkeringsplass seksjonen disponerer, eller andre steder som styret anviser. Styret kan bare nekte samtykke dersom det foreligger en saklig grunn. Kostnader til etablering av ladepunkt, vedlikehold og strøm dekkes av den enkelte seksjonseier. Strøm betales etter målt forbruk der måler er installert eller ved et beløp fastsatt av styret dersom det ikke er egen måler.

Areal og eierform

Areal: 5 996 m² fellestomt for sameiet
Eierform: Selveiertomt

Tomt og hage

Pent opparbeidet fellestomt i sameiet bestående av gressplen og asfaltert parkeringsareal. Leiligheten disponerer hagearealet utenfor terrassen og ikke minst den sammenhengende og romslige hagen på siden av leiligheten som gir mulighet for flere uteaktiviteter uansett alder. Hagedelen vedlikeholdes av denne seksjonen.

Hagedelen på siden av leiligheten er tildelt leiligheten som bruksrett i ettertid av byggets oppføring. Det ble vedtatt i ordinært sameiermøte midlertidig enerett til bruk av dette hageområdet på fellesaralet. Dette er videre verifisert i sameiets vedtekter hvor det er inntatt i 5-1 (8) følgende: "Seksjon 5-8, 13-17 og 18-21 er gitt midlertidig bruksrett til deler av fellesarealet, jf. vedlegg 1. Denne eneretten til å bruke bestemte deler av fellesarealet har en varighet på maks 30 år fra vedtakstidspunkt. Vedlikeholdsplikt- og bruk av arealet er beskrevet i vedtektenes § 5.1 (13)".

Eier

Robin Simonsen Eikeset Maria Igland

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i et området som i kommuneplan/kommunedelplan datert 03.02.2016 er avsatt til "boligbebyggelse - nåværende".

Eiendommen ligger i regulert område ihht. reguleringsplan Askehaug datert 12.09.2012 har reguleringsformål "boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse" og "ras- og skredfare".

Eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL.

Eiendommen ligger ikke i et område som har midlertidig forbud mot tiltak, det er ikke igangsatt planleggingsarbeider på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Alle opplysninger er hentet fra Tønsberg Kommune.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.

Andel i realsameie:
2017/1106643-1/200. Opprettelse av realsameie av 09.10.2017. Denne matrikkelenhet har andel i:  Knr:0704 Gnr:41 Bnr:79  1/62 
 
2017/1106969-1/200. Opprettelse av realsameie 09.10.2017. Denne matrikkelenhet har andel i: Knr:0704 Gnr:41 Bnr:80  1/62

Grunndata:
2017/35387-1/200  - Seksjonering tinglyst 12.01.2017. Opprettet seksjoner: Snr: 18. Formål: Bolig. Tillegsdel: Bygning. Sameiebrøk: 71/2121.
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.
 
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 06.02.2018. Kopi av denne kan fåes ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Sameie: Sameiet Kongstunet Bk1, Orgnr.: 919297956 Total gjeld: 1057000, Oppdatert pr: 01.04.2020

Sameiet består av 25 boligseksjoner på eiendommen gnr. 41 bnr 65 i Tønsberg kommune. Seksjonene er fordelt på i alt fire bygninger:

Halfdan Kvitbeins vei 9 med 4 seksjoner - hus i rekke
Halfdan Kvitbeins vei 7 med 8 seksjoner - leiligheter
Halfdan Kvitbeins vei 5 med 5 seksjoner - hus i rekke
Halfdan Kvitbeins vei 3 med 8 seksjoner - leiligheter

Sameiet har malt bygningenes fasader og har høsten 2019 fått innvilget et felles lån på totalt kr. 1.116.000,-. Andel fellesgjeld for leiligheten etter dette låneopptaket er kr. 35.406,- pr. 1/4-2020. Betjening av denne andelen dekkes over oppgitte fellesutgifter.

Den enkelte bruksenhet består av en hoveddel, og en tilleggsdel. Hoveddelen består av en sammenhengende og klart avgrenset del av en bygning, med egen inngang. Seksjonerte tilleggsdeler består av carport og en gjesteparingsplass til hver seksjon. Seksjoner med adresse Halvdan Kvitbeinsvei 3 og 7 har hver seksjon en utvendig bod i carportanlegget, jfr. sameiets § 1-2 (2) i sameiets vedtekter. De deler av eiendommen som ikke inngår i de enkelte bruksenheter er fellesareal og 2 parkeringsplasser for handikappede, jfr. § 1-2 (3).

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler.
Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående fellesutgifter begrenset oppad til lovfestet beløpsbegrensning.

Særskilt om det å bo i et sameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd. Leilighetene inngår i eierseksjonssameie i samsvar med Eierseksjonsloven av 23. mai 1997. Kjøper får et tinglyst skjøte på sin seksjon og har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne, jfr. sameiets vedtekter § 10.

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning fra sameiet. Dokumentene er vedlagt i komplett salgsoppgave som kan lastes ned fra denne nettsiden.

Prisantydning

2 790 000,- / Fellesutgifter: 1 685,- pr. mnd Felleskostnaderfordeler seg på følgende måte: Felleskostander kr. 1186,- og kabeltv kr. 499,-

Beregnet totalkostnad

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 78 492,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 868 492,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Tilstandsrapport

Utført av: Hans Holt Byggmester/Takstmann med utskriftsdato 3. april 2020. 

Rapporten utgjør del av salgsoppgave.

Formuesverdi (tidligere ligningsverdi)

Formuesverdi: 774 715,-
Sekundær formuesverdi : 2 788 974,-
Formuesverdien er pr. 31.12.2017

Seksjonens eierbrøk

Sameiebrøk: 71/2121 iht. tinglyst seksjonseringsbegjæring.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til ca. 6 847 kWt  utfra et snitt forbruk siste 3 årene. Forbrukstallet er innhentet fra energileverandør og gir kun en indikasjon av forbruk gitt situasjonen over denne perioden. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper.

Kommunale avgifter

Tønsberg kommune oppgir følgende årlige gebyr vedr. kommunale avgifter for seksjonen:

* Renovasjon fastledd utgjør kr. 2 893,75
* Avløp fastledd utgjør kr. 4 913,75
* Vann fastledd utgjør kr. 2 811,25
Sum kommunale avgifter for 2019: kr 10 618,75

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 6644362

Forsikringen er felles bygningsforsikring i sameiet hvor kostnaden dekkes over andel av fellesutgifter. Kjøper må selv besørge og bekoste evt. egen innboforsikring.

Forholdet til eiendomsskatt

Det er ikke eiendomsskatt pt. i Tønsberg kommune.

Konsesjon/odel/boplikt

Det er verken konsesjonsplikt eller odel på eiendommen.

Det er ikke boplikt for seksjonen.

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Velforeningsavgift betales per seksjon en gang i året med pt. kr. 1 400 (forfall mars). Kontingent er til Kongstunet Velforening hvor en har pliktig medlemskap.

Forholdet til evt. ønske om utleie av leiligheten

Leiligheten består av en boenhet, og den har ingen egen/separat utleiedel.
Den kan fritt leies ut, jfr. sameiets vedtekter "Seksjonseieren disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut denne med mindre noe annet følger av lov, avtaler eller disse vedtektene". Sameiets styre skal underrettes skriftlig om evt. leieforhold.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Som kjøper skal man med andre ord ikke innbetale noen form for forskudd før overtagelse av leiligheten.

Meglers vederlag (betales av selger):

Oppgjør og tinglysning (Kr.4 875) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.3 250) Tilretteleggingshonorar (Kr.13 695) Tønsbergs Blad 060520 (Kr.4 500) Garanti og utleggshonorar (Kr.2 500) Markeds- og informasjonspakke (Kr.10 990) Grunnbok, servitutter og opplysninger (Kr.3 340) Tønsbergs Blad 150420 (Kr.4 500) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 750) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 2 790 000,-) (Kr.32 275) Totalt kr. (Kr.85 675)

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring, som er vedlagt salgsoppgaven.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 BV. Kontakt din megler om dette.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Hvis mulig, vennligst oppgi ønsket/evt. betinget tidspunkt for overtagelse ved inngivelse av bud.

Viktig informasjon / Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: "Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers." Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Det er den faktiske bruken av rommet ved salgstidspunktet som har avgjort om rommet er definert som P-Rom eller S-Rom, jfr Tilstandsrapportens pkt. vedrørende arealer. Dette betyr at enkelte rom kan være i strid med byggeteknisk forskrift og mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken, selv om arealet er medtatt som P-Rom. Det gjøres derfor spesielt oppmerksom på at de eventuelle rom som faller inn under ovennevnte er kjøpers ansvar og risiko. Kjøper påtar seg risikoen både for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Alle arealer er henter fra takstmannens Tilstandsrapport. Arealene er oppgitt av takstmannen på grunnlag av takstbransjens rettledningfor arealmåling. Av rettledning fremkommer det at også areal(unntatt boder) som ligger utenom selve bruksenheten skal inngå i BRA, og noen ganger også i P-Rom. Megler har selv ikke målt eiendommen.
Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egen undersøkelser. Salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper(budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres,kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

'Finn.no: Visningstekst'

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for avtale om visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" for påmelding. Dette gjør vi for å unngå spredning av smitte ved at for mange er på visningen samtidig. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte på forhånd vil ikke bli avholdt.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert orgnr: 988024082
Laster kart..

Jesper Snekkestad

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jesper Snekkestad

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?