Til innholdet

Lekker nyere enebolig beliggende i attraktivt boligområde. 5 soverom. 2 stuer. 2 bad. Tinglyst båtplass. Dobbel garasje.

Jarlsøveien 11A
Prisantydning 9 350 000 , -
Boligtype: Enebolig
P-ROM: 172
BRA: 180 m²
Soverom: 5
Byggeår: 2021
Tomtareal: 516 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Visninger

søndag 25. september Kl 13.00 - 14.00
Søk om finansiering Legg inn bud her Visningspåmelding

Ansvarlig megler
Jens Erik Wesenberg

Jens Erik Wesenberg

Finn.no: Lokalområde

TØNSBERG - NES/HUSVIK

Adresse

Jarlsøveien 11A 3124 Tønsberg

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Z-eiendom. Velkommen til visning!

Beliggenhet

Populært  villaområde på Nes/Husvik med noe sjøgløtt. Fordelaktig beliggende nær Husvik barneskole - en populær og ettertraktet skole. Kun få minutters gange til Nes småbåthavn med en liten badestrand og badebrygge. Ellers kort vei til Klopp badestrand - en hyggelig og fin badestrand som passer perfekt for småbarnsfamilier. Kort vei til Kiwi Råel, idrettshall og Flintbanen, Meny dagligvareforretning og Tolvsrødsenteret med alt av servicefunksjoner og shoppingmuligheter. Det er også kort vei til Olsrød Park med stort flott treningssenter, svømmehall, butikker, cafe, bank, friser, apotek m.m. For dem som prissetter natur og friluft finnes flotte turområder med lysløype i umiddelbar nærhet. Kort vei til Tønsberg sentrum.

Type, eierform og byggeår

Enebolig Eierseksjon, oppført i 2021

Innhold

1. etasje inneholder:
Gang. Bad/wc med dusj. 1 soverom. Lys og romslig stue med peisovn og utgang til terrassen og hagen. Kjøkken med hvitevarer og masse benkplass. Bod.

2. etasje inneholder:
Gang. Stue. Vaskerom. 4 soverom hvorav hovedsoverom har walk-in garderobe. Bad/wc med dobbel servant og dusj.

Dobbel garasje med automatisk portåpner med el-bil lader.

Antall rom

Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 180 kvm

1. etasje:
Totalt: 89 kvm. P-rom: 81 kvm. S-rom: 8 kvm.

2. etasje:
Totalt: 91 kvm. P-rom: 91 kvm. S-rom: 0 kvm.

Sum:
Totalt: 180 kvm. P-rom: 172 kvm. S-rom: 8 kvm.

Standard

Velkommen Jarlsøveien 11a, til denne nyere, store, romslig og innholdsrike eneboligen som inneholder bl.a. 5 soverom, 2 bad og 2 stuer. Lekkert og smakfullt kjøkken fra Aubo med masse benkplass, integrerte hvitevarer, vinskap og en elegant benkeventilator integrert i platetoppen. Stor spiseplass, stue med store vindusflater både mot syd og vest. Direkte utgang til den deilige terrassen og hagen. På terrassen er det strømuttak og terrassebord av Royal natur. Her er det sol fra tidlig morgen til kveld. Boligen er malt i smakfulle og tidsriktige farger, 1- stavs laminat på gulvene og badene er flislagte med store fine lekre fliser. Det er lagt fliser på gulvene i gang og på vaskerom. Lekker eiketrapp forbinder etasjene sammen. Det er ustrakt bruk av LED-downlights i boligen, og listefrie overganger mellom vegg og himling, samt rundt vinduer. Boligen er bygget etter TEK17-standard, og har kledning av malmfuru innsatt med jernvitrol. Malmfuru har egenskaper som gjør den nær vedlikeholdsfri, og et utseende som naturlig gråner over tid. For standard forøvrig se vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Gunnar Sverrisson.

Det foreligger tinglyst rett til båtplass i Nordre Nes småbåthavn med andelsbevis. Det er lagt inn fiber (Altibox) fra Viken fiber. Dette er virkelig en nydelig, smakfull og delikat bolig med høy standard som gir et meget godt inntrykk. Denne boligen passer ypperlig til barnefamilien og her er det bare å flytte rett inn. Bildene er flotte, og virkeligheten er enda bedre. Velkommen til en hyggelig visning!

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-   6 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-   3 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-   0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-   0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Oppvarming

Elektrisk. Gulvvarme i alle gulv i 1. etasje samt i bad i 2. etasje. Peisovn i stue i 1. etasje. Varmepumpe i 2. etasje.

Parkering

Dobbel garasje med automatisk portåpner med el-bil lader.

Areal og eierform

Areal: 516 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt og hage

Tomten er meget pent opparbeidet og beplantet med støttemurer og trapp i granitt sten, hekk, plen og prydbusker. Gårdsplassen er asfaltert.

Eier

Marianne Lande Anders Lande

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt: Boligbebyggelse. Plan: Nåværende Kommuneplan.

GJELDENDE REGULERING
Ligger eiendommen i et regulert område? Ja.
PLANID Plannavn/Reguleringsformål:
3803 53033 Gang- og sykkelveien langs Jarlsøveien  Boliger
3803 53033 Gang- og sykkelveien langs Jarlsøveien  Frisiktsone

BEBYGGELSESPLAN
Omfattes eiendommen eller en del av eiendommen av en bebyggelsesplan etter eldre PBL? Nei.

MIDLERTIDIG FORBUD MOT TILTAK
Ligger eiendommen eller del av eiendommen innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak? Nei.

REGULERING UNDER ARBEID
Er det igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen? Nei.

PLANFORSLAG
Eksisterer det planforslag som berører eiendommen? Nei.

Ferdigattest

Boligen har ferdigattest datert 01.06.2021. Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Prisantydning

9 350 000,-

Beregnet totalkostnad

9 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 233 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 350 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 247 092,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 597 092,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Gunnar Hilmar Sverrisson

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Kr. 13 338

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Meglerprovisjon: 0,6 % av salgssum
Tilrettelegg: kr. 15.950,-.

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Skap og hyller i garasjen, taklampe i trapperom og taklampe over spisestue medfølger ikke.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Tinglyste rettigheter og servitutter

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan lastes ned fra internett eller be om kopi fra megler.
Eiendommen selges med de tinglyste heftelser/servitutter som påhviler eiendommen. Det vil kun være selgers eventuelle pengeheftelser som vil bli slettet. Kjøper bekrefter å være kjent med og aksepterer at øvrige heftelser/servitutter vil bli stående på eiendommen. Det er kjøpers ansvar å sørge for at hans bankforbindelse blir gjort kjent med disse forhold og at kjøpers eventuelle lån for kjøp av eiendommen, er gitt på disse vilkår.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Jens Erik Wesenberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Jens Erik Wesenberg

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?