Til innholdet

Lekker & nyoppusset (2021) leilighet i 2.etg. m/3 sov - Nytt bad + sep.wc i 20' - Flytt rett inn - Varmtv.inkl - Garasje ZOLGT

Odins vei 15A
Prisantydning 2 550 000 , -
Boligtype: Leilighet
P-ROM: 79
BRA: 87 m²
Soverom: 3
Byggeår: 1973
Tomtareal: 25480 m²
Bestill salgsoppgave Last ned salgsoppgave

Ansvarlig megler
Lars Ole Wittingsrud

Lars Ole Wittingsrud

Kort om eiendommen

Odins vei 15A er et attraktivt og svært barnevennlig beliggende borettslag med gangavstand til alt du trenger i Åsgårdstrand sentrum. Nydelig turområder, gammel trehusbebyggelse og sjarmerende gater. Kanskje en strandtur frister?

Selve leiligheten er meget lekkert oppusset (2021-22) med nytt kjøkken og bad, samt skiftet/pusset opp de fleste innvendige overflater!

Kort oppsummert;
- 3 soverom
- Kjøkkeninnredning fra 2021
- Nytt bad og separat toalettrom i 2020 - totalt 2 wc
- Varme i gulv i flere rom
- Smartstyring av alle lys
- MYE inkl. i felleskostnader - herunder feks. varmtvann
- Egen garasje m/mulighet for elbillader
- Bodplass
- Store fellesarealer til fri benyttelse
m.m.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Finn.no: Lokalområde

ÅSGÅRDSTRAND

Adresse

Odins vei 15A 3179 Åsgårdstrand 2. etasje

Adkomst

Fra rundkjøringen i Kjærkrysset tar man ned mot Åsgårdstrand. Ta så inn 1. vei til høyre som er Odins vei og følg denne til enden av gaten. Her parkerer man på høyre side, og finner leiligheten i den innerste blokka mot syd. Leiligheten er merket med Til salgs-skilt og det vil være skiltet fra Kjærveien ved fellesvisninger

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Eiendommen vil bli merket med "Til Salgs" skilt fra Z-eiendom, og det vil bli skiltet ved fellesvisning.

Beliggenhet

Eiendommen er fredelig beliggende i veletablert og hyggelig boligområde i Åsgårdstrand. Her er det spaseravstand til dagligvarebutikk, post i butikk, blomsterforretning samt andre hyggelige nisjeforretninger i Åsgårdstrand. Det er også kort gange til bussholdeplassen Kjær, med kollektivtilbud til byene.
Området byr også på hyggelige spisesteder, badeplasser samt museum. Fra Åsgårdstrand er det kort vei til både Horten og Tønsberg som tilbyr alle sentrumsfasiliteter. Fra Åsgårdstrand kan man følge kyststien til fots gjennom fine naturområder til Horten og det er enkel tilgang til sykkelstier som morsjonerer deg rundt i sykkelfylket Vestfold.

Universitetet i Sør-Øst Norge campus Bakkenteigen ligger også rett i nærheten og leiligheten egner seg således utmerket for både studenter og ansatte!

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1973, modernisert i 2021

Bygninger og byggemåte

Breidablikk I Borettslag består av 60 leiligheter fordelt på 5 bygninger.

Lavblokk oppført murkonstruksjon med
fasadeplater.

Innhold

2.etg.: entré/gang med skyvedørsgarderobe, kjøkken med innredning, stue med utgang til innglasset balkong, 3 soverom, flislagt baderom med dusjkabinett, vegghengt wc, servantinnredning og opplegg for vaskekaskin/tørk, separat toalettrom med vegghengt wc og vask.

2 boder i kjeller.
Egen garasje i fellesanlegg (med mulighet for elbillader).

Antall rom

Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 87 kvm

2.Etasje: 79 / 87 kvm p-rom/BRA

Kjellerboder på hhv 4,5 og 9 kvm, samt eget oppmerket område i fellesbod for lagring av feks hagemøbler o.l.
Garasje på 19 kvm

Møblering / utstyr

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Taklampe over spisebord og taklampe i entré, medfølger ikke i handelen.

Standard

Lys og trivelig leilighet beliggende i 2.etasje i et veldrevet og attraktivt borettslag.

Man parkerer enkelt på borettslagets gjesteparkering (eller i garasjen) og tar den korte turen til inngangspartiet. Borettslaget har callinganlegg og man slipper derfor å løpe ned trappen for å slippe gjester inn. Postkassene er låsbare og er lokalisert i felles gang - trygt og godt!

Leiligheten har pen entrè med laminat på gulv og malte vegger. I entrèen finner man et praktisk skyvedørsgarderobe.

Kjøkkenet ble pusset opp i 2021 og gir et meget godt inntrykk. Innredningen har slette fronter og har en praktisk og moderne utforming. Hvitevarene er integrerte og medfølger i handelen.

Stuen er romslig og har laminat på gulv og malte vegger. Herfra er det utgang på en herlig innglasset veranda med god plass. På den vestvendte verandaen sitter man usjenert og kan nyte late dager med fuglekvitter i bakgrunnen.

Leiligheten byr også på et praktisk gjestetoalett hvor det er belegg på gulvet og malte vegger. Rommet er utstyrt med vegghengt toalett og servant.

Leiligheten har hele 3 soverom -svært praktisk for familien! Alle tre rommene oppleves som innbydende og hyggelige, og har nyoppussede overflater. På ett av soverommene er det montert skap. God plass til skap på de to øvrige rommene.

Badet (samt toalettrommet) ble totalrenovert i regi av BRL i 2020 og er meget delikat innredet. Fliser på gulv og vegger. På badet er det også opplegg for vaskemaskin om det er slik at man ikke ønsker å benytte seg av borettslagets felles vaskerom.

Overflater oppsummert:
Det er laminat på gulv og ellers malt flater. En vegg i stuen med spiler. Malte heltredører med
profilert overflate. Plassbygget skyvedør i stuen.
Dørene er av nyere dato.

Øvrig teknisk info om boligen (utdrag av tilstandsrapport):
Innvendige vannledninger er av kobber og plast
(rør i rør). Det er avløpsrør av plast.
Det er opplyst at bygget har felles
varmtvannsløsning.
Boligen har et skjult el-anlegg med
automatsikringer. Sikringsskap i fellesgang.
Elektriske varmekabler i alle rom eks. ett soverom
og wc som har panelovner.

Oppsummerte tilstandsgrader - fra tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en utvidet teknisk rapport utarbeidet av en autorisert takstmann. Tilstandsrapporten gir en vurdering og beskrivelse av eiendommens byggverk og bygningsdeler som takstmannen har observert, og som normalt vil være av betydning ved salg av eiendommen. Den bygningssakkyndige undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven.
Det er opp til selger å avgjøre hvorvidt det skal  innhentes slik rapport eller ikke ved salg av eiendom. Både tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema følger som vedlegg til salgsoppgaven for denne eiendommen.
 
Sammendraget viser avvikene ved boligen som har fått tilstandsgrad 2 (TG 2) eller 3 (TG 3). Se utdypende informasjon i tilstandsrapporten.

Boligen har tilstandsgrader oppsummert som følger;
-    1 stk tilstandsgrad 0 (TG0) - ingen avvik.
-  17 stk tilstandsgrad 1 (TG1) - mindre eller moderate avvik.
-    2 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som ikke krever tiltak.
-    0 stk tilstandsgrad 2 (TG2) - avvik som kan kreve tiltak, se mer info nedenfor.
-    0 stk tilstandsgrad 3 (TG3) - store eller alvorlige avvik, se mer info nedenfor.

Det vises forøvrig til rapportens øvrige beskrivelser med detaljer og tilstandsvurderinger som er del av PDF-salgsoppgave som må leses før inngivelse av bud

Oppvarming

Det er varme i alle gulv i leiligheten foruten ett av soverommene og det separate toalettrommet - disse to rommene har panelovner montert.

Parkering

Det tilhører egen garasje (nr 20) - kostnad er inkl i felleskostnader. Borettslaget har totalt 69 garasjer fordelt på 60 andeler. Utvendig biloppstillingsplasser/gjesteparkering for øvrig.
Det er etablert en vaskeplass for biler på borettslagets eiendom - her er det høytrykkspyler og støvsuger samt bøtte o.l.

Areal og eierform

Areal: 25 480 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Store og åpne fellesarealer med flotte fasiliteter for store og små. Det er egen grillplass ("Balders hage") med overbygg for felles fester og lag, samt til fri benyttels. Lekeplass for barna. Det er også eget festlokale/samlingslokale som er mulig å låne kostnadsfritt.

Hovedsakelig gressplen på alle fellesarealer, samt asfalterte internveier.

Eier

Sigmund Mathisen

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Adkomst fra kommunal vei.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i område regulert til boligområde, nåværende.
 Ingen igangsatte planleggingsarbeider som vil kunne berøre eiendommen iflg kommunen.

Ferdigattest

Bygningen har ferdigattest datert 12.11.1973.
Kopi av denne kan fås ved henvendelse til meglerkontoret. At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggemeldt eller godkjent.

Diverse opplysninger

Borettslag: Breidablikk I Borettslag, Orgnr.: 951454184
Andelsnr.: 44
Andel fellesgjeld: kr. 643.114,-
Andel fellesformue: kr. 42.525,-

Forkjøpsrett: Ja
Styregodkjennelse: Ja

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 12138412030, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 22.08.2022: 2.74% pa.
Antall terminer til innfrielse: 149
Første termin/første avdrag: 30.12.2019 ( siste termin 30.09.2059 )
Flytende rente
Det er ikke vedtatt avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld.

Ytterligere informasjon om felleslån skal finnes i opplysningsbrev fra forretningsfører. Brevet kan lastes ned fra nettet eller be om kopi fra megler. Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Om du vurderer å legge inn bud, så sett deg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning (lastes ned fra nett-salgsoppgaven på FINN eller hjemmesider). Det må påregnes dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept ihht USBL's retningslinjer.

Prisantydning

2 550 000,- / Felleskostnader: 6 476,- pr. mnd Inkl. renter og avdrag felleslån (utgjør kr 2.313,-), varmtvann, kommunale avg., TV/nett, utv.vedlikehold og forskringer, trappevask, plenklipp og snømåking, garasje, drift og styre i BRL m.m.

Beregnet totalkostnad

2 550 000,- (Prisantydning) 643 114,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 193 114,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 5 000,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 172,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 6 132,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 199 246,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Betalingsbetingelser

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler, på meglers klientkonto, senest på siste virkedag før overtagelsen finner sted.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Marius Vedvik

Energiforbruk og energimerking


Energiforbruk av strøm pr. år er beregnet til 12359 kWh. Forbrukstall er innhentet fra Lede og er snittforbruk over de tre seneste år og gir kun en indikasjon av forbruk gitt dagens situasjon. Endring av forbruk må forventes utfra ny eiers forbruksmønster og aksepteres av kjøper. Strømforbruk/energiforbruk vil variere blant annet avhenge av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, forbruksmønster etc.

Formuesverdi - tidligere omtalt som ligningsverdi

Ligningsverdi dersom eiendommen benyttes som primærbolig:,-
Ligningsverdi dersom boligen benyttes som sekundærbolig: ,-

Oppgitte beløp er innhentet fra Skatt sør og er senest kjente verdi som er pr. inntektsåret 2020.

Konsesjon/odel

Eiendommen er ikke konsesjons- eller odelsbelagt.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted. Opptjente renter utover 1/2 R, tilfaller selger.

Meglers vederlag (betales av selger):

Markedspakke (Kr.17 000) Kommunale opplysninger (Kr.1 000) Pantattest selger (Kr.860) Panterett med urådighet BRL - Statens Kartverk (Kr.480) Provisjon (Kr.37 250) Tilrettelegging (Kr.15 950) Eierskiftegebyr til forretningsfører (Kr.6 115) Inneståelse-fakturavederlag (Kr.2 950) Oppgjør og tinglysning (Kr.5 900) Opplysninger fra forretningsfører (Kr.4 274) Totalt kr. (Kr.91 779)

Boligkjøperforsikring

Z Eiendom as formidler Boligkjøperforsikring Fra HELP Forsikring AS. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene.
Egenandel kr 4 000,- påløper i tvistesaker. Du kan ta kontakt med megler for å få informasjon om boligkjøperforsikring eller lese mer på help.no. Forsikringen tilbys kun til privatpersoner som kjøper eiendom til eget eller nærmeste families bruk, og det er en forutsetning at kjøpsavtalen reguleres av avhendingsloven. Ved kjøp av landbrukseiendom/småbruk, er det kun forhold til tilknyttet til våningshuset som omfattes av forsikringen. For nærmere detaljer henvises det til forsikringsvilkårene. Megler mottar kostnadsrefusjon fra Help.

Andre opplysninger

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om evt pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer medfølger ikke i handelen, med mindre det klart fremgår av prospektet hvilke hvitevarer som medfølger.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Finansiering

Z Eiendom as setter deg gjerne i forbindelse med en dyktig finansiell rådgiver i Sparebank1 Sørøst-Norge. Kontakt din megler om dette.

Finn.no: Visningstekst

Vi må vite på forhånd om du kommer ved annonsert fellesvisning og ber deg ta kontakt i god tid før annonsert tidspunkt for å avtale visning på angitt dag. Bruk "visningspåmelding" i FINN-annonsen for påmelding. Husk å bestille salgsoppgaver digitalt så er du godt forberedt. Visninger hvor det ikke er påmeldte senest 2 timer før annonsert visning, vil ikke bli avholdt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering(Hvitvaskingloven) er megler forpliktet til å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres, kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere «mistenkelig transaksjoner» til Økokrim. Med «mistenkelige transaksjon» menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldene mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Hvitvaskingsloven.

Oppdragsansvarlig

Z Eiendom AS
Postboks 55
3106 Nøtterøy
Foretaksregistrert org.nr.: 988024082
Laster kart..

Lars Ole Wittingsrud

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Har du spørsmål angående eiendommen?

Kontakt Lars Ole Wittingsrud

Trenger du hjelp vedrørerende kjøp av bolig?